Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , kate82 είπε:

Από ότι κατάλαβα θα ξαναπροσπαθησεις ,ξεκινά μολερς βιταμίνη d και φυλλικο οξύ, όσο μπορούμε να βοηθήσουμε τον οργανισμό μας ..  Να σκέφτεσαι θετικά και όλα θα γίνουν κορίτσι μου 

Ξεκίνησα χθες novofertil και φυλλικό. Απλά τη βιταμίνη D που μου είχε γράψει η παθολόγος δε ξέρω κάθε πότε πρέπει να την παίρνω κ περιμένω να μου πει. Νομίζω πρέπει να ξανά προσπαθήσω για να αυξήσω πιθανότητες. Τα έμβρυα που έχω δεν έχουν κ πολλές. Πολλά γίνονται βέβαια όπως είπε κ η @Xristina96 αλλά αν μετά μείνω με μηδέν δε θα το πάρω καλά. Ο Μαστρ*** είχε πει να κάνω αλλά 2-3 έμβρυα προτού μεταφέρω γιατί δε τους έδινε πολλές ελπίδες όντως.

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Άντε βρε Ποπάκι με το καλό να κρατήσεις τη μικρούλα σου αγκαλιά!

Να φανταστείς πολύ πριν μείνω έγκυος έλεγα ότι θέλω παιδιά αλλά φοβάμαι τον τοκετό! Τώρα που μπαίνω στον 4ο σε λίγες μέρες ούτε καν με αγχώνει! Ίσα ίσα που όταν το σκέφτομαι λέω "Αχ Παναγίτσα μου πότε θα έρθει η ώρα;"

Είναι μαγικό τελικά!!!

πραγματι, ο Θεος και η Παναγιτσα μας δινει δυναμη και μπροστα στο μωρακι μας δεν φοβομαστε τιποτα!!!!!!!!!μακαρι καμια μας να μην ταλαιπωρηθει με την γεννα, ολα καλα να πανε!!!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πραγματι, ο Θεος και η Παναγιτσα μας δινει δυναμη και μπροστα στο μωρακι μας δεν φοβομαστε τιποτα!!!!!!!!!μακαρι καμια μας να μην ταλαιπωρηθει με την γεννα, ολα καλα να πανε!!!!!!!!

Πω πωωωωωωω!!!!!!!! Το φαντάζεσαι;;;; Σε λίγες ημέρες θα έχεος στην αγκαλιά σου την μικρούλα σου!!! Δεν θα βλέπεις την ώρα να ξυπνάει για να τη δεις, να την ταϊσεις να την κάνεις μπάνιο!!! Αχχχχχχχχχχχχ!!!!! Όλα με το καλό! ΟΛΑ!!!!!!Πότε θα περάσει ο καιρός;;;;;;

Πω πωωωωωωω!!!!!!!! Το φαντάζεσαι;;;; Σε λίγες ημέρες θα έχεος στην αγκαλιά σου την μικρούλα σου!!! Δεν θα βλέπεις την ώρα να ξυπνάει για να τη δεις, να την ταϊσεις να την κάνεις μπάνιο!!! Αχχχχχχχχχχχχ!!!!! Όλα με το καλό! ΟΛΑ!!!!!!Πότε θα περάσει ο καιρός;;;;;;

ουτε που θα το καταλαβεις πως θα περασει ο καιρος!!!!!!!!!!!αχ δεν το εχω συνειδητοποιησει ακομα!!!!!!!!!ανυπομονω να την δω, να την φροντιζω!!!!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Ποπάκι μου βγαίνω γιατί σαν να κουράστηκα λίγο τώρα! Θέλω να κάνω κι ένα μπανάκι να πάω κομμωτήριο! Φιλάκια!!!! :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

φιλακια ιωαννακι!!!!!!!καλη ξεκουραση!!!!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε???? ρανιάκι και γιωτάκι καλώς ήρθατε!!! τι καλά που περάσατε τέλεια!!!!:P:p ποπάκι με το καλό κοριτσάκι μου!! η παναγιά να είναι μαζί σου!!!!!:tongue::tongue:

