Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Ημουν σιγουρη οτι θα κατεληγες στον Σφακ.. παντως σε ανθρώπινο επιπεδο κ εγω εχω διαπιστωσει οτι είναι καλος χωρις να τον εχω συναντήσει  και ηταν ο πρωτος που μου εκανε κλικ πολυ πριν ξεκινησω τις εξωσωματικες, ασχετως που πήγα σε αλλον τελικα .. αλλα να πας κ να δοκιμασεις το διαφορετικό! Νομιζω μετα απο καθε αποτυχια και ειδικα οταν δεν εχουμε εμβρυα πισω ολες νιωθουμε οτι παταμε το μηδεν και ξεκιναμε απο την αρχη! Αλλα καθε νεα αρχη μπορει να ειναι το πολυπόθητο εισιτήριο στο ταξιδι της μητρότητας!! Ειμαι σιγουρη οτι μολις γυρισει ο άντρας σου  θα γουστάρεις να ξεκινήσεις κ παλι τις διαδικασιες δυναμικά! Μολις τελειωσεις και με τα ραντεβού σου κ παρετε την τελικη αποφαση θα αναθαρρησεις!!! Good luck!!🤞

Τα προβιοτικα που παίρνουμε απο το στομα τελικά βοηθάνε στο μικροβιωμα του κολπου; Ενας γαστρεντερολογος που τον ρωτησα το καλοκαιρι γελουσε .. μου λεει δεν γινεται να βοηθανε στον κολπο αυτα που λαμβανουμε απο το στομα.. πως γινεται ομως οι γυναικολόγοι καθε φορα που παίρναμε αντιβιωση  για οποιοδηποτε λογο να μας έδιναν προβιοτικα απο το στομα για να αποφυγουμε τους μυκητες;;;

Αποφάσισα να κάνω μια προσπάθεια μαζί του να δω. Σα γιατρός φαίνεται οκ ( πλέον δεν εμπιστεύομαι ούτε τα άντερα μου), δε μπορώ να πω πως νιώθω σιγουριά με κανέναν.  Το κέντρο όμως είναι….Τελοσπαντων, θέλει υπομονή κ εγώ είμαι ήδη εξαντλημένη. Δλδ θ δυσκολευτώ με τη συνεννόηση φαίνεται ήδη.  Ελπίζω να μη κάνω λάθος ρε παιδιά. Απλά πείστηκα γιατί είναι ψείρας , φαίνεται, συν του ότι πιστεύει πολύ στους φυσικούς. Εγώ δε μπορώ να κάνω κ πολλά άλλωστε πέρα από φυσικούς. Δε μπορώ να πω πως νιώθω απίστευτα αισιόδοξη αλλά δε ξέρω και που αλλού να απευθυνθώ. Δε φταίει ο Σφακ ή κάποιος συγκεκριμένα , εγώ δε μπορώ να εμπιστευτώ.

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Αναστασακι μου καλοοοο ναι τα διαβασααααα...τελεια δεν ειναιιιιιιι!μικρα φτερουγισματα για την ωρα που θα γινουν εντονες κλωτσιτσες μ επατουσακια να προεξεχουν απο δω κ απο κει στη κοιλιτσα!

οσο για μενα ειναι η ζεστη σιγουρα κ το οτι δεν κοιμηθηκα καλα χθες!θα μου περασει που θα παει!μακρι να δροσισει λιγο ακομα!μην ξαναρχησουν οι καυσωνες!

παω να κανω ενα μπανακι κ να βαλω να φαω πειναωω!εκανα μακαρονακια με κιμα..ο αντρας μου σε λιγο θα ερθει με τον μικρο πηγανε μια βολτα απο τη πεθερα!

