Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Τι προβιοτικά παίρνει αν επιτρέπεται ; Εμάς πάντως σε 4 γιατρούς που πήγαμε πρόσφατα, κανείς δε μας είπε πως επηρεάζει στη διαδικασία. Το θέμα είναι πως πρέπει να φύγει το μικρόβιο και για τον ίδιο γιατί μακροπρόθεσμα κάνει θέμα στον προστάτη.

Θα σας τα πει ο ανδρολόγος λογικά.  Και εμένα ο άντρας μου με μικρόβιο, πέρα από τις αντιβιώσεις, έπαιρνε. 
      Εγώ δεν πιστεύω ότι ένα σπερμα με μικρόβιο είναι το ίδιο με ένα σπερμα χωρίς μικρόβιο. Εμάς μόνο αυτό βρέθηκε να ενοχοποιεί το κακό σπερμα. 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

αχ εχω αγωνια!!!!!!!!!

τι κανεις εσυ γλυκουλα μου?μην κουραζεσαι, την τριτη με το καλο θα δεις και το μωρακι σου και ολα καλα!!!!!!!!!!!

με εχει πιασει ενα αγχος για την γεννα, μια ανυπομονεσια.....ουφ....την αλλη παρασκευη θα παω στον γιατρο, θα με κοιταξει και απο κατω....:shock:

καλά είμαι !! σερφάρω στο ιντερνετ και κοιτάω μπεμπουδίστικα πραγματάκια!!!! λογικό να έχεις αγωνία ποπάκι μου!! πλησιάζεις καρδούλα γι'αυτό!! εδώ εγώ το σκέυτομαι από τώρα!! εύχομαι όλα να πάνε καλά και να έχεις μία εύκολη γέννα!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τι κάνετε κοριτσάκια μου; Εγώ ξύπνησα νωρίς σήμερα και βγήκα να κάνω κάτι δουλίτσες, μετά πήγα κομμωτήριο να σουλουπώσω λίγο τα μαλλάκια μου από τις διακοπές και από τον ήλιο και τώρα γύρισα σπίτι! Τα μωράκια σας τι κάνουν;

Τι κάνετε κοριτσάκια μου; Εγώ ξύπνησα νωρίς σήμερα και βγήκα να κάνω κάτι δουλίτσες, μετά πήγα κομμωτήριο να σουλουπώσω λίγο τα μαλλάκια μου από τις διακοπές και από τον ήλιο και τώρα γύρισα σπίτι! Τα μωράκια σας τι κάνουν;

γεια σου Ιωαννάκι!!!! καλά είμαστε!! πήγες κομμωτήριο ε??? τι καλά!!!!

το μωράκι τι κάνει??

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

γεια σου Ιωαννάκι!!!! καλά είμαστε!! πήγες κομμωτήριο ε??? τι καλά!!!!

το μωράκι τι κάνει??

Καλά είναι το μωράκι! Αφού είναι η μαμά του καλά και αυτό δεν πάει πίσω! Βλέπω την τελευταία φωτογραφία από τον υπέρηχο πριν 2 εβδομάδες σχεδόν και αναρωτιέμαι πόσο να μεγάλωσε! Σε 12 μέρες που θα πάω για την αυχενική φαντάζομαι πως η διαφορά θα είναι μεγάλη!

Κοριτσακια μου τι κανετε???? Εγω μολις εβαλα το φαγακι στον φουρνο και ειπα να μπω να σας πω ενα γεια! Εχω καμια ωριτσα που γυρισα απο τις δουλειες που ειχα να κανω σημερις αλλα ηταν καλα γιατι ειχε ψιλοσυννεφια και αερα και δεν ταλαιπωρηθηκα οπως αλλες φορες που ειχε καυσωνα!!!!

Ο δικος μου δεν σταματαει το κλωτσιδι....τον καταλαβαινω εντονα και στο περπατημα πλεον...!

Αχ κοριτσια πηγα να παρω δωρο για μια βαφτιση που εχουμε 21 αυγουστου και ειδα κατι φορμακια για τον μπεμπακο μου ονειρο....κατι χρωματα τρελα! Ξετρελαθηκα....δεν του πηρα ομως γιατι τα ρουχαλακια θελω να του τα παρω αργοτερα που θα ξερουμε περιπου ποσα κιλα θα γεννηθει με το καλο! Αλλωστε θα μας φερουν και πολλα οποτε θα ειμαι φειδωλη στις αγορες των ρουχων....λιγα και καλα!

Τι κανουν τα μπεμπακια μας?????? Για πειτε κανενα νεακι....

