Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

λοιπον στην εστειλε στο email σου, οχι εδω στα προσωπικα μηνυματα, για να δουμε την πηρες?;):tongue:

ΠΟΠΑΚΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΗΡΑΑΑΑΑ!ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑ!

ΑΧ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΕΙΑ ΚΟΙΛΙΤΣΑΑΑΑ!ΦΟΥΣΚΩΣΕς ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥ!ΠΟΛΥ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΑ!ΠΟΛΥ ΣΟΥ ΠΑΕΙ ΠΟΠΑΚΗ ΜΟΥ!

(((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))))))):D:D:D:D

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ΠΟΠΑΚΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΗΡΑΑΑΑΑ!ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑ!

ΑΧ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΕΙΑ ΚΟΙΛΙΤΣΑΑΑΑ!ΦΟΥΣΚΩΣΕς ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥ!ΠΟΛΥ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΑ!ΠΟΛΥ ΣΟΥ ΠΑΕΙ ΠΟΠΑΚΗ ΜΟΥ!

(((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))))))):D:D:D:D

γιουπιιιιιιιιιι!!!!!!επιτελους!!!!!!!!!!!!!χιχιχιχι!!!!!!τι καλα!!!!!!!!σε ευχαριστω πολυ!!!!!!!!!!(((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

γιουπιιιιιιιιιι!!!!!!επιτελους!!!!!!!!!!!!!χιχιχιχι!!!!!!τι καλα!!!!!!!!σε ευχαριστω πολυ!!!!!!!!!!(((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))

ΝΑΙΙΙΙΙΙ!ΕΠΙΤΕΛΟΥς!;););)ΑΧ Κ ΓΩ ΘΑ ΒΑΛΩ ΚΑΜΙΑ..ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΧΑ..ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΗ!:tongue::tongue:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

ναι, ναι να βαλεις!!!!!!!:tongue::tongue:

αχ ειμαι παντου με τον μικρο κ σε δυο που ειμαι μονη δεν μπορω να την βαλ δημοσια γιατι φαινομαι ολοκληρη μονο στο προφιλ μου!θα ξαναδοκιμασω να δω αν μπαινει!:tongue:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

αχ ειμαι παντου με τον μικρο κ σε δυο που ειμαι μονη δεν μπορω να την βαλ δημοσια γιατι φαινομαι ολοκληρη μονο στο προφιλ μου!θα ξαναδοκιμασω να δω αν μπαινει!:tongue:

χιχιχι!!!!!εγω δεν εβαλα προσωπο γιατι ειχα τα ματια κλειστα, σαν κοιμισμενο!!!!!!;)

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

χιχιχι!!!!!εγω δεν εβαλα προσωπο γιατι ειχα τα ματια κλειστα, σαν κοιμισμενο!!!!!!;)

αχ δεν μπαινει αμαν!γιατι!οποια φωτογραφια κ να δοκιμασα δεν την βαζει!:rolleyes::rolleyes:παλια πως βαζαμε!δεν ελεγε τιποτα για ριθμυσεις!

χαχαα κ γω σε αυτες που βγηκα δεν μου αρεσα..:tongue::tongue:κ δεν εχω βγαλει κ πολες κ μετα θα το μετανιωσω γιατι δεν θα εχω φωτογραφιες απο την εγκυμοσηνη να θυμαμαι πως ημουν!κ στον μικρο μου λιγες εχω!θα βγαλω ομως για να εχω!:tongue:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

αχ δεν μπαινει αμαν!γιατι!οποια φωτογραφια κ να δοκιμασα δεν την βαζει!:rolleyes::rolleyes:παλια πως βαζαμε!δεν ελεγε τιποτα για ριθμυσεις!

χαχαα κ γω σε αυτες που βγηκα δεν μου αρεσα..:tongue::tongue:κ δεν εχω βγαλει κ πολες κ μετα θα το μετανιωσω γιατι δεν θα εχω φωτογραφιες απο την εγκυμοσηνη να θυμαμαι πως ημουν!κ στον μικρο μου λιγες εχω!θα βγαλω ομως για να εχω!:tongue:

εχεις δικιο!!!!!!κι εγω δεν εχω βγαλει!!!!!πρεπει να βγαλουμε!!!!!!!εεε τωρα που θα ερθει το καλοκαιρακι!!!!!!!:tongue:

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

τα κοριτσακια που ειναι~αντε να μαζευομαστε σθγα σιγα!:tongue:

ποπακη μου ευσ ποτε εχεις γιατρο?σημερα η αυριο?

