Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Όλα καλά με το ενδομήτριο! Οι μετρήσεις ήταν γύρω στο 9! Θα αφήσουμε μάλλον ακόμα μια μέρα, ώστε να κάνουμε την ετ τη Δευτέρα. Περιμένω τηλέφωνο του γιατρού για οδηγίες..!

Μπράβο κορίτσι μου !! Με το καλό εύχομαι !!!

4 ώρες πρίν, lili87 είπε:

Καλησπερα! @Alex@ σε ποιο εμβρυολογικό πηγες;

@MK2012 συγγνώμη που ρωτάω απλά επειδή δεν έχω καταλάβει, τί τιμή fsh και τί τιμή ΑΜΗ εχεις; 

Εγώ προσπαθώ για το δεύτερο παιδάκι μου και σήμερα μου βγήκε η τιμή ΑΜΗ 0,07 και έπαθα ένα σοκ! Κατάλαβα ότι δεν έχω πλέον ελπίδες.. εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας και να πετύχετε σύντομα τον στόχο σας!

Καλησπέρα κορίτσι μου. Η ΑΜΗ μου πριν ένα χρόνο ήταν 0,4 μετρημένη σε ng. Τώρα περιμένω απαντήσεις από τη νέα εξέταση να δούμε πόσο έπεσε (γιατί να ανέβηκε αποκλείεται). 
      FSH επίσης μετρημένη πριν ένα χρόνο ήταν 8,5 αλλά μπορεί να ήταν ελαφρώς ψευδής μέτρηση γιατί ήταν κ τα οιστρογόνα μου υψηλά κ να είναι 2-3 μονάδες παραπάνω. Το αν έχεις ελπίδες ή όχι θα στο πει ο γιατρός, προτείνω να μη προβαίνεις σε συμπεράσματα μόνη σου. Πολλοί γιατροί προσπαθούν κ με πάρα πολύ χαμηλές ΑΜΗ απλά θέλει πάρα πολλή προσπάθεια κ επιμονή να βρεις το ένα το καλό.  
      Καταλαβαίνω το σοκ σου, κάνε ένα βήμα πίσω και κάνε μια κουβέντα με τον γιατρό.

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

κοριτσακια μου τι κανετε???????χαθηκα, ειμαι αδιορθωτη, προχθες εγραψα ενα μηνυμα και την ωρα που πηγα να το δημοσιευσω με πεταξε εξω απο το parents!!!!!!!!!!!

χρονια πολλα για το αγορακι σου το γλυκο λενιω μου, αν και καθυστερημενα!!!!!!!!!!!!!κανονιστηκε και η καισαρικη, με το καλο παναγιτσα μου!!!!!!!!!!!!!!!

τα αλλα κοριτσακια???????????διαβαζω ολα καλα ε?αναστασακι μου ελπιζω να ηταν μονο λιγο καφε και μετα τιποτα!!!!!!!!!!!!μην αγχωνεσαι και να ξεκουραζεσαι οσο μπορεις!!!!!!!!!!!!!!

εγω ακομα περιμενω το κρεβατακι απο τελος ιουλιου που θα μου το φερνανε φτασαμε 8/8 και δεν ξερουν ποτε θα μου το φερουν, ποσο θελω να τους βρισω αλλα φοβαμαι μην συγχυστω, θα κανω υπομονη........ολα τα αλλα ειναι ετοιμα, θα φτιαξω και την βαλιτσουλα μου, αχ τι ανυπομονεσια........κοντευουμε!!!!!!!!!!!!!!

απο αυριο θα δινω το παρον καθημερινως μιας και τελειωσα με τα ψωνια της μπεμπουλας, οδηγω ακομα, κακως, θα σταματησω απο αυριο!!!!!!!!!!!!!!!

σας αγαπω πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα αγαπουλες μου.....ουφφφφφφφφ....τι καυσωνας ειναι παλι αυτος??????

ποπακι μουουουυουουου....τελειωσατε με τα ψωνια σας?????τελειααααααααα.....καλοριζικα να ειναι και να τα χαρει η μπουμπουδενια σας!!!!!

λενιω μουουουυοουυ....φτανει και για σενα η ωρα γλυκουλα μου.....ενα ακομα ραντεβου και....τσουπππππππ....χιχιχιχιχιχιχιχι......

