Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσάκια μου! Τι κάνετε;

Ματινάκι μου πως είσαι; Γεμιστά έφτιαξες; Τέλεια!

Αναστασάκι μου μπράβο κουκλίτσα μου που είναι όλα καλά! Άντε τώρα θα ξέρεις τι να κοιτάς και για το μπέμπη!

γειά σου Ιωαννάκι μου!!!!!! τι κάνεις????????? ναι θα ξέρω!!! αλλά έχω πολύ άγχος!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ματινάκι μου τι καλά που ξεμπέρδεψες??? τι γάλατα περιμένεις????εμένα εχθες μου είπε 235γρ. είναι!!!!! το αγόρι μου!!!!! (τι περίργο που μ φένεται να το λέω έτσι!!!

με έχει πιάσει φοβερό άγχος..... με τρομάζει η ιδέα του πρόωρου τοκετού.. δεν ξέρω γιατί.... πρέπει κατι να κανω να το βγάλω απ'το μυαλό μου!!!

Ξεμπερδεψα επιτελους αναστασακι μου! Το novalac 1 παρηγγειλα απο Γερμανια.Ειναι για την μπουμπου του κουνιαδου μου! Εδω πουλανε οι Ελληναρες τα 400γρ. 14 ευρω και οι Γερμανοι πουλανε για ελλαδα στην ιδια τιμη την διπλασια ποσοτητα δηλαδη 800γρ.!!!!!! Και λεω ιδια τιμη γιατι για να μας τα στειλουν ελλαδα πληρονουμε φορο + τα μεταφορικα! Εκει το αγοραζουν για τα παιδια τους 10 ευρω την διπλασια ποσοτητα....απο γερμανια λοιπον και γλιτωνεις τοσα λεφτα!!!!!!

Να μην σκεφτεσαι καθολου τον προωρο τοκετο! Βγαλε απο το μυαλο σου αρνητικες σκεψεις! Ολα καλα θα πανε θα το δεις!!!!! Το αντρακι σου θα ειναι μια χαρα φυσιολογικο και στην ωρα του!!!!!!

Γεια σας κοριτσάκια μου! Τι κάνετε;

Ματινάκι μου πως είσαι; Γεμιστά έφτιαξες; Τέλεια!

Αναστασάκι μου μπράβο κουκλίτσα μου που είναι όλα καλά! Άντε τώρα θα ξέρεις τι να κοιτάς και για το μπέμπη!

Ιωαννακι μου δεν σε προλαβα ε????Τι κανετε μανουλα και μπεμπακι?

Ναι γεμιστα εφτιαξα και ειναι μουρλια....περιμενω πως και πως να ερθει ο αντρας μου να φαμε!!!!!!

Ειμαστε καλα και μανουλα και μπεμπουλης και αυριο πρωτα ο Θεος θα τον δουμε και για του λογου το αληθες!!!! Ευχομαι να ειναι ολα καλα!!!!

kalhspera mipos mporeis na moy steileis to site me ta galata?se eyxaristo

Βεβαιως και μπορω! Απλα ειναι στα γερμανικα...εγω εκανα μεταφραση μεσω του google αλλιως δεν την παλευα!

http://www.novalac.de/

Διαφημίσεις

κοριτσουδια μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τι κανετε?

αναστασακι μου αγοραρος τελικα?μπραβο γερο να ειναι, μην ανησυχεις για τις κραμπες και την μικρη αποκολληση, να ξεκουραζεσαι!!!!!!!!!!!!

τα υπολοιπα ζουζουνακια καλα ε?μπλαβο μας!!!!!!!!!!!!!!!

λενακι μου, ματινακι μου, ιωαννακι μου, μαρακι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!σμουατς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

κορ'ιτσια απ'ο τ'οτε που μου είπε ηγιατρός για τις κράμπες,εχω πάθει ψύχωση.... όταν νιώθω πονο στην κοιλιά ξαπλώνω κ την πιεζω για να δω αν πετρωσε... καμια φορα μου φενεται σκληρη.... μπορει να με βοηθησει καμία????

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

κοριτσακια μουυυυ τι κανετεεεεεεε?

εμεις πηγαμε θαλασσα σημερα..ωραια ηταν~δενε ιχε πολυ κοσμο κ ειχε κ λιγη συνεφια το πρωι μαι χαρα αλα μετα εβγαλε πολυ ζεστη κ ειναι ανυποφορη~!με πιανει δυσπνοια κ ταχυκαρδια κ γρκινιαζω..τωρα εκανα μπανακι κ αναψα το κλιματιστικο!

