Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Όλα καλά με το ενδομήτριο! Οι μετρήσεις ήταν γύρω στο 9! Θα αφήσουμε μάλλον ακόμα μια μέρα, ώστε να κάνουμε την ετ τη Δευτέρα. Περιμένω τηλέφωνο του γιατρού για οδηγίες..!

Μπράβο κορίτσι μου !! Με το καλό εύχομαι !!!

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

αγαπουλες μουουουυουουουουοουουουυου.....αχ τι χαρα ειναι αυτη παναγια μουουυουουουοουουυ.....

ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ......

ηταν ξεκαθαρο.....ειχα φαει σοκολατα πριν τον υπερηχο και εκανε συνεχεια τουμπες και καποια στιγμη εκει που δεν φαινοταν τιποτα,τουρλωσε το ποπουδακι ,ανοιξε τα ποδαρακια της και .....τσουππππππππππππππππππ.......φανηκεεεεεεε!!!!!!!

χαχαχαχχαχαχαχα....εχουμε τρελλαθει ολοι......αχ ο θεος ειναι μεγαλος!!!!!ειμαι πολυ συγκινημενη φιλεναδουλες μου!!!!!

το μονο που με στενοχωρησε λιγακι ειναι οτι ο πλακουντας ειναι λιγο χαμηλα και πρεπει να προσεχω και να ξεκουραζομαι αρκετα...αλλα ολα καλααααααααααααααααααααααααααααααααα.....η μπιζουδενια μου ειναι ειναι πολυ καλα και ειμαστε 135 γρ.χαχαχαχαχαχα.....θα τρελλαθωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!

αχ κλαιω συνεχεια!!!!!τωρα ανυπομονω να ξεκινησουμε τις αγορες .........

εσεις τι κανετε κοριτσακια μου????

bg1142822.jpg

princess2.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αγαπουλες μουουουυουουουουοουουουυου.....αχ τι χαρα ειναι αυτη παναγια μουουυουουουοουουυ.....

ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ......

ηταν ξεκαθαρο.....ειχα φαει σοκολατα πριν τον υπερηχο και εκανε συνεχεια τουμπες και καποια στιγμη εκει που δεν φαινοταν τιποτα,τουρλωσε το ποπουδακι ,ανοιξε τα ποδαρακια της και .....τσουππππππππππππππππππ.......φανηκεεεεεεε!!!!!!!

χαχαχαχχαχαχαχα....εχουμε τρελλαθει ολοι......αχ ο θεος ειναι μεγαλος!!!!!ειμαι πολυ συγκινημενη φιλεναδουλες μου!!!!!

το μονο που με στενοχωρησε λιγακι ειναι οτι ο πλακουντας ειναι λιγο χαμηλα και πρεπει να προσεχω και να ξεκουραζομαι αρκετα...αλλα ολα καλααααααααααααααααααααααααααααααααα.....η μπιζουδενια μου ειναι ειναι πολυ καλα και ειμαστε 135 γρ.χαχαχαχαχαχα.....θα τρελλαθωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!

αχ κλαιω συνεχεια!!!!!τωρα ανυπομονω να ξεκινησουμε τις αγορες .........

εσεις τι κανετε κοριτσακια μου????

Ρανιακι μου ηθελες κοριτσι απ'οτι φαινεται...!!!!

Ο Θεος ειναι μεγαλος επειδη ειναι ολα καλα γιατι και αγορι να ειχες το ιδιο ευτυχισμενη θα ησουν ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ!

Κι εγω κοριτσακι ελεγα οτι ειχα αλλα οταν ακουσα οτι εχουμε αγορι ξετρελαθηκαααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Προσεχε λιγακι οποτε να ξεκουραζεσαι αφου ο πλακουντας ειναι χαμηλος προς το παρον!!!!!!!

Πολυ χρηκα που ολα ειναι καλα και μεγαλωνει το μωρακι σας φυσιολογικα!!!! Με το καλο τωρα και οι αγορες σας!!!!!!!!

Ρανιακι μου ηθελες κοριτσι απ'οτι φαινεται...!!!!

Ο Θεος ειναι μεγαλος επειδη ειναι ολα καλα γιατι και αγορι να ειχες το ιδιο ευτυχισμενη θα ησουν ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ!

Κι εγω κοριτσακι ελεγα οτι ειχα αλλα οταν ακουσα οτι εχουμε αγορι ξετρελαθηκαααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Προσεχε λιγακι οποτε να ξεκουραζεσαι αφου ο πλακουντας ειναι χαμηλος προς το παρον!!!!!!!

Πολυ χρηκα που ολα ειναι καλα και μεγαλωνει το μωρακι σας φυσιολογικα!!!! Με το καλο τωρα και οι αγορες σας!!!!!!!!

μπαααα...δεν ειχα προτιμηση...και αγορι να ειχα παλι ετσι θα εκανα....

χαχαχααχαχαχ....

ευχαριστω ματιναρα μουουουουουουουυ....

(((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))

bg1142822.jpg

princess2.gif

μπαααα...δεν ειχα προτιμηση...και αγορι να ειχα παλι ετσι θα εκανα....

χαχαχααχαχαχ....

ευχαριστω ματιναρα μουουουουουουουυ....

(((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))

O πλακουντας στην αρχη εμενα ηταν προσθιος χαμηλος αλλα στην β'επιπεδου ηταν απλα προσθιος! Μην αγχωνεσαι λοιπον γιατι αυτο θα αλλαξει!!!!

Παντως η αληθεια ειναι οτι εμεις οι γυναικες ειμαστε πιο χαλαρες στην προτιμηση του φυλου...μας φαινεται το ιδιο ειτε αγορι ειτε κοριτσι!

Γερα να ειναι Παναγια μου!!!!!!!!!!!!!!!

