Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Μα ναι οχι τπτ.. αλλα παιρνω καιρο προβιοτικα γιατι εχω συνδρομο ευερεθ εντερου και σκεφτομαι οτι ειναι κριμα να μη βοηθάνε και κολπικά.. 

Παντως για το utrogestan πρωτη φορα διαβάζω οτι δεν βοηθαει το ιδιο απο το στόμα.. είχα ρωτήσει καποιες μαιες γιατί δεν ηθελα να το παίρνω απο το στομα  και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαφορα

Ο γυναικολόγος μου και εξωσωματικός μου έχει πει οτι υπάρχει διαφορά. Φαντάσου με αιμορραγίες επέμενα να τα συνεχίζω κολπικά. Το ίδιο και η ενδοκρινολόγος. Εδώ κάποιες παίρνουν τα ciclacur κολπικά μήπως έχουν καλύτερη απορρόφηση. Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την ταχύτητας πχ , η ένεση είναι η ποιο γρήγορη απορρόφηση. Δεν είμαι

Δεν είμαι γιατρός, μπορεί να ήταν η δική τους προσέγγιση και να μην ισχύει. 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

γεια σας κοριτσακια μου!!!!!!!!!!!!τι κανετε?

χρονια πολλα για την ημερα και στους εορταζοντες!!!!!!!!!!!!!

φιλακια πολλα κι απο μενα σε ολες τις κοιλουμπιτσες σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσακια μου εγω δεν ειπα χρονια πολλα!το ξεχασαα!:(

χρονια πολα κ σε οσους γιορταζουν κ οπως ειπατε η παναγιτσα να μας εχει καλα!

να εχετε μια ομορφη μερα//φιλακια πολλααααα::D

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

495032t7g3zah26e.gif

Χρονια πολλα!!!!!!!!!!!!! Η χαρη της Παναγιας να μας δινει δυναμη! Καλη λευτερια σε ολες μας με γερα μωρα!!!!!!!!!!!!

Μαρακι και Γιωτουλα χρονια σας πολλα και με το καλο να ερθουν τα μπουμπουκια σας!!!!!!!!!!!!!!! Ελπιζω να μην ξεχασα καμια....σας φιλω ολες και σας στελνω πολλα χαδακια στις κοιλιτσες σας!!!!!!!!

καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αναστασακι σημερα πας γιατρουλη?γιουπιιιιιιιι!!!!!!!ολα καλα, εγω την παρασκευη εχω ραντεβου!!!!!!ζεστη εχει απο το πρωι!!!!!!!!!!πηγα ταχυδρομειο για να περπατησω λιγακι!!!!!!ο γιατρος μου ειπε μιση ωρα περπατημα το πρωι, μιση ωριτσα το απογευμα!!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

αναστασακι σημερα πας γιατρουλη?γιουπιιιιιιιι!!!!!!!ολα καλα, εγω την παρασκευη εχω ραντεβου!!!!!!ζεστη εχει απο το πρωι!!!!!!!!!!πηγα ταχυδρομειο για να περπατησω λιγακι!!!!!!ο γιατρος μου ειπε μιση ωρα περπατημα το πρωι, μιση ωριτσα το απογευμα!!!!!!!

καλημέρα ποπάκι!!! καλά έκανες!! και εμένα μου αρέσει το περπάτημα (όταν δεν έχει ζέστη βέβαια), αλλά αμέσως με πιάνει κατούρημα!!! δεν την παλευω άλλο!! πιο μετά τι θα κάνω????:confused::confused:

καλέεεεεεεεε άλλαξε και το τικεράκι μου!!! μεγαλώνουμε!!! τώρα κάθε μέρα το νιώθω το ζουζούνι μου να κουνιέται!! σαν να πεταρίζει είναι!! και όλο με πιάνουν τα γέλια!!!:P:p:p:p

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλημέρα σε όλα τα κοριτσάκια και τα μπεμπεδάκια :P

Χρόνια πολλά για χτές σε όσες γιορτάζατε..να μας έχει όλους καλά η Παναγίτσα εμάς και τα μπεμπεδάκια μας...

Τι κάνετε κοριτσάκια μου εσείς??