Αναστασακι μουυυυυυ αγοραρος τελικααααα~;);)γερος κ δυνατος να ειναι ο ζουζουνος σου!οσο για την αποκοληση ειχε κ η ξαδερφη μου αλα ολα καλα με χαπακια κ λιγη προσοχη ολα πανε καλα μην ανυσηχεις καθολου!οσο για τις κραμπες θα τις καταλαβες..θα πετρωσει η κοιλια σου κ θα το νιωσεις..παντως μην το σκεφτεσαι καλυτερα για να μην σε ανχωνει..λογικα δνε εχεις αλιως θα το καταλαβαινες!;)

Ματινακι μου τελικα βρηκες λυση με τα γαλαατ πολυ χαιρομαι κ οι τιμες πολυ καλες!πηγατε θαλασσιτσα τελικα?ζωηρουλης ο μπεμπακος ε!;)

Ιωαννακι μου τι κανεις?το ζουζουνακι σου ποτε πας να το ξαναδεις ειπαμε?;)

Ποπακη μουυυυυυυυυυυυυ τι κανεις?εισαι στην αναμονη τωρα..φαντταζομαι η βαλιτσουλα ετοιμη ε!πολα χαδακια στην πριγκιπισσα σου!

το Γιωτακι τι κανει?ποτε γυρναει?

φιλακια πολλα σε ολες!;);)

(((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Καλημερα κοριτσαρες με τις πιο γλυκες μπεμπαρες...χιχιχχι!!!!! Τι κανετε?

Εγω ξυπνησα 3 φορες την νυχτα γιατι 1ον πηγαινα τουλετα, 2ον κικιρικου κικιρικου ο κοκορας της διπλανης μου εσπασε τα νευρα και μαλλον θα τον κανω κρασατο καποια στιγμη και 3ον 5μιση τα ξημερωματα χτυπησε το κινητο μου και ηταν μια φιλη η οποια προφανως δεν ειχε παρει χαμπαρι οτι ειχε ξυπνησει ο γιος της και παταγε το κινητο και μαλλον μου εκανε κληση!!!! Επεισοδιακη νυχτα....οχι τιποτε αλλο αλλα με το τηλεφωνο πεταχτηκα στον αερα ταραγμενη γιατι τετοια ωρα δεν περιμενεις και κατι καλο να σου πουν αν σε παρουν..φτου φτου μακρυα απο μας!!!!!!

Τεσπα τι να κανουμε γινονται και λαθη!!!!!!

Σημερα παμε να δουμε το μωρακι μας....εχω τετοια αγωνιαααααααα!!!!! Θα εχει μεγαλωσει τωρα το μαναρακι μου!!!!!!!!!!

Παω να βαλω τα δημητριακα στο γαλα και επανερχομαι!!!!!!

Καλημερα κοριτσαρες με τις πιο γλυκες μπεμπαρες...χιχιχχι!!!!! Τι κανετε?

Εγω ξυπνησα 3 φορες την νυχτα γιατι 1ον πηγαινα τουλετα, 2ον κικιρικου κικιρικου ο κοκορας της διπλανης μου εσπασε τα νευρα και μαλλον θα τον κανω κρασατο καποια στιγμη και 3ον 5μιση τα ξημερωματα χτυπησε το κινητο μου και ηταν μια φιλη η οποια προφανως δεν ειχε παρει χαμπαρι οτι ειχε ξυπνησει ο γιος της και παταγε το κινητο και μαλλον μου εκανε κληση!!!! Επεισοδιακη νυχτα....οχι τιποτε αλλο αλλα με το τηλεφωνο πεταχτηκα στον αερα ταραγμενη γιατι τετοια ωρα δεν περιμενεις και κατι καλο να σου πουν αν σε παρουν..φτου φτου μακρυα απο μας!!!!!!

Τεσπα τι να κανουμε γινονται και λαθη!!!!!!

Σημερα παμε να δουμε το μωρακι μας....εχω τετοια αγωνιαααααααα!!!!! Θα εχει μεγαλωσει τωρα το μαναρακι μου!!!!!!!!!!

Παω να βαλω τα δημητριακα στο γαλα και επανερχομαι!!!!!!

καλημέρα κορίτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ματινάκι τι βραδυα και αυτή!!! εγώ ακόμη θα έτρεμα αν άκουγα το κινητό να χτυπάει!!! και αυτόν τον κόκορα ρε παιδί μου κάντον κρασάτο να τελειώνουμε!! χιχιιχιχι:D:D άσε και εγώ στο χωριό όταν ήμουν άρχιζε ο ένας και μετά μετά από πίσω όλοι οι άλλοι!!!!!!

Αχ τι καλά θα πάτε να δείτε το ζουζουνέλι!!!!!!:P:p:tongue::tongue: θα έχει μεγαλώσει σίγουρα!!! όλα καλά ματινάκιιιιι!!!!!!!!!:cool:;)

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

κοριτσακια μουυυυ τι κανετεεεεεεε?

εμεις πηγαμε θαλασσα σημερα..ωραια ηταν~δενε ιχε πολυ κοσμο κ ειχε κ λιγη συνεφια το πρωι μαι χαρα αλα μετα εβγαλε πολυ ζεστη κ ειναι ανυποφορη~!με πιανει δυσπνοια κ ταχυκαρδια κ γρκινιαζω..τωρα εκανα μπανακι κ αναψα το κλιματιστικο!

