Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Μα ναι οχι τπτ.. αλλα παιρνω καιρο προβιοτικα γιατι εχω συνδρομο ευερεθ εντερου και σκεφτομαι οτι ειναι κριμα να μη βοηθάνε και κολπικά.. 

Παντως για το utrogestan πρωτη φορα διαβάζω οτι δεν βοηθαει το ιδιο απο το στόμα.. είχα ρωτήσει καποιες μαιες γιατί δεν ηθελα να το παίρνω απο το στομα  και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαφορα

Ο γυναικολόγος μου και εξωσωματικός μου έχει πει οτι υπάρχει διαφορά. Φαντάσου με αιμορραγίες επέμενα να τα συνεχίζω κολπικά. Το ίδιο και η ενδοκρινολόγος. Εδώ κάποιες παίρνουν τα ciclacur κολπικά μήπως έχουν καλύτερη απορρόφηση. Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την ταχύτητας πχ , η ένεση είναι η ποιο γρήγορη απορρόφηση. Δεν είμαι

Δεν είμαι γιατρός, μπορεί να ήταν η δική τους προσέγγιση και να μην ισχύει. 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Οχι μην φοβάσαι δεν είναι κραμπες, είναι τραβηγματάκια αυτά είναι φυσιολογικά..Κάθε μέρα θα το νιώθεις και πιο έντονα Αναστασάκι μου έχει πολύ γέλιο...

Μέσα Σεπτεμβρίου καλά είναι θα είσαι 21 εβδ.κάπου εκεί ήθελα κι εγώ αλλα τι να κάνουμε τα μειονεκτήματα της επαρχίας..:P

Έχεις καθόλου άγχος?? Εγ'ω τρέμω φοβάμαι πάρα πολύ τι έιναι αυτό το πράγμα...Χαιρομαι μεν που θα το δω και θα το βλέπω καμια ώρα γιατι αυτος ο γιατρός κρατάει πολύ ώρα την γυνάικα μέσα είναι πολύ τις λεπτομέριας αλλα φοβάμαι αντε να μας πάνε όλα καλά και μετά να περιμένουμε να το πάρουμε αγκαλίτσα...

να σου πω την αλήθεια τώρα που το σκεύτομαι δεν έχω άγχος, αλλά όσο πλησιάζει ο καιρός θα εχω πολύ πιστεύω!!!!! και σήμερα π.χ. που έχω ραντεβού έχω άγχος!! ελπίζω να μου κόψει τα ουτροτζεστάν που πέρνω.....

θετική σκέψη θέλει!!! εγώ λέω μετά που θα πάω για τον β' επιπέδου θα κοιτάω και στα μαγαζιά για κρεβατάκι , καροτσάκι και τέτοια!!!! ανυπομονώ!!!:P:p:p

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

να σου πω την αλήθεια τώρα που το σκεύτομαι δεν έχω άγχος, αλλά όσο πλησιάζει ο καιρός θα εχω πολύ πιστεύω!!!!! και σήμερα π.χ. που έχω ραντεβού έχω άγχος!! ελπίζω να μου κόψει τα ουτροτζεστάν που πέρνω.....

θετική σκέψη θέλει!!! εγώ λέω μετά που θα πάω για τον β' επιπέδου θα κοιτάω και στα μαγαζιά για κρεβατάκι , καροτσάκι και τέτοια!!!! ανυπομονώ!!!:P:p:p

Κι εγω τα έπαιρνα αυτά στο πρώτο τρίμηνο και περίμενα πως και πως να τα κόψω όχι τίποτα άλλο αλλα για να μειωθούνε τα χάπια..Πολύ χάπι βρε παιδι μου...χιχι:P

Κι εγώ έτσι είπα μόλις τελείωσουμε να πάμε να ρίξουμε μια ματιά..Θέλω τόσο πολύ να κοιτάω όλο αυτόν τον καιρό αλλα το αποφευγω.. θέλω να πάρω και το πρώτο του πραγματάκι..Αν και ήδη πήρε το πρώτο του δωράκι αλλα απο την κουμπάρα μου...Καιρός να πάρει και απο μας:tongue:

εμένα η γιατρός μου, 18/01 ... δηλαδή μπορεί να αλλάξει στον β'επιπέδου ε????

