Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , little miracle είπε:

Δυστυχως επιβεβαιωθηκα. εκανα την χοριακη κοριτσια μου , μολις βγηκε … αρνητικη… 

Κορίτσι μου ξέρω ότι και να σου πούμε δεν θα σ αγγίξει, όλες το περάσαμε εδώ μέσα και καταλαβαίνουμε η μία την άλλη...ευχομαι να μην το αφήσεις να σε πάρει από κάτω και  να πάρεις γρήγορα τα πάνω σου ,εδώ είμαστε εμείς για ότι χρειαστείς 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

0002044C.gif

Καλημερα και στα υπολοιπα κοριτσια και στα μπεμπακια σας!!!!!!!

Ακομα κοιμαστε???? Ξυπνηστε καλε να πιουμε καφεδακι και να τσιμπησουμε κατι.....κερναωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πρωτη φορα χθες που ηπια φρεντο καπουτσινο ντεκαφεινε! Κοριτσια μου αρεσε πολυ και δεν το πιστευα....νομιζα οτι επειδη εγω γενικα τον καφε τον θελω δυνατο οτι δεν θα μου αρεσε αλλα εκανα λαθος! Τωρα αν θα εχω ορεξη για καφεδακι θα πινω ντεκαφεινε....ειχα μπουχτισει με εκεινες τις πορτοκαλαδες χωρις ανθρακικο και τους χυμους...δεν επινα ποτε οποτε καταλαβαινετε οταν ερχοταν η ωρα να παραγγειλω με επιαναν τα νευρα μου!!!!!!!!χιχιχ.....!!!!!!!!

Αντε εγω ξεκιναω πινω το καφεδακι μου και τρωω κρουασανακια!!!!!!!

Κοπιαστε....

Λενιω μου καλημερα....τι κανετε μανουλα και αντρακια????

Τρως πολυ καρπουζι λενιω μου ε??? Εγω δεν μπορω να πω οτι τρελενομαι για καρπουζι τοσο αλλα αν ειναι μονο πολυ γλυκο....φετος δεν εχουμε πετυχει κανενα που να με τρελενει αντιθετως τα πεπονια τα εχουμε καταευχαριστηθει!

Τι ειναι η οργανικη αναπτυξη εμβρυου? Την κανουμε ολες ή πρωτη φορα το ακους κι εσυ?????

Οσο για τα κιλα και γω πιστευω οτι δεν θα παρω πολλα ακομα...βεβαια δεν αφηνω και τον εαυτο μου να ξεφυγει...ολα τα τρωω βεβαια αλλα με μετρο!

Ο μπεμπακος μας ειναι καλα και αυτο με ενδιαφερει περισσοτερο βεβαια...αν παρω και κανενα κιλακι παραπανω δεν πειραζει!!!!!!!!!

καλημερα Ματινακι μου!καλα ειμαστε ολοι!ο μικρος κοιταει παιδικα!

αυτη η εξεταση Ματινακι μου κ γω δεν ξερω τι ειναι καλα καλα γιατι στον μικρο μου δεν την εκανα αλα απο αυτο το νοσοκομειο μου το ζητανε,..γινεται στον 8ομηνα κ γω γιαυτο θελω να ρωτησω τη γιατρο!:rolleyes::rolleyes:

πεπονακι δεν εφαγα πολυ φετος πιο πολυ καρπουζακι αν κ τωρα τελευταια το βαρεθηκα ..εγω αυτο που κανω ειναι να μην τρωω τα βραδυα κ εχω κοψει κατα πολυ τα γλυκα..καπου καπου αν τσιμπησω λιγακι!αλα οπως λες τα μωρακια μας να ειναι καλα κ θα τα χασουμε τα περιτα κιλα!

κ γω Ματινακι μου στον μικρο δεν επινα καθολου καφε κ μου ελειπε πολυ αλα σε αυτη την εγκυμοσηνη εχω βολευτει με τον νετακφεινε κ μαρεσει πολυ..οχι καθημερινα αλα μπορει κ μερα παραμερα να πινω!οσο για τα κρουασαν εδω κ μερες με τραβαει παρα πολυ η ζεστο κρουασαν απο φουρνο η τσουρεκι!αχ θα ετρωγα τωραααααα!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημέρα κορίτσια!!!!!!!!!!!!

