Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω ο ανδρολογος θα θέλει να δει κάτι πρόσφατο.... Τώρα ότι είχατε κάνει ίσως Κ να μην ισχύει ... Οπότε σίγουρα θα ζητήσει εξετάσεις για να σας πει κάτι. 

Ναι απο άποψη ανθρώπινη νομίζω ο σφακ σε κερδίζει δεν υπάρχει νομίζω κοπέλα που να τον έχει αντιπαθησει 

Ναι σίγουρα θα θέλει κάτι πιο πρόσφατο αλλά δε μας παίρνει από άποψη ημερών τώρα γιατί χάνω τον κύκλο. Οποτε θα δούμε τι θα του πει τώρα και σε 10 ημέρες που γυρνάει θα πάει να το κάνει. Σκεφτόμουν να κάνω ξανά ένα ραντεβού με Μαντ. αλλά νομίζω αν πάρω και άλλη γνώμη θα λαλησω. 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!!!!

Ποπάκι μου γλυκό μπήκες στον μήνα σου ε???Αχ πότε πέρασε ο καιρός σαν χτές θυμάμαι που μετρούσαμε τις μέρες τις τρισκατάρατης...Με το καλό κούκλα μου να πάρεις την κουκλίτσα σου αγκαλίτσα στο εύχομαι μέσα απο την καρδιά μου με έναν πόνο ..:P

Ματινάκι μου κι εγώ ακόμα δεν το πιστεύω απόλυτα περιμένω την β-επιπέδου να βεβαιωθώ αλλα γερά να είναι εγώ απο χτές πάντως το αγοράκι μου λέω χιχι...Κάνει τουμπίτσες το κουκλί σου ε???Τώρα αρχίζω κι εγώ και νιώθω κάτι κινήσεις αλλα χαλαρές και κάνω σαν τρελή..Φιλάκια πολλα στην κοιλίτσα σου...:P

Ρανάκι μου μπεμπούλα το γιαβρί σας????Με το καλό αγάπη μου όλες να έχουμε τελειόμηνες εγκυμοσύνες και να πάρουμε τα μωράκια μας αγκαλίτσα...Σμουατςςςςςςςςςς:P

Ιωαννάκι καλή αυχενική να έχεις κουκλίτσα όλα καλά θα πάνε...Θα είναι σχηματισμένο το μωράκι σου και θα τρελαθείς να το κοιτάς και στον υπέρυχο και μετά στο σπίτι...:P

Αναστασάκι μου γλυκό ταλαιπωρήθηκες κουκλίτσα...Όλα καλά να πηγαίνουνε απο δω και στο εξής σου εύχομαι...Για τα χάπια βοηθάνε πάρα πολύ κι έγω τα έπαιρνα στην αρχή λόγω τις παλλίνδρομης που είχα οπότε όσο χρειαστείς θα τα πάρεις όλα για τα μωράκια μας...Φιλάκια πολλα κουκλίτσα :P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσάκια μου τι κάνετε; Εγώ σήμερα επέστρεψα από το εξοχικό οπότε δεν προλαβαίνω να σας διαβάσω! Διαφωτίστε με λίγο!!! Τι έγινε όλες αυτές τις ημέρες; Είχαμε κανένα νέο ευχάριστο; :-P:razz::-P

καλησπερα ιωαννακι μου....τι κανεις???μετρατε αναποδα για την

αυχενικη εεεεε????θα ειναι μαγικααααααααα...χιχιχχιιχιχ.....

bg1142822.jpg

princess2.gif

ουουουου...αναστασακι μου.....ευχαριστω παρα πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυ....κι εσυ με το καλο να υποδεχτειτε τον γιοκα σας......

αχ εισαι καλυτερα εεε????αλλα γιατι κουραζεσαι εεεεεεεεε?????θα σε μαλωσωωωωωωωω....αααα....μη κανεις τιποτα....

αντε να πας για υπερηχο να ηρεμησεις!!!!!μακιαααααααααααααααα....:P

ουουουουου ρανιακι!!! ναι είμαι καλά!!! την τρίτη θα πάω για εξέταση!!

