Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

αυτό σκέυτομαι Ιωαννάκι-Υπναράκι!!!! χιχιχιχι

αλλά γραφω και τρέμει το χέρι!!!!! :shock: (μου το πε κ αυτο η γιατρός)

Λοιπόν θα το δεις από την αστεία του πλευρά!!! Θα γράφεις και θα γελάς και αφού θα γελάς εσύ θα γελάει και το μωράκι όπως λέει και η ανηψιά μου!!! Χιχιχιχιχιχι!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι καιρο εχουμε να τα πουμε;);)

μπραβο στον αντρουλη σου που σε βοηθαει στην αρχη κ στο τελος της εγκυμοσηνης τους εχουμε αναγκη!;)κ μενα τωρα με βοηθαει αρκετα..κ η μανουλα μου φυσικα αν δεν την ειχα κοντα δεν ξερω τι θα εκανα!

ολα για τα ζουζουνακια μας φυσικα!

την τριτη ε!αχ τι καλαααα!θα εχει μεγαλωσει τοσο πολυυ!πωπωωω θα ξετρελαθεις!;);)

κ γω μαλον απο βδομαδα θα παω!περημενω την γιατρο μου μαλον ειναι διακοπες γιατι εχει κλειστο το κηνιτο!:rolleyes:

τα αντρακια μου καλα ειναι..ο μεγαλυτερος πηγε στη γιαγιακια του πριν απο καμια ωρα θα μεινει εκει σημερα..τρελενεται να πηγαινει στη μαμα μου!ο μιρκοτερος μου εκανε σημερα κατι κινησεις τρελαθηκα..βγηκε ενα εξωγκοματακι απο το ποδαρακια του μαλον στη κοιλια μου τελειο ηταν!

Αχ Λενιώ μου!!! Τέλειααααα!!!! Πόσο ανυπονώ να το νιώσω κι εγώ!!! Ακόμη και αυτές τις μπυρμπουλήθρες που λέει και το Αναστασάκι!!! Τι στο καλό πρώτα ο Θεός σε κανά μήνα θα αρχίσω αισθάνομαι κι εγώ το κατιτίς!!!!

Αχ τέλειαααααααα!!!!!!!!

:P:p:tongue::tongue::tongue: κ εγω τώρα νιώθω πιο συχνά τις μπουρμπολίθρες!!!!!!:)

ναι Αναστασακι μου!κ αυτες οι μπουρμπουλιθρες ειναι τελεις..τις θυμαμαι σαν χθες!αχ θα μας λειψουν ολες αυτες οι μαγικες στιγμες!;);)

δειτε ενα βιντεακι πολυ ομρφο!

http://www.youtube.com/watch?v=wLz1AinkyuI&feature=share

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Λοιπόν θα το δεις από την αστεία του πλευρά!!! Θα γράφεις και θα γελάς και αφού θα γελάς εσύ θα γελάει και το μωράκι όπως λέει και η ανηψιά μου!!! Χιχιχιχιχιχι!!!

χαχαχαχαχα λες???? μπα θα βγω κοριτσια.. δεν μπορώ... φιλάκια πολλάαα

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Αχ Λενιώ μου!!! Τέλειααααα!!!! Πόσο ανυπονώ να το νιώσω κι εγώ!!! Ακόμη και αυτές τις μπυρμπουλήθρες που λέει και το Αναστασάκι!!! Τι στο καλό πρώτα ο Θεός σε κανά μήνα θα αρχίσω αισθάνομαι κι εγώ το κατιτίς!!!!

ξερω ποσο ανηπομονησια εχεις!αχ πλησιαζει ο καιρος Ιωαννακι μου λιγο εμεινε..σιγουρα σε κανα μηνα ολο κ κατι θα αισθανεσαι κ μηνα με τον μηνα θα γινονται κλωτσιτσες εντονες κ μαγικες!;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

ναι Αναστασακι μου!κ αυτες οι μπουρμπουλιθρες ειναι τελεις..τις θυμαμαι σαν χθες!αχ θα μας λειψουν ολες αυτες οι μαγικες στιγμες!;);)

πολύ ωραίο το είδα στο φεις!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Αχ βρε Λενάκι μου πλάνταξα στο κλάμμα πάλι!!! Ουφ!!!! Τέλειο το βιντεάκι τέλειο!!!

