Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Κοριτσακια μου ετοιμες οι μπριζολιτσες....τωρα θα παω να φτιαξω μια σαλτσουλα απο το ζουμακι τους και θα βρασω και ρυζακι και θα ειναι μουρλια!!!!!!

Οποτε σας χαιρετω και σας ευχομαι καλο μεσημερακι και καλη σας ορεξη!!!!

Θα προσπαθησω να μπω οταν γυρισουμε εκτος κι αν αργησουμε πολυ γιατι θα παμε να δει μετα και αεκ ο αντρουλης....οποτε ισως να ειναι αργα και να μπω το πρωι να σας πω τα νεα!!!!!!!Αναλογως λοιπον....

Φιλακια πολλα σε ολες.....!!!

00020119.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσακια μου ετοιμες οι μπριζολιτσες....τωρα θα παω να φτιαξω μια σαλτσουλα απο το ζουμακι τους και θα βρασω και ρυζακι και θα ειναι μουρλια!!!!!!

Οποτε σας χαιρετω και σας ευχομαι καλο μεσημερακι και καλη σας ορεξη!!!!

Θα προσπαθησω να μπω οταν γυρισουμε εκτος κι αν αργησουμε πολυ γιατι θα παμε να δει μετα και αεκ ο αντρουλης....οποτε ισως να ειναι αργα και να μπω το πρωι να σας πω τα νεα!!!!!!!Αναλογως λοιπον....

Φιλακια πολλα σε ολες.....!!!

00020119.gif

θα περιμένουμε νέα σου ματινάκι!!! με το καλό!!!! φιλάκια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Αναστασάκι μου μπες μέσα να μας πεις!!!! Είσαι καλά;;;:(:(:(:(

ξάπλα είμαι Ιωαννάκι μου!!! κ πριν από λίγο με έπιασε ένας πόνος στη μέση πολύ δυνατός!!! κ κρύος ιδρωτας μαζί.............:(:(:(

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

ξάπλα είμαι Ιωαννάκι μου!!! κ πριν από λίγο με έπιασε ένας πόνος στη μέση πολύ δυνατός!!! κ κρύος ιδρωτας μαζί.............:(:(:(

αναστασακι μου...........τι επαθες?μηπως απο το αγχος σου για τις κραμπες νομιζεις οτι τις νοιωθεις?πως ακριβως ενοιωσες?μηπως ειναι συσπαση, σκληραινει η κοιλιτσα για μερικα δευτερολεπτα?

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

αναστασακι μου...........τι επαθες?μηπως απο το αγχος σου για τις κραμπες νομιζεις οτι τις νοιωθεις?πως ακριβως ενοιωσες?μηπως ειναι συσπαση, σκληραινει η κοιλιτσα για μερικα δευτερολεπτα?

ναι αυτο γινεται κ η γιατρος μου μου το ξηγησε σαν κραμπα....

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ναι αυτο γινεται κ η γιατρος μου μου το ξηγησε σαν κραμπα....

Αναστασάκι μου μην αγχώνεσαι! Αν οι κράμπες που σου λέει η γιατρός σου είναι οι λεγόμενες συσπάσεις, τότε είναι κάτι σύνηθες στην εγκυμοσύνη! Θυμάμαι από την αδερφή μου και στα 2 τα παιδάκια της είχε πολύ συχνά και ο γιατρός της έλεγε απλά να χαλαρώνει και να μην κουράζεται, όχι όμως ότι είναι και ανησυχητικό!

Εσύ τώρα να ξεκουράζεσαι και να ηρεμείς!!!! Και να μην σκέφτεσαι άσχημα πράγματα!!!!

Κοριτσακια μου μπηκα να σας πω τα νεακια απο τον γιατρο!

Γιναμε 1 κιλο και 10 γραμμαρια....μεγαλωσαμεεεεεεε!!!!!!!!! Ολα καλα μας ειπε, πολυ καλος ο πλακουντας και το αμνυακο υγρο και γενικα ο μπεμπης μεγαλωνει καλα και φυσιολογικα!

Σημερα το ειδαμε πιο πολυ ωρα γιατι κλωτσαγε πολυ και δεν αφηνε τον γιατρο να μετρησει...ειχε πολυ γελιο....πηγαινε πανω κατω το μαρκουτσι του υπερηχου...χιχιχιιχ!!!!!!

