Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Να σου πω την αλήθεια έχω σκεφτεί κ εγώ να μη τα μεταφέρω κ να κάνω μια προσπάθεια ετ σε τέρμα φυσικό κύκλο όπως προανέφερες. Απλα δε θέλω να τη «κάψω» τη προσπάθεια ακόμα γιατί είναι αυτό που έχει μείνει να μου δίνει ελπίδα κ με κρατάει λίγο σώας τας φρένας. 

αν είναι για ψυχολογικούς λόγους εννοείται άστα στην άκρη.

Εγώ το είπα επειδή δεν τα πιστεύεις, να τους δώσεις μια ευκαιρία πριν πας στο άλλο κέντρο. 

Γιατί πραγματικά ποτέ δεν ξέρεις. και έχουμε ακούσεις τόσες πολλές εκπλήξεις. 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

καλημερααααααααααααααααααααα

επεστρεψα και εγω!!!!τελειες οι διακοπες αλλα πολυ κουραστικα φετωσ!!!ευτυχωσ εχω ακομα μια εβδομαδα να ξεκουραστω και μετα δουλεια!!!το σπορι μου μεγαλωνει και την παρασκευη θα παω για την αυχενικη και εχω καποια αγωνια!!!εσεις τι νεα???

ποπη μου κοντευεις!!!ατε και με ενα πονο!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα αγαπουλες μου.....

που ειστε?ακομα κοιμαστε?

εγω θα παω στο γιατρο σημερα κατα τις 2 γιατι κατι εβγαλα στη μασχαλη μου και φοβαμαι...θα παω να με δει....θα δουμε και τη μπιζουδενια παλι λιγακι.....

ελπιζω ολα να ειναι καλα γιατι εχω αγχωθει πολυ....

bg1142822.jpg

princess2.gif

καλημερααααααααααααααααααααα

επεστρεψα και εγω!!!!τελειες οι διακοπες αλλα πολυ κουραστικα φετωσ!!!ευτυχωσ εχω ακομα μια εβδομαδα να ξεκουραστω και μετα δουλεια!!!το σπορι μου μεγαλωνει και την παρασκευη θα παω για την αυχενικη και εχω καποια αγωνια!!!εσεις τι νεα???

ποπη μου κοντευεις!!!ατε και με ενα πονο!!!

καλωσηρθατε εφακι μου.....αντε και του χρονου να ειμαστε καλα....

αχ θα εχει μεγαλωσει το αστερακι σου....χιχιχιχιχιχι....

bg1142822.jpg

princess2.gif

καλημερα αγαπουλες μου.....

που ειστε?ακομα κοιμαστε?

εγω θα παω στο γιατρο σημερα κατα τις 2 γιατι κατι εβγαλα στη μασχαλη μου και φοβαμαι...θα παω να με δει....θα δουμε και τη μπιζουδενια παλι λιγακι.....

ελπιζω ολα να ειναι καλα γιατι εχω αγχωθει πολυ....

Καλημέρα Ράνια μου!!!! Μην ανησυχείς δεν είναι τίποτα! Μάλλον κάτι από το αποσμητικό θα είναι! Έχω βγάλει αρκετές φορές! Απλά έχω σταματήσει για λίγες μέρες το αποσμητικό και μετά άρχισα να παίρνω από φαρμακείο και είναι σε μορφή αλοιφής!

Εγώ μπάλι που ματώνει η μύτη μου συνέχεια; Λέτε να έχω τίποτα;

Καλημέρα Ράνια μου!!!! Μην ανησυχείς δεν είναι τίποτα! Μάλλον κάτι από το αποσμητικό θα είναι! Έχω βγάλει αρκετές φορές! Απλά έχω σταματήσει για λίγες μέρες το αποσμητικό και μετά άρχισα να παίρνω από φαρμακείο και είναι σε μορφή αλοιφής!

Εγώ μπάλι που ματώνει η μύτη μου συνέχεια; Λέτε να έχω τίποτα;

λες ιωαννακι μου?μακαρι.....

μηπως ειναι κρυωματακι?

τη φυσας και βγαζει αιμα ή ματωνει στα ξαφνικα?

bg1142822.jpg

princess2.gif

Διαφημίσεις

λες ιωαννακι μου?μακαρι.....

μηπως ειναι κρυωματακι?