Διαφημίσεις

Ιωαννακι μου παω να κανω μπανακι κ να ξαπλωσω λιγακι!

φιλακια πολλαααααααα!;);)καλο βραδυ!;)

Καληνύχτα Λενάκι μου! Κι εγώ τώρα για μπανάκι θέλω να πάω να χαλαρώσω λιγάκι!!! Φιλάκιαααααααα!!!!

καλημερααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!τι κανετε?πρωινη-πρωινη!!!!!!!!!!!σε λιγο θα βγω να περπατησω, μην με πιασει η ζεστη, αν και φυσαει λιγο και ειναι ωραια!!!!!!!!!!!!!

χθες ειδα την ζουζουνα μου!!!!!!!!!!!!!μια χαρα ειμαστε, 3.034 κιλα, ειναι με το κεφαλακι κατω αλλα δεν ειναι χαμηλα ακομα, θελει περπατημα!!!την αλλη δευτερα θα ξαναπαω και ισως την αλλη τεταρτη μπω κλινικη, μια εβδομαδα πριν, αν δουμε πως το μωρο μεγαλωνει και στενευουν τα πραγματα γιατι οι υπερηχοι δειχνουν πως ειναι μια εβδομαδα μεγαλυτερο!!!!!!!!!!!ουφ, δηλαδη πρωτα ο Θεος σε 10 μερουλες περιπου θα την κρατησω αγκαλιτσααααααααααααα!!!!!!!αμαν......εχω πολυ αγωνια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εσεις κοριτσακια μου διαβαζω τα νεα σας, ολα καλα!!!!!!!!!!!!φιλακια στις κοιλουμπιτσες σας!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

καλημερααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!τι κανετε?πρωινη-πρωινη!!!!!!!!!!!σε λιγο θα βγω να περπατησω, μην με πιασει η ζεστη, αν και φυσαει λιγο και ειναι ωραια!!!!!!!!!!!!!

χθες ειδα την ζουζουνα μου!!!!!!!!!!!!!μια χαρα ειμαστε, 3.034 κιλα, ειναι με το κεφαλακι κατω αλλα δεν ειναι χαμηλα ακομα, θελει περπατημα!!!την αλλη δευτερα θα ξαναπαω και ισως την αλλη τεταρτη μπω κλινικη, μια εβδομαδα πριν, αν δουμε πως το μωρο μεγαλωνει και στενευουν τα πραγματα γιατι οι υπερηχοι δειχνουν πως ειναι μια εβδομαδα μεγαλυτερο!!!!!!!!!!!ουφ, δηλαδη πρωτα ο Θεος σε 10 μερουλες περιπου θα την κρατησω αγκαλιτσααααααααααααα!!!!!!!αμαν......εχω πολυ αγωνια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εσεις κοριτσακια μου διαβαζω τα νεα σας, ολα καλα!!!!!!!!!!!!φιλακια στις κοιλουμπιτσες σας!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλημερααα ποπακη μουυυυυυυυ~ειδατε την ζουζουνιτσα σας!ακομα δεν ετοιμαστηκε να βγει ε!αχ ποπακη μου 10 μερουλες μονο..τι καλαα!

καλο περπατημα γλυκουλιτσα μου!φιλακια πολλαααα!

(((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημερα σε ολα τα κοριτσακια!

πινω καφεδακι με κεκακι που καναμε χθες με τον αντρα μου!μου χαλασε το μιξερ κ τον ειχα κοντα μου να με βοηθαει με το χτυπημα με το συρμα!:tongue:πολυ νοστιμο βγηκε!αργοτερα θα παμε στη μανουλα μου για φαγακι..ψαρακια σημερα που τα ψαρεψε ο μπαμπακας μου!ο μικρος ειναι εκει απο χθες οποτε εγω τωρα πινω χαλαρα το καφεδακι μου!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημέρα κοριτσάκια μου! είμαι στη μανούλα μου! πήρα και το λαπτοπ μαζί!! θα είμαι εδώ μέχρι δευτερα!!!!! λενάκι να χα τώρα ένα κομματι!!! τρελένομαι για σπιτικό κέϊκ!!!!!!:P:p

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...