Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , MK2012 είπε:

4 BC και 3BC έμειναν και μάλιστα day 6 όπως όλα μου τα έμβρυα οπότε καταλαβαίνεις δεν είναι να βασίζω κ τις ελπίδες μου. Δε δίνουν πιθανότητες αυτά.

Έβαλα 2AB και 3 ΒΒ και όλες θυμάστε τι έγινε.. Ε και τώρα έμειναν 3BC και 4BC. Ολα day6.

Από ότι κατάλαβα θα ξαναπροσπαθησεις ,ξεκινά μολερς βιταμίνη d και φυλλικο οξύ, όσο μπορούμε να βοηθήσουμε τον οργανισμό μας ..  Να σκέφτεσαι θετικά και όλα θα γίνουν κορίτσι μου 

• Μου αρέσει 1

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

καλημερααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!τι κανετε?πρωινη-πρωινη!!!!!!!!!!!σε λιγο θα βγω να περπατησω, μην με πιασει η ζεστη, αν και φυσαει λιγο και ειναι ωραια!!!!!!!!!!!!!

χθες ειδα την ζουζουνα μου!!!!!!!!!!!!!μια χαρα ειμαστε, 3.034 κιλα, ειναι με το κεφαλακι κατω αλλα δεν ειναι χαμηλα ακομα, θελει περπατημα!!!την αλλη δευτερα θα ξαναπαω και ισως την αλλη τεταρτη μπω κλινικη, μια εβδομαδα πριν, αν δουμε πως το μωρο μεγαλωνει και στενευουν τα πραγματα γιατι οι υπερηχοι δειχνουν πως ειναι μια εβδομαδα μεγαλυτερο!!!!!!!!!!!ουφ, δηλαδη πρωτα ο Θεος σε 10 μερουλες περιπου θα την κρατησω αγκαλιτσααααααααααααα!!!!!!!αμαν......εχω πολυ αγωνια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εσεις κοριτσακια μου διαβαζω τα νεα σας, ολα καλα!!!!!!!!!!!!φιλακια στις κοιλουμπιτσες σας!!!!!!!!!!!!!!!!!

ποπάκι!!!!!!!!πλησιάζουν οι μέρες!!!!!!!!! όλα καλά κοπέλα μου!!!!!!!!!:P:p:tongue::tongue:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!τι κανετε?πρωινη-πρωινη!!!!!!!!!!!σε λιγο θα βγω να περπατησω, μην με πιασει η ζεστη, αν και φυσαει λιγο και ειναι ωραια!!!!!!!!!!!!!

χθες ειδα την ζουζουνα μου!!!!!!!!!!!!!μια χαρα ειμαστε, 3.034 κιλα, ειναι με το κεφαλακι κατω αλλα δεν ειναι χαμηλα ακομα, θελει περπατημα!!!την αλλη δευτερα θα ξαναπαω και ισως την αλλη τεταρτη μπω κλινικη, μια εβδομαδα πριν, αν δουμε πως το μωρο μεγαλωνει και στενευουν τα πραγματα γιατι οι υπερηχοι δειχνουν πως ειναι μια εβδομαδα μεγαλυτερο!!!!!!!!!!!ουφ, δηλαδη πρωτα ο Θεος σε 10 μερουλες περιπου θα την κρατησω αγκαλιτσααααααααααααα!!!!!!!αμαν......εχω πολυ αγωνια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εσεις κοριτσακια μου διαβαζω τα νεα σας, ολα καλα!!!!!!!!!!!!φιλακια στις κοιλουμπιτσες σας!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ποπάκι μου τι καλά!!! Έφτασαν οι μέρες!!! Θα κρατήσεις την πριγκίπισσά σου αγκαλιά!!! Με το καλό όλα να σου πάνε!!!

καλημέρα κοριτσάκια μου! είμαι στη μανούλα μου! πήρα και το λαπτοπ μαζί!! θα είμαι εδώ μέχρι δευτερα!!!!! λενάκι να χα τώρα ένα κομματι!!! τρελένομαι για σπιτικό κέϊκ!!!!!!:P:p

Εσύ κουκλίτσα πως πας με το τρέμουλο;;;; Όλα καλά;

Εσύ κουκλίτσα πως πας με το τρέμουλο;;;; Όλα καλά;

γεια σου Ιωαννάκι!!!! Ναι! μόνο για λίγο όταν παίρνω το χάπι με πιανουν...

εσύ όλα καλά??? αναμονη μέχρι την τρίτη ε???

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

γεια σου Ιωαννάκι!!!! Ναι! μόνο για λίγο όταν παίρνω το χάπι με πιανουν...

εσύ όλα καλά??? αναμονη μέχρι την τρίτη ε???

Κουράγιο Αναστασάκι μου! Είπαμε: Τα πάντα για τα μωράκια μας!!!

Εγώ ναι!!! Αναμονή και αγωνία για την Τρίτη!!!! Εύχομαι να πάνε όλα καλά, αλλά πέρα από αυτό ανυπομονώ να δω το μωράκι μου! Θα είναι σίγουρα μεγαλύτερο και σαφώς πιο τελειοποιημένο από την προηγούμενη φορά!!!

Διαφημίσεις

καλημερααααααααααααααα!!!!!!!!!!

ιωαννακι τι κανεις?εγω βαρεθηκα να βγω για περπατημα σημερα το πρωι................εχω και μια δυσποινια!!!!!!!!!!τουλαχιστον φυσαει εδω στο μπαλκονακι......;)

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

καλημερααααααααααααααα!!!!!!!!!!