Διαφημίσεις

Καλά είναι το μωράκι! Αφού είναι η μαμά του καλά και αυτό δεν πάει πίσω! Βλέπω την τελευταία φωτογραφία από τον υπέρηχο πριν 2 εβδομάδες σχεδόν και αναρωτιέμαι πόσο να μεγάλωσε! Σε 12 μέρες που θα πάω για την αυχενική φαντάζομαι πως η διαφορά θα είναι μεγάλη!

αχ και εγώ έχω χαζέψει τόοοοσες φορές τους υπέρυχους!! και τους βάζω και δίπλα δίπλα και φένεται πόσο μεγαλώνει το σποράκι μου!!!!!!!!!!:P:p:p

ναι στην αυχενική θα το δεις και τρισδιάστατο και θα ξετρελαθείς!!!!:tongue::tongue::tongue:

και εγώ ανυπομονώ να παω για την β'επιπέδου!!!!!!

και μετά πρώτα ο θεός θα κάνω όπως το ματινάκι θα πάω για ψώνια αν βολέψει!!! χιχιχιχιχιχι

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Κοριτσακια μου τι κανετε???? Εγω μολις εβαλα το φαγακι στον φουρνο και ειπα να μπω να σας πω ενα γεια! Εχω καμια ωριτσα που γυρισα απο τις δουλειες που ειχα να κανω σημερις αλλα ηταν καλα γιατι ειχε ψιλοσυννεφια και αερα και δεν ταλαιπωρηθηκα οπως αλλες φορες που ειχε καυσωνα!!!!

Ο δικος μου δεν σταματαει το κλωτσιδι....τον καταλαβαινω εντονα και στο περπατημα πλεον...!

Αχ κοριτσια πηγα να παρω δωρο για μια βαφτιση που εχουμε 21 αυγουστου και ειδα κατι φορμακια για τον μπεμπακο μου ονειρο....κατι χρωματα τρελα! Ξετρελαθηκα....δεν του πηρα ομως γιατι τα ρουχαλακια θελω να του τα παρω αργοτερα που θα ξερουμε περιπου ποσα κιλα θα γεννηθει με το καλο! Αλλωστε θα μας φερουν και πολλα οποτε θα ειμαι φειδωλη στις αγορες των ρουχων....λιγα και καλα!

Τι κανουν τα μπεμπακια μας?????? Για πειτε κανενα νεακι....

καλημέρα Ματινάκι!!! πως κρατιέσαι δεν ξέρω!!!!!!!!!! αχ χριστέ μου όταν έρθει εκείνη η ώρα δεν ξέρω και εγώ τι θα κάνω!!! μόλις μάθω το φύλλο σίγουρα, θα πάω να του πάρω το 1ο του δωράκι!!:P:p

από εχθές το βράδυ νομιζω πως το νιώθω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! είναι κάτι σαν φτερουγίσματα!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ματινάκι μου όντως πολύ όμορφο το καροτσάκι!! παιχνιδιάρικο και το χρώμα :P και εγώ ρίχνω καμιά ματιά στο ίντερνετ, αλλά δεν ξέρω και με σιγουρια αν είναι αγόρι, γιατί αν είναι κοριτσάκι μου αρέσουν και τα έντονα...!!:tongue::tongue: και αυτό με την ορθοστασία όντως.. θυμάμαι και τη νύφη μου... δεν άντεχε πολύ ώρα όρθια να βλέπει πραματάκια, ενώ της άρεσε πολύ....:rolleyes: αυτά τα μικροπράγματα που πήρατε μου αρέσουν!! τρελένομαι! και επίσης έχω ένα κόλλημα με τα μπουρνουζάκια!χιιχιχιιχι φιλάκια!

Αναστασακι μου τι κανεις καμαρι μου??? Εβλεπα στο φεις που εκανες like στις φωτο και στα τραγουδια που δημοσιευσα αλλα δεν σε ειδα online....

Αχ αναστασακι μου για το χρωμα του καροτσιου δεν θα το πιστεψεις τι επαθα....εβλεπα στο ιντερνετ τα χρωματα και δεν μου αρεσε καθολου οτι ειχε σχεση με πορτοκαλι...γενικα το πορτοκαλι δεν ειναι της προτιμησης μου! Μου αρεσει πολυ το κοκκινο για καροτσακι...ελα ομως που απο κοντα δεν μου αρεσε καθολου το κοκκινο....για το πορτοκαλοκαφε ξετρελαθηκα γιατι ειναι περισσοτερο το καφε εκρου και λιγοτερο το πορτοκαλι αλλα σαν συνδιασμος χρωματων μου αρεσε πολυ. Οποτε καταλαβαινεις οτι μονο απο κοντα θα δεις τι σου αρεσει σε χρωματα κια θα δεις οτι θα αναθεωρησεις τις αποψεις σου γιατι στο ιντερνετ φαινονται πολυ διαφορετικα τα χρωματα στις φωτο...

