Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

Τι προβιοτικά παίρνει αν επιτρέπεται ; Εμάς πάντως σε 4 γιατρούς που πήγαμε πρόσφατα, κανείς δε μας είπε πως επηρεάζει στη διαδικασία. Το θέμα είναι πως πρέπει να φύγει το μικρόβιο και για τον ίδιο γιατί μακροπρόθεσμα κάνει θέμα στον προστάτη.

Έπαιρνε τα bifolac,μας τα είχε δώσει ο φαρμακοποιός για καλά.

Κ σε εμάς ο ανδρολογος είχε πει δεν επηρεάζει τη διαδικασία αλλά οι κλινικές έχουν μείνει στα παλιά δεδομένα κ ζητάνε καθαρές εξετάσεις, ίσως βέβαια και οι κλινικές να βρίσκουν περισσότερο κατάλληλο σπέρμα άρα κ περισσότερες πιθανότητες γονιμοποιησης. 

• Μου αρέσει 1

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Παω να φαω αναστασια μου...ο μπεμπης εχει αρχισει και διαμαρτυρεται!!!!

Τελικα σημερα θα ερθει το φιλικο μας ζευγαρι απο την θεσσαλονικη και θα πρεπει να κανω και καμια δουλεια στο σπιτι!!!!!!

Στελνω πολλα φιλια σε ολες και χαδακια στις κοιλιτσες σας!!!!!!!!!

Καλο μεσημερι μπουμπουκες!!!!!!!!!!!!!!!!

18539.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Παω να φαω αναστασια μου...ο μπεμπης εχει αρχισει και διαμαρτυρεται!!!!

Τελικα σημερα θα ερθει το φιλικο μας ζευγαρι απο την θεσσαλονικη και θα πρεπει να κανω και καμια δουλεια στο σπιτι!!!!!!

Στελνω πολλα φιλια σε ολες και χαδακια στις κοιλιτσες σας!!!!!!!!!

Καλο μεσημερι μπουμπουκες!!!!!!!!!!!!!!!!

18539.gif

καλή όρεξη ματινάκι!!! πάω και εγώ να φτιάξω ένα κεκάκι!!!!! φιλιά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ηρθε το κρεβατακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μου αρεσει πολυ!!!!!!!!!θελει να μπει στην καταλληλη θεση ομως γιατι εχει κλεισει ολο το δωματιο, δεν εχει και πολυ ευρυχωρια αλλα θα τα βολεψουμε!!!!!!!!!εγω κοριτσια θα το αλλαζω στο κρεβατι που θα κοιμαμαι στο δωματιο της.....αν μπορεσω και τα τακτοποιησω μαζι με τον συζυξ θα βγαλω φωτο να σας δειξω!!!!!!!!!φιλακια πολλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

ηρθε το κρεβατακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μου αρεσει πολυ!!!!!!!!!θελει να μπει στην καταλληλη θεση ομως γιατι εχει κλεισει ολο το δωματιο, δεν εχει και πολυ ευρυχωρια αλλα θα τα βολεψουμε!!!!!!!!!εγω κοριτσια θα το αλλαζω στο κρεβατι που θα κοιμαμαι στο δωματιο της.....αν μπορεσω και τα τακτοποιησω μαζι με τον συζυξ θα βγαλω φωτο να σας δειξω!!!!!!!!!φιλακια πολλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙ!!!! ήρθε επιτέλους!!!!! να μας βάλεις να δούμε φωτό!!!!!:P:p

θα έχεις κρεβάτι στο παιδικό???

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙ!!!! ήρθε επιτέλους!!!!! να μας βάλεις να δούμε φωτό!!!!!:P:p

θα έχεις κρεβάτι στο παιδικό???

αχ θα βαλω αν μπορεσω!!!!!!!!!!

ναι εχω κρεβατι και ειναι και μεγαλυτερο απο μονο, θα κοιμαμαι εκει τους πρωτους μηνες!!!!!!!!!!!!δεν εχω καθολου χωρο στο δικο μου δωματιο για λικνο ή κατι μικροτερο!!!!!αντε με το καλο να παρετε κι εσεις τα πραγματακια του, αχ τι ωραια!!!!!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

αχ θα βαλω αν μπορεσω!!!!!!!!!!