Τελικα εχω παρει 7 κιλα συνολικα και μου ειπε για μια ακομη φορα να ξεχασω τι σημαινει γλυκο και φρουτα τα οποια ειναι γλυκα οπως π.χ. καρπουζι! Επειδη ειναι φρουτο να μην ξεχνιεμαι και τρωω πολυ γιατι παχαινει! Μου ειπε οτι μεχρι τωρα τα εχω παει παρα πολυ καλα με τα κιλα αλλα απο δω και περα μπορει οι αλλαγες να ειναι τρομακτικες και το σοβαροτερο ειναι το θεμα του σακχαρου...οχι οτι θα παρω πολλα κιλα απλα!

Αναστασακι μου κι εγω τετοια πετρωματα αλλα δεν ειναι αυτα κραμπες αλλα συσπασεις! Μην ανησυχεις ολες το παθαινουμε και δεν ειναι κατι το οποιο θα πρεπει να σε κανει να αγχωνεσαι τοσο πολυ....χαλαρωσε και ξεκουρασου!

Ποπακι μου σε εχω επιθυμησει πολυ!!!!! Η πριγκιπεσα τι κανει??? Ανυπομονει να συναντησει την μανουλα οπου να 'ναι???? Αχ τι τελεια...με το καλοοοοο!!!!!!!!!!!!

Αυτα κοριτσακια μου απο εμενα και τον μπεμπη!

Θα τα πουμε απο αυριο παλι πρωτα ο Θεος να εχουμε καλο ξημερωμα!

Καλη σας νυχτα και ονειρα γλυκα!!!!!!!!!!!!

goodnight-scraps3.gif

Διαφημίσεις

καλημερουδιααααααα~

Ματινακι μουυυυυυυ τελειαααααα~μεγαλωσε ο ζουζουνος!μπορω να πω οτι φετος εφαγα μπολικο καρπουζακι κ η αληθεια ειναι οτι παχαινει αλα ειναι τοσο νοστιμο κ δροσερο!;);)τα κιλακια σου μια χαρα τα βλεπω!πανω απο 13 δεν νομιζω να βαλεις κ πολα σου βαζω!δεν βαζεις ευκολα κιλα αποτι καταλαβα!;);)

Αναστσασακι μου γλυκουλα μου ισως τελικα να εχεις συπασεις..μην ανχωνεσαι ομως εγω εχω απο 3μιση μηνων το ενιωσα πρωτη φορα κ επειδη ειχα κ στον μικρο ηξερα τι ειναι οποτε απο 4 μηνων χαπακωνομαι!δεν σημαινει οτι θα γεννησεις προωρα..να μην φοβασαι καθολου..ειναι σπαστικες ειδικα τωρα προς το τελος αλα αυτο δεν σημαινει οτι κατι θα παει στραβα..ειπαμε λιγη προσοχη θελουμε κ με τη βοηθεια της παναγιας ολα καλα θα μας πανε!

Ποπακη μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ ποτε θα σε πετυχωωωωωωωωωω!αχ θα γεννησεις κ δεν θα εχουμε μηλισει!;);)

εγω εδω κ 3 μερες παιρνω τη γιατρο μου τηλ να κλεισω ραντεβου να παω να κανω εκεινη την εξεταση που μου ζητησαν απο το νοσοκομειο οργανικη αναπτυξη εμβρυου κ το εχει κλειστο..λετε πηγε διακοπες κ το εκλεισε το κινητο..αχ δεν ξερω θα παρω κ σημερα κ αν ειναι παλι κλειστο λογικα απο βδομαδα θα τη βρω..παντως δεν ξερω αν ειναι κ πολυ σωστο να ειναι κλειστο κ αν γενναει καπια κοπελα!:rolleyes::rolleyes:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημερουδιααααααα~

Ματινακι μουυυυυυυ τελειαααααα~μεγαλωσε ο ζουζουνος!μπορω να πω οτι φετος εφαγα μπολικο καρπουζακι κ η αληθεια ειναι οτι παχαινει αλα ειναι τοσο νοστιμο κ δροσερο!;);)τα κιλακια σου μια χαρα τα βλεπω!πανω απο 13 δεν νομιζω να βαλεις κ πολα σου βαζω!δεν βαζεις ευκολα κιλα αποτι καταλαβα!;);)

Αναστσασακι μου γλυκουλα μου ισως τελικα να εχεις συπασεις..μην ανχωνεσαι ομως εγω εχω απο 3μιση μηνων το ενιωσα πρωτη φορα κ επειδη ειχα κ στον μικρο ηξερα τι ειναι οποτε απο 4 μηνων χαπακωνομαι!δεν σημαινει οτι θα γεννησεις προωρα..να μην φοβασαι καθολου..ειναι σπαστικες ειδικα τωρα προς το τελος αλα αυτο δεν σημαινει οτι κατι θα παει στραβα..ειπαμε λιγη προσοχη θελουμε κ με τη βοηθεια της παναγιας ολα καλα θα μας πανε!

