Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , kate82 είπε:

Από ότι κατάλαβα θα ξαναπροσπαθησεις ,ξεκινά μολερς βιταμίνη d και φυλλικο οξύ, όσο μπορούμε να βοηθήσουμε τον οργανισμό μας ..  Να σκέφτεσαι θετικά και όλα θα γίνουν κορίτσι μου 

Ξεκίνησα χθες novofertil και φυλλικό. Απλά τη βιταμίνη D που μου είχε γράψει η παθολόγος δε ξέρω κάθε πότε πρέπει να την παίρνω κ περιμένω να μου πει. Νομίζω πρέπει να ξανά προσπαθήσω για να αυξήσω πιθανότητες. Τα έμβρυα που έχω δεν έχουν κ πολλές. Πολλά γίνονται βέβαια όπως είπε κ η @Xristina96 αλλά αν μετά μείνω με μηδέν δε θα το πάρω καλά. Ο Μαστρ*** είχε πει να κάνω αλλά 2-3 έμβρυα προτού μεταφέρω γιατί δε τους έδινε πολλές ελπίδες όντως.

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

καμαρι μουουουουουουουυυ.....τι κανεις?

κλωτσαει ο παιδαρος εεεεεεεεεεεεε???????χιχιχιχιχιχιχιχι

τωρα θυμηθηκα οτι κι εγω κατακαιρους βγαζω αιματακι οταν φυσαω τη μυτη μου.....

ωραια ηταν οι διακοπουλες....ευχαριστηθηκα θαλασσα και μπανια...κατα τάλλα δεν εκανα τιποτα αλλο....φαι,μπανιο και ξαπλαααααααααααααααα.....:D

ποτε περασαν οι εποχες που μετρασουμε τις μερες για την ακατονομαστη???????

ειναι τρομερο ποσο γρηγορα περναει ο καιρος ματινακι μου/.......πολυ συγκινουμαι....ειδικα με τα κοριτσακια μας που περασαν πολλα μεχρι να φτασουν στο ονειρο τους....αχχχχχχχχχχχχ.....

πανε τωρα αυτα ομως.....τωρα το ονειρο κλωτσαει τη κοιλιτσα.....χιχιχιχιχιχι....

Που εισαι ρε καμαρι????????? Χορτασες μπανακια???? Αχ ποσο ζηλευω που βουτηξες σε θαλασσα του Ιονιου....το λατρευω εχει τις πιο καθαρες θαλασσες!!!!!!

Αχ πως περασε ο καιρος ουτε που το καταλαβαμε....ποτε μιλουσαμε για τα προβληματα, την ακατανομαστη και τις αγωνιες μας και τωρα??? Κλωτσιδια απο τα μωρακια μας...απιστευτο!!!!!!!!!

Ναι ρε συ λιγο πολυ ολες το εχουμε αυτο με την μυτη....

Αυτο στην μασχαλη σου πως ειναι? Γρουμπουλακι???

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ποτε περασαν οι εποχες που μετρασουμε τις μερες για την ακατονομαστη???????

ειναι τρομερο ποσο γρηγορα περναει ο καιρος ματινακι μου/.......πολυ συγκινουμαι....ειδικα με τα κοριτσακια μας που περασαν πολλα μεχρι να φτασουν στο ονειρο τους....αχχχχχχχχχχχχ.....

πανε τωρα αυτα ομως.....τωρα το ονειρο κλωτσαει τη κοιλιτσα.....χιχιχιχιχιχι....

Πες το ψέμματα βρε Ράνια! Εγώ με τόσο μεγάλο πρόβλημα με την ωορρηξία μου, έκανα και τη σαλπιγγογραφία και τελικά το όνειρό μου είναι μέσα στην κοιλίτσα μου και σε ένα μήνα θα αρχίσει να μου κάνει και αισθητή την παρουσία του!Αααααααααααχχχχχχχχχ τι μου θύμισες τώρα!!!!!

Κοριτσακια μου πρεπει να σας αφησω....με πηρε ο αδερφουλης μου και μου ειπε οτι ερχεται για καφεδακι!