Συνήθως αυτή η ημερομηνια που θα σου δώσει ο γιατρός στην β-επιπέδου είναι και η πιο αξιόπιστη..Βέβαια εξαρτάται και τα μηχανήματα που χρησιμοποιεί η δική σου γιατρός αν είναι πάνω κάτω ίδια τότε δεν νομίζω να αλλάξει..Εμείς επειδή δεν έχουμε καλά μηχανήματα ενώ στην β-επιπέδου ειναι καλύτερα και τρισδιάστατα πιστεύω ότι θα αλλάξει τι να πω θα δούμε..:P

Φύλλο σας είπε Αναστασάκι?? Εμείς ενώ είμασταν σχεδον σίγουροι ότι είναι κοριτσάκι μας είπε κατα 90% αγοράκι και πέσαμε απο τα σύννεφα μπορώ να πω ξαφνιαστήκαμε αλλα εμένα δεν με νοιάζει καθόλου το μόνο που θέλω είναι να είναι γερό...

Συνήθως αυτή η ημερομηνια που θα σου δώσει ο γιατρός στην β-επιπέδου είναι και η πιο αξιόπιστη..Βέβαια εξαρτάται και τα μηχανήματα που χρησιμοποιεί η δική σου γιατρός αν είναι πάνω κάτω ίδια τότε δεν νομίζω να αλλάξει..Εμείς επειδή δεν έχουμε καλά μηχανήματα ενώ στην β-επιπέδου ειναι καλύτερα και τρισδιάστατα πιστεύω ότι θα αλλάξει τι να πω θα δούμε..:P

Φύλλο σας είπε Αναστασάκι?? Εμείς ενώ είμασταν σχεδον σίγουροι ότι είναι κοριτσάκι μας είπε κατα 90% αγοράκι και πέσαμε απο τα σύννεφα μπορώ να πω ξαφνιαστήκαμε αλλα εμένα δεν με νοιάζει καθόλου το μόνο που θέλω είναι να είναι γερό...

εγώ του πήρα το πρώτο του πραγματάκι όταν είδα θετική χωριακή!!!! την πιπίλα του!!!! και θέλω να του πάρω κι άλλα πραγματάκια!!!!!:P:p:p

την προηγούμενη φορά που πήγα για υπέρυχο δεν φενόταν καλά, δεν ήταν σε καλή θέση, και με ρώτησε η γιατρός τι αισθάνομαι ότι έιναι και της λέω αγόρι.. και χαμογελάει και μου λέει , δεν στο λέω με σιγουριά αλλά μάλλον αγόρι είναι...!!!:P:p:p

στο ιντερνετ πάντως ψάχνω και για καρότσι και για κρεβατάκι.... και όπως είπε και το ματινάκι καλύτερα τώρα που μπορούμε ακόμα να ξεκινήσουμε την ερευνα αγοράς γιατί μετά θα βαρύνουμε και θα είναι δύσκολο και δεν θα το ευχαριστηθούμε πιστευω!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

εγώ του πήρα το πρώτο του πραγματάκι όταν είδα θετική χωριακή!!!! την πιπίλα του!!!! και θέλω να του πάρω κι άλλα πραγματάκια!!!!!:P:p:p

την προηγούμενη φορά που πήγα για υπέρυχο δεν φενόταν καλά, δεν ήταν σε καλή θέση, και με ρώτησε η γιατρός τι αισθάνομαι ότι έιναι και της λέω αγόρι.. και χαμογελάει και μου λέει , δεν στο λέω με σιγουριά αλλά μάλλον αγόρι είναι...!!!:P:p:p

στο ιντερνετ πάντως ψάχνω και για καρότσι και για κρεβατάκι.... και όπως είπε και το ματινάκι καλύτερα τώρα που μπορούμε ακόμα να ξεκινήσουμε την ερευνα αγοράς γιατί μετά θα βαρύνουμε και θα είναι δύσκολο και δεν θα το ευχαριστηθούμε πιστευω!!!!