Ματινάκι μπήκα εχθες από το κινητό και διάβασα τα νέα σου αλλά δεν μπορούσα να γραψω εδω και σου εστειλα μηνυμα στο φεις! ντεκαφεινε εγω πίνω εδω και 1,5 χρόνο σχεδόν! μια χαρά! συνήθεια είναι!!!

Λενάκι μου τι κάνεις???? ευτυχώς όπως είπε και το ματινακι δεν έχουμε πετύχει καλά καρπουζια, αλλιώς...!!!:cool::cool: δηλαδή είναι συσπάσεις ε??? με πιάνει ενας πόνος,υποφερτος αλλά περίεργος σαν να σφίγγει σε εκείνο το σημείο μόνο για μερικά δευτερόλεπτα, και αν ξαπλώσω και προλάβω να πιάσω την κοιλιά μου είναι σαν γραθιά από μέσα σκληρη και μετά μαλακώνει πάλι..... πόσο συχνά το πάθαινες ώστε να πάρεις χαπάκια???:confused::confused::confused:

Καλημεραααααααααααα...............!!!!!!!!!!!!! Αναστασακι μου αυτο που περιγραφεις ειναι συσπασεις! Ακριβως το ιδιο παθαινω κι εγω απλα τωρα καταλαβαινω οτι περισσοτερο γινεται απο τον μπεμπη γιατι εχει μεγαλωσει...πριν ηταν καθαρα συσπασεις! Και οντως δυσανασχετεις οταν γινεται γιατι τσιτωνει η κοιλια σε εκεινο το σημειο και νιωθεις σαν να σου ριχνουν μπουνια απο μεσα προς τα εξω....καμια σχεση με τις κλωτσιες του μωρου....εκει νιωθεις υπεροχα!!!!!!!!!! Δεν σου δινει ο γιατρος μαγνησιο???

Εγω το παιρνω απο τελος του 3ου μηνα!

Φεις δεν μπηκα τωρα θα μπω....

Διαφημίσεις

και τα δικά μας σε λίγο!!!!!! φτάνει γιατό θα ανεβάσω φωτό με ΣΟΚΟΛΑΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mad::mad::mad:

χαχαχαχαχ.....καλο!!!!!!!!!!!! Βασικα για να πω την αληθεια δεν νομιζω να μην φαω ουτε ενα γλυκο μεχρι την γεννα...ειπαμε να προσεχουμε οχι να στερουμαστε και ενα γλυκακι.....

ermoumag_food_sandwiches.jpg

Πω πω μου τρεχουν τα σαλια!!!!!!!!

καλημέρα κορίτσια!!!!!!!!!!!!

Ματινάκι μπήκα εχθες από το κινητό και διάβασα τα νέα σου αλλά δεν μπορούσα να γραψω εδω και σου εστειλα μηνυμα στο φεις! ντεκαφεινε εγω πίνω εδω και 1,5 χρόνο σχεδόν! μια χαρά! συνήθεια είναι!!!

Λενάκι μου τι κάνεις???? ευτυχώς όπως είπε και το ματινακι δεν έχουμε πετύχει καλά καρπουζια, αλλιώς...!!!:cool::cool: δηλαδή είναι συσπάσεις ε??? με πιάνει ενας πόνος,υποφερτος αλλά περίεργος σαν να σφίγγει σε εκείνο το σημείο μόνο για μερικά δευτερόλεπτα, και αν ξαπλώσω και προλάβω να πιάσω την κοιλιά μου είναι σαν γραθιά από μέσα σκληρη και μετά μαλακώνει πάλι..... πόσο συχνά το πάθαινες ώστε να πάρεις χαπάκια???:confused::confused::confused:

καλημερα Αναστασακι μου!σημερα πως εισαι..ξαναειχες?παρακολουθησε το κ αν ειναι συχνες ισως να σου δωσει καπιο χαπι..εγω ξεκηνησα με τροφοκαρντ ειναι μαγνησιο μαλακανωνει την μητρα κατι τετιο κ μετα επειδη ηταν πολυ πιο εντονες μου εδωσε τα ουτοπαρ που ειναι καθρα για συσπασεις!ακριβως ετσι οπως το περιγραφεις ειναι!απλα στον μηνα που ειμαι εγω ειναι ακομα πιο εντονες κ συνοδευονται κ με ταχυκαρδιες κ δυσπνοια!παντως πολες κοπελες τις εχουν να ξερεις γιαυτο μην το φοβασαι απαλ ενημερωσε τη γιατρο σου για να σου πει τι να κανεις!αν συνεχιστουν σιγουρα θα σου γραψει χαπακια!

καλα αυτες οι εικονες τι μας κανουν τωρα!αχ θα ετρωγα λιγο απο ολααα!:tongue:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημερα Ματινακι μου!καλα ειμαστε ολοι!ο μικρος κοιταει παιδικα!

αυτη η εξεταση Ματινακι μου κ γω δεν ξερω τι ειναι καλα καλα γιατι στον μικρο μου δεν την εκανα αλα απο αυτο το νοσοκομειο μου το ζητανε,..γινεται στον 8ομηνα κ γω γιαυτο θελω να ρωτησω τη γιατρο!:rolleyes::rolleyes:

πεπονακι δεν εφαγα πολυ φετος πιο πολυ καρπουζακι αν κ τωρα τελευταια το βαρεθηκα ..εγω αυτο που κανω ειναι να μην τρωω τα βραδυα κ εχω κοψει κατα πολυ τα γλυκα..καπου καπου αν τσιμπησω λιγακι!αλα οπως λες τα μωρακια μας να ειναι καλα κ θα τα χασουμε τα περιτα κιλα!

κ γω Ματινακι μου στον μικρο δεν επινα καθολου καφε κ μου ελειπε πολυ αλα σε αυτη την εγκυμοσηνη εχω βολευτει με τον νετακφεινε κ μαρεσει πολυ..οχι καθημερινα αλα μπορει κ μερα παραμερα να πινω!οσο για τα κρουασαν εδω κ μερες με τραβαει παρα πολυ η ζεστο κρουασαν απο φουρνο η τσουρεκι!αχ θα ετρωγα τωραααααα!

Ρε συ λενιω μηπως εννοουν την εξεταση doppler που γινεται στον ογδοο και βλεπουν τα παντα στα οργανακια του και κυριως στην καρδια για να ειναι το μωρο ετοιμο για την γεννα?????? Doppler ειχες κανει στον 1ο θυμασαι?

Καλημεραααααααααααα...............!!!!!!!!!!!!! Αναστασακι μου αυτο που περιγραφεις ειναι συσπασεις! Ακριβως το ιδιο παθαινω κι εγω απλα τωρα καταλαβαινω οτι περισσοτερο γινεται απο τον μπεμπη γιατι εχει μεγαλωσει...πριν ηταν καθαρα συσπασεις! Και οντως δυσανασχετεις οταν γινεται γιατι τσιτωνει η κοιλια σε εκεινο το σημειο και νιωθεις σαν να σου ριχνουν μπουνια απο μεσα προς τα εξω....καμια σχεση με τις κλωτσιες του μωρου....εκει νιωθεις υπεροχα!!!!!!!!!! Δεν σου δινει ο γιατρος μαγνησιο???

Εγω το παιρνω απο τελος του 3ου μηνα!

Φεις δεν μπηκα τωρα θα μπω....

δεν μου έχει δώσει μαγνήσιο.... γιατί???? θα έπρεπε ε??? τι να κάνω? να της το πω?

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημερα Αναστασακι μου!σημερα πως εισαι..ξαναειχες?παρακολουθησε το κ αν ειναι συχνες ισως να σου δωσει καπιο χαπι..εγω ξεκηνησα με τροφοκαρντ ειναι μαγνησιο μαλακανωνει την μητρα κατι τετιο κ μετα επειδη ηταν πολυ πιο εντονες μου εδωσε τα ουτοπαρ που ειναι καθρα για συσπασεις!ακριβως ετσι οπως το περιγραφεις ειναι!απλα στον μηνα που ειμαι εγω ειναι ακομα πιο εντονες κ συνοδευονται κ με ταχυκαρδιες κ δυσπνοια!παντως πολες κοπελες τις εχουν να ξερεις γιαυτο μην το φοβασαι απαλ ενημερωσε τη γιατρο σου για να σου πει τι να κανεις!αν συνεχιστουν σιγουρα θα σου γραψει χαπακια!