εγώ είμαι ακόμη στο χωριό.. έκλεισα ραντεβού για β'επιπέδου 5/9!! 14 μέρες... πότε θα περάσουν??? αν και παίρνω τα ΄γιουτοπαρ δεν σταμάτησαν τελείως οι συσπάσεις.... κάποιες φορές τις νιώθω.....:(

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Ποπάκι μου βγαίνω γιατί σαν να κουράστηκα λίγο τώρα! Θέλω να κάνω κι ένα μπανάκι να πάω κομμωτήριο! Φιλάκια!!!! :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Ιωαννάκι μου αύριο είναι η μεγάλη μέρα!!!!!:tongue::tongue::tongue:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Κοριτσάκια μου μπήκα για λίγο να μοιραστώ μαζί σας την αγωνία μου για αύριο! Ας είναι καλά το μωράκι μου!!! Μόλις γυρίσω θα μπω να σας πω τα νέα μου! Φιλάκια και χαδάκια στις κοιλίτσες σας!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε????? Εγω μολις ξυπνησα....πολυ νυστα εχω ακομα αλλα πειναω απο το βραδυ και επρεπε να παρω τα χαπια για να φαω σε λιγακι....μιλαμε για πεινααααα!!!!!!!!!!

Γιωτακι μου καλως ορισες κι εσυ παλι στην παρεα μας....ωραια περασατε ετσι? Το κυριοτερο ειναι οτι ξεκουραστηκατε!!!! Η μπουμπου τι κανει?

Ποπακι μου μεχρι 40 εβδομαδες ειναι η εγκυμοσυνη....αφηστε την μπουμπου να ερθει μονη της και αν δεν ερθει κανετε προκληση....την αλλη εβδομαδα 38 εβδομαδων δεν θα εισαι???? Εκτος κι αν εχεις πει καισαρικη και δεν το εχω διαβασει....οπως και να ερθει να ερθει με το καλο και να ειναι γερη!!!!!

Λενιω μου τι κανεις? Δεν σε προλαβαινω το τελευταιο διαστημα! Γιατι ειχες νευρα χθες καλε???

Ιωαννακι μου με το καλο σημερα η αυχενικη, να μπεις να μας πεις τα νεα ναι?

Αναστασακι μου θελουν το χρονο τους τα χαπια....σιγουρα δεν θα ειναι οπως πριν οι συσπασεις αλλα δεν σταματανε τελειως...μην ανησυχεις οποτε!

Ρανιακι μου συνηθως αυτα τα γρουμπουλακια απο ξυραφι ή αποσμητικο ειναι! Εγω μια φορα δεν θα το ξεχασω ποτε, ειχα βγαλει ενα τετοιο αλλα μεγαλωνε και ξαφνικα εκει που το πιεσα εβγαζε κιτρινοπρασινο πυον και τι ειχε μεσα τελικα? Τριχα απο μετα το ξυρισμα, ειχε μπει μετα το ξυρισμα στον πορο και εκανε φλεγμονη και οιδημα...ασ'τα να πανε!!!!! Ειδες και την μπουμπου ε? Τι καλα....!!!!!!!!!!!

Εφακη γυρισες κι εσυ απο τις διακοπουλες ε? Καλως ορισες λοιπον κι εσυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Φουσκωνεις φουσκωνεις???

Καλημέρα κοριτσάκια μου και μπεμπεδάκια όμορφα..:P

Τι μου κάνετε??

Εγω σήμερα μέχρι στιγμής τουλάχιστον είναι η πρώτη φορά που δεν εκανα εμετό..

Αυριο πάω να κάνω την β επιπέδου και έχω τρελό άγχος...

Εσείς τι κάνετε κοριτσάκια μου? Τα μπεμπεδάκια σας κλοτσάνε??

Διαφημίσεις

καλημέρα και από μένα! τι κάνετε?? εγώ δυσκολεύομαι πολύ στον ύπνο. μόνο στα πλάγια λένε πως πρέπει και πονάνε τα κόκαλα στος γοφούς και απ'τα δύο πόδια... 10 λεπτά αντέχω από την κάθε πλευρά... τι θα κάνω???:confused::confused::confused:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου και μπεμπεδάκια όμορφα..:P

Τι μου κάνετε??

Εγω σήμερα μέχρι στιγμής τουλάχιστον είναι η πρώτη φορά που δεν εκανα εμετό..

