Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Χαχαχχαχαχχαχαχαχ :P:p:p:p το έχω κάνει !! να βγαίνω στο μπαλκόνι και να φωνάζω σουτ και σουτ και σκάστε σε σκυλιά του γείτοννα!!!!!!!

άσε εχθές όλη μέρα έπιανα την κοιλιά μου μόλις αισθανόμουν κάτι..... αλλά έτσι πετρωμένη δεν την αισθάνθηκα... μου είπε πως αν γίνει θα το καταλάβω...

/Κλωτσιέ ε??? ΑΧΧΧΧΧ θέλω και εγώ ανυπομονώ να με κλωτσάει και στον ύπνο ακόμα!!!! φαντάζομαι θα έιναι τέλεια!:tongue::tongue:

Ενταξει οποτε μην ανυσηχεις...το αγχος δεν φερνει το επιθυμητο αποτελεσμα!!!

Αυτο παντως με τα σκυλια και τα κοκορια εχει παρατραβηξει! Το χειμωνα δεν τα ακουμε γιατι εχουμε κλειστες τις πορτες και τα παραθυρα...το καλοκαιρι ομως ειναι ανυποφορο ολο αυτο!!!!!! Δεν ξερω τι θα κανω την επομενη φορα....

Υπομονη θα ερθει και η ωρα για τις δυνατες κλωτσιες και θα τρελενεσαι!!!!

μία ερώτηση! μπορώ να έχω στανταρ ενα χρωμα και στυλ γραφης χωρις να το βαζω σε καθε μήνυμα?????????

Δεν το εχω ψαξει αναστασακι μου αυτο! Εγω καθε φορα το φτιαχνω πριν στειλω το μηνυμα....θα κοιταξω ομως να δω αν γινεται και θα σου πω αλλα δεν νομιζω!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ενταξει οποτε μην ανυσηχεις...το αγχος δεν φερνει το επιθυμητο αποτελεσμα!!!

Αυτο παντως με τα σκυλια και τα κοκορια εχει παρατραβηξει! Το χειμωνα δεν τα ακουμε γιατι εχουμε κλειστες τις πορτες και τα παραθυρα...το καλοκαιρι ομως ειναι ανυποφορο ολο αυτο!!!!!! Δεν ξερω τι θα κανω την επομενη φορα....

Υπομονη θα ερθει και η ωρα για τις δυνατες κλωτσιες και θα τρελενεσαι!!!!

προσπαθούσα να θυμηθώ πότε αρχίσανε εσένα οι κλωτσίτσες του μικρού σου!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

προσπαθούσα να θυμηθώ πότε αρχίσανε εσένα οι κλωτσίτσες του μικρού σου!!

Ενιωσα την πρωτη μπουρμπουληθρα την 17η εβδομαδα....μετα την 18η καταλαβαινα κανονικα οτι ηταν το μωρο!!!Δεν το ακουνε ολες την ιδια περιοδο ομως.....

Διαφημίσεις

Ενιωσα την πρωτη μπουρμπουληθρα την 17η εβδομαδα....μετα την 18η καταλαβαινα κανονικα οτι ηταν το μωρο!!!Δεν το ακουνε ολες την ιδια περιοδο ομως.....

και εγώ έχει μερικές μέρες που το καταλαβαίνω! και το ερμήνευσα σαν πετάρισμα!!!χιχιιχιχιχι και με ρωτάει ο άντρας μου συνέχεια.. πεταρίζει?? πεταρίζει??? και γελάω!!!! αλλά έχω περιέργια πως θα είναι οι κλωτσίτσες του!!:P:p

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

και εγώ έχει μερικές μέρες που το καταλαβαίνω! και το ερμήνευσα σαν πετάρισμα!!!χιχιιχιχιχι και με ρωτάει ο άντρας μου συνέχεια.. πεταρίζει?? πεταρίζει??? και γελάω!!!! αλλά έχω περιέργια πως θα είναι οι κλωτσίτσες του!!:P:p

Πως θα ειναι???? Οι πιο γλυκες κλωτσιες που εχεις φαει ποτε στην ζωη σου!!!!

Νιωθεις ρε παιδι μου την ζωη μεσα σου και τρελενεσαι!!!!!!!!Ασυλληπτο!!!!

Πω πω τι μου εκανες τωρα.....και εχω και γιατρο σημερα που συνεπαγεται και ζυγισμα....!!!!!!!

χαχαχχαχχα ευτυχώς δηλαδή που δεν έχεις στο σπίτι!!!!

ματινάκι θα είσαι μέσα???? πέρνει η μαμά μου στο σταθερό!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Πως θα ειναι???? Οι πιο γλυκες κλωτσιες που εχεις φαει ποτε στην ζωη σου!!!!

Νιωθεις ρε παιδι μου την ζωη μεσα σου και τρελενεσαι!!!!!!!!Ασυλληπτο!!!!

Αχ παναγίτσα μου ήδη που το νιώθω να κουνιέται λίγο... τρελένομαι!! με πιάνουν τα γέλια!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

χαχαχχαχχα ευτυχώς δηλαδή που δεν έχεις στο σπίτι!!!!

ματινάκι θα είσαι μέσα???? πέρνει η μαμά μου στο σταθερό!

Μεσα θα ειμαι...μιλαω κι εγω με την κουμπαρα μου!!!

Αχ παναγίτσα μου ήδη που το νιώθω να κουνιέται λίγο... τρελένομαι!! με πιάνουν τα γέλια!!!!

Γενικα θα γελας οταν θα κουνιεται....μετα να δεις που θα κανει και σχηματα στην κοιλια!!!!!!!

Γενικα θα γελας οταν θα κουνιεται....μετα να δεις που θα κανει και σχηματα στην κοιλια!!!!!!!

΄

πω πω!!! θυμάμαι εσένα που περίμενες πως και πως να το νιώσεις, και τώρα δεν σ'αφήνει σε ησυχία!!!!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

΄

πω πω!!! θυμάμαι εσένα που περίμενες πως και πως να το νιώσεις, και τώρα δεν σ'αφήνει σε ησυχία!!!!!!!!!!!!

Παντως τωρα που κουνιεται και κλωτσαει συνεχεια ειναι σαν να σου λεει ρε παιδι μου ερχομαι οπου να 'ναι ετοιμασου μαμα....νιωθεις οτι ειναι ολοκληρο παιδι!

Παντως τωρα που κουνιεται και κλωτσαει συνεχεια ειναι σαν να σου λεει ρε παιδι μου ερχομαι οπου να 'ναι ετοιμασου μαμα....νιωθεις οτι ειναι ολοκληρο παιδι!

αχ λέγε μου τέτοια να με τρελένεις!!!!! χαχαχαχαχα:P:p:p:p

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...