Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Μα ναι οχι τπτ.. αλλα παιρνω καιρο προβιοτικα γιατι εχω συνδρομο ευερεθ εντερου και σκεφτομαι οτι ειναι κριμα να μη βοηθάνε και κολπικά.. 

Παντως για το utrogestan πρωτη φορα διαβάζω οτι δεν βοηθαει το ιδιο απο το στόμα.. είχα ρωτήσει καποιες μαιες γιατί δεν ηθελα να το παίρνω απο το στομα  και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαφορα

Ο γυναικολόγος μου και εξωσωματικός μου έχει πει οτι υπάρχει διαφορά. Φαντάσου με αιμορραγίες επέμενα να τα συνεχίζω κολπικά. Το ίδιο και η ενδοκρινολόγος. Εδώ κάποιες παίρνουν τα ciclacur κολπικά μήπως έχουν καλύτερη απορρόφηση. Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την ταχύτητας πχ , η ένεση είναι η ποιο γρήγορη απορρόφηση. Δεν είμαι

Δεν είμαι γιατρός, μπορεί να ήταν η δική τους προσέγγιση και να μην ισχύει. 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

καλημερα κ απο μενα.. ελενη πως κ δεν σου εχουν πει το φυλλο? παντως το sait λεει οτι θα κανω αγορι αλλα οι υπερηχοι κοριτσι.. με εχουν αγχωσει τελευταια ολοι βεβαια γτ μου λενε οτι η κοιλια μου δειχνει να ειναι γιος (ειναι μυτερη κ οχι στρογγυλη οπως συνηθιζετε ΛΕΝΕ στα κοριτσια).. τι να πω! εγω ροζ εχω ψωνησει.. οτι κ να ειναι παντως να ειναι γερο κ υγειες!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κ απο μενα.. ελενη πως κ δεν σου εχουν πει το φυλλο? παντως το sait λεει οτι θα κανω αγορι αλλα οι υπερηχοι κοριτσι.. με εχουν αγχωσει τελευταια ολοι βεβαια γτ μου λενε οτι η κοιλια μου δειχνει να ειναι γιος (ειναι μυτερη κ οχι στρογγυλη οπως συνηθιζετε ΛΕΝΕ στα κοριτσια).. τι να πω! εγω ροζ εχω ψωνησει.. οτι κ να ειναι παντως να ειναι γερο κ υγειες!!

καλημερα Νατασσα;)καλως ηρθες!:D

το ξερω το φυλο!ειναι αγορακι!κ μενα ειναι μυτερη η κοιλια μου..αλα ισως αυτο να μην ειναι παντα αληθεια..κσ τον πρωτο μου γιο ετσι ηταν η κοιλια μου μυτερη!το ξαναεκανα το τεστ κ εβαλα αλη ηλικια γιατι 30 δεκεμβρη εχω γεννεθλια οποτε αν εγινε πιο νωρης μου βγαζει αγορι αν ηταν πιο μετα θα ητα ν κοριτσι!

το πρωτο σου ειναι Νατασσα μου?

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημερα Νατασσα;)καλως ηρθες!:D

το ξερω το φυλο!ειναι αγορακι!κ μενα ειναι μυτερη η κοιλια μου..αλα ισως αυτο να μην ειναι παντα αληθεια..κσ τον πρωτο μου γιο ετσι ηταν η κοιλια μου μυτερη!το ξαναεκανα το τεστ κ εβαλα αλη ηλικια γιατι 30 δεκεμβρη εχω γεννεθλια οποτε αν εγινε πιο νωρης μου βγαζει αγορι αν ηταν πιο μετα θα ητα ν κοριτσι!

το πρωτο σου ειναι Νατασσα μου?

ναι... 8/10 την περιμενουμε

00020403.gif

Kαλημερα σε ολες τις τσουπρες και στα μωρακια σας! Τι κανετε???? Εμεις ειμαστε καλα, κανουμε κωλοτουμπες, βγαζουμε χερακια-ποδαρακια για να τρελαινονται η μαμα και ο μπαμπας και γενικα δεν εχουμε στασιο!!!!!!

Καλως ηρθες στην παρεα μας νατασα83 και με το καλο να υποδεχτειτε την μπουμπου σας!!!!!

Λενιω μου και μενα αγορι μου βγαζει το τεστ! Τελειωσατε με το βαψιμο ε? Ωραια....παει κι αυτο, φρεσκαδουρα το σπιτακι σας!!!!!!

Ποπακι μου μεγεια το κρεβατακι της νεραιδας!!!! Τι ωραια που ειναι να το βλεπεις και να περιμενεις τοσο λιγο για να παρεις αγκαλια το μωρακι σου....αντε με το καλο καμαρι μου!!!!!!!