Παω να τον ετοιμασω....

Θα τα πουμε ελπιζω αργοτερα!

Πολλα φιλακια σε ολες και χαδακια στις κοιλιτσες σας!!!!!!!!!!

00020190.gif

Κοριτσακια μου πρεπει να σας αφησω....με πηρε ο αδερφουλης μου και μου ειπε οτι ερχεται για καφεδακι!

Παω να τον ετοιμασω....

Θα τα πουμε ελπιζω αργοτερα!

Πολλα φιλακια σε ολες και χαδακια στις κοιλιτσες σας!!!!!!!!!!

00020190.gif

καλημερα κοριτσια! γυρισαμε και εμεις εχτες απο τις διακοπες! περασαμε τελεια! ξεκουραστηκαμε και ηρεμισαμε! τωρα πισω στις δουλειες! δεν προλαβα να διαβασω τιποτα! κανα νεο??

εμεις παμε στον γιατρο στις 30 αυγουστου, να δω ποσο εχει μεγαλωσει η μπουμπουδενια μου που με εχει ταραξει στην κλωτσια και στην κολοτουμπα!

εσεις πως περασατε? αυτες που μειναν εδω και αυτες που φυγαν?

τα μωρουδελια τι κανουν?

φιλακια πολλα!:-P

καλημερα φιλεναδιτσες μουυυυυ!

ρανιουκοοοοοοοο..Εφακηηηηηηη..κ Γιωτακιιιιιιι καλως ορισατεεεεεεε!

χαιιρομαι που ειστε καλα κ περασατε ομορφαααααα!

Ιωαννακι μου κ γω που κ που ειχα λιγο αιματακι στη μυτη!ειναι απο την εγκυμοσηνη λενε οποτε μην σε ανχωνει!αυρι ειναι η μεγαλη μερα!ολα καλα θα ειναιιιι!;);)

Ματινακι μουυυυυυ κ γω βαζω βαζελινη εμποριου μια παιδικη λεει αγνη βαζελινη με βιταμινη ε που λενε οτι κανει καλο για τις ραγαδες!την βαζω εδω κ καιρο!κ μενα τελευταια καπως φαγουριζεται κ ειναι να μην ξεκινησεις..παντως με βοηθαει η βαζελινη πολυ!

Ρανιουκο μουυυυυυ τι κανεις ζουζουνιτσα μου..ποσο γρηγορα μεγαλωσε το σπορακι σου!;);)απολαυσες φαγακι κ μπανακι ε/!τι ωραιααα!;)αυτο στη μασχαλη τι να ειναι!καλα θα κανεις που θα πας να το δεις!δεν εχω βγαλει κατι παρομοιο!δεν πιστευω να ειναι κατι.αυτο που λεει το Ιωαννακι θα ειναι!;)

Γιωτακι μου τελη αυγουστου κ συ ε!κ γω για τοτε ειμαι αλα μαλον θα παω αυτη τη βδομαδα αν εχει γυρησει η γαιτρος μου γιατι μου ζητησαν απο το νοσοκομειο να κανω μια εξεταση ντομπλερ!

Ποπακη μουυυυ τι κανεις αγαπουλιτσα μουυυυυυυ!

(((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))

κοιμησα τον μικρο μου κ παω κ γω να χαλαρωσω τωρα απο το πρωι ολο κ κατι κανω μια το μαγειρεμα μια οι δουλειες αστα να πανε!εχω κ πολα νευρα απο χθες!ουφφφ!αυταααααα!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

http://www.biokalcosmetics.gr/greek/ProductDet.asp?CatID=413&CatPosition=412&PID=632

πατηστε στο κεντρο της σελιδας εκει που εχει μια εικονιτσα με τις βαζελινες!

..εγω παιρνω την πανω πανω σε ροζ κουτακι που ειναι εχει κ ενα μωρακι πανω ζωγραφισμενο κ ειναι με χαμομηλι καλεντουλα κ βιταμινη Ε

γραφει οτι ειναι ιδανικη κ για εγκυους!

