Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , little miracle είπε:

Δυστυχως επιβεβαιωθηκα. εκανα την χοριακη κοριτσια μου , μολις βγηκε … αρνητικη… 

Κορίτσι μου ξέρω ότι και να σου πούμε δεν θα σ αγγίξει, όλες το περάσαμε εδώ μέσα και καταλαβαίνουμε η μία την άλλη...ευχομαι να μην το αφήσεις να σε πάρει από κάτω και  να πάρεις γρήγορα τα πάνω σου ,εδώ είμαστε εμείς για ότι χρειαστείς 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

κοριτσάκια μου επειδή δεν είναι πολύ συχνές, και μου είχε πει να τις παρακολουθήσω σε περίπτωση που έχω, σκέυτομαι να περιμένω μέχρι την κυριακη και δευτερα να την πάρω τηλ. τι λέτε?????

αχ πόσο καλύτερα νιώθω όταν μιλάω μαζί σας δεν ξέρετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P:p:p:p:p

Ταχυκαρδιες εγω εχω απο τωρα και καμια φορα χτυπαει τοσο περιεργα και δυνατα η καρδια μου που νομιζω οτι κουνιεμαι....και με τρομαζει αυτο καπως!!! Παντως η πιεση μου ηταν πολυ καλη χθες που με μετρησε ο γιατρος....τι να πω?

Εγω λενιω θελω να τα φαω ολα...οχι απλα λιγο απ'ολα!!!!!!!!!!

Αναστασακι μου οπως θελεις κ τωρα να την παρεις κ να της το πεις δδεν ειναι κακο!απλα ενηεμρωσε την κ αυτη θα σου πει κ θα σε ηρεμισει κιολας!κ απο το τηλ θα σου πει τι χαπια να παρεις δεν χρειαζεται να πας να σε δει!;)σιγουρα οταν μηλαμε η μια στην αλη ειναι πολυ καθυσηχαστικο!;)

Ματινακι μου κ μενα ετσι ειναι νιωθεις οτι τρεμει ολο το κεφαλι σου κ ειδικα με τη ζεστη χειροτερευι η κατασταση!:shock::shock:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι Ματινακι μου νομιζω ειναι αυτο!οχι δεν ειχα κανει στο μικρο!γιατι αραγε δεν μου ζητηθηκε?τωρα θα πρεπει να την κανω ομως..ελπιζω να την κανει η γιατρος μου αλιως πρεπει να παω αλου κ σιγουρα θα ειναι πολυ ακριβη!:rolleyes:

Λενιω μου αυτη η εξεταση ειναι απαραιτητα να γινει...βεβαια ειπαμε ειναι θεμα γιατρου και πολιτικης....πρεπει να ειναι στο επιπεδο του β'επιπεδου η τιμη...δεν θυμαμαι τωρα απο τοτε που δουλευα στο διαγνωστικο!

προς το παριν παίρνω, σιδηρο (2 χαπ.), φολοικο οξυ (1 χαπ.), ουτροτζεσταν (3 χαπ) αυτά..

Ισως επειδη παιρνεις 3 ειδη χαπιων να μην θελει να σε επιβαρυνει. Το μαγνησιο ειναι βαρυ και σε μερικες δινουν απειροελαχιστη δοση! Μην ανησυχεις ολα καλα ειναι....η γιατρος σου ξερεις τι κανει!

Αναστασακι μου οπως θελεις κ τωρα να την παρεις κ να της το πεις δδεν ειναι κακο!απλα ενηεμρωσε την κ αυτη θα σου πει κ θα σε ηρεμισει κιολας!κ απο το τηλ θα σου πει τι χαπια να παρεις δεν χρειαζεται να πας να σε δει!;)σιγουρα οταν μηλαμε η μια στην αλη ειναι πολυ καθυσηχαστικο!;)

Ματινακι μου κ μενα ετσι ειναι νιωθεις οτι τρεμει ολο το κεφαλι σου κ ειδικα με τη ζεστη χειροτερευι η κατασταση!:shock::shock:

θα την πάρω το απογευμα!!! έχετε δίκιο!!:P:p εγώ από πίεση τίποταααα... πάλι μου την ξανα πήρε προχθές που πήγα και είχα 9 με 6.. και εγώ σπίτι όταν την μετράω είναι ποιο χαμηλή!!! αμάν αυτές οι ζέστες!!!!! πότε θα τελειώσουν!!!!! :rolleyes::rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Εγω νιωθω οτι εκει που ειμαι ξαπλωμενη οτι κανει σεισμο...χαχαχα....εχω σαλταρει λετε?????

