Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , little miracle είπε:

Δυστυχως επιβεβαιωθηκα. εκανα την χοριακη κοριτσια μου , μολις βγηκε … αρνητικη… 

Κορίτσι μου ξέρω ότι και να σου πούμε δεν θα σ αγγίξει, όλες το περάσαμε εδώ μέσα και καταλαβαίνουμε η μία την άλλη...ευχομαι να μην το αφήσεις να σε πάρει από κάτω και  να πάρεις γρήγορα τα πάνω σου ,εδώ είμαστε εμείς για ότι χρειαστείς 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχ εχθές με έπιασε ένας κρύος ιδρώτας.... είχα γίνει μούσκετα μέσα στη ζέστη....

απο το ανχος σου οταν ενιωσες τη συσπαση?:confused:

αχ αυτο το ανχος μας να μην μπορουμε να το ελενξουμε!

μεχρι να γεννηθουν τα μωρακαι μας ποσες ανχωδεις μερες εχουμε περασει!;)

Αναστασακι μου παω να βαλω ενα πλυντηριο κ λεω να ξεκηνησω μαγειρεμα..εχω μπουτια κοτοπουλου κ δεν ξερω τι να κανωωωω!:confused:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Αναστασακι μου παω να βαλω ενα πλυντηριο κ λεω να ξεκηνησω μαγειρεμα..εχω μπουτια κοτοπουλου κ δεν ξερω τι να κανωωωω!:confused:

κάντο με πατατούλες στο φούρνο!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

κάντο με πατατούλες στο φούρνο!!!!

το σκεφτομαι ειναι το πιο ευκολο αν κ δενε χω πολες πατατουλες.:rolleyes:..θα δω ισως καταληξω στο ρυζακι που δεν τρελενομαι κιολας!:rolleyes:

παω Αναστασακι μου..φιλακια πολλαααααααα!;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

το σκεφτομαι ειναι το πιο ευκολο αν κ δενε χω πολες πατατουλες.:rolleyes:..θα δω ισως καταληξω στο ρυζακι που δεν τρελενομαι κιολας!:rolleyes:

οκ!!! φιλάκιαααααααα τα λέμεεεεεε

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

όλα μαζί με πιάσανε εκείνη την ώρα... δεν ξέρω τι να πώ!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλο μαγειρεμα λενιω μου!!!!

Φιλακια....

κροιτσια δειτε εδωωωωωωωωωωωωωωω!θα τρελαθωωωωωωωωω!τερκενλης ειναιιιιι!καλα εχει απιστευτα γλυκαααα!κ τι δεν θα εδινα για ενα κοματι!πωπωωωωωωωωωω!

Tsoureki%2BTerkenli%2B04.jpg

Αχχχχχ.....τι μου θυμισες τωρα!! Αξεχαστες διακοπες στην Θεσσαλονικη με κρουασαν ολων των ειδων απο τενκερλη στο ξενοδοχειο για την ληγουρα το βραδυ και το πρωι.....απιστευτα κρουασαν!!!!!! Πω πω τι επαθα τωρα!!!

Διαφημίσεις

Αναστασακι μου εχω μπει σε κατι σαϊτ για βρεφικα αφρολουτρα και σαμπουαν...ειναι λιγο πιο τσιμπημενα απο τα κλασικα προδερμ και φισαν αλλα ειναι πολυ καλυτερα και καποια ειναι και βιολογικα! Εγω για αρχη θα παρω πρωτα ο Θεος κατι πολυ καλο γιατι ειναι πολυ ευαισθητη η επιδερμισα του μωρου και μετα ισως βαλω κατι απο τα γνωστα προδερμ!

Αλλωστε δεν χρειαζεται να βαζεις στο μωρο και καμια τρελη ποσοτητα ετσι ωστε να τελειωνουν γρηγορα και να χρειαζεται καθε λιγο και λιγακι να ξοδευεις πολλα ενω μπορεις και με λιγοτερα. Βλεποντας και κανοντας βεβαια!

Σας στελνω να τα δειτε και να τα εχετε κι εσεις υπ'οψιν σας!

http://www.e-pharm.gr/178/el/

http://www.elmeliabio.gr/2DC31EB1.el.aspx

http://www.organichome.gr/DD3594BC.el.aspx

http://www.pharmazon.gr/index.php?cPath=3_29&sort=2a&page=1&osCsid=c75b3bb09db8c5d4535c898efda74687

http://www.pharmshop.gr/gr/Products.aspx?cat=72

http://www.ecobaby.gr/index.php?language=gr&cat=41

Παω να κανω καμια δουλιτσα....φαγακι εχω γεμιστα απο την τεταρτη οποτε ειμαι χαλαρη για σημερα απο θεμα φαγητου! Αργοτερα λεω να παω μια βολτα για καμια κασεροπιτα γιατι μου τρεξανε τα σαλια με τις φωτο!!!!!00020451.gif

Θα τα πουμε πιο μετα!!!!!

Φιλακια πολλα!!!!!!!!!!!!!

000203F3.gif

Αχχχχχ.....τι μου θυμισες τωρα!! Αξεχαστες διακοπες στην Θεσσαλονικη με κρουασαν ολων των ειδων απο τενκερλη στο ξενοδοχειο για την ληγουρα το βραδυ και το πρωι.....απιστευτα κρουασαν!!!!!! Πω πω τι επαθα τωρα!!!

άσεεε έχω στείλει τσουρέκι ακόμη και στο Ναύπλιο!!!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Παω να κανω καμια δουλιτσα....φαγακι εχω γεμιστα απο την τεταρτη οποτε ειμαι χαλαρη για σημερα απο θεμα φαγητου! Αργοτερα λεω να παω μια βολτα για καμια κασεροπιτα γιατι μου τρεξανε τα σαλια με τις φωτο!!!!!00020451.gif

Θα τα πουμε πιο μετα!!!!!

Φιλακια πολλα!!!!!!!!!!!!!

000203F3.gif

εντάξει ματινάκι μου!!!! τώρα θα μπώ να δω τα σαμπουανάκια που έστειλες!!!! θα τα πούμε μετά!!! εγώ και σήμερα μέσα θα τη βγάλω κορίτσια!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλημέρααααα!!!! Πω πω σήμερα τρελλάθηκα στον ύπνο! Μακάρι το μωρό να κοιμάται τόσο και όταν θα γεννηθεί!!! Χιχιχιχιχι!!!!

Αναστασάκι μου γλυκό συσπάσεις είναι....... ηρέμησε!!!!!

Ματινάκι μόνο 7 κιλά; Τι καλά που είσαι!!!! Εγώ τρομάζω για το πόσα κιλά θα πάρω! Σε 1 εβδομάδα θα πάω στο γιατρό και τρέμω που θα ανέβω στη ζυγαριά!!!! Μου τρέχουν και τα σάλια με τις φωτό που βάλατε προηγουμένως!!!! :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...