(((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))

Διαφημίσεις

κορίτσια!!!! τι κάνετε????????????????????? γύρισα!!!!!! ήταν να φύγουμε σήμερα αλλά φύγαμε εχθές! πως είστε???? τώρα ευκαίρισα να μπώ από το πρωι πλένω, απλώνω, συμμαζέυω, κάνω φαγητό.... θα μπώ να σας διαβάσω με την ησυχία μου!!!!!!!!!!!!!!!

εγώ παίρνω τα utrogestan που μου είπε η γιατρός μου εξαιτίας των καφέ που είχα.... και θα πάρω τηλ να πάω για έναν υπέρυχο για να μου φύγει το άγχος...

αυτο που πρόλαβα να διαβασω ηταν ότι το ρανιάκι περιμένει κορίτσιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! με το καλά η πριγκίπισσά σου ρανιάκι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P:p:p

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Κοριτσάκια μου τι κάνετε; Εγώ σήμερα επέστρεψα από το εξοχικό οπότε δεν προλαβαίνω να σας διαβάσω! Διαφωτίστε με λίγο!!! Τι έγινε όλες αυτές τις ημέρες; Είχαμε κανένα νέο ευχάριστο; :-P:razz::-P

κορίτσια!!!! τι κάνετε????????????????????? γύρισα!!!!!! ήταν να φύγουμε σήμερα αλλά φύγαμε εχθές! πως είστε???? τώρα ευκαίρισα να μπώ από το πρωι πλένω, απλώνω, συμμαζέυω, κάνω φαγητό.... θα μπώ να σας διαβάσω με την ησυχία μου!!!!!!!!!!!!!!!

εγώ παίρνω τα utrogestan που μου είπε η γιατρός μου εξαιτίας των καφέ που είχα.... και θα πάρω τηλ να πάω για έναν υπέρυχο για να μου φύγει το άγχος...

αυτο που πρόλαβα να διαβασω ηταν ότι το ρανιάκι περιμένει κορίτσιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! με το καλά η πριγκίπισσά σου ρανιάκι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P:p:p

Αχ κοριτσάκι μου σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να δεις στον υπέρηχο αυτό που επιθυμείς! Να είναι καλά το μωράκι σου και αυτό το καφέ να είναι κάτι άλλο! Να μπεις να μας πεις! Θα περιμένουμε!

Αχ κοριτσάκι μου σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να δεις στον υπέρηχο αυτό που επιθυμείς! Να είναι καλά το μωράκι σου και αυτό το καφέ να είναι κάτι άλλο! Να μπεις να μας πεις! Θα περιμένουμε!

σ'ευχαριστώ πάρα πολύ Ιωαννάκι!!!!!!!!!!! και εσυ καλά αποτελέσματα να έχεις στην β' επιπέδου!! πότε έχεις ραντεβού????

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

σ'ευχαριστώ πάρα πολύ Ιωαννάκι!!!!!!!!!!! και εσυ καλά αποτελέσματα να έχεις στην β' επιπέδου!! πότε έχεις ραντεβού????

Στις 23 Αυγούστου και η αλήθεια είναι πως με τον αντρούλη μου το περιμένουμε πως και πως!!!! Εσύ πότε θα πας για τον υπέρηχο; Σήμερα;

Διαφημίσεις

Στις 23 Αυγούστου και η αλήθεια είναι πως με τον αντρούλη μου το περιμένουμε πως και πως!!!! Εσύ πότε θα πας για τον υπέρηχο; Σήμερα;

πήρα τηλ πριν λίγο, η γιατρός έλειπε κ μου έκλεισε ραντεβού για την τρίτη στις 20:οο!! κανονικά θα πήγαινα στις 5/9 είχα ξανα πάει πριν 1 εβδομάδα αλλά έτυχε αυτό... εσύ σε ποια εβδομάδα θα κάνεις την β'επιπέδου???? εμένα μου είπε περίπου μέσα σεπτέμβρη....

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Κοριτσακια μου παω να στρωσω τραπεζακι!!!

Καλο μεσημερι και καλη ορεξη!!!!!!!!!!

animated-ball-I-love-you-1.gif

ματινάκι!!!!!!!!!!!!!! τέλειο το καροτσάκιιιιιιιι!!!! πολύ χαίρομαι όταν ακούω για ψώνια!!!! να σου πω,, από πότε ξεκίνησες να ψάχνεις για πραγματάκια????:tongue::tongue::tongue::tongue:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

πήρα τηλ πριν λίγο, η γιατρός έλειπε κ μου έκλεισε ραντεβού για την τρίτη στις 20:οο!! κανονικά θα πήγαινα στις 5/9 είχα ξανα πάει πριν 1 εβδομάδα αλλά έτυχε αυτό... εσύ σε ποια εβδομάδα θα κάνεις την β'επιπέδου???? εμένα μου είπε περίπου μέσα σεπτέμβρη....

Δεν ξέρω ακόμη για την β' επιπέδου! Στις 23/08 θα κάνω την αυχενική οπότε από εκεί και πέρα βλέπουμε! Πάντως στην αυχενική θα είμαι στην 13η εβδομάδα!

ουουουου...αναστασακι μου.....ευχαριστω παρα πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυ....κι εσυ με το καλο να υποδεχτειτε τον γιοκα σας......

αχ εισαι καλυτερα εεε????αλλα γιατι κουραζεσαι εεεεεεεεε?????θα σε μαλωσωωωωωωωω....αααα....μη κανεις τιποτα....

αντε να πας για υπερηχο να ηρεμησεις!!!!!μακιαααααααααααααααα....:P

bg1142822.jpg

princess2.gif

Ιωαννάκι μου μάλλον έκανα λάθος, για αυχενική θα πας ε????

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...