ναι εχω κρεβατι και ειναι και μεγαλυτερο απο μονο, θα κοιμαμαι εκει τους πρωτους μηνες!!!!!!!!!!!!δεν εχω καθολου χωρο στο δικο μου δωματιο για λικνο ή κατι μικροτερο!!!!!αντε με το καλο να παρετε κι εσεις τα πραγματακια του, αχ τι ωραια!!!!!!!!!!

και εγώ δεν έχω χώρο στην κρεβατοκάμαρα, αλλά λέω για καλαθούνα με βάση..

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Ιωαννάκι!!!!! τι κάνεις??

Αναστασάκι μου κοιμήθηκα πολλές ώρες σήμερα! Πριν μία ώρα ξύπνησα αλλά το ευχαριστήθηκα! Σας διάβαζα και μπορώ να σου πω πως και εγώ κοιτάω μωρουδίστικα πλέον! Το κρεβατάκι του και γενικά τα έπιπλα του βρεφικού δωματίου τα έχω από την αδερφή μου, άλλωστε είναι ολοκαίνουρια αλλά κοιτάω καροτσάκια, φορμάκια και γενικά διάφορα τέτοια! Στο καροτσάκι πάντως καταλήξαμε θα είναι το PLIKO3 της peg perego! Είναι σύστημα 3 σε 1 και βολεύει απίστευτα!

Αυτά από εμένα εσύ τι κάνεις;

Αναστασάκι μου κοιμήθηκα πολλές ώρες σήμερα! Πριν μία ώρα ξύπνησα αλλά το ευχαριστήθηκα! Σας διάβαζα και μπορώ να σου πω πως και εγώ κοιτάω μωρουδίστικα πλέον! Το κρεβατάκι του και γενικά τα έπιπλα του βρεφικού δωματίου τα έχω από την αδερφή μου, άλλωστε είναι ολοκαίνουρια αλλά κοιτάω καροτσάκια, φορμάκια και γενικά διάφορα τέτοια! Στο καροτσάκι πάντως καταλήξαμε θα είναι το PLIKO3 της peg perego! Είναι σύστημα 3 σε 1 και βολεύει απίστευτα!

Αυτά από εμένα εσύ τι κάνεις;

καλά έκανες και κοιμήθηκες!! αυτό το καρότσι το έχει και το ανηψάκι μου και μια φίλη και γενικά το βλέπω πολύ! όντως είναι πολύ ωραίο και συμφέρει πιστευω!

εγώ έκανα ένα κέϊκ και μοσχοβόλισε το σπίτι!!!!! πως και πως περίμενα να κρυώσει για να φάω....!!!:tongue::tongue: ήρθε και ο άντρας μου κάνει ένα μπάνιο θα κάνω και εγώ μετά και θα πάμε για κανένα καφεδάκι! κατά τα άλλα χαζεύω στο ίντερνετ !!! είναι πολύ στενάχωρα στην κρεβατοκάμαρα και σκέφτομαι τι θα με βολευε να βάλω εκεί για αρχή να το έχω δίπλα μου!!:rolleyes::rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

καλά έκανες και κοιμήθηκες!! αυτό το καρότσι το έχει και το ανηψάκι μου και μια φίλη και γενικά το βλέπω πολύ! όντως είναι πολύ ωραίο και συμφέρει πιστευω!

εγώ έκανα ένα κέϊκ και μοσχοβόλισε το σπίτι!!!!! πως και πως περίμενα να κρυώσει για να φάω....!!!:tongue::tongue: ήρθε και ο άντρας μου κάνει ένα μπάνιο θα κάνω και εγώ μετά και θα πάμε για κανένα καφεδάκι! κατά τα άλλα χαζεύω στο ίντερνετ !!! είναι πολύ στενάχωρα στην κρεβατοκάμαρα και σκέφτομαι τι θα με βολευε να βάλω εκεί για αρχή να το έχω δίπλα μου!!:rolleyes::rolleyes:

Δεν σκέφτεσαι να το βάλεις κατευθείαν στο δωμάτιό του;

Εγώ πάντως αυτό θα κάνω, έχω βέβαια χώρο για καλαθούνα αλλά θεωρώ πως καλύτερα να μάθει από την αρχή στο δικό του χώρο! Δεν ξέρω κιόλας αλλά έτσι το βλέπω τώρα!

Αφού θα του έχουμε το δωμάτιό του γιατί να μην πάει από την αρχή;

Πάντως μία βολτούλα και εγώ θα τη χτυπήσω σήμερα! Έχει τόση δροσιά που θέλω να βγω να περπατήσω!