βασικα δεν μου το είπε καθαρα ότι είναι αγοράκι...:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Ποπάκι μου γλυκό μπήκες στον μήνα σου ε???Αχ πότε πέρασε ο καιρός σαν χτές θυμάμαι που μετρούσαμε τις μέρες τις τρισκατάρατης...Με το καλό κούκλα μου να πάρεις την κουκλίτσα σου αγκαλίτσα στο εύχομαι μέσα απο την καρδιά μου με έναν πόνο ..:P

Ματινάκι μου κι εγώ ακόμα δεν το πιστεύω απόλυτα περιμένω την β-επιπέδου να βεβαιωθώ αλλα γερά να είναι εγώ απο χτές πάντως το αγοράκι μου λέω χιχι...Κάνει τουμπίτσες το κουκλί σου ε???Τώρα αρχίζω κι εγώ και νιώθω κάτι κινήσεις αλλα χαλαρές και κάνω σαν τρελή..Φιλάκια πολλα στην κοιλίτσα σου...:P

Ρανάκι μου μπεμπούλα το γιαβρί σας????Με το καλό αγάπη μου όλες να έχουμε τελειόμηνες εγκυμοσύνες και να πάρουμε τα μωράκια μας αγκαλίτσα...Σμουατςςςςςςςςςς:P

Ιωαννάκι καλή αυχενική να έχεις κουκλίτσα όλα καλά θα πάνε...Θα είναι σχηματισμένο το μωράκι σου και θα τρελαθείς να το κοιτάς και στον υπέρυχο και μετά στο σπίτι...:P

Αναστασάκι μου γλυκό ταλαιπωρήθηκες κουκλίτσα...Όλα καλά να πηγαίνουνε απο δω και στο εξής σου εύχομαι...Για τα χάπια βοηθάνε πάρα πολύ κι έγω τα έπαιρνα στην αρχή λόγω τις παλλίνδρομης που είχα οπότε όσο χρειαστείς θα τα πάρεις όλα για τα μωράκια μας...Φιλάκια πολλα κουκλίτσα :P

maril μουουουουουου.......ευχαριστουμε παρα πολυυυυυυυυ....κι εσεις με το καλο το αγορακι σας!!!!!!ειναι απιστευτη η χαρα οταν μαθαινεις το φυλο...οτι και να ειναι αυτο!!!!!!

σε ταλαιπωρουν ακομα οι εμετοι ε????γιατι ομως ρε γαμωτο?5 μηνων πηγες....αχχχχχχχ...τεσπα...υπομονη γλυκουλα μου!!!!

σε φιλω γλυκααααααααααααααααα....

()(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))):P

bg1142822.jpg

princess2.gif

καλησπερα ιωαννακι μου....τι κανεις???μετρατε αναποδα για την

αυχενικη εεεεε????θα ειναι μαγικααααααααα...χιχιχχιιχιχ.....

IT'S A GIRL λοιπόν; Μπράβο κουκλίτσα μου, όλα με το καλό να σας πάνε! Όσο για τον πλακούντα μην αγχώνεσαι καθόλου! Το ίδιο είχε και η αδερφή μου στον ανηψιό μου και πήγαν όλα καλά! Αρκεί να μην κουράζεσαι! Δεν χρειάζεται τώρα να κάνουμε τα παληκάρια! Έχουμε μήνες μπροστά μας και μην ξεχνάμε και μία γέννα!

Πάντως πολύ χάρηκα για σένα! Πραγματικά Ράνια μου!!!!

Διαφημίσεις

ουουουουου ρανιακι!!! ναι είμαι καλά!!! την τρίτη θα πάω για εξέταση!!

