Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , little miracle είπε:

Δυστυχως επιβεβαιωθηκα. εκανα την χοριακη κοριτσια μου , μολις βγηκε … αρνητικη… 

Κορίτσι μου ξέρω ότι και να σου πούμε δεν θα σ αγγίξει, όλες το περάσαμε εδώ μέσα και καταλαβαίνουμε η μία την άλλη...ευχομαι να μην το αφήσεις να σε πάρει από κάτω και  να πάρεις γρήγορα τα πάνω σου ,εδώ είμαστε εμείς για ότι χρειαστείς 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Καλημέρααααα!!!! Πω πω σήμερα τρελλάθηκα στον ύπνο! Μακάρι το μωρό να κοιμάται τόσο και όταν θα γεννηθεί!!! Χιχιχιχιχι!!!!

Αναστασάκι μου γλυκό συσπάσεις είναι....... ηρέμησε!!!!!

Ματινάκι μόνο 7 κιλά; Τι καλά που είσαι!!!! Εγώ τρομάζω για το πόσα κιλά θα πάρω! Σε 1 εβδομάδα θα πάω στο γιατρό και τρέμω που θα ανέβω στη ζυγαριά!!!! Μου τρέχουν και τα σάλια με τις φωτό που βάλατε προηγουμένως!!!! :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Ιωαννάκι τι κάνεις???:P

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πήρα τηλ στη γιατρό κ με ρωτησε αν ειναι αραπάνω από 10-15 και της ειπα οχι. μου ειπε να πάρω τα ουτοπαρ μισο ανα 8 ώρες

Αναστασάκι μου δεν θα το πιστέψεις αλλά πάλι κοιμήθκα!!!! Πω πω αυτό το παιδί πολύ ύπνο θέλει!!!! Εσύ κουκλίτσα μου τι κανεις; Γιατί πήρες τη γιατρό σου τηλέφωνο; Ένιωσες κάτι;

Αναστασάκι μου δεν θα το πιστέψεις αλλά πάλι κοιμήθκα!!!! Πω πω αυτό το παιδί πολύ ύπνο θέλει!!!! Εσύ κουκλίτσα μου τι κανεις; Γιατί πήρες τη γιατρό σου τηλέφωνο; Ένιωσες κάτι;

ναι!!! πολύ υπναρούλικο θα γίνει!!!χιχιχι

τελικά αυτα που ενιωθα ηταν συσπασεις. μου είπε οτι αυτά τα χάπια προκαλούν ταχυπαλμια και μπορεί να τρέμει λίγο το χέρι μου....

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ναι!!! πολύ υπναρούλικο θα γίνει!!!χιχιχι

τελικά αυτα που ενιωθα ηταν συσπασεις. μου είπε οτι αυτά τα χάπια προκαλούν ταχυπαλμια και μπορεί να τρέμει λίγο το χέρι μου....

Έχεις πολλές συσπάσεις την ημέρα; Ξέρω πως είναι φυσιολογικές αλλά το πόσες πρέπει να είναι δεν το ξέρω! Μήπως έχεις παραπάνω και σου έδωσε χάπια! Δεν πειράζει Αναστασάκι μου! Έτσι κι εγώ όταν έπαιρνα αντιβίωση για το μυκόπλασμα με είχε πεθάνει το στομάχι και έκανα εμετούς όλη την ημέρα! Για τα μωράκια μας θα τα αντέξουμε όλα!!!! Αρκεί αυτά να είναι καλά και να γεννηθούνε γερά!!!! Μην στεναχωριέσαι και μην αγχώνεσαι!!!!

Διαφημίσεις

Έχεις πολλές συσπάσεις την ημέρα; Ξέρω πως είναι φυσιολογικές αλλά το πόσες πρέπει να είναι δεν το ξέρω! Μήπως έχεις παραπάνω και σου έδωσε χάπια! Δεν πειράζει Αναστασάκι μου! Έτσι κι εγώ όταν έπαιρνα αντιβίωση για το μυκόπλασμα με είχε πεθάνει το στομάχι και έκανα εμετούς όλη την ημέρα! Για τα μωράκια μας θα τα αντέξουμε όλα!!!! Αρκεί αυτά να είναι καλά και να γεννηθούνε γερά!!!! Μην στεναχωριέσαι και μην αγχώνεσαι!!!!