τη φυσας και βγαζει αιμα ή ματωνει στα ξαφνικα?

Μάτωσε εχθές το πρωί και τα ξημερώματα με έπιασε ένα φτέρνισμα και πήγα στην τουαλέτα να καθαρίσω τη μύτη μου και στο μαντηλάκι είδα αίμα! Δεν αιμορραγούσε αλλά......!!!! Φοβάμαι!

Καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε?????

Ρανιακι μου και εφακη καλωσορισατε απο τις διακοπουλες σας! Ωραια περασατε φανταζομαι, γεμισατε μπαταριες!!!!!!!!!!!

Ποπακι μου περασε τα 3 κιλακια η μπουμπου ε? Αφρατουλικο θα ειναι...με το καλοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αχ κοριτσακια μου και μενα η κοιλια μου με εχει ταραξει στην φαγουρα και την πεμπτη που ειχαμε παει γιατρο μου ειπε να βαζω καθαρη βαζελινη...εγω εχω ξεκινησει απο τον 3ο μηνα να βαζω αλλα βαζω αυτη του εμποριου...αγνη βαζελινη γραφει πανω....τωρα η καθαρη βαζελινη ειναι κατι αλλο???? Θα τον παρω τηλ. να τον ρωτησω γιατι κολλησα τωρα!

Οσο για την μυτη και μενα οποτε την φυσαω γιατι εχω και την ρινιτιδα της εγκυμοσυνης παντα εχει αιματακι το χαρτομαντηλο....ειναι φυσιολογικο ομως!!!!

Τα αλλα κοριτσακια τι κανετε?Λενιω μου,Ιωαννακι,Αναστασακι ολα καλα?

Ρανιακι μου και εφακη καλωσορισατε απο τις διακοπουλες σας! Ωραια περασατε φανταζομαι, γεμισατε μπαταριες!!!!!!!!!!!

Ποπακι μου περασε τα 3 κιλακια η μπουμπου ε? Αφρατουλικο θα ειναι...με το καλοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αχ κοριτσακια μου και μενα η κοιλια μου με εχει ταραξει στην φαγουρα και την πεμπτη που ειχαμε παει γιατρο μου ειπε να βαζω καθαρη βαζελινη...εγω εχω ξεκινησει απο τον 3ο μηνα να βαζω αλλα βαζω αυτη του εμποριου...αγνη βαζελινη γραφει πανω....τωρα η καθαρη βαζελινη ειναι κατι αλλο???? Θα τον παρω τηλ. να τον ρωτησω γιατι κολλησα τωρα!

Οσο για την μυτη και μενα οποτε την φυσαω γιατι εχω και την ρινιτιδα της εγκυμοσυνης παντα εχει αιματακι το χαρτομαντηλο....ειναι φυσιολογικο ομως!!!!

Γειά σου Ματινάκι!!!! Τι κάνεις; Αν εξαιρέσεις αυτό με το αιματάκι στη μύτη κατά τα άλλα πολύ καλά! Αγωνία αύριο για την αυχενική! Δεν βλέπω την ώρα να δω και το μωράκι μου! Μετά από 25 μέρες που έχω να το δω θα έχει μαγαλώσει πολύυυυυυυυυυυ!!!!!

Γειά σου Ματινάκι!!!! Τι κάνεις; Αν εξαιρέσεις αυτό με το αιματάκι στη μύτη κατά τα άλλα πολύ καλά! Αγωνία αύριο για την αυχενική! Δεν βλέπω την ώρα να δω και το μωράκι μου! Μετά από 25 μέρες που έχω να το δω θα έχει μαγαλώσει πολύυυυυυυυυυυ!!!!!

Αχ με το καλο Ιωαννακι μου να δειτε το μωρακι σας! Τι μου θυμισες τωρα....τι μεγαλη αγωνια εχεις πριν την αυχενικη...πω πω τα σκεφτομαι τωρα και λεω ποτε την εκανα ποτε περασε ο καιρος...μια χαρα θα ειναι ολα και εννοειται οτι περιμενουμε πως και πως να μας πεις τα νεα σας!!!!!

Το αιματακι δεν ειναι τιποτα ανησυχητικο βρε....εγω το εχω απο την αρχη αρχη!