Ποπακη μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ ποτε θα σε πετυχωωωωωωωωωω!αχ θα γεννησεις κ δεν θα εχουμε μηλισει!;);)

εγω εδω κ 3 μερες παιρνω τη γιατρο μου τηλ να κλεισω ραντεβου να παω να κανω εκεινη την εξεταση που μου ζητησαν απο το νοσοκομειο οργανικη αναπτυξη εμβρυου κ το εχει κλειστο..λετε πηγε διακοπες κ το εκλεισε το κινητο..αχ δεν ξερω θα παρω κ σημερα κ αν ειναι παλι κλειστο λογικα απο βδομαδα θα τη βρω..παντως δεν ξερω αν ειναι κ πολυ σωστο να ειναι κλειστο κ αν γενναει καπια κοπελα!:rolleyes::rolleyes:

Λενιω μου καλημερα....τι κανετε μανουλα και αντρακια????

Τρως πολυ καρπουζι λενιω μου ε??? Εγω δεν μπορω να πω οτι τρελενομαι για καρπουζι τοσο αλλα αν ειναι μονο πολυ γλυκο....φετος δεν εχουμε πετυχει κανενα που να με τρελενει αντιθετως τα πεπονια τα εχουμε καταευχαριστηθει!

Τι ειναι η οργανικη αναπτυξη εμβρυου? Την κανουμε ολες ή πρωτη φορα το ακους κι εσυ?????

Οσο για τα κιλα και γω πιστευω οτι δεν θα παρω πολλα ακομα...βεβαια δεν αφηνω και τον εαυτο μου να ξεφυγει...ολα τα τρωω βεβαια αλλα με μετρο!

Ο μπεμπακος μας ειναι καλα και αυτο με ενδιαφερει περισσοτερο βεβαια...αν παρω και κανενα κιλακι παραπανω δεν πειραζει!!!!!!!!!

0002044C.gif

Καλημερα και στα υπολοιπα κοριτσια και στα μπεμπακια σας!!!!!!!

Ακομα κοιμαστε???? Ξυπνηστε καλε να πιουμε καφεδακι και να τσιμπησουμε κατι.....κερναωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πρωτη φορα χθες που ηπια φρεντο καπουτσινο ντεκαφεινε! Κοριτσια μου αρεσε πολυ και δεν το πιστευα....νομιζα οτι επειδη εγω γενικα τον καφε τον θελω δυνατο οτι δεν θα μου αρεσε αλλα εκανα λαθος! Τωρα αν θα εχω ορεξη για καφεδακι θα πινω ντεκαφεινε....ειχα μπουχτισει με εκεινες τις πορτοκαλαδες χωρις ανθρακικο και τους χυμους...δεν επινα ποτε οποτε καταλαβαινετε οταν ερχοταν η ωρα να παραγγειλω με επιαναν τα νευρα μου!!!!!!!!χιχιχ.....!!!!!!!!

Αντε εγω ξεκιναω πινω το καφεδακι μου και τρωω κρουασανακια!!!!!!!

Κοπιαστε....

καλημέρα κορίτσια!!!!!!!!!!!!

Ματινάκι μπήκα εχθες από το κινητό και διάβασα τα νέα σου αλλά δεν μπορούσα να γραψω εδω και σου εστειλα μηνυμα στο φεις! ντεκαφεινε εγω πίνω εδω και 1,5 χρόνο σχεδόν! μια χαρά! συνήθεια είναι!!!

Λενάκι μου τι κάνεις???? ευτυχώς όπως είπε και το ματινακι δεν έχουμε πετύχει καλά καρπουζια, αλλιώς...!!!:cool::cool: δηλαδή είναι συσπάσεις ε??? με πιάνει ενας πόνος,υποφερτος αλλά περίεργος σαν να σφίγγει σε εκείνο το σημείο μόνο για μερικά δευτερόλεπτα, και αν ξαπλώσω και προλάβω να πιάσω την κοιλιά μου είναι σαν γραθιά από μέσα σκληρη και μετά μαλακώνει πάλι..... πόσο συχνά το πάθαινες ώστε να πάρεις χαπάκια???:confused::confused::confused:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...