Δεν έχεις άδικο σε αυτό...Πόσο πολύ θέλω να ξεκινήσουμε τα ψώνια και να ετοιμάσουμε το δωματιάκι του...:PΑναστασάκι σε αφήνω πος το παρών γιατί ήρθε η μανούλα μου...Με το καλό να δείς το ζουζούνι σου σήμερα θα μπω αργότερα να μάθω νέα απο τον γιατρό σου..Φιλάκια πολλά στη κοιλίτσα σου..Σμουατςςςςςςςςς

Καλημέρααααα!!!! Χρόνια πολλά στο Μαράκι και στη Γιωτούλα!!! Τι κάνετε; Πως περάσατε; Πόσο μου αρέσει που μιλάτε για πιπίλες, κρεβατάκια; και άλλα τέτοια! Άντε και εγώ σε 1 εβδομάδα θα ξέρω τι θα είναι το μωράκι μου και αρχίζει εντατικά η έρευνα αγοράς!!!:-P:razz::-P:razz::-P:razz:

Δεν έχεις άδικο σε αυτό...Πόσο πολύ θέλω να ξεκινήσουμε τα ψώνια και να ετοιμάσουμε το δωματιάκι του...:PΑναστασάκι σε αφήνω πος το παρών γιατί ήρθε η μανούλα μου...Με το καλό να δείς το ζουζούνι σου σήμερα θα μπω αργότερα να μάθω νέα απο τον γιατρό σου..Φιλάκια πολλά στη κοιλίτσα σου..Σμουατςςςςςςςςς

οκ μαράκι!!! φιλάκια και σε σένα!!!! θα μπω αργά να γράψω γιατί έχω ραντεβού στις 20:00!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλημέρααααα!!!! Χρόνια πολλά στο Μαράκι και στη Γιωτούλα!!! Τι κάνετε; Πως περάσατε; Πόσο μου αρέσει που μιλάτε για πιπίλες, κρεβατάκια; και άλλα τέτοια! Άντε και εγώ σε 1 εβδομάδα θα ξέρω τι θα είναι το μωράκι μου και αρχίζει εντατικά η έρευνα αγοράς!!!:-P:razz::-P:razz::-P:razz:

καλημέρα Ιωαννάκι!!!! ναι είναι τέλεια όλα αυτά!!! και εγώ ακόμη δεν έιμαι σίγουρη για το φύλλο!!! περιμένω!!! και εσύ βιάζεσαι για ψώνια ε????:tongue::tongue::tongue::tongue:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

animated-coffee-doughnut.17184528_std.gif

Καλημερα σε ολες τις γκαστρουλες και τα μπεμπακια!!!! Τι κανετε κοριτσια?

Ζεστη παλι σημερα και εχω κατι νευρα....μολις γυρισα απο την τραπεζα και ενω περιμενα μιση ωρα με νουμερο κιολας, η δουλεια μου δεν εγινε! Ελειπε η υπαλληλος με αδεια και δεν μπορουσε να κανει καποιος αλλος την δουλεια της! Ελλαδαρα....και τι ζητησα? Μια παραγγελια εχω κανει μεσω ιντερνετ στην γερμανια και να καταθεσω τα λεφτα ηθελα για να μου τα στειλουν! Απο δευτερα γυρναει λεει η υπαλληλος αν μπορω να ξαναπαω...εκει ειναι το θεμα? Αν μπορω να παω εγω ή οτι μπορει να πανε αλλοι 10 ανθρωποι και να μην εξυπηρετηθουν? Μονο ενας ανθρωπος πρεπει να ξερει να το κανει αυτο δηλαδη? Απα πα...τι να πω??? Συγχιστηκα πρωι πρωι...

Τι αλλα νεα εσεις??? Πως περασατε χτες εορταζουσες και μη?

Εμενα γιορταζε η μανουλιτσα μου και σουβλισαμε αρνακι! Μιαμ μια ηταν λουκουμακι!Εφγα και τα γλυκακια μου...ευκαιρια εψαχνα γιατι ειμαι σε αυστηρη διαιτα...καθολου γλυκα μεχρι να γεννησω ειπε ο γιατρος για να διατηρηθω και να μην ξεφυγω.Περασαμε πολυ ωραια και εβγαλα και φωτο καινουριες με την κοιλουμπα τις οποιες θα βαλω στο φεις σε λιγο....μπειτε να τις δειτε...