Καλημέρα σε όλα τα κοριτσάκια και τα μπεμπεδάκια :P

Χρόνια πολλά για χτές σε όσες γιορτάζατε..να μας έχει όλους καλά η Παναγίτσα εμάς και τα μπεμπεδάκια μας...

Τι κάνετε κοριτσάκια μου εσείς??

καλημέρα μαράκι! χρονια σου πολλά και για εχθές!! πως είσαι με τις ανακατοσούρες??? εγώ καλά, σπίτι συμμαζευω, εχθες εβαλα σίδερο, τα τακτοποιώ και τώρα θα βάλω μια σκούπα! εσείς?? το μπεμπέ???

το νιώθεις καθόλου????:tongue::tongue:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημέρα μαράκι! χρονια σου πολλά και για εχθές!! πως είσαι με τις ανακατοσούρες??? εγώ καλά, σπίτι συμμαζευω, εχθες εβαλα σίδερο, τα τακτοποιώ και τώρα θα βάλω μια σκούπα! εσείς?? το μπεμπέ???

το νιώθεις καθόλου????:tongue::tongue:

Καλημέρα γλυκό μου Αναστασάκι..Σε ευχαριστώ πολύ κουκλίτσα μου...

Εγώ κάθε πρωί με το που σηκώνομαι έχω την καθιερωμένη εξαγωγή αλλα δεν με πειράζει το συνήθισα νομίζω χιχι:tongue:

Εγώ Αναστασάκι μου το νιώθω με το που μπήκα στην 18η εβδομάδα αμέσως όμως όχι και πολύ δυνατά βέβαια αλλα πολλές κλοτσίες όλη την ημέρα και ειδικά αν φάω σοκολάτα τρελαίνεται...:P Άρχιισε το ζουζούνι να σου δίνει κλοτσίτσες κι εσένα???:P

Με είχες ρωτήσει αν δεν κάνω λάθος για την αυχενική? Ειχα βγεί απότομα γιατι με έπιασε ενας οξύς πόνος σαν κολικός εντέρου( έχω μεγάλο πρόβλημα με το έντερο παθαίνω σπαστικές κολίτιδες και σεστηκα πάνω μου) αλλα μάλλον ήταν κράμπα πήρα ενα τροφοκαρντ και μετα απο λίγο μου πέρασε πολύς πόνος σε καμια κοπέλα να μην τύχει...

Έκλεισα 26/08 την επόμενη Παρασκευή θα είμαι 20 εβδ. και 3 ημερών νωρίς νομίζω λίγο αλλα δεν είχε άλλη ημερομηνια και στην Αλεξανδρούπολη Ιδιώτης γιατρός που ειδικευεται σ΄αυτο είναι μόνο 3 και δεν υπάρχει άλλη μέρα για μένα πάλι καλά βρήκα κιολας:shock:

Εσύ Αναστασάκι μου έκλεισες?

495032t7g3zah26e.gif

Χρονια πολλα!!!!!!!!!!!!! Η χαρη της Παναγιας να μας δινει δυναμη! Καλη λευτερια σε ολες μας με γερα μωρα!!!!!!!!!!!!

Μαρακι και Γιωτουλα χρονια σας πολλα και με το καλο να ερθουν τα μπουμπουκια σας!!!!!!!!!!!!!!! Ελπιζω να μην ξεχασα καμια....σας φιλω ολες και σας στελνω πολλα χαδακια στις κοιλιτσες σας!!!!!!!!

Ματινάκι μου γλυκό σε ευχαριστώ πάρα πολύ μάτια μου...Πολλά πολλά φιλάκια στον μπέμπη σου...Αχ πόσο χαίρομαι που σιγά σιγά κοντεύετε όλες μετά θα λέμε για το τι κάνει το κάθε μικρούλι και μας ξετρελαίνει χιχι...Σμουατςςςςςςςςς(((((((((((())))))))))))

Διαφημίσεις

Καλημέρα γλυκό μου Αναστασάκι..Σε ευχαριστώ πολύ κουκλίτσα μου...