Εφακη ξεχασα να σου γραψω γιατ ις φωτο..η κοιλιτσα ξεκινισε να φαινεται!τι ωραια αισθηση ε!/τελεια ειναι!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

http://www.biokalcosmetics.gr/greek/ProductDet.asp?CatID=413&CatPosition=412&PID=632

πατηστε στο κεντρο της σελιδας εκει που εχει μια εικονιτσα με τις βαζελινες!

..εγω παιρνω την πανω πανω σε ροζ κουτακι που ειναι εχει κ ενω μωρακι πανω ζωγραφισμενο κ ειναι με χαμομηλι καλεντουλα κ βιταμινη Ε

γραφει οτι ειναι ιδανικη κ για εγκυους!

Εφακη ξεχασα να σου γραψω γιατ ις φωτο..η κοιλιτσα ξεκινισε να φαινεται!τι ωραια αισθηση ε!/τελεια ειναι!

γεια σου ελενη μου!!!!αρχησα να φουσκωνω και εγω ειμαι ηδη +3 κιλα!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

γεια σου ελενη μου!!!!αρχησα να φουσκωνω και εγω ειμαι ηδη +3 κιλα!

δεν πειραζει Εφακη μου σημασια εχει το μωρακι να ειναι καλα κ να αναπτυσεται σωστα απο κει κ περα μωλης γεννησουμε θα ανχωθουμε για τα κιλακια μας!κ γω στην αρχη βαζω πολυ ευκολα!καταρχας μωλης ξεκηνισει η εγκυμοσηνη ειμαι +1 κιλο κ συνεχιζουν μετα να ανεβαινουν!εγω τωρα εχω παρει η 12 η 14..αλα το ειπα τα 16 δεν τα γλυτωνω κ προσεχω εχω κοψει τα γλυκα κ το βραδυνο εδω κ καιρο!αλα ενταξει δεν πειραζει μωρε θα τα ξαναχασουμε!;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

δεν πειραζει Εφακη μου σημασια εχει το μωρακι να ειναι καλα κ να αναπτυσεται σωστα απο κει κ περα μωλης γεννησουμε θα ανχωθουμε για τα κιλακια μας!κ γω στην αρχη βαζω πολυ ευκολα!καταρχας μωλης ξεκηνισει η εγκυμοσηνη ειμαι +1 κιλο κ συνεχιζουν μετα να ανεβαινουν!εγω τωρα εχω παρει η 12 η 14..αλα το ειπα τα 16 δεν τα γλυτωνω κ προσεχω εχω κοψει τα γλυκα κ το βραδυνο εδω κ καιρο!αλα ενταξει δεν πειραζει μωρε θα τα ξαναχασουμε!;);)

ετσι ειναι!!!τα μωρα μας να ειναι καλα!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

ηρθα κοριτσακια......ευτυχως αυτο στη μασχαλη δεν ειναι τιποτα....ή απο το ξυραφι ή απο το αποσμητικο....

ειδα τη μπιζουδενια μου...δε καθοταν σε χλωρο κλαρι...χιχιχιχιχιχι....γιναμε 151 γραμμαρια καλεεεεεεεεεεε......αχ δε μπορωωωωωωωωωωω.....τι συγκινηση....

στις 12 σεπτεμβρη θα παω να τη ξαναδω και στις 27 σεπτ. παμε για τη β' επιπεδου!!!!!

ανυπομονωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!

γιωτακι μου καλωσηρθες κουκλαρα μου/.......λιγο σου εμεινε κι εσενα....ερχεται η μπουμπουδενια σας.....

λενιω μουουυουουουουουουυ......αχ δε σε προλαβα παλι....αλλα αυτη τη βδομαδα εχω αδεια οποτε θα σε πετυχω.....μακια μακια μακια....

(((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))

bg1142822.jpg

princess2.gif

κοριτσακια μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ρανιουκο, γιωτακι, εφακη καλως ορισατε!!!!!!!!!!!!!με το καλο τα μπεμπακια σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!και του χρονου διακοπες με τα ζουζουνια!!!!!!!!!!!!!!!!