Δεν σκέφτεσαι να το βάλεις κατευθείαν στο δωμάτιό του;

Εγώ πάντως αυτό θα κάνω, έχω βέβαια χώρο για καλαθούνα αλλά θεωρώ πως καλύτερα να μάθει από την αρχή στο δικό του χώρο! Δεν ξέρω κιόλας αλλά έτσι το βλέπω τώρα!

Αφού θα του έχουμε το δωμάτιό του γιατί να μην πάει από την αρχή;

Πάντως μία βολτούλα και εγώ θα τη χτυπήσω σήμερα! Έχει τόση δροσιά που θέλω να βγω να περπατήσω!

μωρέ και εγώ αυτό θέλω η αλήθεια, αλλά φοβάμαι κιόλας... θα το ακούω?? ξέρω εγω... εσύ δηλαδή έτσι λες να κάνεις ε???:cool::cool: πάντως αυτό θα ήταν το ιδανικό... ναι έχει δροσιά!!! εσύ που μένεις???

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

μωρέ και εγώ αυτό θέλω η αλήθεια, αλλά φοβάμαι κιόλας... θα το ακούω?? ξέρω εγω... εσύ δηλαδή έτσι λες να κάνεις ε???:cool::cool: πάντως αυτό θα ήταν το ιδανικό... ναι έχει δροσιά!!! εσύ που μένεις???

άσε τώρα το έιδα!! λάρισσα!!:tongue:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Αναστασάκι μου μην αγχώνεσαι! Θα τα ακούμε τα διαμάντια μας! Δεν θα τα έχουμε σε άλλο απίτι αλλά σε άλλο δωμάτιο και μάλιστα διπλανό φαντάζομαι! Άλλωστε υπάρχει και η ενδοεπικοινωνία! Γιατί να ξοδευτείς με καλαθούνες και να μην του πάρεις κατευθείαν το κρεβατάκι του;

Μη στεναχωριέσαι κουκλίτσα μου γι'αυτό! Εγώ πάντως αυτό θα κάνω! κατευθείαν στο δωμάτιό του! Θα βάλω και μία καρέκλα αναπαυτική για μένα να πηγαίνω εκεί και να το ταΪζω!!! Σαν αυτή που έβαλε το Ματινάκι!

Μένω στα Φάρσαλα μισή ώρα από τη Λάρισα και σήμερα έχει απίστευτη δροσιά! Μου έβαλες και ιδέα για το κέικ, μάλλον θα φτιάξω ένα αύριο το πρωί!

Αναστασάκι μου μην αγχώνεσαι! Θα τα ακούμε τα διαμάντια μας! Δεν θα τα έχουμε σε άλλο απίτι αλλά σε άλλο δωμάτιο και μάλιστα διπλανό φαντάζομαι! Άλλωστε υπάρχει και η ενδοεπικοινωνία! Γιατί να ξοδευτείς με καλαθούνες και να μην του πάρεις κατευθείαν το κρεβατάκι του;

Μη στεναχωριέσαι κουκλίτσα μου γι'αυτό! Εγώ πάντως αυτό θα κάνω! κατευθείαν στο δωμάτιό του! Θα βάλω και μία καρέκλα αναπαυτική για μένα να πηγαίνω εκεί και να το ταΪζω!!! Σαν αυτή που έβαλε το Ματινάκι!

Μένω στα Φάρσαλα μισή ώρα από τη Λάρισα και σήμερα έχει απίστευτη δροσιά! Μου έβαλες και ιδέα για το κέικ, μάλλον θα φτιάξω ένα αύριο το πρωί!

μμμ σα να έχεις δίκιο!!!! μάλλον αυτό θα κάνω, αυτό για την ανδοεπικοινωνία δεν το είχα σκεφτεί!!! αν και είναι απέναντι το δωμάτιο θα την έχω ανοιχτή συνέχεια!!! :tongue::tongue: και όσο για την πολυθρόνα, όταν το ετοιμάσουμε με το καλό και βάλουμε τα απαραίτητα αν χωράει θα βάλω και την πολυθρόνα!!:D:D:D

χχαχαχαχα σου έδωσα ιδέα ε??? τρελένομαι για σπιτικό φρέσκο κεκάκι, ιδίως το πρωί!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...