Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Μα ναι οχι τπτ.. αλλα παιρνω καιρο προβιοτικα γιατι εχω συνδρομο ευερεθ εντερου και σκεφτομαι οτι ειναι κριμα να μη βοηθάνε και κολπικά.. 

Παντως για το utrogestan πρωτη φορα διαβάζω οτι δεν βοηθαει το ιδιο απο το στόμα.. είχα ρωτήσει καποιες μαιες γιατί δεν ηθελα να το παίρνω απο το στομα  και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαφορα

Ο γυναικολόγος μου και εξωσωματικός μου έχει πει οτι υπάρχει διαφορά. Φαντάσου με αιμορραγίες επέμενα να τα συνεχίζω κολπικά. Το ίδιο και η ενδοκρινολόγος. Εδώ κάποιες παίρνουν τα ciclacur κολπικά μήπως έχουν καλύτερη απορρόφηση. Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την ταχύτητας πχ , η ένεση είναι η ποιο γρήγορη απορρόφηση. Δεν είμαι

Δεν είμαι γιατρός, μπορεί να ήταν η δική τους προσέγγιση και να μην ισχύει. 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Αναστασακι ,Μαρακι και Ιωαννακι μου τι κανετε??????

Περιμενετε πως και πως την β'επιπεδου ε???? Εμας μας ειχε πει απο την αυχενικη κιολας οτι το μωρο ειναι πιο μεγαλο απο την αρχικη ημερομηνια και οτι αντι για 18/11 ειναι 12/11 η ΠΗΤ....γινεται πολυ συχνα αυτο λογω του οτι κανεις δεν μπορει να ξερει με σιγουρια ποτε εγινε η συλληψη....αυτο μονο ο Θεος το ξερει!!!!

Σας ευχομαι με το καλο να δειτε τα μωρακια σας....αναστασακι εσυ σημερα πας ε???? Αχ και γω σε λιγο θα παρω τον γιατρο για να κλεισω για παρασκευη να παμε να δουμε το αντρακι μας!!!!!

Ανυπομονωωωωωωωωωωωωωωω.......................!!!!!!!!!!!!!!!

και εγώ ανυπομονώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ναι σήμερα πάω!!! στις 20:00!!!!!!:!:

ανυπομονώ και για τα ψώνια!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα ματινάρα!!!!!!! καλά είμαστε!! τι να πεις παιδί μου!! αυτά τα έχουμε ζήσει πολλές φορές!!!!!!!!!!!

αρνάκι ε??? ευτυχώς δεν μ'αρέσει καθόλου!!!! και γιατί είσαι σε δίαιτα??? μια χαρά είναι τα κιλά σου!! δεν έχεις άλλο περιθώριο???? :shock:

Περιθωριο εχω μονο 6 κιλα μεχρι τελους...οχι οτι αν παρω παραπανω θα εχω προβλημα αλλα για να ειμαι μεσα σε φυσιολογικα πλαισια καλο θα ηταν να μην παρω πανω απο 6-7 μεχρι τελους!Η αληθεια ειναι οτι εχω αρχισει να καταλαβαινω οτι πλεον στον 7ο τα κιλα δεν τα παιρνουμε οπως στις αρχες αργα αλλα σταθερα, αλλα γρηγορα και αν δεν προσεξουμε μετα δεν μαζευεται το θεμα!

και να χαίρεσαι τη μαμά σου!!!!!!!!!

Ευχαριστω κοριτσαρα μου οτι επιθυμεις! Εσυ ειχες κανενα εορταζομενο????

και εγώ ανυπομονώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ναι σήμερα πάω!!! στις 20:00!!!!!!:!:

ανυπομονώ και για τα ψώνια!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Θα μπεις να μας πεις τα νεα ε????

Μολις θα αρχισεις να κανεις και τα ψωνια θα τρελαθεις ακομα πιο πολυ...ολα με το καλο σου ευχομαι!!!!!!!!!!!!

Μολις θα αρχισεις να κανεις και τα ψωνια θα τρελαθεις ακομα πιο πολυ...ολα με το καλο σου ευχομαι!!!!!!!!!!!!

σε ευχαριστώ ματινάκι μου!!! έτσι μου λένε και εμένα ο=ότι στο τέλος τα κιλά μπαίνουν πιο εύκολα!! και λέω πόσο ποιο εύκολα????????? αμάν!!! μέχρι στιγμής έχω πάρει 3... πιστευω είναι καλά...:cool: ε??

(εορτάζων δεν είχα :tongue:)

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Να χαίρεσαι τη μανούλα σου! Μην συγχύζεσαι το μωράκι τα καταλαβαίνει όλα! Κι εγώ καμιά φορά κάνω βλακειούλες αλλά τελικά στα μωράκια μας κάνουμε κακό!

Κι εσύ σε αυστηρή δίαιτα; Κι εγωωωωωωωωωωωωωωωωώ!!!!!!

