Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερούδιαααααα!!!! Αχ πόσο σας ζηλεύω που μιλάτε για κλωτσίτσες από τα μωράκια σας!!!! Δεν βλέπω την ώρα που θα το νιώσω!!!

καλημέρα Ιωαννάκι!!!! εγώ ένιωσα τις πρώτες μπουρμπουλήθρες και τώρα περιμένω τις κλωτσιές!!!!χιχιιχιχιχιιχ και εσύ ετοιμάσου σιγά σιγά όπως λέει και το ματινάκι!!!!!!!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημέρα Ιωαννάκι!!!! εγώ ένιωσα τις πρώτες μπουρμπουλήθρες και τώρα περιμένω τις κλωτσιές!!!!χιχιιχιχιχιιχ και εσύ ετοιμάσου σιγά σιγά όπως λέει και το ματινάκι!!!!!!!!!!!!!!!

Πραγματικά κουκλίτσα μου δεν βλέπω την ώρα!!!

Το φαντάζομαι πόσο συγκινητικό θα είναι αλλά αν δεν το νιώσεις ότι και να πεις είναι περιττό!!!!

Διαφημίσεις

Πραγματικά κουκλίτσα μου δεν βλέπω την ώρα!!!

Το φαντάζομαι πόσο συγκινητικό θα είναι αλλά αν δεν το νιώσεις ότι και να πεις είναι περιττό!!!!

όντως και εγώ αυτο πιστευω!!! εσύ πως είσαι?? όλα καλα??

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

όντως και εγώ αυτο πιστευω!!! εσύ πως είσαι?? όλα καλα??

Μια χαρά είμαι Αναστασάκι μου! Λίγο άγχος έχω για την αυχενική την Τρίτη που μας έρχεται αλλά προσπαθώ να σκέφτομαι θετικά!!!!

Το φαντάζεσαι πως έρχονται στιγμές που μου φαίνεται σαν ψέμα πως σε λίγους μήνες θα έχω αγκαλιά μου ένα πλασματάκι!!!!

Μια χαρά είμαι Αναστασάκι μου! Λίγο άγχος έχω για την αυχενική την Τρίτη που μας έρχεται αλλά προσπαθώ να σκέφτομαι θετικά!!!!

Το φαντάζεσαι πως έρχονται στιγμές που μου φαίνεται σαν ψέμα πως σε λίγους μήνες θα έχω αγκαλιά μου ένα πλασματάκι!!!!

νομίζεις πως εχω το έχω συνειδητοποιήσει??? αφού έλεγα στον άντρα μου ξέρεις πότε θα το καταλάβω?? όταν το κρατησω για πρωτη φορά στην αγκαλιά μου!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Συγνωμη κοριτσακια μου αλλα χαζευα κατι παρκοκρεβατα γιατι μου ειπε η κουμπαρα μου να της πω πιο θελω...και οση ωρα κοιτουσα με πεταξε απο το καφε....

Ιωαννακι μου καλημερουδια!!!!!! Τι κανεις??? Αγχωθηκες για την τριτη ε? Δεν μπορω να σου πω να κανεις το αντιθετο γιατι κι εγω την αυχενικη την ετρεμα....απλα θα δεις οτι μετα την αυχενικη θα φυγει το περισσοτερο αγχος!

Οσο για το θεμα των κλωτσιων εννοειται οτι αλλο να στο λενε και αλλο να το νιωθεις....δεν υπαρχει συγκριση!!!!!!!

Συγνωμη κοριτσακια μου αλλα χαζευα κατι παρκοκρεβατα γιατι μου ειπε η κουμπαρα μου να της πω πιο θελω...και οση ωρα κοιτουσα με πεταξε απο το καφε....

Ιωαννακι μου καλημερουδια!!!!!! Τι κανεις??? Αγχωθηκες για την τριτη ε? Δεν μπορω να σου πω να κανεις το αντιθετο γιατι κι εγω την αυχενικη την ετρεμα....απλα θα δεις οτι μετα την αυχενικη θα φυγει το περισσοτερο αγχος!

Οσο για το θεμα των κλωτσιων εννοειται οτι αλλο να στο λενε και αλλο να το νιωθεις....δεν υπαρχει συγκριση!!!!!!!

βρήκες τελικά????? ποιο?????

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

βρήκες τελικά????? ποιο?????

Μου αρεσει παρα πολυ αυτο

http://www.motherbaby.gr/details2.php?lang=1&wh=1&the1id=28&theid=28&open1=28&open2=&thepid=258&page=1

για την τιμη που εχει προσφερει πολλα και εκτος αυτου το ειδα και απο κοντα οταν πηγαμε να κλεισουμε την κουνια! Ειναι σουπερ!!!!

Μου αρεσει παρα πολυ αυτο

http://www.motherbaby.gr/details2.php?lang=1&wh=1&the1id=28&theid=28&open1=28&open2=&thepid=258&page=1

για την τιμη που εχει προσφερει πολλα και εκτος αυτου το ειδα και απο κοντα οταν πηγαμε να κλεισουμε την κουνια! Ειναι σουπερ!!!!

Πολύ όμορφο!!! εγώ στην ανηψιά μου (την έχω βαπτίσει κιόλας) πήρα ένα της esprit! πολύ γερό , έχει από τα πλάγια και φερμουαρ για να βαγίνει μετά από εκεί!! βέβαια δεν έχει σχεδιάκια. αν το βρω θα το βάλω!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Πολύ όμορφο!!! εγώ στην ανηψιά μου (την έχω βαπτίσει κιόλας) πήρα ένα της esprit! πολύ γερό , έχει από τα πλάγια και φερμουαρ για να βαγίνει μετά από εκεί!! βέβαια δεν έχει σχεδιάκια. αν το βρω θα το βάλω!

Eχει ωραια πραγματα η esprit απ'οσο εχω δει...τιμες?????

Eχει ωραια πραγματα η esprit απ'οσο εχω δει...τιμες?????

εγώ απ'οσο θυμάμαι το έιχα πάρει και είχε έκπτωση γύρω στα 100 euro αλλά είχα πάρει και εξτρα στρωματάκι

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...