ματιναρααααααααααααααα........τι καλο εφτιαξες για το τραπεζι?????για πεςςςςς...μιαμ μιαμ μιαμ μιαμ.....αχχχχχχχχ....τι αφορητη πεινα ειναι αυτη που εχωωωωωωωωωωωωωωω??????ποσο θα κρατησει ακομα???????

bg1142822.jpg

princess2.gif

καλεεεεεεεεεεεε.....γιναμε λεμονι....αχ πολυ συγκινουμαι.....

το μπιζουδακι μου μεγαλωνει......

τελικα το αλλαξα το ραντεβου...μεθαυριο στις 10 το πρωι θα παω να το δω...να ειμαι

σιγουρη πριν φυγουμε...

bg1142822.jpg

princess2.gif

κοριτσακια μου τι κανετε???????χαθηκα, ειμαι αδιορθωτη, προχθες εγραψα ενα μηνυμα και την ωρα που πηγα να το δημοσιευσω με πεταξε εξω απο το parents!!!!!!!!!!!

χρονια πολλα για το αγορακι σου το γλυκο λενιω μου, αν και καθυστερημενα!!!!!!!!!!!!!κανονιστηκε και η καισαρικη, με το καλο παναγιτσα μου!!!!!!!!!!!!!!!

τα αλλα κοριτσακια???????????διαβαζω ολα καλα ε?αναστασακι μου ελπιζω να ηταν μονο λιγο καφε και μετα τιποτα!!!!!!!!!!!!μην αγχωνεσαι και να ξεκουραζεσαι οσο μπορεις!!!!!!!!!!!!!!

εγω ακομα περιμενω το κρεβατακι απο τελος ιουλιου που θα μου το φερνανε φτασαμε 8/8 και δεν ξερουν ποτε θα μου το φερουν, ποσο θελω να τους βρισω αλλα φοβαμαι μην συγχυστω, θα κανω υπομονη........ολα τα αλλα ειναι ετοιμα, θα φτιαξω και την βαλιτσουλα μου, αχ τι ανυπομονεσια........κοντευουμε!!!!!!!!!!!!!!

απο αυριο θα δινω το παρον καθημερινως μιας και τελειωσα με τα ψωνια της μπεμπουλας, οδηγω ακομα, κακως, θα σταματησω απο αυριο!!!!!!!!!!!!!!!

σας αγαπω πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλημερααα γλυκο μου ποπακηηηηηηηη!ευχαρηστουμε για τα χρονια πολλα!;);)

δεν πειραζει που χαθηκες ειχες σημαντικο κ ευχαριστο λογο:D:Dακομα να φερουν το κρεβατακι ε!ειναι απαραδεκτοι!πολυ σπαστικο να σου λενε θα στο φερουν συντομα κ συνεχεια να το καθυστερουν!να ετοιμασεις κ την βαλιτσουλα σου κ ολα ετοιμα,..γιουπιιιι!πολα χαδακι στη μικρουλα σου !

(((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλεεεεεεεεεεεε.....γιναμε λεμονι....αχ πολυ συγκινουμαι.....

το μπιζουδακι μου μεγαλωνει......

τελικα το αλλαξα το ραντεβου...μεθαυριο στις 10 το πρωι θα παω να το δω...να ειμαι

σιγουρη πριν φυγουμε...

καλησπερα αγαπουλες μου.....ουφφφφφφφφ....τι καυσωνας ειναι παλι αυτος??????

ποπακι μουουουυουουου....τελειωσατε με τα ψωνια σας?????τελειααααααααα.....καλοριζικα να ειναι και να τα χαρει η μπουμπουδενια σας!!!!!

λενιω μουουουυοουυ....φτανει και για σενα η ωρα γλυκουλα μου.....ενα ακομα ραντεβου και....τσουπππππππ....χιχιχιχιχιχιχιχι......

ματιναρααααααααααααααα........τι καλο εφτιαξες για το τραπεζι?????για πεςςςςς...μιαμ μιαμ μιαμ μιαμ.....αχχχχχχχχ....τι αφορητη πεινα ειναι αυτη που εχωωωωωωωωωωωωωωω??????ποσο θα κρατησει ακομα???????

Ρανιουκο μουυυυυυυυυ!μεγαλωσε μωρε ολοκλρηο λεμονακι εγινε το γλυκουλικο!με το καλο να το δειτε το αγγελουδακι σας κ να κανεις ηρεμε;ς διακοπες!