Ιωαννακι μου και αναστασακι μου βλεπω ξεκινησατε το ψαξιμο ε? Ετσι μπραβο! Και εμας το καροτσακι στυλ pliko3 ειναι και αυτο ηθελα να παρω εξ αρχης αλλα αφου θα μας δωσει το πορτ μπεμπε και το καθισμα αυτοκινητου ο κουνιαδος μου επρεπε να παρουμε της ιδιας εταιρειας καροτσι για να εφαρμοσουν τα αλλα πανω!!!!!

Ρανιακι μου καλες διακοπες να εχετε, να περασετε ομορφα και να προσεχεις το νινι κακομοιρα μου....και καλη επιστροφη να εχετε!!!!!!!!!

Α! Οσο για τον πρωτο καιρο κι εγω το μωρο θα το εχω διπλα μου στο πορτ μπεμπε στο καροτσι....την πολυθρονα θα την βαλω στο δωματιο του γιατι οταν θα ξυπναμε την νυχτα θα πηγαινουμε εκει να τον ταϊζω...απεναντι θα ειναι αλλα θεωρω οτι καλο ειναι να το εχω απο κοντα τουλαχιστον για τις πρωτες 40 μερες!

Διαφημίσεις

Καλημέρα Ματινάκι μου! Τι κάνεις; Μπήκα στο site που μας έδωσε το Λενάκι μας και η πρόβλεψη του φύλου είναι ΚΟΡΙΤΣΙ!!!!! Λέτε; Καλά εννοείται πως ότι και να είναι η χαρά είναι η ίδια αλλά φαντάζεστε να πέσει μέσα; :?::?::?::?:

Χαχαχαχαχαχαχα!!!!!!

Καλημέρα Ματινάκι μου! Τι κάνεις; Μπήκα στο site που μας έδωσε το Λενάκι μας και η πρόβλεψη του φύλου είναι ΚΟΡΙΤΣΙ!!!!! Λέτε; Καλά εννοείται πως ότι και να είναι η χαρά είναι η ίδια αλλά φαντάζεστε να πέσει μέσα; :?::?::?::?:

Χαχαχαχαχαχαχα!!!!!!

Ιωαννακι μου καλημερουδιαααα!!!!!!!!!!!!!!

Οτι να 'ναι γερο να 'ναι αλλα αν εχεις μεγαλη κοιλια απο τωρα και στρογγυλη θα εχεις κοριτσακι!!!!! Εμενα μου το εβγαλε αγορι και ειναι αγορι οποτε θα ισχυει...!!!!

Κοριτσακια μου παω να μαγειρεψω γιατι σημερα σχολαει νωρις ο αντρουλης μου!!!!!!

Ελπιζω να τα πουμε αργοτερα!!!!!!

Φιλακια πολλα σε ολες!!!!!!!

Υ.Γ. Τατασουλα,Σοφακι και Νασακι μας λειπετε πολυ!!!!!

0002020B.gif000203D1.gif

1111369b6ssp8uuib.gifempty.gif

Καλημερα κοριτσια!!!!!!!!! Πολυ ερημια επεσε απο χθες στο καφε μας!

Τι κανετε? Ακομα υπνακο ε??????

Μπηκα να σας πω μια καλημερα και να παω να κανω δουλιτσες μαζι με τον αντρουλη γιατι εχουν ερθει ο αδερφος της μαμας μου με την γυναικα του απο Αρτα και θα εχουμε επισκεψεις!!!! Λεω να φτιαξω και κανενα γλυκακι....θα δουμε!!!!!

Να εχετε μια πολυ ξεκουραστη και ευχαριστη κυριακη και θα τα πουμε παλι!!!!

Φιλακια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

καλησπέρα κοριτσάκια μου!!! τι κάνετε???? εμείς εχθές το πρωί πήγαμε στο χωριό στο μνημόσυνο του παππού, και μείναμε εκεί, προλίγο επιστρέψαμε!!! ερημιά σήμερα ε????? εύχομαι να περνάτε καλά!!!! πολλαααααααααααααααααααά χαδάκια στις κοιλουμπίτσες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ((((((((((((())))))))))))))

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημερουδιαααααααα!τι κανετεεεεεεεεεεεεεεε?

εγω καλα..χθες πηγαμε για μπανακιιιιι!τελεια ηταν η θαλασσα!

τωρα συμαζεψα λιγο το σπιτι ..περημενω τη κοπελα του αδερφου μου γιαα καφεδακιιιιιιι!

πολα χαδακια στις κοιλιτσες σαςς..φιλακιαααααααααα~;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου! Χρόνια πολλά σε όλες μας και η Παναγίτσα που γιορτάζει σήμερα να μας έχει καλά και εμάς και τα μωράκια μας! Οτι κι αν κάνετε σήμερα να περάσετε πραγματικά υπέροχα! Εγώ θα είμαι όλη την ημέρα σχεδόν με την ανηψιά μου που γιορτάζει η ζουζούνα μου!!!!

Φιλάκια!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...