Ματινακι μου τελικα βρηκες λυση με τα γαλαατ πολυ χαιρομαι κ οι τιμες πολυ καλες!πηγατε θαλασσιτσα τελικα?ζωηρουλης ο μπεμπακος ε!;)

Καλημερα Λενιω μου! Ολα καλα με τα γαλατακια απο θεμα συνεννοησης με τους Γερμανους και την πληρωμη! Αν θα ερθουν εχω ενα αγχος τωρα και μηπως πηγαν τζαμπα 80 ευρω! Τεσπα ας μην αγχωνομαι ακομα...μια μερα περασε....αν δω οτι περνανε πανω απο 3 μερες θα τους στειλω μαιλ γιατι ειπαν οτι σε 2 εργασιμες θα ερθουν τα γαλατα!

Ο μπεμπακος λενιω μου πολυ ζωηρος...ακομα και την νυχτα τον καταλαβαινω στον υπνο....χθες που λαγοκοιμομουν εν τελει μου εδινε κατι δυνατες κλωτσιες λες και καταλαβαινε οτι δεν κοιμαμαι για να τον χαιδευω...παντα τον χαιδευω οταν κλωτσαει εκτος απο τοτε που κοιμαμαι για τα καλα.....ασ'τα σου λεω πονηρουλης απο την κοιλια...χιχιχιχ!!!!

Εσενα τα αντρακια σου τι κανουν????

καλημέρα κορίτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ματινάκι τι βραδυα και αυτή!!! εγώ ακόμη θα έτρεμα αν άκουγα το κινητό να χτυπάει!!! και αυτόν τον κόκορα ρε παιδί μου κάντον κρασάτο να τελειώνουμε!! χιχιιχιχι:D:D άσε και εγώ στο χωριό όταν ήμουν άρχιζε ο ένας και μετά μετά από πίσω όλοι οι άλλοι!!!!!!

Αχ τι καλά θα πάτε να δείτε το ζουζουνέλι!!!!!!:P:p:tongue::tongue: θα έχει μεγαλώσει σίγουρα!!! όλα καλά ματινάκιιιιι!!!!!!!!!:cool:;)

Καλημερα αναστασακι μου τι κανετε μανουλα και αγορινα????

Με το ζορι μπορεσα να διαβασω αυτα που εγραψες γιατι ειναι πολυ αχνο το χρωμα που εβαλες...αλλαξε το!!!!!!χιχιχιχ....

Μιλαμε αναστασακι μου για πολυ σπασιμο αυτος ο κοκορας....πραγματικα αν δενε ιχα τον αντρα μου να με σταματαει καθε φορα που παω να κανω κατι, θα εβγαινα στο μπαλκονι και θα αρχιζα τα σουτ και τα βγαλε τον σκασμο κτλ...δεν θα ξυπνουσαν οι ιδιοκτητες του? Θα ξυπνουσαν...μονο εγω θα καθομαι ξαγρυπνη δηλαδη?????

Ναι ναι σημερα παμε να δουμε το μωρακι μας! Γιουπι!!!!!!!!!!!!

Εσυ πως πας? Εχεις κραμπες? Οχι ε?

Καλημερα αναστασακι μου τι κανετε μανουλα και αγορινα????

Με το ζορι μπορεσα να διαβασω αυτα που εγραψες γιατι ειναι πολυ αχνο το χρωμα που εβαλες...αλλαξε το!!!!!!χιχιχιχ....

Μιλαμε αναστασακι μου για πολυ σπασιμο αυτος ο κοκορας....πραγματικα αν δενε ιχα τον αντρα μου να με σταματαει καθε φορα που παω να κανω κατι, θα εβγαινα στο μπαλκονι και θα αρχιζα τα σουτ και τα βγαλε τον σκασμο κτλ...δεν θα ξυπνουσαν οι ιδιοκτητες του? Θα ξυπνουσαν...μονο εγω θα καθομαι ξαγρυπνη δηλαδη?????

Ναι ναι σημερα παμε να δουμε το μωρακι μας! Γιουπι!!!!!!!!!!!!

Εσυ πως πας? Εχεις κραμπες? Οχι ε?

Χαχαχχαχαχχαχαχαχ :P:p:p:p το έχω κάνει !! να βγαίνω στο μπαλκόνι και να φωνάζω σουτ και σουτ και σκάστε σε σκυλιά του γείτοννα!!!!!!!

άσε εχθές όλη μέρα έπιανα την κοιλιά μου μόλις αισθανόμουν κάτι..... αλλά έτσι πετρωμένη δεν την αισθάνθηκα... μου είπε πως αν γίνει θα το καταλάβω...

/Κλωτσιέ ε??? ΑΧΧΧΧΧ θέλω και εγώ ανυπομονώ να με κλωτσάει και στον ύπνο ακόμα!!!! φαντάζομαι θα έιναι τέλεια!:tongue::tongue:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...