εγω ναι αλη μια επισκεψη κ μετα νατος ο μπεμπης!:D:Dχθες που πηγα στο νοσοκομειο με πιασε ενα ανχος για την ημερα που θα ξαναπαω εκει για καισαρικη!πωπωωωωθα ειμαι τοσο ανχωμενη κ φοβισμενη ειμαι σιγουρη θα τρεμω!:tongue:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα απο την καυτη Κορινθο!!!! web200.jpg

Αφορητη ζεστη κοριτσια πρωι πρωι.....Εσεις τι κανετε????

Ποπακι μου καλοριζικα τα ψωνια της κοριτσαρας σας!!!! Με το καλο να την παρετε αγκαλιτσα γερη και δυνατη!

Λενιω μου μπαινεις και εσυ στην τελικη ευθεια ε? Αντε με το καλο κι εσυ...μετα εχω εγω σειρα πρωτα ο Θεος ή ειναι αλλη πριν απο μενα???? Το πινακακι μας που ειναι καλε??????

Ρανιακι μου γινατε λεμονακι?????Μεγαλωσε ο σπορος...πω πω πως περναει ο καιρος ετσι...?

Εμεις τελικα δεν το καναμε το τραπεζι χθες γιατι δεν μπορεσαν τελικα τα παιδια να ερθουν...παλι καλα που δεν ειχα κανει και τρομερες ετοιμασιες...αφου θα ψηναμε τον περισσοτερο κοπο θα τον εκανε ο αντρουλης...εγω εφτιαξα ενα παστιτσιο το οποιο χαμενο δεν παει...λιγο τζατζικακι ειχα φτιαξει που επισης δεν παει χαμενο γιατι ετσι κι αλλιως αυριο μαλλον θα ερθουν οι κουμπαροι μας που εχει βαφτισει ο αντρας μου την μικρη τους και ειδικα το τζατζικι θα φυγει ολο...η μικρη το τσακιζει!!!!!!!!! Οποτε το κοτοπουλο και τα αλλα για την σχαρα θα φαγωθουν αυριο με το καλο!!!Σαλατουλες που ειναι δροσερες θα φαγωθουν ευχαριστα μιας και εχουμε ντοματουλες απο το μποστανακι μας φρεσκοτατες και χωρις χημικα! Μια χαρα...εγω δεν εχω αντοχες να κανω και πολλα πραγματα...ηδη χθες με το παστιτσιο και το τζατζικι μου φανηκε οτι εσκαψα 5 στρεμματα...χιιχιχ!!!!!

Καλημερα απο την καυτη Κορινθο!!!! web200.jpg

Αφορητη ζεστη κοριτσια πρωι πρωι.....Εσεις τι κανετε????

Ποπακι μου καλοριζικα τα ψωνια της κοριτσαρας σας!!!! Με το καλο να την παρετε αγκαλιτσα γερη και δυνατη!

Λενιω μου μπαινεις και εσυ στην τελικη ευθεια ε? Αντε με το καλο κι εσυ...μετα εχω εγω σειρα πρωτα ο Θεος ή ειναι αλλη πριν απο μενα???? Το πινακακι μας που ειναι καλε??????

Ρανιακι μου γινατε λεμονακι?????Μεγαλωσε ο σπορος...πω πω πως περναει ο καιρος ετσι...?

Εμεις τελικα δεν το καναμε το τραπεζι χθες γιατι δεν μπορεσαν τελικα τα παιδια να ερθουν...παλι καλα που δεν ειχα κανει και τρομερες ετοιμασιες...αφου θα ψηναμε τον περισσοτερο κοπο θα τον εκανε ο αντρουλης...εγω εφτιαξα ενα παστιτσιο το οποιο χαμενο δεν παει...λιγο τζατζικακι ειχα φτιαξει που επισης δεν παει χαμενο γιατι ετσι κι αλλιως αυριο μαλλον θα ερθουν οι κουμπαροι μας που εχει βαφτισει ο αντρας μου την μικρη τους και ειδικα το τζατζικι θα φυγει ολο...η μικρη το τσακιζει!!!!!!!!! Οποτε το κοτοπουλο και τα αλλα για την σχαρα θα φαγωθουν αυριο με το καλο!!!Σαλατουλες που ειναι δροσερες θα φαγωθουν ευχαριστα μιας και εχουμε ντοματουλες απο το μποστανακι μας φρεσκοτατες και χωρις χημικα! Μια χαρα...εγω δεν εχω αντοχες να κανω και πολλα πραγματα...ηδη χθες με το παστιτσιο και το τζατζικι μου φανηκε οτι εσκαψα 5 στρεμματα...χιιχιχ!!!!!