Διαφημίσεις

Ισως επειδη παιρνεις 3 ειδη χαπιων να μην θελει να σε επιβαρυνει. Το μαγνησιο ειναι βαρυ και σε μερικες δινουν απειροελαχιστη δοση! Μην ανησυχεις ολα καλα ειναι....η γιατρος σου ξερεις τι κανει!

για τα ουτροτζασταν είπε να τα πάρω μέχρι την παρασκευη και αν δεν δω καφε θα το ελλατώσουμε σιγά σιγά... αν χρειαστεί θα πάρω και 10 χάπια!! τι να κάνουμε...

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Λενιω μου αυτη η εξεταση ειναι απαραιτητα να γινει...βεβαια ειπαμε ειναι θεμα γιατρου και πολιτικης....πρεπει να ειναι στο επιπεδο του β'επιπεδου η τιμη...δεν θυμαμαι τωρα απο τοτε που δουλευα στο διαγνωστικο!

θα την πάρω το απογευμα!!! έχετε δίκιο!!:P:p εγώ από πίεση τίποταααα... πάλι μου την ξανα πήρε προχθές που πήγα και είχα 9 με 6.. και εγώ σπίτι όταν την μετράω είναι ποιο χαμηλή!!! αμάν αυτές οι ζέστες!!!!! πότε θα τελειώσουν!!!!! :rolleyes::rolleyes:

αχ αληθεια Ματινακι μου!στον μικρο γιατι δεν μου ειπε ο γιατρος να την κανω αλα οπως λες ο καθε γιατρος λειτουργει διαφορετικα!

μακαρι να την κανει η γιατρος μου γιατι δνε ξερω αν θα καταφερουμε οικονομικα να την κανουμε εξω!:rolleyes:

Αναστασακι μου να την παρεις καλα θα κανεις..να εισαι κ συ πιο ηρεμη!αχ ποτε θα τελειωσουν αυτες οι ζεστες..σηερα ειναι καπως μουντος ο καιρος!παλευεται για την ωρα@:rolleyes:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Σας είπα??? σήμερα μπήκα στον 5ο!!!!!:P:p:tongue::tongue:

εσάς σ'αυτή τη φάση σας πονούσε καθόλου η μέση??? πίσω χαμηλά?? όπως όταν περιμέναμε την κόκκινη????:confused::confused: με πονάει και αυτή έχει 2 μέρες..

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

κροιτσια δειτε εδωωωωωωωωωωωωωωω!θα τρελαθωωωωωωωωω!τερκενλης ειναιιιιι!καλα εχει απιστευτα γλυκαααα!κ τι δεν θα εδινα για ενα κοματι!πωπωωωωωωωωωω!

Tsoureki%2BTerkenli%2B04.jpg

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Σας είπα??? σήμερα μπήκα στον 5ο!!!!!:P:p:tongue::tongue:

εσάς σ'αυτή τη φάση σας πονούσε καθόλου η μέση??? πίσω χαμηλά?? όπως όταν περιμέναμε την κόκκινη????:confused::confused: με πονάει και αυτή έχει 2 μέρες..

ναιιι Αναστασακι μου!:D:D

ειδες πως περναει ο καιρος χαμπαρι δεν παιρνουμε!

εγω δεν θυμαμαι να με πονουσε ..ισως καπιες μερες αλα ειναι φυσιολογικο!πεστο κ αυτο στη γιατρο σου;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

αχ αληθεια Ματινακι μου!στον μικρο γιατι δεν μου ειπε ο γιατρος να την κανω αλα οπως λες ο καθε γιατρος λειτουργει διαφορετικα!

μακαρι να την κανει η γιατρος μου γιατι δνε ξερω αν θα καταφερουμε οικονομικα να την κανουμε εξω!:rolleyes:

Αναστασακι μου να την παρεις καλα θα κανεις..να εισαι κ συ πιο ηρεμη!αχ ποτε θα τελειωσουν αυτες οι ζεστες..σηερα ειναι καπως μουντος ο καιρος!παλευεται για την ωρα@:rolleyes:

έξω έχει ένα αεράκι...μέσα δεν παλευτετε.....:shock:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...