Εχθές όμως έφαγα και το ευχαριστήθηκα, γιόρταζε η ανηψιά μου!!! Τώρα μέχρι τις 26/08 που θα πάω στο γιατρό φερμουάρ στο στόμα γιατί δεν με βλέπω καλά!!!!

Ευχαριστω Ιωαννακι μου κι εσυ να χαιρεσαι την ανηψουλα σου!!!!

Εγω χθες του εδωσα και καταλαβε....εκτος του οτι εφαγα αρκετο φαγητο, εφαγα μιλφειγ που εφτιαξε η μαμα μου(αρκετα μεγαλο κομματι) και 3 παστακια που ειχε φερει η πεθερα μου! Μουρλια ηταν...νομιζα οτι ειχα να φαω γλυκο εναν αιωνα.......

Διαφημίσεις

εννοείτε πως θα μπώ!!!! :tongue:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

σε ευχαριστώ ματινάκι μου!!! έτσι μου λένε και εμένα ο=ότι στο τέλος τα κιλά μπαίνουν πιο εύκολα!! και λέω πόσο ποιο εύκολα????????? αμάν!!! μέχρι στιγμής έχω πάρει 3... πιστευω είναι καλά...:cool: ε??

(εορτάζων δεν είχα :tongue:)

Μονο 3 εχεις παρει??? Αρχοντισσα εισαι....βεβαια κι εγω μπαινοντας στον 5ο ειχα παρει 4 αλλα τωρα μαλλον τα παιρνω δυο-δυο και για να μην τα παρω τρια-τρια βαζω φερμουαρ!!!

Μονο 3 εχεις παρει??? Αρχοντισσα εισαι....βεβαια κι εγω μπαινοντας στον 5ο ειχα παρει 4 αλλα τωρα μαλλον τα παιρνω δυο-δυο και για να μην τα παρω τρια-τρια βαζω φερμουαρ!!!

μην νομίζεις... προσπαθώ πολύ να προσέχω!!! και να τρώω περισσότερα φρούτα.. να δούμε πως θα πάει από και πέρα!! αλλά δεν θα σκάσω κιόλας!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

μην νομίζεις... προσπαθώ πολύ να προσέχω!!! και να τρώω περισσότερα φρούτα.. να δούμε πως θα πάει από και πέρα!! αλλά δεν θα σκάσω κιόλας!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Εγω αντιθετα ετρωγα αρκετα απο την αρχη....βεβαια οχι σαβουρες αλλα και τα γλυκα τα τσακιζα....εφαγα 1 κιλο μερεντα μεσα σε μια εβδομαδα....περασμενα ξεχασμενα αυτα τωρα δυστυχως:-(

Μιλουσα στο τηλ. και γι αυτο καθυστερησα να απαντησω....παω γιατι ερχεται ο αδερφουλης μου και εδωσε παραγγελια για καφε!!!!!

Φιλακια θα τα πουμε πιο μετα....

Εγω αντιθετα ετρωγα αρκετα απο την αρχη....βεβαια οχι σαβουρες αλλα και τα γλυκα τα τσακιζα....εφαγα 1 κιλο μερεντα μεσα σε μια εβδομαδα....περασμενα ξεχασμενα αυτα τωρα δυστυχως:-(

Μιλουσα στο τηλ. και γι αυτο καθυστερησα να απαντησω....παω γιατι ερχεται ο αδερφουλης μου και εδωσε παραγγελια για καφε!!!!!

Φιλακια θα τα πουμε πιο μετα....

φιλάκια ματινάκι!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

μια αργοπορημενη καλημερα κ απο μενα!

σημερα ειμαι χαλια ψυχολογικα απο χθες βασικα ..ξεκηνησαν οι ζεστες κ με πιανει δυσπνοια κ ταχυκαρδια δεν κοιμηθηκα κ καλα κ απο κεφια σ..α σημερα!:rolleyes:

σας διαβασα κ πολυ σας χαρηκα που ειστε καλα κ ξεκηνατε τα ψωνια των ζουζουνακιων σας!:tongue:

Ματινακιιιιιιιι η κοιλιτσα τελεια..μικρη θα την ελεγα;);)..κ ουτε κιλακια ουτε τιποα..μια χαρα!να χαιρεσαι κ την μανουλιτσα σου!;)

Μαρακι κ Γιωτουλα χρονια σας πολλα για χθες!:D

Αναστασακι μου μονο 3 κιλακια..απλα τελειαααα!;)εγω η 12 εχω παρει η 14 με την δικη μου ζυγαρια απλα ειχαμε μια διαφορα με τη ζυγαρια της γυναικολογου μου τις προαλες..η δικια μου το ξερω οτι δειχνει παραπανω αλα εχω μπερδευετει τωρα γιατι κ στης μαμας κ στης πεθερας ειμαι λιγοτερα κιλα!λιγο μου εμεινε τωρα τα 16 πιστευω θα τα φτασω αλα δεν με πειραζει θελω να πνε ολα καλα κ να γεννησω ενα υγιες μωρακι κ μετα χανονται τα κιλα αυτο ειναι το μονο σιγουρο!ειδικα εσεις που βαλατε κ λιγα να δειτε που ουτε καν θα προλαβετε να σαραντισετε κ θα τα εχετε χασει!;)

Ιωαννακι μου χαδακια στη κοιλιτσα!