ρανιουκο μου μην ανησυχεις, το εχω παθει κι εγω πριν δυο μερες στην μασχαλη, ειναι απο το αποσμητικο, θα φυγει, ηδη εχει υποχωρησει εμενα!!!!!!!!!!

ιωαννακι δεν σου χωρανε τα ρουχαλακια σιγα σιγα?τελεια αισθηση, του χρονου θα τα ξαναβαλουμε αυτα!!!!!!!!!!!!

αναστασακι μου γλυκο!!!!!!!!!!!!!

ααααααα κι εμενα ανοιγε η μυτη λιγακι στο σκουπισμα, δεν ειναι τιποτις!!!!!!!

ματινακι μου η βαζελινουλα κανει πολυ καλο!!!!!!!

εγω βαζω εναλλαξ βαζελινη με αρωμα χαμομηλι, baby oil και μια κρεμα για τις ραγαδες που μου συστησε ο γιατρος!!!!!!!

λενακι μου γλυκο!!!!!!!!!!!!!!!αχ θα ειναι πολυ ωραια αυτη η βαζελινουλα, στα φαρμακεια ή στα σουπερ την εχουν?συνηθιζω και βαζω και στα χειλια μου γιατι ξερενονται πολυ!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

κοριτσακια μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ρανιουκο, γιωτακι, εφακη καλως ορισατε!!!!!!!!!!!!!με το καλο τα μπεμπακια σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!και του χρονου διακοπες με τα ζουζουνια!!!!!!!!!!!!!!!!

ρανιουκο μου μην ανησυχεις, το εχω παθει κι εγω πριν δυο μερες στην μασχαλη, ειναι απο το αποσμητικο, θα φυγει, ηδη εχει υποχωρησει εμενα!!!!!!!!!!

ιωαννακι δεν σου χωρανε τα ρουχαλακια σιγα σιγα?τελεια αισθηση, του χρονου θα τα ξαναβαλουμε αυτα!!!!!!!!!!!!

αναστασακι μου γλυκο!!!!!!!!!!!!!

ααααααα κι εμενα ανοιγε η μυτη λιγακι στο σκουπισμα, δεν ειναι τιποτις!!!!!!!

ματινακι μου η βαζελινουλα κανει πολυ καλο!!!!!!!

εγω βαζω εναλλαξ βαζελινη με αρωμα χαμομηλι, baby oil και μια κρεμα για τις ραγαδες που μου συστησε ο γιατρος!!!!!!!

λενακι μου γλυκο!!!!!!!!!!!!!!!αχ θα ειναι πολυ ωραια αυτη η βαζελινουλα, στα φαρμακεια ή στα σουπερ την εχουν?συνηθιζω και βαζω και στα χειλια μου γιατι ξερενονται πολυ!!!!!!

Αχ Ποπάκι μου εχθές μου έβγαλε πολύ αργά το μήνυμά σου και είχες ήδη βγει!

Κάποια στιγμή νόμιζα πως γεννάς!!!!

Αχ Ποπάκι μου εχθές μου έβγαλε πολύ αργά το μήνυμά σου και είχες ήδη βγει!

Κάποια στιγμή νόμιζα πως γεννάς!!!!

χαχαχαχα, ακομα εδω ειμαι, τουρλα η κοιλια!!!!!!!η επομενη εβδομαδα ειναι η πιθανη, εκτος απροοπτου βεβαια!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

χαχαχαχα, ακομα εδω ειμαι, τουρλα η κοιλια!!!!!!!η επομενη εβδομαδα ειναι η πιθανη, εκτος απροοπτου βεβαια!!!!!!

Άντε βρε Ποπάκι με το καλό να κρατήσεις τη μικρούλα σου αγκαλιά!

Να φανταστείς πολύ πριν μείνω έγκυος έλεγα ότι θέλω παιδιά αλλά φοβάμαι τον τοκετό! Τώρα που μπαίνω στον 4ο σε λίγες μέρες ούτε καν με αγχώνει! Ίσα ίσα που όταν το σκέφτομαι λέω "Αχ Παναγίτσα μου πότε θα έρθει η ώρα;"

Είναι μαγικό τελικά!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...