Ζεστη παλι σημερα και εχω κατι νευρα....μολις γυρισα απο την τραπεζα και ενω περιμενα μιση ωρα με νουμερο κιολας, η δουλεια μου δεν εγινε! Ελειπε η υπαλληλος με αδεια και δεν μπορουσε να κανει καποιος αλλος την δουλεια της! Ελλαδαρα....και τι ζητησα? Μια παραγγελια εχω κανει μεσω ιντερνετ στην γερμανια και να καταθεσω τα λεφτα ηθελα για να μου τα στειλουν! Απο δευτερα γυρναει λεει η υπαλληλος αν μπορω να ξαναπαω...εκει ειναι το θεμα? Αν μπορω να παω εγω ή οτι μπορει να πανε αλλοι 10 ανθρωποι και να μην εξυπηρετηθουν? Μονο ενας ανθρωπος πρεπει να ξερει να το κανει αυτο δηλαδη? Απα πα...τι να πω??? Συγχιστηκα πρωι πρωι...

Εμενα γιορταζε η μανουλιτσα μου και σουβλισαμε αρνακι! Μιαμ μια ηταν λουκουμακι!Εφγα και τα γλυκακια μου...ευκαιρια εψαχνα γιατι ειμαι σε αυστηρη διαιτα...καθολου γλυκα μεχρι να γεννησω ειπε ο γιατρος για να διατηρηθω και να μην ξεφυγω.Περασαμε πολυ ωραια και εβγαλα και φωτο καινουριες με την κοιλουμπα τις οποιες θα βαλω στο φεις σε λιγο....μπειτε να τις δειτε...

καλημέρα ματινάρα!!!!!!! καλά είμαστε!! τι να πεις παιδί μου!! αυτά τα έχουμε ζήσει πολλές φορές!!!!!!!!!!!

αρνάκι ε??? ευτυχώς δεν μ'αρέσει καθόλου!!!! και γιατί είσαι σε δίαιτα??? μια χαρά είναι τα κιλά σου!! δεν έχεις άλλο περιθώριο???? :shock:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημέρα ματινάρα!!!!!!! καλά είμαστε!! τι να πεις παιδί μου!! αυτά τα έχουμε ζήσει πολλές φορές!!!!!!!!!!!

αρνάκι ε??? ευτυχώς δεν μ'αρέσει καθόλου!!!! και γιατί είσαι σε δίαιτα??? μια χαρά είναι τα κιλά σου!! δεν έχεις άλλο περιθώριο???? :shock:

και να χαίρεσαι τη μαμά σου!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Αναστασακι ,Μαρακι και Ιωαννακι μου τι κανετε??????

Περιμενετε πως και πως την β'επιπεδου ε???? Εμας μας ειχε πει απο την αυχενικη κιολας οτι το μωρο ειναι πιο μεγαλο απο την αρχικη ημερομηνια και οτι αντι για 18/11 ειναι 12/11 η ΠΗΤ....γινεται πολυ συχνα αυτο λογω του οτι κανεις δεν μπορει να ξερει με σιγουρια ποτε εγινε η συλληψη....αυτο μονο ο Θεος το ξερει!!!!

Σας ευχομαι με το καλο να δειτε τα μωρακια σας....αναστασακι εσυ σημερα πας ε???? Αχ και γω σε λιγο θα παρω τον γιατρο για να κλεισω για παρασκευη να παμε να δουμε το αντρακι μας!!!!!

Ανυπομονωωωωωωωωωωωωωωω.......................!!!!!!!!!!!!!!!

Να χαίρεσαι τη μανούλα σου! Μην συγχύζεσαι το μωράκι τα καταλαβαίνει όλα! Κι εγώ καμιά φορά κάνω βλακειούλες αλλά τελικά στα μωράκια μας κάνουμε κακό!

Κι εσύ σε αυστηρή δίαιτα; Κι εγωωωωωωωωωωωωωωωωώ!!!!!!

Εχθές όμως έφαγα και το ευχαριστήθηκα, γιόρταζε η ανηψιά μου!!! Τώρα μέχρι τις 26/08 που θα πάω στο γιατρό φερμουάρ στο στόμα γιατί δεν με βλέπω καλά!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...