καλημεραααααα Ματινακι μουυυυυυυυυ!τι κανειςςςς?πολυ ζεστη εεεε?

εμεις καλα ειμαστε ακομα!ελπιζω να μην ανεβει κ ποολυ η θερμοκρασια~

αχ λιγο μου εμεινα Ματινακι μου...το ποπακη μας μετα εγω κ μετα εσυ πρπει να εισαι!το πινακακι εχει χαθει για τα καλα!:shock::shock:

περημενω τον αντρουλη μου να ερθει απο μια δουλειτσα ναπαμε να παρουμε βαφες..ανυπομονω να τελειωνουμε κ με αυατ κ να ειναι ετοιμο το σπιτακι μας!:tongue:

ο μπεμπουλης σου τι κανει?:D

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημεραααααα Ματινακι μουυυυυυυυυ!τι κανειςςςς?πολυ ζεστη εεεε?

εμεις καλα ειμαστε ακομα!ελπιζω να μην ανεβει κ ποολυ η θερμοκρασια~

αχ λιγο μου εμεινα Ματινακι μου...το ποπακη μας μετα εγω κ μετα εσυ πρπει να εισαι!το πινακακι εχει χαθει για τα καλα!:shock::shock:

περημενω τον αντρουλη μου να ερθει απο μια δουλειτσα ναπαμε να παρουμε βαφες..ανυπομονω να τελειωνουμε κ με αυατ κ να ειναι ετοιμο το σπιτακι μας!:tongue:

ο μπεμπουλης σου τι κανει?:D

Kαλα ειμαστε λενιω μου εδω ακουμε τραγουδακια και χοροπηδαει ο μπεμπουλης!!!!!!

Βαφες ε? Κι εμεις τελος Αυγουστου πρωτα ο Θεος θα παμε να τις διαλεξουμε και απο Σεπτεμβρη θα βαψουμε να ειναι ετοιμο το δωματιο! Μεχρι 10 οκτωβρη θα ερθει και η κουνια του πρωτα ο Θεουλης και γενικα να το τελειωνουμε το δωματιο του!

Εχω ανεβασει στο φεις 2 φωτογραφιες μου που ημουν 2 1/2 μηνων και 5 μηνων....η τελευταια ειναι οταν ειχα ετοιμαστει για τον γαμο που ειχαμε στην Αργολιδα....για δειτε τις να μου πειτε.....

Kαλα ειμαστε λενιω μου εδω ακουμε τραγουδακια και χοροπηδαει ο μπεμπουλης!!!!!!

Βαφες ε? Κι εμεις τελος Αυγουστου πρωτα ο Θεος θα παμε να τις διαλεξουμε και απο Σεπτεμβρη θα βαψουμε να ειναι ετοιμο το δωματιο! Μεχρι 10 οκτωβρη θα ερθει και η κουνια του πρωτα ο Θεουλης και γενικα να το τελειωνουμε το δωματιο του!

Εχω ανεβασει στο φεις 2 φωτογραφιες μου που ημουν 2 1/2 μηνων και 5 μηνων....η τελευταια ειναι οταν ειχα ετοιμαστει για τον γαμο που ειχαμε στην Αργολιδα....για δειτε τις να μου πειτε.....

βαζεις τραγουδακια του μικρουλη..κααλα κανεις..θα τα μαθει απο τωρα κ οταν βγει θα τραγουδαει κιολας;);)

με το καλο να ετοιμασετε κ σεις το δωματιακι του!:D:D

που εβαλες φωτο στο φβ..εδω μπηκα μωλης τωαρ κ δεν εχει:confused:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

βαζεις τραγουδακια του μικρουλη..κααλα κανεις..θα τα μαθει απο τωρα κ οταν βγει θα τραγουδαει κιολας;);)

με το καλο να ετοιμασετε κ σεις το δωματιακι του!:D:D

που εβαλες φωτο στο φβ..εδω μπηκα μωλης τωαρ κ δεν εχει:confused:

Ναι μωρε του βαζω....αφου μπορει και ακουει...αμεσως το καταλαβαινει και αρχιζει τις τουμπες!

