Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Kate89 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!! Είμαι στην 14η εβδομάδα και από χθες το βράδυ βλέπω λίγα καφέ υγρά στο εσώρουχο μου! Είναι φυσιολογικό; Έστειλα και στο γιατρό να μου πει..

Συνήθως δεν είναι τίποτα αλλά φυσιολογικό σε αυτή την εβδομάδα πάλι δεν είναι γι'αυτό πρέπει να σε δει με υπέρηχο να ελέγξετε τράχηλο κτλ . 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Παω κι εγω να κανω ενα ντουζακι να δροσιστω και να φαω κανενα φρουτακι γιατι η ζεστη δεν παλευεται με τιποτα....κι επειδη παντα ημουν κρυουλιαρα ελεγα οτι παλι καλα που εμεινα εγκυος τετοια εποχη για να μην τουρτουριζω...καλυτερα τελικα να τουρτουριζω!!!!!!!!

Φιλακια σε ολες....

smkiss.gif

44806.gif44806.gif44806.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσακια μου......δεν σας προλαβα!!!!!!!!μολις τελειωσα με το σιδερο και το φαγητο, λεμονατο κρεατακι με πατατουλες!

πολυ ζεστη.......καλα που εχουμε και τα κλιματιστικα!!!!!!!!!!

ματινακι μου τελεια η κοιλιτσα σου, φτου φτου!!!!!!!μια χαρα τα κοιλακια σου, εισαι μια εγκυουλα με κοιλιτσα μονο, χωρις περιττα κιλα!!!!!!!

λενιω μου θα βαψετε ε?καλα θα κανετε, καθαριζει το σπιτι αν και ειναι ταλαιπωρια!!!!!!!!!!!

ρανιουκο αυριο πας στον γιατρουλη να δεις το μπιζουδακι σου?με το καλο!!!!!!!!!θα εισαι πιο χαρουμενη μετα στις διακοπουλες σας!!!!!!!!

παλι πηρα τηλ.για το κρεβατακι και τποτα..........:-( θα με ειδοποιησουν......εχω αγχωθει, αν γεννησω τελικα πιο νωρις και δεν φτασω τις 10/9???????καλα ας μην το σκεφτομαι, ελπιζω να μου το φερουν πια!!!!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!!!!!!!!!!!!!

Τι κάνετε???? Έχω καιρό να μπώ αλλα είχα τρεχάματα...:P

Δεν έχω διαβάσει νέα σας θα μπω αυριο όμως να σας διαβάσω ελπίζω να είστε όλες καλά κι εσείς και τα μπεμπεδάκια σας...:P

Τα δικά μου τα νέα είναι πάνω κάτω τα ίδια..Οι εμετοί καλά κρατούν σε καθημερινό επίπεδο αλλα δεν με πολυαπασχολεί πλέον...

Σε λίγες μέρες περιμένω να πάω να κάνω την β-επιπέδου και έχω τρελό άγχος...Μάλλον αγοράκι περιμένουμε τελικά..Αν και με είχα για κοριτσάκι αλλα κατα 90% έπεσε έξω το ένστικτο..

Κοριτσάκια μου γλυκα θα προσπαθήσω να μπω αύριο να σας διαβάσω και να τα πούμε λιγάκι...Σας φιλώ γλυκά γλυκά κι εσάς και τα ζουζουνάκια σας...Καληνύχταααααααααα((((((((((((((((()))))))))))))))))

καλημερουδιααααααααααααααααααα.....κοιμαστε ακομα?????

εγω πινω καφεδακι και σε λιγο θα φυγω...παω να δω το ζουζουνι μου!!!!!

οταν γυρισω θα μπω να σας πω.....μακια πολλααααααααααααααααααααααα....

bg1142822.jpg

princess2.gif

Kαλημερα κουκλες και κουκλακια!!!!!!!!!!! Τι κανετε????? Εχουμε αρχισει και χανομαστε πολυ...σνιφ:-(!!!!! Εγω καλα ειμαι και το ζουζουνι μου απ'οτι φαινεται απο τακουνηματα που κανει στην κοιλια μια χαρα ειναι! Την αλλη εβδομαδα πρωτα ο Θεος θα παμε να το δουμε!!!

Χθες πηγαμε και δωσαμε προκαταβολη για το καροτσι του!!! Ειναι πολυ γλυκουλι και εχει πολλες χρησεις....θα το βρω στο ιντερνετ και θα σας το δημοσιευσω να το δειτε!

Ακομα κοιμαστε καλεεεεεεε??????????Ξυπνηστε!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Τελικα βρηκα της juniors το καροτσι που ειναι ιδιο με αυτο που πηραμε εμεις γιατι ειναι ιδια εταιρεια. Ειναι το πρωτο στις φωτογραφιες που λεγεται la palma, ανοιξτε το να δειτε και τα αλλα χρωματα!