φιλακια πολλααααα αγαπουλα μου!;)

φιλάκια πολλά!!!!!!!!!!!!! καλή όρεξη!!!!:P

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δηλαδή κοριτσάκια μου να ελπίζω πως σε ένα μήνα περίπου θα αρχίσω κι εγώ να το καταλαβαίνω; Πω πω θα τρελλαθώ!!!! ΑΝΥΠΟΜΟΝΩΩΩΩΩΩ!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

ναι!!!! και εγώ ανυπομονώ για δυνατές κλωτσιές!! τώρα νιώθω μόνο κάτι φτερουγίσματα!!!!:P:p:p

με το καλό Ιωαννάκι μου!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ναι!!!! και εγώ ανυπομονώ για δυνατές κλωτσιές!! τώρα νιώθω μόνο κάτι φτερουγίσματα!!!!:P:p:p

με το καλό Ιωαννάκι μου!!!!!!!!

Έπαθα μία πλάκα το Σάββατο στο σούπερ μάρκετ! Περίμενα στο ταμείο να πληρώσω και ξαφνικά νιώθω ένα "τικ τακ" στην κοιλιά! Λέω "αχ το μωράκι μου είναι! Μετά σκέφτηκα "αποκλείεται, σύνελθε , είσαι ακόμη στον 3ο" Φαντάσου πως το περιμένω! Τώρα μετράω ανάποδα τις μέρες για την αυχενική! 7 και σήμερα!!!!

Έπαθα μία πλάκα το Σάββατο στο σούπερ μάρκετ! Περίμενα στο ταμείο να πληρώσω και ξαφνικά νιώθω ένα "τικ τακ" στην κοιλιά! Λέω "αχ το μωράκι μου είναι! Μετά σκέφτηκα "αποκλείεται, σύνελθε , είσαι ακόμη στον 3ο" Φαντάσου πως το περιμένω! Τώρα μετράω ανάποδα τις μέρες για την αυχενική! 7 και σήμερα!!!!

συγνώμη που άργησα να σου απαντήσω Ιωαννάκι μου! μπήκα για ντους γιατί ένιωσα ότι θα λυποθυμήσω από τη ζέστη!

με το καλό να περάσουν οι μέρες και να πάτε να δείτε το ζουζουνάκι σας!!!!!!!!!!!!!!!!:P:p:p

εγώ περιμένω μία φίλη να έρθει να μαγειρέψουμε και να φάμε στο μπαλκόνι!!!δεν δουλευει σήμερα!!:tongue::tongue:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

00f9ebd50f9681defb288ae33ce8be21_good_morning-262.gif

Kαλημερα τσουπριτσες μου και μωρακια....τι κανετε???? Εγω μπηκα να σας πω μια καλημερα γιατι θα παω κορινθο σημερα στην τραπεζα μπας και μπορεσω και συνεννοηθω για την παραγγελια απο ιντερνετ....ελπιζω να μην λειπει κι εκει η υπαλληλος με αδεια!!!!!

Λενιω μου και γω χθες ζαβλακωμενη απο την ζεστη ημουν και δεν ειχα ορεξη ουτε να φαω το μεσημερι....το ιδιο ηταν και ο αντρας μου....θα περασει και ο αυγουστος που θα παει???????

Αναστασακι μπες καλε να μας πεις τα νεα απο τον γιατρο!!!!!!

Εμεις θα παμε την πεμπτη τελικα στον γιατρο στις 7 παρα τεταρτο....ανυπομονωωωωω!

Σας φιλω και θα τα πουμε μολις γυρισω με το καλο!!!!!

καλημέρα μέλλουσες μανούλες και μπεμπάκια!! τι κάνετε??

εγώ δεν μπόρεσα να μπώ εχθές να γράψω γυρίσαμε αργά και έπεσα ξερή!!

η γιατρός μου είπε πως τα καφέ ήταν από μια μικρή αποκόλησση που έχω αλλά είναι πολύ μικρή και με τα χάπια που θα συνεχίσω και με ξεκούραση θα έρθει στη θέση του ο πλακούντας.... μου είπε να προσέχω αν έχω κράμπες στην κοιλιά και να της το πω, γιατί είναι πολύ ύπουλες......:rolleyes::rolleyes: κρατάνε λέει μερικά δευτερόλεπτα και σταματάνε...