Εγώ κάθε πρωί με το που σηκώνομαι έχω την καθιερωμένη εξαγωγή αλλα δεν με πειράζει το συνήθισα νομίζω χιχι:tongue:

Εγώ Αναστασάκι μου το νιώθω με το που μπήκα στην 18η εβδομάδα αμέσως όμως όχι και πολύ δυνατά βέβαια αλλα πολλές κλοτσίες όλη την ημέρα και ειδικά αν φάω σοκολάτα τρελαίνεται...:P Άρχιισε το ζουζούνι να σου δίνει κλοτσίτσες κι εσένα???:P

Με είχες ρωτήσει αν δεν κάνω λάθος για την αυχενική? Ειχα βγεί απότομα γιατι με έπιασε ενας οξύς πόνος σαν κολικός εντέρου( έχω μεγάλο πρόβλημα με το έντερο παθαίνω σπαστικές κολίτιδες και σεστηκα πάνω μου) αλλα μάλλον ήταν κράμπα πήρα ενα τροφοκαρντ και μετα απο λίγο μου πέρασε πολύς πόνος σε καμια κοπέλα να μην τύχει...

Έκλεισα 26/08 την επόμενη Παρασκευή θα είμαι 20 εβδ. και 3 ημερών νωρίς νομίζω λίγο αλλα δεν είχε άλλη ημερομηνια και στην Αλεξανδρούπολη Ιδιώτης γιατρός που ειδικευεται σ΄αυτο είναι μόνο 3 και δεν υπάρχει άλλη μέρα για μένα πάλι καλά βρήκα κιολας:shock:

Εσύ Αναστασάκι μου έκλεισες?

κράμπα ε??? και εγώ έχω κάτι σουβλιές που και που, αλλά δεν ξέρω αν είναι κράμπες?? θα το καταλάβαινα λες????

εγώ νιώθω κάτι σαν να πεταρίζει όχι ακριβώς κλωτσιές.. είναι νωρίς ακόμη πιστευω....:tongue:

ρώτησα τη γιατρό μου, για το πότε πρέπει να κλείσω ραντεβού και μου είπε να πάρω αρχές σεπτεμβρη για να παω κατά της 15!:rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

κράμπα ε??? και εγώ έχω κάτι σουβλιές που και που, αλλά δεν ξέρω αν είναι κράμπες?? θα το καταλάβαινα λες????

εγώ νιώθω κάτι σαν να πεταρίζει όχι ακριβώς κλωτσιές.. είναι νωρίς ακόμη πιστευω....:tongue:

ρώτησα τη γιατρό μου, για το πότε πρέπει να κλείσω ραντεβού και μου είπε να πάρω αρχές σεπτεμβρη για να παω κατά της 15!:rolleyes:

εσένα ΠΗΤ πότε σου έδωσε??

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Οχι μην φοβάσαι δεν είναι κραμπες, είναι τραβηγματάκια αυτά είναι φυσιολογικά..Κάθε μέρα θα το νιώθεις και πιο έντονα Αναστασάκι μου έχει πολύ γέλιο...

Μέσα Σεπτεμβρίου καλά είναι θα είσαι 21 εβδ.κάπου εκεί ήθελα κι εγώ αλλα τι να κάνουμε τα μειονεκτήματα της επαρχίας..:P

Έχεις καθόλου άγχος?? Εγ'ω τρέμω φοβάμαι πάρα πολύ τι έιναι αυτό το πράγμα...Χαιρομαι μεν που θα το δω και θα το βλέπω καμια ώρα γιατι αυτος ο γιατρός κρατάει πολύ ώρα την γυνάικα μέσα είναι πολύ τις λεπτομέριας αλλα φοβάμαι αντε να μας πάνε όλα καλά και μετά να περιμένουμε να το πάρουμε αγκαλίτσα...

Ποπάκι μου, αγάπη μου τι κάνεις???

Πλησιάζεις στην τελευταία ευθεία καρδούλα μου αχ τι ωραία..

Να περπατάς κουκλίτσα μου όσο μπορείς να κατέβει η κορούλα:P

Άντε με το καλό Παναγίτσα μου να το πάρεις στην αγκαλίτσα σου κι εσύ και όλες οι κοπέλες...Σμουατςςςςςςςςςς((((((((((((((())))))))))))))

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...