Στο προφιλ μου αν μπεις θα τις δεις...το αλμπουμ λεγεται "κοιλιτσα"

Διαφημίσεις

τις ειδα Ματινακι μου~τελειααααααα η κοιλιτσα!μικρη κμυτερη!κ γω εχω βαλει μια φωτο πριν κανα μηνα πρπει να ειναι αν οχι παραπανω!βεβαια εμενα ειναι μεγαλυτεηρ αλα πολυ μυτερη κ μενα..απο πισω δεν φαινεται οτι ειμαι εγκυος ετσι μου λεγανε τωρα δεν ξερω οσο να ναι εχει μεγαλωσει κ πιο πολυ!:tongue:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

τις ειδα Ματινακι μου~τελειααααααα η κοιλιτσα!μικρη κμυτερη!κ γω εχω βαλει μια φωτο πριν κανα μηνα πρπει να ειναι αν οχι παραπανω!βεβαια εμενα ειναι μεγαλυτεηρ αλα πολυ μυτερη κ μενα..απο πισω δεν φαινεται οτι ειμαι εγκυος ετσι μου λεγανε τωρα δεν ξερω οσο να ναι εχει μεγαλωσει κ πιο πολυ!:tongue:

Ευχαριστωωωωω.......βεβαια εχει μεγαλωσει κι αλλο τωρα η κοιλια γιατι αυτη η φωτο ηταν πριν ενα μηνα! Αλλα οντως απο πισω δεν φαινομαι για εγκυος...απο δω και περα να δουμε αν και νομιζω οτι δεν θα πολυπαρω κιλα...

Ευχαριστωωωωω.......βεβαια εχει μεγαλωσει κι αλλο τωρα η κοιλια γιατι αυτη η φωτο ηταν πριν ενα μηνα! Αλλα οντως απο πισω δεν φαινομαι για εγκυος...απο δω και περα να δουμε αν και νομιζω οτι δεν θα πολυπαρω κιλα...

κ γω δεν νομιζω να παρεις πολα κιλα!εγω εχω κολισει τωρα στα 11 αν μετρησε σωστα η γιατρος μου γιατι σε μενα δειχνει 13 κ στη μαμα 12..οποτε καπου εκει ειμαι..προσεχω τωρα..ουτε βραδυα τρωω κ εχω κοψει πααρ πολυ τα γλυκα!

αν σου πω Ματινακι μου οτι ηδη μου λειπουν πολα απο την εγκυμοσηνη~οπως το θετικο τεστ οι πρωτες επισκεψεις!τα σκεφτομαι κ μου λειπουν απο τωρα που να γεννησω κιολας!σιγουρα θα θελω κ τριτο δεν το συζητω αλα τα οικονομικα ειναι που σε κρατανε!θα ειναι πολυ δυσκολα!:(:(

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

κ γω δεν νομιζω να παρεις πολα κιλα!εγω εχω κολισει τωρα στα 11 αν μετρησε σωστα η γιατρος μου γιατι σε μενα δειχνει 13 κ στη μαμα 12..οποτε καπου εκει ειμαι..προσεχω τωρα..ουτε βραδυα τρωω κ εχω κοψει πααρ πολυ τα γλυκα!

αν σου πω Ματινακι μου οτι ηδη μου λειπουν πολα απο την εγκυμοσηνη~οπως το θετικο τεστ οι πρωτες επισκεψεις!τα σκεφτομαι κ μου λειπουν απο τωρα που να γεννησω κιολας!σιγουρα θα θελω κ τριτο δεν το συζητω αλα τα οικονομικα ειναι που σε κρατανε!θα ειναι πολυ δυσκολα!:(:(

Ματινακι μου παω να ετοιμαστω ναι\!θα τα πουμε αργοτερα..η μαλον αυριο..φιλακια πολλααααααα κ χαδακια στον μπεμπακο σου!;)

Αχ λενιω μου κι εγω ηδη σκεφτομαι το 2ο παιδι το πιστευεις???? Αφου ελεγα οτι θα ηθελα να μεγαλωσει λιγο ο μπεμπουλης και μετα να παμε για 2ο αλλα θελω να κανω τουλαχιστον 3 οποτε μαλλον θα περασει κανα 6μηνο πρωτα ο Θεος και θα βαλουμε μπρος και παλι, υγεια να εχουμε πρωτα απ'ολα...αλλωστε δεν ξερεις αν πιασεις αμεσως ετσι δεν ειναι????

Αντε λενιω μου θα τα πουμε αργοτερα! Φιλακια και στα 2 σου τα αντρακια!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...