ρε κορίτσια αγχώνομαι μήπως έχω και δεν το καταλάβω!!!:confused:

ΑΑΑΑ!!!! μας είπε ότι είναι αγόρι!! το είδε!!!:P:p

και το στείο της υπόθεσης.. λέει η γιατρός: την προηγούμενη φορά αγόρι δεν σου είπα? λεω ναι, λέει να το φαίνεται αγόρι είναι. και λέω να το βλέπω και εγώ!! αυτό δεν είναι???? και γελάει και αυτη και ο άντρας μου , και μου λέει όχι αυτός είναι ό ομφάλιος λώρος!!!!!χαχαχαχχαχα:cool::cool::cool:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

00f9ebd50f9681defb288ae33ce8be21_good_morning-262.gif

Kαλημερα τσουπριτσες μου και μωρακια....τι κανετε???? Εγω μπηκα να σας πω μια καλημερα γιατι θα παω κορινθο σημερα στην τραπεζα μπας και μπορεσω και συνεννοηθω για την παραγγελια απο ιντερνετ....ελπιζω να μην λειπει κι εκει η υπαλληλος με αδεια!!!!!

Λενιω μου και γω χθες ζαβλακωμενη απο την ζεστη ημουν και δεν ειχα ορεξη ουτε να φαω το μεσημερι....το ιδιο ηταν και ο αντρας μου....θα περασει και ο αυγουστος που θα παει???????

Αναστασακι μπες καλε να μας πεις τα νεα απο τον γιατρο!!!!!!

Εμεις θα παμε την πεμπτη τελικα στον γιατρο στις 7 παρα τεταρτο....ανυπομονωωωωω!

Σας φιλω και θα τα πουμε μολις γυρισω με το καλο!!!!!

ματινάκι!!! καλημέρα!!! όταν τελειώσεις μπές να μας πείς!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Ηρθα κι εγω.....τελικα εγινε η δουλεια και δεν χρειαστηκε να παω κορινθο ευτυχως! Απλα αλλαξα τραπεζα και ευτυχως στην εθνικη εγινε η δουλεια και μαλιστα αμεσως! Τωρα περιμενουμε τα γαλατακια...ελπιζω να ερθουν βεβαια!!!!!!!

Εφτιαξα γεμιστα, μιλησα καμια ωρα στο τηλ με την μαμα μου αλλη μια ωρα με την κουμπαρα μου οποτε το κεφαλι μου εχει γινει καζανι!

Μαλλον θα παμε θαλασσα σημερα αν δεν αλλαξει ο καιρος μεχρι τις 5....εχει μια ψιλομουνταδα αλλα περισσοτερο μου αρεσει ετσι απο το να πηγαινω θαλασσα με νταλα ηλιο....μαλλον θα ερθει και το αδερφακι μου...ειναι τρελος φιλος και με τα γεμιστα....!!!!!!χιχιχιχι..........!!!!!!!!!!!!!

Ο μπεμπης με εχει ταραξει στην κλωτσια...βεβαια δεν κοιμαται καθολου οπως εχω καταλαβει...αυριο που θα παμε στον γιατρο πρωτα ο Θεος και θα τον δουμε δεν θα καθεται να τον μετρησει παλι, ειμαι σιγουρη!!!! Τωρα θα εχει μεγαλωσει αρκετα...καπου διαβασα οτι 28η εβδομαδα εχει φτασει το κιλο....442 γραμμαρια ηταν η τελευταια μετρηση...γερο να ειναι!!!!

Διαφημίσεις

καλημέρα μέλλουσες μανούλες και μπεμπάκια!! τι κάνετε??

εγώ δεν μπόρεσα να μπώ εχθές να γράψω γυρίσαμε αργά και έπεσα ξερή!!

η γιατρός μου είπε πως τα καφέ ήταν από μια μικρή αποκόλησση που έχω αλλά είναι πολύ μικρή και με τα χάπια που θα συνεχίσω και με ξεκούραση θα έρθει στη θέση του ο πλακούντας.... μου είπε να προσέχω αν έχω κράμπες στην κοιλιά και να της το πω, γιατί είναι πολύ ύπουλες......:rolleyes::rolleyes: κρατάνε λέει μερικά δευτερόλεπτα και σταματάνε...