Αυριο πάω να κάνω την β επιπέδου και έχω τρελό άγχος...

Εσείς τι κάνετε κοριτσάκια μου? Τα μπεμπεδάκια σας κλοτσάνε??

μαράκι με το καλό!!! εύχομαι όλα να έιναι καλά!!! αυριο μπαίνεις στην 21η εβδομάδα, όπως λέει το τικεράκι σου?? ρωτάω γιατι και εμενα κάπου εκεί μου έκλεισε ραντεβού και αναρωτιέμαι αν είναι νωρίς...:rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε????? Εγω μολις ξυπνησα....πολυ νυστα εχω ακομα αλλα πειναω απο το βραδυ και επρεπε να παρω τα χαπια για να φαω σε λιγακι....μιλαμε για πεινααααα!!!!!!!!!!

Γιωτακι μου καλως ορισες κι εσυ παλι στην παρεα μας....ωραια περασατε ετσι? Το κυριοτερο ειναι οτι ξεκουραστηκατε!!!! Η μπουμπου τι κανει?

Ποπακι μου μεχρι 40 εβδομαδες ειναι η εγκυμοσυνη....αφηστε την μπουμπου να ερθει μονη της και αν δεν ερθει κανετε προκληση....την αλλη εβδομαδα 38 εβδομαδων δεν θα εισαι???? Εκτος κι αν εχεις πει καισαρικη και δεν το εχω διαβασει....οπως και να ερθει να ερθει με το καλο και να ειναι γερη!!!!!

Λενιω μου τι κανεις? Δεν σε προλαβαινω το τελευταιο διαστημα! Γιατι ειχες νευρα χθες καλε???

Ιωαννακι μου με το καλο σημερα η αυχενικη, να μπεις να μας πεις τα νεα ναι?

Αναστασακι μου θελουν το χρονο τους τα χαπια....σιγουρα δεν θα ειναι οπως πριν οι συσπασεις αλλα δεν σταματανε τελειως...μην ανησυχεις οποτε!

Ρανιακι μου συνηθως αυτα τα γρουμπουλακια απο ξυραφι ή αποσμητικο ειναι! Εγω μια φορα δεν θα το ξεχασω ποτε, ειχα βγαλει ενα τετοιο αλλα μεγαλωνε και ξαφνικα εκει που το πιεσα εβγαζε κιτρινοπρασινο πυον και τι ειχε μεσα τελικα? Τριχα απο μετα το ξυρισμα, ειχε μπει μετα το ξυρισμα στον πορο και εκανε φλεγμονη και οιδημα...ασ'τα να πανε!!!!! Ειδες και την μπουμπου ε? Τι καλα....!!!!!!!!!!!

Εφακη γυρισες κι εσυ απο τις διακοπουλες ε? Καλως ορισες λοιπον κι εσυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Φουσκωνεις φουσκωνεις???

νυσταγμένο ματινάκι!!! καλημέρα!!! για ποια χάπια περιμένεις και μετά τρως???

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Κοριτσάκια μου μπήκα για λίγο να μοιραστώ μαζί σας την αγωνία μου για αύριο! Ας είναι καλά το μωράκι μου!!! Μόλις γυρίσω θα μπω να σας πω τα νέα μου! Φιλάκια και χαδάκια στις κοιλίτσες σας!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Ιωαννάκι καλημέρα! να μπείς να μας γράψεις νέα!!! θα είσαι καταενθουσιαμένη είμαι σίγουρηηηηηηηηηη!!!!!!!!!:tongue::P

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημερα κοριτσαρες μου.....τι κανετε?????

εγω πριν λιγο ξυπνησα και πινω το καφεδακι μου...σε λιγο θα παω μεχρι τη λαικη αλλα θα παρω λιγα πραγματακια για να μην κουραζομαι μου ειπε ο γιατρος λογω της ψιλοαποκολλλησουλας που περασα....ντοινγκ...τι κουφο κι αυτο?????ποτε τη περασα, ουτε που το καταλαβα.....τεσπα....

τι φαγητακι θα κανετε σημερα?εγω λεω κοτοπουλακι στο φουρνο με πατατουλες....απλο και ξεκουραστο!!!!!

bg1142822.jpg

princess2.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...