κ το ματινακι εχει σημερα η αυριο?:confused:

την αλλη πεμπτη εχω γιατρο!!!!!!!;)

μα που πηγαν ολες?????????:tongue:

ποπακη μου γλυκο σε αφηνω γκρινιαζει ο σκατουλης κ δεν με αφην3ει να κατσω!παω..θα ξαναμπω αργοτερα//φιλακια πολλααααααα!;);)

ναι γλυκουλα μου να πας!!!!!!!δωσ'του φιλακια!!!!!!θα τα πουμε!!!!!!!!!!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Καλημέρα!!!!! Τι κάνετε σήμερα;;;;;

Νενάκι, Λενάκι και Ποπάκη μου ευχαριστώ πολύ ((((((((((((((((()))))))))))))))

Δε σας πρόλαβα:-(

Λενιώ μου όλα καλά θα είναι αλλά αφού είσαι ανησυχη, να πας καρδούλα μου να ησυχάσεις!!!!

Ποπάκη θέλω και γω φωτο!!!!!:D Την άλλη Πέμπτη θα δεις την πριγκήπισσα σου!!! ολο και κοντεύουν οι μερούλες!!!!

Εγώ καλά με τσακίζει η κυρία στον πόνο βέβαια αλλά και σημερα και θα εράσει που θα πάει!!!!

Εδώ συννεφιάαααααααααααααααα και μάλλον θα βρέξει το απόγευμα...

Οι άλλες ζουζουνες που είναι:rolleyes:

Καλημέρα!!!!! Τι κάνετε σήμερα;;;;;

Νενάκι, Λενάκι και Ποπάκη μου ευχαριστώ πολύ ((((((((((((((((()))))))))))))))

Δε σας πρόλαβα:-(

Λενιώ μου όλα καλά θα είναι αλλά αφού είσαι ανησυχη, να πας καρδούλα μου να ησυχάσεις!!!!

Ποπάκη θέλω και γω φωτο!!!!!:D Την άλλη Πέμπτη θα δεις την πριγκήπισσα σου!!! ολο και κοντεύουν οι μερούλες!!!!

Εγώ καλά με τσακίζει η κυρία στον πόνο βέβαια αλλά και σημερα και θα εράσει που θα πάει!!!!

Εδώ συννεφιάαααααααααααααααα και μάλλον θα βρέξει το απόγευμα...

Οι άλλες ζουζουνες που είναι:rolleyes:

καλημερα σοφακι μου γλυκο!!!!!σε ταλαιπωρει η ατιμη?αχ θα την μαλωσω!!!!!!!εδω ποτε βγαινει λιγο ο ηλιος, ποτε κρυβεται!!!!!!σου εστειλα μηνυμα στο email σου την φωτο;)μμμμμμμμματς!!!!!!!!!!((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Καλημερα κοριτσαρες μου, χρονια πολλα Χριστος ανεστη και του χρονου με υγεια και πολλα μωρακια στις αγκαλιτσες ολων μας!!!!!!!!!!Γρηγορα και οι υπολοιπες να γινετε μανουλες και δευτερομανουλες!!!!!!!!

Να πω τα χρονια μου πολλα στα κοριτσακια που ηταν εορταζομενες αυτες τις μερες:Tατασαρα μου χρονια πολλα οτι επιθυμεις να ερθει γρηγορα πολυ γρηγορα!!!!!

Νασακι μου γλυκο χρονια σου πολλα και σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να γινεις μανουλα κι εσυ συντομα!!!!!!

Gina_cfu χρονια πολλα και ευτυχισμενα και με το καλο να ερθει το μωρακι σας γερο και δυνατο!!!!!!

Και τελος στο αγαπημενο μου τζινακι gr ευχομαι χρονια πολλα με υγεια και ευτυχια και επισης γρηγορα μανουλα!!!!!!!!Ελπιζω να μην ξεχασα καμια αλλη εορταζομενη?

Τι κανετε κοριτσακια μου? Χαθηκα λιγακι γιατι αυτες οι μερες ειναι λιγο πεδεμα με τοσες γιορτες και εορταζομενους....επεφτα για υπνο σαν κοτοπουλο....δεν αντεχω πλεον την κουραση!!!!!!!!! Εχω φαει του σκασμου εν τω μεταξυ και δεν λεω να χορτασω...χιχιχιχι!!!!!! Περασαμε πολυ ωραια ομως το καταευχαριστηθηκαμε!!!!!!

Εσεις κοριτσακια μου τι νεα?Πως περασατε????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...