ρε κορίτσια αγχώνομαι μήπως έχω και δεν το καταλάβω!!!:confused:

ΑΑΑΑ!!!! μας είπε ότι είναι αγόρι!! το είδε!!!:P:p

και το στείο της υπόθεσης.. λέει η γιατρός: την προηγούμενη φορά αγόρι δεν σου είπα? λεω ναι, λέει να το φαίνεται αγόρι είναι. και λέω να το βλέπω και εγώ!! αυτό δεν είναι???? και γελάει και αυτη και ο άντρας μου , και μου λέει όχι αυτός είναι ό ομφάλιος λώρος!!!!!χαχαχαχχαχα:cool::cool::cool:

Αναστασακι μου ΑΓΟΡΙΝΑ ε?????Γερο να ειναι ματια μου αλλα τουλαχιστον ξερεις τι να ψωνιζεις!!!!!!!!! Μπραβο που ολα ειναι καλα και οσο για την αποκολληση δεν ειναι τιποτα....συμβαινει πολυ συχνα μην αγχωνεσαι!

Οι κραμπες πως ειναι? Οπως οι συσπασεις? Εγω μια φορα εχω νιωσει κατι παραξενο σαν αποτομο πιασιμο στην κοιλια και θεωρησα οτι ηταν κραμπα....αν οντως ηταν κραμπα αυτο που ειχα παθει εγω, μη φοβασαι θα το καταλαβεις 100%....δεν ειναι οπως οι συσπασεις που καμια φορα δεν καταλαβαινεις!!!!!!!! Να ξεκουραζεσαι ομως για να κολλησει ο πλακουντας γρηγορα, ενταξει???????

Ηρθα κι εγω.....τελικα εγινε η δουλεια και δεν χρειαστηκε να παω κορινθο ευτυχως! Απλα αλλαξα τραπεζα και ευτυχως στην εθνικη εγινε η δουλεια και μαλιστα αμεσως! Τωρα περιμενουμε τα γαλατακια...ελπιζω να ερθουν βεβαια!!!!!!!

Εφτιαξα γεμιστα, μιλησα καμια ωρα στο τηλ με την μαμα μου αλλη μια ωρα με την κουμπαρα μου οποτε το κεφαλι μου εχει γινει καζανι!

Μαλλον θα παμε θαλασσα σημερα αν δεν αλλαξει ο καιρος μεχρι τις 5....εχει μια ψιλομουνταδα αλλα περισσοτερο μου αρεσει ετσι απο το να πηγαινω θαλασσα με νταλα ηλιο....μαλλον θα ερθει και το αδερφακι μου...ειναι τρελος φιλος και με τα γεμιστα....!!!!!!χιχιχιχι..........!!!!!!!!!!!!!

Ο μπεμπης με εχει ταραξει στην κλωτσια...βεβαια δεν κοιμαται καθολου οπως εχω καταλαβει...αυριο που θα παμε στον γιατρο πρωτα ο Θεος και θα τον δουμε δεν θα καθεται να τον μετρησει παλι, ειμαι σιγουρη!!!! Τωρα θα εχει μεγαλωσει αρκετα...καπου διαβασα οτι 28η εβδομαδα εχει φτασει το κιλο....442 γραμμαρια ηταν η τελευταια μετρηση...γερο να ειναι!!!!

ματινάκι μου τι καλά που ξεμπέρδεψες??? τι γάλατα περιμένεις????εμένα εχθες μου είπε 235γρ. είναι!!!!! το αγόρι μου!!!!! (τι περίργο που μ φένεται να το λέω έτσι!!!

με έχει πιάσει φοβερό άγχος..... με τρομάζει η ιδέα του πρόωρου τοκετού.. δεν ξέρω γιατί.... πρέπει κατι να κανω να το βγάλω απ'το μυαλό μου!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Γεια σας κοριτσάκια μου! Τι κάνετε;

Ματινάκι μου πως είσαι; Γεμιστά έφτιαξες; Τέλεια!

Αναστασάκι μου μπράβο κουκλίτσα μου που είναι όλα καλά! Άντε τώρα θα ξέρεις τι να κοιτάς και για το μπέμπη!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...