Το πορτοκαλοκαφε πηραμε εμεις και εχουμε το πορτ μπεμπε και το 1ο καθισματακι αυτοκινητου απο το λαχανι που βλεπετε απο τον κουνιαδο μου που θα μας τα δωσει! Τους πρωτους 3 μηνες θα εχουμε μονο με τον σκελετο το καροτσι και θα βαλουμε πανω την καλαθουνα...μετα θα βαλουμε το υφασμα και θα ειναι σαν να εχουμε αλλο καροτσι! Λαχανι γκρι στην αρχη και πορτοκαλο καφε μετα! Απλα αυτο που πηραμε εμεις στην τεντουλα του εχει περισσοτερο καφε! Μας αρεσε παρα πολυ και ενω λεγαμε εξ αρχης οτι θα το παιρναμε σε κοκκινο αλλαξαμε γνωμη μολις τα ειδαμε απο κοντα! Παντως ειναι πολυ βολικο....Αυτα!!!!!!!!

http://www.babyjunior.com/default.asp?page=products&subID=2&agencyID=6&cmd=1&LangId=254

κοριτσακια μου......δεν σας προλαβα!!!!!!!!μολις τελειωσα με το σιδερο και το φαγητο, λεμονατο κρεατακι με πατατουλες!

πολυ ζεστη.......καλα που εχουμε και τα κλιματιστικα!!!!!!!!!!

ματινακι μου τελεια η κοιλιτσα σου, φτου φτου!!!!!!!μια χαρα τα κοιλακια σου, εισαι μια εγκυουλα με κοιλιτσα μονο, χωρις περιττα κιλα!!!!!!!

λενιω μου θα βαψετε ε?καλα θα κανετε, καθαριζει το σπιτι αν και ειναι ταλαιπωρια!!!!!!!!!!!

ρανιουκο αυριο πας στον γιατρουλη να δεις το μπιζουδακι σου?με το καλο!!!!!!!!!θα εισαι πιο χαρουμενη μετα στις διακοπουλες σας!!!!!!!!

παλι πηρα τηλ.για το κρεβατακι και τποτα..........:-( θα με ειδοποιησουν......εχω αγχωθει, αν γεννησω τελικα πιο νωρις και δεν φτασω τις 10/9???????καλα ας μην το σκεφτομαι, ελπιζω να μου το φερουν πια!!!!!!!!!

Καλημερα ποπακι μου!!!! Ετοιμαστηκατε μανουλα και κορουλα??? Μην αγχωνεσαι για το κρεβατακι θα ερθει...εχεις καιρο ακομα καλε μην σκας! Πιο πολυ πιστευω ανυπομονεις να το δεις μεσα στο δωματιακι ε????? Εδω εγω που γενναω νοεμβρη πρωτα ο Θεος ανυπομονω να ερθει η κουνια του μπεμπη και να ετοιμασουμε το δωματιο!

Οσο για μενα ευελπιστω να μην παρω πολλα κιλα ακομα γιατι τωρα ειναι που βαζουμε τα περισσοτερα...αλλα προσεχω ομως! Εχω κοψει τα γλυκα και αν τυχει π.χ. να φαει ο αντρας μου κανενα παγωτακι τρωω μια κουταλιτσα!!!! Δεν τα ζηλευω ομως...παλι καλα!!!!!!!!!!

Μακια πολλα και χαδακια στην κοιλουμπιτσα σου!!!!!!!!!!

(((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))

καλημερουδιααααααααααααααααααα.....κοιμαστε ακομα?????

εγω πινω καφεδακι και σε λιγο θα φυγω...παω να δω το ζουζουνι μου!!!!!

οταν γυρισω θα μπω να σας πω.....μακια πολλααααααααααααααααααααααα....

Καλημερα ρανιακι μου!!!!! Αντε καλε που εισαι???? Περιμενουμε νεακια απο το ζουζουνι σου!!!!!!!!!!!

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!!!!!!!!!!!!!

Τι κάνετε???? Έχω καιρό να μπώ αλλα είχα τρεχάματα...:P

Δεν έχω διαβάσει νέα σας θα μπω αυριο όμως να σας διαβάσω ελπίζω να είστε όλες καλά κι εσείς και τα μπεμπεδάκια σας...:P

Τα δικά μου τα νέα είναι πάνω κάτω τα ίδια..Οι εμετοί καλά κρατούν σε καθημερινό επίπεδο αλλα δεν με πολυαπασχολεί πλέον...