Αχ με το καλο Ιωαννακι μου να δειτε το μωρακι σας! Τι μου θυμισες τωρα....τι μεγαλη αγωνια εχεις πριν την αυχενικη...πω πω τα σκεφτομαι τωρα και λεω ποτε την εκανα ποτε περασε ο καιρος...μια χαρα θα ειναι ολα και εννοειται οτι περιμενουμε πως και πως να μας πεις τα νεα σας!!!!!

Το αιματακι δεν ειναι τιποτα ανησυχητικο βρε....εγω το εχω απο την αρχη αρχη!

Μακάρι Ματινάκι μου!!!! Εσύ τι κάνεις; Το παληκαράκι σου; Σε έχει ταράξει στις κλωτσίτσες; Αχ τι όμορφα που θα είναι!!!!

Διαφημίσεις

Ξεχαστηκα εντελω πριν....εμεις ειμαστε καλα και εφοσον εχει παρει θεση ο μπεμπης απο τωρα τον αισθανομαι παρα πολυ εντονα και ψηλα και χαμηλα...κλωτσιδι γερο δηλαδη απο κατω ως πανω!!!!!!

Χθες πηγαμε σε μια βαφτιση στο χωριο του αντρα μου...εκει καθεσαι με ζακετα το βραδυ πλεον και καταευχαριστηθηκα την δροσια!

Οταν ηρθαμε σπιτι παλι ζεστη και εκτιμησα τοσο πολυ την δροσια του χωριου που ελεγα να ξαναγυρισω....τοσο πολυ δηλαδη!!!!!!! Υπο αλλες συνθηκες νευριαζα οταν κρυωνα!!!!!!

Ισως παμε και σημερα γιατι εχει πανηγυρι στο χωριο και θα ξαναπαμε μαλλον! Ωραια θα δροσιστουμε......

Μακάρι Ματινάκι μου!!!! Εσύ τι κάνεις; Το παληκαράκι σου; Σε έχει ταράξει στις κλωτσίτσες; Αχ τι όμορφα που θα είναι!!!!

Ολα καλα Ιωαννακι μου δοξα τον Θεο! Κλωτσαει πολυ ο μπεμπης μερα νυχτα και εχει πολυ γελιο που νιωθω τα ποδαρακια του να κουνιουνται....και πολυ συγκινηση εννοειται!!!!!!!!!!

Βεβαια νιωθω κουρασμενη σημερα γιατι οταν εχουμε βαφτιση ή γαμο στο χωριο, πηγαινουμε απο το πρωι, βλεπουμε τα πεθερικα και τα πιτσιρικια και καθομαστε μεχρι την ωρα που γινεται το καθε μυστηριο! Αντε μετα και το τραπεζι και γυρναμε αργα το βραδυ!!!! Οποτε καταλαβαινετε σημερα πως ειμαι....κομμενη τελειως!!!!!!!!

καμαρι μουουουουουουουυυ.....τι κανεις?

κλωτσαει ο παιδαρος εεεεεεεεεεεεε???????χιχιχιχιχιχιχιχι

τωρα θυμηθηκα οτι κι εγω κατακαιρους βγαζω αιματακι οταν φυσαω τη μυτη μου.....

ωραια ηταν οι διακοπουλες....ευχαριστηθηκα θαλασσα και μπανια...κατα τάλλα δεν εκανα τιποτα αλλο....φαι,μπανιο και ξαπλαααααααααααααααα.....:D

bg1142822.jpg

princess2.gif

Ολα καλα Ιωαννακι μου δοξα τον Θεο! Κλωτσαει πολυ ο μπεμπης μερα νυχτα και εχει πολυ γελιο που νιωθω τα ποδαρακια του να κουνιουνται....και πολυ συγκινηση εννοειται!!!!!!!!!!

ποτε περασαν οι εποχες που μετρασουμε τις μερες για την ακατονομαστη???????

ειναι τρομερο ποσο γρηγορα περναει ο καιρος ματινακι μου/.......πολυ συγκινουμαι....ειδικα με τα κοριτσακια μας που περασαν πολλα μεχρι να φτασουν στο ονειρο τους....αχχχχχχχχχχχχ.....

πανε τωρα αυτα ομως.....τωρα το ονειρο κλωτσαει τη κοιλιτσα.....χιχιχιχιχιχι....

bg1142822.jpg

princess2.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...