φιλακια πολλα κ χαδακια στις κοιλιτσεςςςς!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αναστασακι σημερα πας γιατρουλη?γιουπιιιιιιιι!!!!!!!ολα καλα, εγω την παρασκευη εχω ραντεβου!!!!!!ζεστη εχει απο το πρωι!!!!!!!!!!πηγα ταχυδρομειο για να περπατησω λιγακι!!!!!!ο γιατρος μου ειπε μιση ωρα περπατημα το πρωι, μιση ωριτσα το απογευμα!!!!!!!

ποπακη μου σε εχω πεθυμησει πολυυυυυυυυ!

(((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

το περπατημα σιγουρα κανει καλο αλα με αυτη τη ζεστη δυσκολα!;)

φιλακια πολλαααααααα!:D

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

μια αργοπορημενη καλημερα κ απο μενα!

σημερα ειμαι χαλια ψυχολογικα απο χθες βασικα ..ξεκηνησαν οι ζεστες κ με πιανει δυσπνοια κ ταχυκαρδια δεν κοιμηθηκα κ καλα κ απο κεφια σ..α σημερα!:rolleyes:

σας διαβασα κ πολυ σας χαρηκα που ειστε καλα κ ξεκηνατε τα ψωνια των ζουζουνακιων σας!:tongue:

Ματινακιιιιιιιι η κοιλιτσα τελεια..μικρη θα την ελεγα;);)..κ ουτε κιλακια ουτε τιποα..μια χαρα!να χαιρεσαι κ την μανουλιτσα σου!;)

Μαρακι κ Γιωτουλα χρονια σας πολλα για χθες!:D

Αναστασακι μου μονο 3 κιλακια..απλα τελειαααα!;)εγω η 12 εχω παρει η 14 με την δικη μου ζυγαρια απλα ειχαμε μια διαφορα με τη ζυγαρια της γυναικολογου μου τις προαλες..η δικια μου το ξερω οτι δειχνει παραπανω αλα εχω μπερδευετει τωρα γιατι κ στης μαμας κ στης πεθερας ειμαι λιγοτερα κιλα!λιγο μου εμεινε τωρα τα 16 πιστευω θα τα φτασω αλα δεν με πειραζει θελω να πνε ολα καλα κ να γεννησω ενα υγιες μωρακι κ μετα χανονται τα κιλα αυτο ειναι το μονο σιγουρο!ειδικα εσεις που βαλατε κ

λιγα να δειτε που ουτε καν θα προλαβετε να σαραντισετε κ θα τα εχετε χασει!;)

Ιωαννακι μου χαδακια στη κοιλιτσα!

φιλακια πολλα κ χαδακια στις κοιλιτσεςςςς!

γεια σου λενάκι μου!!! γιατί έτσι???? η ζέστη φταίει και εγώ από εχθές που ανέβηκε πάλι η θερμοκρασία δεν εχω και πολύ διάθεση...... :rolleyes::rolleyes:

και όσο για τα κιλάκια και εγώ έτσι λέω όταν το σκευτομαι...!!!:tongue:

σε είπα??? που και που νιώθω να κουνιέται!!!!! όταν κάθομαι και ηρεμώ συνήθως!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

γεια σου λενάκι μου!!! γιατί έτσι???? η ζέστη φταίει και εγώ από εχθές που ανέβηκε πάλι η θερμοκρασία δεν εχω και πολύ διάθεση...... :rolleyes::rolleyes:

και όσο για τα κιλάκια και εγώ έτσι λέω όταν το σκευτομαι...!!!:tongue:

σε είπα??? που και που νιώθω να κουνιέται!!!!! όταν κάθομαι και ηρεμώ συνήθως!!!

Αναστασακι μου καλοοοο ναι τα διαβασααααα...τελεια δεν ειναιιιιιιι!μικρα φτερουγισματα για την ωρα που θα γινουν εντονες κλωτσιτσες μ επατουσακια να προεξεχουν απο δω κ απο κει στη κοιλιτσα!

οσο για μενα ειναι η ζεστη σιγουρα κ το οτι δεν κοιμηθηκα καλα χθες!θα μου περασει που θα παει!μακρι να δροσισει λιγο ακομα!μην ξαναρχησουν οι καυσωνες!

παω να κανω ενα μπανακι κ να βαλω να φαω πειναωω!εκανα μακαρονακια με κιμα..ο αντρας μου σε λιγο θα ερθει με τον μικρο πηγανε μια βολτα απο τη πεθερα!

φιλακια πολλααααα αγαπουλα μου!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...