Ταχυκαρδιες εγω εχω απο τωρα και καμια φορα χτυπαει τοσο περιεργα και δυνατα η καρδια μου που νομιζω οτι κουνιεμαι....και με τρομαζει αυτο καπως!!! Παντως η πιεση μου ηταν πολυ καλη χθες που με μετρησε ο γιατρος....τι να πω?

Εγω λενιω θελω να τα φαω ολα...οχι απλα λιγο απ'ολα!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

κοριτσάκια μου επειδή δεν είναι πολύ συχνές, και μου είχε πει να τις παρακολουθήσω σε περίπτωση που έχω, σκέυτομαι να περιμένω μέχρι την κυριακη και δευτερα να την πάρω τηλ. τι λέτε?????

αχ πόσο καλύτερα νιώθω όταν μιλάω μαζί σας δεν ξέρετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P:p:p:p:p

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Ρε συ λενιω μηπως εννοουν την εξεταση doppler που γινεται στον ογδοο και βλεπουν τα παντα στα οργανακια του και κυριως στην καρδια για να ειναι το μωρο ετοιμο για την γεννα?????? Doppler ειχες κανει στον 1ο θυμασαι?

ναι Ματινακι μου νομιζω ειναι αυτο!οχι δεν ειχα κανει στο μικρο!γιατι αραγε δεν μου ζητηθηκε?τωρα θα πρεπει να την κανω ομως..ελπιζω να την κανει η γιατρος μου αλιως πρεπει να παω αλου κ σιγουρα θα ειναι πολυ ακριβη!:rolleyes:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

δεν μου έχει δώσει μαγνήσιο.... γιατί???? θα έπρεπε ε??? τι να κάνω? να της το πω?

Κοιτα ο καθε γιατρος εχει την δικη του πολιτικη....τωρα η δικια σου δεν ξερω γιατι δεν σου εδωσε αλλα λογικα αν οχι απο τον 3ο σιγουρα στον 4ο το δινουν γιατι αρχιζουν οι συσπασεις! Μηπως παιρνεις κατι αλλο που σε καλυπτει για τις συσπασεις και γι αυτο δεν σου εδωσε μαγνησιο????

Παντως δεν ειναι κακο να της το πεις....

Ταχυκαρδιες εγω εχω απο τωρα και καμια φορα χτυπαει τοσο περιεργα και δυνατα η καρδια μου που νομιζω οτι κουνιεμαι....και με τρομαζει αυτο καπως!!! Παντως η πιεση μου ηταν πολυ καλη χθες που με μετρησε ο γιατρος....τι να πω?

Εγω λενιω θελω να τα φαω ολα...οχι απλα λιγο απ'ολα!!!!!!!!!!

Αφήστε εχθές το βράδυ ήθελα κρέπα!!!!! ζεστή με νουτέλα!!!!!! αλλά έκανα κράτη, και έφαγα ένα κρουασαν που είχα σπίτι.... αλλά δεν βλέπω να την γλυτώνει η κρεπούλα... χιιχχιιχι

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Κοιτα ο καθε γιατρος εχει την δικη του πολιτικη....τωρα η δικια σου δεν ξερω γιατι δεν σου εδωσε αλλα λογικα αν οχι απο τον 3ο σιγουρα στον 4ο το δινουν γιατι αρχιζουν οι συσπασεις! Μηπως παιρνεις κατι αλλο που σε καλυπτει για τις συσπασεις και γι αυτο δεν σου εδωσε μαγνησιο????

Παντως δεν ειναι κακο να της το πεις....

προς το παριν παίρνω, σιδηρο (2 χαπ.), φολοικο οξυ (1 χαπ.), ουτροτζεσταν (3 χαπ) αυτά..

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...