ιωαννακι τι κανεις?εγω βαρεθηκα να βγω για περπατημα σημερα το πρωι................εχω και μια δυσποινια!!!!!!!!!!τουλαχιστον φυσαει εδω στο μπαλκονακι......;)

Καλημέρα Ποπάκι μου!!! Λογικό είναι να έχεις δύσπνοιες, είναι λόγω της κοιλίτσας που έχει μεγαλώσει αρκετά!!!! Υπομονή λίγες μερούλες έμειναν!!!! κι εμείς εδώ συννεφάκια αρκετά και δροσούλα!!!! Τι καλά!!!! Πρώτη φορά στη ζωή μου περιμένω πως και πως να φύγει το καλοκαίρι!!!!

Α να σου πω και το άλλο!!!! Πήγα να βάλω ένα σορτσάκι σήμερα το πρωί που το φορούσα και πριν 1 εβδομάδα!!!! Ανοίγω την ντουλάπα το φοράω και στην κοιλίτσα μου ΔΕΝ ΚΟΥΜΠΩΝΕΙ!!!!!! Είμαι πολύ χαρούμενη που μεγαλώνει το νινί μου!!!!

κου κου κου κου κου κου κου.....

γυρισαμεεεεεεεεεεεεεεεεεε........

τι κανετε ζουζουνες μου?????αχ μου λειψατε.......

εμεις ειμαστε μια χαρα...μαμα και μπιζουδενια...χιιχχιχιχιχιχι.....

περασαμε χαλαρα αν και ανυπομονουσα να ερθω σπιτακι μου να εχω τι ανεσεις μου!!!!

του χρονου πρωτα ο θεος παναγιτσα μου θα κανουμε πλατσα πλουτσα με σωσιβιο....χαχαχαχαχχααχχαχααχχχχαα.....

για πειτε νεακια αν και απ'οτι διαβασα πανε ολα καλα.....

bg1142822.jpg

princess2.gif

Διαφημίσεις

γεια σας φιλλεναδίτσες μου!!! τι κάνετε?????????/ εγώ καλύτερα!!!!

Ιωαννάκι δεν κουμπώνει ε?????????/ τέλειαααααααααα!!!! δηλαδή φούσκωσε η κοιλίτσαααααα!!!!

φιλάκιαααααααααααααα

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Βρε κορίτσια να σας πω και κάτι που με απασχολεί; Έχω φαγούρα στην κοιλιά μου και μου είπανε πως είναι επειδή μεγαλώνει!!!!:confused::confused::confused::confused:

Υπάρχουν κρέμες μου είπανε που είναι γι'αυτή τη δουλειά αλλά καλύτερα είναι να βάζω βαζελίνη αλλά όχι αυτή του εμπορίου! Ποιά βαζελίνη είναι αυτή;;;;; Μου είπανε όχι αυτή που πουλάνε στα super market!!!! Και από που θα την πάρω; Από το χασάπικο;;;:confused::confused::confused::confused::confused:

Βρε κορίτσια να σας πω και κάτι που με απασχολεί; Έχω φαγούρα στην κοιλιά μου και μου είπανε πως είναι επειδή μεγαλώνει!!!!:confused::confused::confused::confused:

Υπάρχουν κρέμες μου είπανε που είναι γι'αυτή τη δουλειά αλλά καλύτερα είναι να βάζω βαζελίνη αλλά όχι αυτή του εμπορίου! Ποιά βαζελίνη είναι αυτή;;;;; Μου είπανε όχι αυτή που πουλάνε στα super market!!!! Και από που θα την πάρω; Από το χασάπικο;;;:confused::confused::confused::confused::confused:

εγω παντως ιωαννακι μου βαζω τη κλασσικη βαζελινη του εμποριου....ουτε εγω τη ξερω....:confused:

bg1142822.jpg

princess2.gif

γεια σας φιλλεναδίτσες μου!!! τι κάνετε?????????/ εγώ καλύτερα!!!!

Ιωαννάκι δεν κουμπώνει ε?????????/ τέλειαααααααααα!!!! δηλαδή φούσκωσε η κοιλίτσαααααα!!!!

φιλάκιαααααααααααααα

ουουουουουουυ αναστασακι....εισαι καλυτερα ε?μπραβο κοπελαρα μου....εμενα μου εχει δωσει μαγνησιο αναβραζων καΙ δεν με πειραζει καθολου...μηπως να της το πεις να στο αλλαξει?

bg1142822.jpg

princess2.gif

κου κου κου κου κου κου κου.....

γυρισαμεεεεεεεεεεεεεεεεεε........

τι κανετε ζουζουνες μου?????αχ μου λειψατε.......

εμεις ειμαστε μια χαρα...μαμα και μπιζουδενια...χιιχχιχιχιχιχι.....

περασαμε χαλαρα αν και ανυπομονουσα να ερθω σπιτακι μου να εχω τι ανεσεις μου!!!!

του χρονου πρωτα ο θεος παναγιτσα μου θα κανουμε πλατσα πλουτσα με σωσιβιο....χαχαχαχαχχααχχαχααχχχχαα.....

για πειτε νεακια αν και απ'οτι διαβασα πανε ολα καλα.....

Καλώς ορίσατε Ρανιούκο!!!! Άντε και του χρόνου με τα μωράκια μας, τα σωσίβια και τα μπρατσάκια!!!! Μπράβο που περάσατε καλά!!! Καλό χειμώνα τώρα!

Κι εγώ την κλασσική βαζείνη θα πάρω αύριο το πρωί που θα βγω για δουλίτσες!!!! Άσε που ντρέπομαι να ρωτήσω και για την "άλλη τη βαζελίνη"!!!! Χαχαχαχαχαχα!!!!! Πολύ φαγούρα βρε παιδί μου!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...