βασικα δεν μου το είπε καθαρα ότι είναι αγοράκι...:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

μπραβο κουκλαρα μου...ολα καλα θα πανε....κι εμενα ο πλακουντας ειναι οπισθιος χαμηλος και ανυσυχησα λιγο αλλα ολα καλα!!!!!!απλα πρεπει να προσεχω να μη σηκωνω βαρη, να μην κανω sex και νη μην κουραζομαι γενικοτερα!!!!!!δε βαριεσαι...ολα για τη μπιζουδενια μου!!!!!

bg1142822.jpg

princess2.gif

IT'S A GIRL λοιπόν; Μπράβο κουκλίτσα μου, όλα με το καλό να σας πάνε! Όσο για τον πλακούντα μην αγχώνεσαι καθόλου! Το ίδιο είχε και η αδερφή μου στον ανηψιό μου και πήγαν όλα καλά! Αρκεί να μην κουράζεσαι! Δεν χρειάζεται τώρα να κάνουμε τα παληκάρια! Έχουμε μήνες μπροστά μας και μην ξεχνάμε και μία γέννα!

Πάντως πολύ χάρηκα για σένα! Πραγματικά Ράνια μου!!!!

ευχαριστω ιωαννακι μου

ναι ναι...ολα καλα θα πανεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.....

τωρα ξεκουραση...τερμα οι παληκαριες....γιατι που και που τις εκανα...

χιχιχιχιιχ...;)

bg1142822.jpg

princess2.gif

μαρακιιιιιιιι!!! σε ευχαριστώ πολύυυυυυ!!! και εσυ με το καλό να δεισ ξανα το ζουζούνι σου!!!! σε ποια εβδομάδα θα κάνεις την β' επιπέδου??

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

μπραβο κουκλαρα μου...ολα καλα θα πανε....κι εμενα ο πλακουντας ειναι οπισθιος χαμηλος και ανυσυχησα λιγο αλλα ολα καλα!!!!!!απλα πρεπει να προσεχω να μη σηκωνω βαρη, να μην κανω sex και νη μην κουραζομαι γενικοτερα!!!!!!δε βαριεσαι...ολα για τη μπιζουδενια μου!!!!!

να προσέχεις!!!!και όλα θα πάνε και καλά!!! και εγω όταν ξεθαρευω... είδες τι παθαίνω!!!!!! όλα για τα αγγελούδια μαςςςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!:P:p

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

1.ria...!!!............................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ!!!!

2.stellinula.........................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ!!!!

3.Εύα.................................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ!!!!

4.gina_cfu..........................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ!!!!

5.Katerina_s......................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 08/06/2011) 'ΜΠΕΜΠΑ'

6.ZOUZOUNIARA................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 14/08/2011)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

7.Popi..............................ΕΓΚΥΟΣ!(Π ΗΤ 10/09/2011)'ΜΠΕΜΠΑ'

8.Victwria........................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗ Τ 03/09/2011)?????????

9.ελενη-25......................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

10.mp1979womam...........ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ18/11/2011)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

11.YOTOU.......................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 08/10/2011)'ΜΠΕΜΠΑ'

12.roulaa...............................EΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 17/11/2011)'ΜΠΕΜΠΗΣ-ΜΠΕΜΠΑ'

13.elerinaa............................ΕΓΚΥΟΣ!(?)

14.matina25..........................ΕΓΚΥΟΣ!(?)

15.anastasaki_melisakι..........ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 18/01/2012) ΜΑΛΛΟΝ ΜΠΕΜΠΗΣ

16.maril13..........................ΕΓΚΥΟΣ!(?)

17.RANIA80........................ΕΓΚΥΟΣ!(?)

18.Ιωαννάκι.........................ΕΓΚΥΟΣ!(?)

19.sophaki1.....................19/06/2011

20.nena1984....................23/06/2011

21.Petalouda82................?????????

Κορίτσια το ξετρύπωσα!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

12.roulaa........................EΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 17/11/2011)'ΜΠΕΜΠΗΣ-ΜΠΕΜΠΑ'

14.matina25..........................ΕΓΚΥΟΣ!'

15.anastasaki_melisakι..........ΕΓΚΥΟΣ!(?)

17.RANIA80........................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 6/2/2012)'ΜΠΕΜΠΑ'

bg1142822.jpg

princess2.gif

12.roulaa........................EΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 17/11/2011)'ΜΠΕΜΠΗΣ-ΜΠΕΜΠΑ'

14.matina25..........................ΕΓΚΥΟΣ!'

15.anastasaki_melisakι..........ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 18/01/2012) ΜΑΛΛΟΝ ΜΠΕΜΠΗΣ

17.RANIA80........................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 6/2/2012)'ΜΠΕΜΠΑ'

:D

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

κοριτσακια μουυυυυυυυυυυυυυυ τι κανετεεεεεεεε?