σε ευχαριστώ πολύ Ιωαννάκι μου δεν έχω πάρα πολλές γι'αυτό μάλλον μου εδωσε 1/2 ανα 8ωρο.... όλα για τα μωράκια μας!!! αυτές τις ταχυπαλμίες μόνο τωρα φοβαμαι λίγο πως θα νιώθω.... αν είχε καμια κοπάλα παίρνοντας αυτά τα χάπια ας γράψει!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

σε ευχαριστώ πολύ Ιωαννάκι μου δεν έχω πάρα πολλές γι'αυτό μάλλον μου εδωσε 1/2 ανα 8ωρο.... όλα για τα μωράκια μας!!! αυτές τις ταχυπαλμίες μόνο τωρα φοβαμαι λίγο πως θα νιώθω.... αν είχε καμια κοπάλα παίρνοντας αυτά τα χάπια ας γράψει!!!

Για πόσο καιρό θα τα πάρεις τα χάπια αυτά; Φαντάζομαι πως δεν θα είναι κάτι φοβερό! Αλλά ναι αν κάποια κοπέλα τα έχει πάρει ας μας πει!!!

Υπομονή Αναστασάκι μου!

Αναστασακι μου εγω παιρνω μισο ανα 6 ωρες!εμενα μου ειεπ στην αρχη ισως μου φερουν ταχυπαλμιες αλα δεν ειδα διαφορα..τωρα με την κοοιλουμπα κ οσο περναει ο καιρος τις νιωθω κ δεν ξερω σιγουρα αν ειναι απο τα χαπια γιατι ερχονται μαζι με τις συσπασεις!@κ να εχεις θα ειναι για λιγο μην ανχωνεσαι!τωρα θα εισαι πιο ηρεμη που παιρνεις κ τα χαπια!καλα εκανες κ πηρες τη γιατρο!;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Για πόσο καιρό θα τα πάρεις τα χάπια αυτά; Φαντάζομαι πως δεν θα είναι κάτι φοβερό! Αλλά ναι αν κάποια κοπέλα τα έχει πάρει ας μας πει!!!

Υπομονή Αναστασάκι μου!

τι κανεις Ιωαννακι μου!πολυ υπνο θελει το ζουζουνακι ε!να ακους το σωμα σου κ αν θελει υπνο τοτε να κοιμασαι τωρα που μπορεις!;):tongue:

αυτα τα χαπια συνηθως τα παιρνουμε μερχι τελους γιατι σπανια σταματανε οι συσπασεις ειναι να μην αρχησουν!αν γεννουσα φυσιολογικα ισως κ να μου ελεγε να τα σταματησω η μια η δυο βδομαδες πριν τη πητ τωρα εγω που ειμαι με καισαρικη φανταζομαι μεχρι τελους θα τα παιρνω..ετσι μου ειχε πει κ στην αρχη η γιατρος οταν τα ξεκηνησα!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

τι κανεις Ιωαννακι μου!πολυ υπνο θελει το ζουζουνακι ε!να ακους το σωμα σου κ αν θελει υπνο τοτε να κοιμασαι τωρα που μπορεις!;):tongue:

αυτα τα χαπια συνηθως τα παιρνουμε μερχι τελους γιατι σπανια σταματανε οι συσπασεις ειναι να μην αρχησουν!αν γεννουσα φυσιολογικα ισως κ να μου ελεγε να τα σταματησω η μια η δυο βδομαδες πριν τη πητ τωρα εγω που ειμαι με καισαρικη φανταζομαι μεχρι τελους θα τα παιρνω..ετσι μου ειχε πει κ στην αρχη η γιατρος οταν τα ξεκηνησα!

Λενάκι μου μέρες έχω να σε πετύχω στα καφέ!!!! Τι κάνουν τα αντράκια σου;;;;;

Η αλήθεια είναι πως και δουλειά πολύ δεν παίρνω τώρα λόγω εγκυμοσύνης αλλά και ο αντρούλης μου με βοηθάει πολύ!!! Η αλήθεια είναι πως θέλω να κοιμάμαι πολλές ώρες!!!

Όλα για τα αγγελούδια μας!!!! Α σου το είπα; Την Τρίτη πάω για αυχενική και είμαι πολύ χαρούμενη που θα δω το μωράκι μου!!!!

Διαφημίσεις

καρδουλίτσες μου???? να μαι πάλι!!!!!!!!!!

ξεκίνησα τα χάπια κ ήδη αρχισε η ταχυπαλμία.... εσύ λενακι πότε τα ξεκίνησες?? τελικά αυτα δεν είναι το μαγνησιο???:confused::confused::confused:

Ιωαννάκι δεν μου είπε για πόσο καιρό...:rolleyes::rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καρδουλίτσες μου???? να μαι πάλι!!!!!!!!!!