Σε λίγες μέρες περιμένω να πάω να κάνω την β-επιπέδου και έχω τρελό άγχος...Μάλλον αγοράκι περιμένουμε τελικά..Αν και με είχα για κοριτσάκι αλλα κατα 90% έπεσε έξω το ένστικτο..

Κοριτσάκια μου γλυκα θα προσπαθήσω να μπω αύριο να σας διαβάσω και να τα πούμε λιγάκι...Σας φιλώ γλυκά γλυκά κι εσάς και τα ζουζουνάκια σας...Καληνύχταααααααααα((((((((((((((((()))))))))))))))))

Μαρακι μου???????????? Τι κανεις κοπελαρα μου???? Ακομα ταλαιπωρεισαι με τους εμετους κοριτσακι μου ε? Τι να κανεις μαλλον εισαι απο τις εξαιρεσεις που εχουν σε ολη την εγκυμοσυνη σχεδον αδιαθεσιες τετοιου ειδους! Το μωρακι σου να ειναι καλα και θα την παλεψεις.....

Με το καλο η β'επιπεδου κα περιμενουμε να μας πεις τα νεακια απο το μαλλον αγορακι ε? Γερο να ειναι και οτι να 'ναι! Κι εγω ειχα ενστικτο για κοριτσι και μαλιστα πολυ εντονα το ενιωθα....ομως καμια φορα πεφτει εξω το ενστικτο μας!!!!! Το σημαντικοτερο ειναι η υγεια του ομως!!!!!

Φιλακια πολλα κοριτσακι!!!!!!!!!

καλημερααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!

μαρακι μου ακομα οι εμετοι????????ουφ υπομονη κοριτσακι μου, με το καλο και η β-επιπεδου!!!!!!!!!!!!!!!!!

ρανιουκο περιμενουμε νεακια απο το μπεμπουλινι σου!!!!!!!!!!!!!!!

ματινακι μου τι κανεις?????????????ευτυχως με πηραν τηλ.και πρωτα ο Θεος αυριο θα μας φερουν την κουνια!!!!!!!!!!παω να δω το καροτσακι σας τωρα!!!!!!!!!!!!ωραια τα χρωματακια!!!!!!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

καλημερααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!

μαρακι μου ακομα οι εμετοι????????ουφ υπομονη κοριτσακι μου, με το καλο και η β-επιπεδου!!!!!!!!!!!!!!!!!

ρανιουκο περιμενουμε νεακια απο το μπεμπουλινι σου!!!!!!!!!!!!!!!

ματινακι μου τι κανεις?????????????ευτυχως με πηραν τηλ.και πρωτα ο Θεος αυριο θα μας φερουν την κουνια!!!!!!!!!!παω να δω το καροτσακι σας τωρα!!!!!!!!!!!!ωραια τα χρωματακια!!!!!!!!!!!

πολυ πολυ ομορφο το καροτσακι!!!!!!!!!!!καλοριζικο, με το καλο να καθησει ο πριγκηπας σας!!!!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

πολυ πολυ ομορφο το καροτσακι!!!!!!!!!!!καλοριζικο, με το καλο να καθησει ο πριγκηπας σας!!!!!!!!!

Καλημερα ποπακι μου καλο!!!!!!! Τελεια αυριο ερχεται η κουνια της μπεμπας γιουπι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σου αρεσει ποπακι μου το καροτσακι? Δεν ειναι πολυ χαρωπο???? Ευχαριστω για τις ευχες και με το καλο να ερθει η μπεμπουλα σας γερη στην αγκαλιτσα σας!!!!!!!!

Καλημερα ποπακι μου καλο!!!!!!! Τελεια αυριο ερχεται η κουνια της μπεμπας γιουπι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σου αρεσει ποπακι μου το καροτσακι? Δεν ειναι πολυ χαρωπο???? Ευχαριστω για τις ευχες και με το καλο να ερθει η μπεμπουλα σας γερη στην αγκαλιτσα σας!!!!!!!!

σε ευχαριστω πολυ γλυκουλα μου!!!!!!!!!!!

πολυ χαρωπο και ομορφο ειναι!!!!!!!!!!!

αχ με εχει πιασει μια ανακατοσουρα στο στομαχι τωρα........ουφ....μπαινω στο μηνα μου σημερα, λες γι'αυτο?τεσπα θα μου περασει!!!!!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Κοριτσακια μου σας αφηνω....παω να κανω καμια δουλιτσα! Θα μπω αργοτερα να μαθω τα νεα απο το ρανιακι μας και το μπεμπεκι της!!!!!!

Φιλια προς το παρον!!!!!!!!!!

φιλακια ματινακι!!!!!!!!!!!με το μαλακο οι δουλιτσες!!!!!!!!!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...