Ρανιουκο μουυυυυυυυυυ μπεμπα τεελικαααα!γιουπιιιιιιιιιιι!ολα καλαααααα πολυ χαιρομαι...οσο για τον πλακουντα δεν θα επηρεασει την ζουζουνα σου ολα καλα θα πανε!:D

Αναστασακι μουυυυ εισαι καλα?σταματησαν τα καφε?καλα εκανες πποου εκλεισες ραντεβου την τριτη να το δεις να εισαι πιο ηρεμη!:D

Ματινακι μεγια το καροτσακι..με το καλο να μπει μεσα ο μπεμπακος!

Ιωαννακι μου με το καλο η αυχενικη ..ολα καλα θα ειναι!;)

Μαρακι μου σε πεθυμησαμεεε!ακομα ταλαιπωρεισαι με εμετους ε!αχ υπομονη!το ζουζουνακι σου δινει κλωτσιτσες στη μανουλα?;);)

Ποπακη μουυυυυυυ μπηκες στον μηνα σου!σε λιγες μερες το ονειρο θα γινει πραγματικοτητα!;);)

εμεις απο χθες βαφουμε..αυριο τελειωνουμε..να ναι καλα η μανουλα μου που με βοηθαει ..ολα αυτη τα κανει εγω κατι ψιλα ο αντρας μου βαφει!λιγο ανχωθηκα για το αν πρεπει να ειμαι μεσα οταν βαφουν αν κ τις περιοστερες ωρες προπσθαω να ειμαι εξω στο μπαλκονι!λετε να πειραξει!τα εχουμε ανοιχτα ολα μερα νυχτα!κ χθες κοιμηθηκα στο παιδικο το οπιο το ειχαμε βαψει μερες πριν κ ξεμυρησε για τα καλα..τωρα μπηκα το ψαξα λιγο κ αποτι ειδα πολες το εχουν κανει!σημερα παλι θα κοιμηθω στο παιδικο κ ο μικρος στη μαμα μου!μου ελεγε η μαμα να παω εκει αλα δεν ηθελα κ εκατσα σπιτι..τα εχω ολα ανοιχτα κ εχει κ πολυ αερα κ δροσια..δεν νιωθω οτι μυριζει μεσα!:rolleyes:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

5.Katerina_s......................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ!!!!

6.ZOUZOUNIARA................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ!!!!

12.roulaa...............................EΓΚΥΟΣ!(ΠΗ Τ 17/11/2011)'ΜΠΕΜΠΗΣ-ΜΠΕΜΠΑ'

14.matina25..........................ΕΓΚΥΟΣ!(?)

15.anastasaki_melisakι..........ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 18/01/2012) ΜΑΛΛΟΝ ΜΠΕΜΠΗΣ)

16.maril13..........................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 10/01/2012)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

17.RANIA80........................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 06/02/2012)'ΜΠΕΜΠΑ'

18.Ιωαννάκι.........................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 20/02/2012)

19.εφακη...............................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 18-20/02/2012 ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ)

20.nena1984....................

21.Petalouda82................

22.sophaki1.....................

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΕ ΑΛΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΑΦΕ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΓΕΝΝΗΣΕ Η ΖΟΥΖΟΥΝΙΑΡΑ!ΝΑ ΤΗς ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΑΚΟς!

ΠΟΠΑΚΗ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗΗΗΗΗΗΗ!΄-))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Κοριτσακια μου???? ουοουουυουουουουουουυ....που ειστε????

Ειχα παει για καφεδακι με μια φιλη η οποια φευγει με τον αντρα της για Αυστραλια μονιμα...σνιφ! Αν και απο την μια χαιρομαι γιατι θα εχουν πολυ καλυτερη ζωη απ'οτι εδω...απλα θα την χασω...και μου ελεγε κιολας οτι στενοχωριεται που θα γεννησω και δεν θα μπορει να ειναι εδω εκεινη την μερα....πολυ συγκινηση επεσε σημερα.....

Τι νεα εσεις??????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...