ξεκίνησα τα χάπια κ ήδη αρχισε η ταχυπαλμία.... εσύ λενακι πότε τα ξεκίνησες?? τελικά αυτα δεν είναι το μαγνησιο???:confused::confused::confused:

Ιωαννάκι δεν μου είπε για πόσο καιρό...:rolleyes::rolleyes:

Μην το σκέφτεσαι βρε!!!! Πες πως παίρνεις βιταμίνες!!! Οκ?????

Α και να σκέφτεσαι πως είναι για το καλό του μωρού!!!!

Λενάκι μου μέρες έχω να σε πετύχω στα καφέ!!!! Τι κάνουν τα αντράκια σου;;;;;

Η αλήθεια είναι πως και δουλειά πολύ δεν παίρνω τώρα λόγω εγκυμοσύνης αλλά και ο αντρούλης μου με βοηθάει πολύ!!! Η αλήθεια είναι πως θέλω να κοιμάμαι πολλές ώρες!!!

Όλα για τα αγγελούδια μας!!!! Α σου το είπα; Την Τρίτη πάω για αυχενική και είμαι πολύ χαρούμενη που θα δω το μωράκι μου!!!!

ναι καιρο εχουμε να τα πουμε;);)

μπραβο στον αντρουλη σου που σε βοηθαει στην αρχη κ στο τελος της εγκυμοσηνης τους εχουμε αναγκη!;)κ μενα τωρα με βοηθαει αρκετα..κ η μανουλα μου φυσικα αν δεν την ειχα κοντα δεν ξερω τι θα εκανα!

ολα για τα ζουζουνακια μας φυσικα!

την τριτη ε!αχ τι καλαααα!θα εχει μεγαλωσει τοσο πολυυ!πωπωωω θα ξετρελαθεις!;);)

κ γω μαλον απο βδομαδα θα παω!περημενω την γιατρο μου μαλον ειναι διακοπες γιατι εχει κλειστο το κηνιτο!:rolleyes:

τα αντρακια μου καλα ειναι..ο μεγαλυτερος πηγε στη γιαγιακια του πριν απο καμια ωρα θα μεινει εκει σημερα..τρελενεται να πηγαινει στη μαμα μου!ο μιρκοτερος μου εκανε σημερα κατι κινησεις τρελαθηκα..βγηκε ενα εξωγκοματακι απο το ποδαρακια του μαλον στη κοιλια μου τελειο ηταν!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Μην το σκέφτεσαι βρε!!!! Πες πως παίρνεις βιταμίνες!!! Οκ?????

Α και να σκέφτεσαι πως είναι για το καλό του μωρού!!!!

αυτό σκέυτομαι Ιωαννάκι-Υπναράκι!!!! χιχιχιχι

αλλά γραφω και τρέμει το χέρι!!!!! :shock: (μου το πε κ αυτο η γιατρός)

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ναι καιρο εχουμε να τα πουμε;);)

μπραβο στον αντρουλη σου που σε βοηθαει στην αρχη κ στο τελος της εγκυμοσηνης τους εχουμε αναγκη!;)κ μενα τωρα με βοηθαει αρκετα..κ η μανουλα μου φυσικα αν δεν την ειχα κοντα δεν ξερω τι θα εκανα!

ολα για τα ζουζουνακια μας φυσικα!

την τριτη ε!αχ τι καλαααα!θα εχει μεγαλωσει τοσο πολυυ!πωπωωω θα ξετρελαθεις!;);)

κ γω μαλον απο βδομαδα θα παω!περημενω την γιατρο μου μαλον ειναι διακοπες γιατι εχει κλειστο το κηνιτο!:rolleyes:

τα αντρακια μου καλα ειναι..ο μεγαλυτερος πηγε στη γιαγιακια του πριν απο καμια ωρα θα μεινει εκει σημερα..τρελενεται να πηγαινει στη μαμα μου!ο μιρκοτερος μου εκανε σημερα κατι κινησεις τρελαθηκα..βγηκε ενα εξωγκοματακι απο το ποδαρακια του μαλον στη κοιλια μου τελειο ηταν!

Αχ τέλειαααααααα!!!!!!!!

:P:p:tongue::tongue::tongue: κ εγω τώρα νιώθω πιο συχνά τις μπουρμπολίθρες!!!!!!:)

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...