καλημέρα Ματινάκι!!! πως κρατιέσαι δεν ξέρω!!!!!!!!!! αχ χριστέ μου όταν έρθει εκείνη η ώρα δεν ξέρω και εγώ τι θα κάνω!!! μόλις μάθω το φύλλο σίγουρα, θα πάω να του πάρω το 1ο του δωράκι!!:P:p

από εχθές το βράδυ νομιζω πως το νιώθω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! είναι κάτι σαν φτερουγίσματα!!!!

Αντε αληθεια το ενιωσες???? Ναι σαν φτερουγισμα ειναι ή σαν να κανει μπορμπουληθρες....αχ τι καλα! Και που να δεις αργοτερα που θα βλεπεις και τις κινησεις κανονικα οτι βγαζει ποδαρακι ή χερακι! Ονειρο λεμεεεεε......

Αχ πως κρατιεμαι και δεν του εχω παρει ολοκληρη γκαρνταρομπα η ψυχη μου το ξερει!!! Θελω να του παιρνω πραγματακια μαζι με τον μπαμπα μας μωρε....ο μπαμπας μας ειναι στην δουλεια οποτε θα παμε απογευματακι μαζι καποια στιγμη να του διαλεξουμε ρουχαλακια πρωτα ο Θεος!!!!!

Αντε αληθεια το ενιωσες???? Ναι σαν φτερουγισμα ειναι ή σαν να κανει μπορμπουληθρες....αχ τι καλα! Και που να δεις αργοτερα που θα βλεπεις και τις κινησεις κανονικα οτι βγαζει ποδαρακι ή χερακι! Ονειρο λεμεεεεε......

Αχ πως κρατιεμαι και δεν του εχω παρει ολοκληρη γκαρνταρομπα η ψυχη μου το ξερει!!! Θελω να του παιρνω πραγματακια μαζι με τον μπαμπα μας μωρε....ο μπαμπας μας ειναι στην δουλεια οποτε θα παμε απογευματακι μαζι καποια στιγμη να του διαλεξουμε ρουχαλακια πρωτα ο Θεος!!!!!

αχ ναι!!! βέβαια εγώ ξετρελενομαι και μόνη!!! χιχιχιχιιχιχιχι σήμερα θα πάτε???? έτσι όπως κοιτούσα κοιτάξτε τι βρήκα, μου άρεσε πολύ..

http://www.inglesina.com/en/collezione/prams/sofia

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Ιωαννακι μου τι κανεις????

Πολυ γρηγορα μεγαλωνουν τα μωρακια...δεν θα το πιστευεις! Εκει που πας και το βλεπεις κουκιδιτσα μεσα σε 3 βδομαδες φαινεται ενα μικροσκοπικο ανθρωπακι....στην αυχενικη ειναι καλοσχηματισμενο μωρακι και θα κανει τουμπες και κολυμπι τρελο...με το καλο ιωαννακι μου η αυχενικη σου!!!!

αχ ναι!!! βέβαια εγώ ξετρελενομαι και μόνη!!! χιχιχιχιιχιχιχι σήμερα θα πάτε???? έτσι όπως κοιτούσα κοιτάξτε τι βρήκα, μου άρεσε πολύ..

http://www.inglesina.com/en/collezione/prams/sofia

Οχι σημερα...απλα θα παω να του παρω τα εσωρουχακια τωρα που εχουν εκπτωσεις και ρουχα σιγα σιγα! Θα παρω πετσετες, μπουρνουζια και σεντονια τωρα!

Ωραιο το καροτσι αλλα να προτιμησεις κατι λειτουργικο και ελαφρυ!

Θα σας στειλω διαφορες διευθυνσεις να βλεπετε και τιμες!

Οχι σημερα...απλα θα παω να του παρω τα εσωρουχακια τωρα που εχουν εκπτωσεις και ρουχα σιγα σιγα! Θα παρω πετσετες, μπουρνουζια και σεντονια τωρα!

Ωραιο το καροτσι αλλα να προτιμησεις κατι λειτουργικο και ελαφρυ!

Θα σας στειλω διαφορες διευθυνσεις να βλεπετε και τιμες!

ναι!!!!!!!!! να μας στείλεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...