Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , Alex@ είπε:

Το 15 δεν είναι απαγορευτικό όταν το ανώτερο φυσιολογικό είναι 12, επίσης είπες μέσος όρος το 15 άρα έχεις κύκλους με μικρότερη τιμή. Η οιστραδιολη ποση ειναι;;

Ελπίδες πάντα υπάρχουν, μην χάνεις το κουράγιο σου!

Γενικά η fsh είναι μεταξύ 12-19 και η ε2 23-80. Απλά με την ΑΜΗ 0,07 έπαθα σοκ! Τί να πω.. η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία!

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

καλημερα στα υπολοιπα κοριτσακια!προβλεπεται πολυ ερημια στο καφε ειμαι σιγουρη!:tongue:

εγω ξυπνια απο της 6 κ κατι~ο αντρας μου εφυγε για δουλεια..χθες περημεναμε την κουκετα αλ δεν μας την φερανε κλασικα..το περημενα..σημερα μας ειπε για να δουμε!:rolleyes::rolleyes:

τελικα χθες πηγαμε στα τζαμπο τελυταια στιγμη να παρουμε δωρακισ το μικρο κ δεν ηθελε τιποτα το πιστευετε!τον ρωτουσα αν ηθελε κατι απο αυατ που του εδειχνα αλα αυτος τιποτα μααμ δεν θελω τιποτα μου ελεγε απλα απολαμβανε να κυκλοφορει μεσα στα τζαμπο κ να χωρευει με τα τραγουδακια\!τελικα δεν του πηρα τιποτα..ηθελα κατι φθηνο αλα να του αρεσει..τελικα θα του παρω ρουχαλακια για το χειμωνα λιγες φορμες!μετα απο κει πηγαμε στα goodys ειχε εναν παιδοτοπο κ επαιξε εκει λιγακι μεχρι που ακουσε τα τραγουδια που του αρεσουν οπως τη jenifer lopez ενα καινουριο κ ξεκηνησε το χορο..ειχαν γυρησει ολοι να τον κοιτανε κ αυτος εκει ψωνηζοταν το γιαυρι μου!εμεις με τον αντρα μου απο την μια περηφανοι γονεις κ απο την αλη καπως αμηχανοι!το σκατουλι μου εχει τρελα με το χορο κ τα τραγουδια!κ χωρευει μεστο ρυθμο κανεις κατι κινησεις..μου ρχεται να δημοσιευσω κανα βιντεακι αλα το σκεφτομαι!αυταααααα!εχει μια δροσουλα τωραααα!τι καλαααααα!

στον υπνο μου εβλεπα μια λεκανη γεματη σκ...α!οτι να ναι!λενε οτι ειναι καλο αλα δεν ξερω για να δουμε!:shock::rolleyes::rolleyes:

αν δεν μηλησουμε να εχετε μια ομορφη μερααααα!

φιλακια πολλαααααααααααα:D:D

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα στα υπολοιπα κοριτσακια!προβλεπεται πολυ ερημια στο καφε ειμαι σιγουρη!:tongue:

εγω ξυπνια απο της 6 κ κατι~ο αντρας μου εφυγε για δουλεια..χθες περημεναμε την κουκετα αλ δεν μας την φερανε κλασικα..το περημενα..σημερα μας ειπε για να δουμε!:rolleyes::rolleyes:

τελικα χθες πηγαμε στα τζαμπο τελυταια στιγμη να παρουμε δωρακισ το μικρο κ δεν ηθελε τιποτα το πιστευετε!τον ρωτουσα αν ηθελε κατι απο αυατ που του εδειχνα αλα αυτος τιποτα μααμ δεν θελω τιποτα μου ελεγε απλα απολαμβανε να κυκλοφορει μεσα στα τζαμπο κ να χωρευει με τα τραγουδακια\!τελικα δεν του πηρα τιποτα..ηθελα κατι φθηνο αλα να του αρεσει..τελικα θα του παρω ρουχαλακια για το χειμωνα λιγες φορμες!μετα απο κει πηγαμε στα goodys ειχε εναν παιδοτοπο κ επαιξε εκει λιγακι μεχρι που ακουσε τα τραγουδια που του αρεσουν οπως τη jenifer lopez ενα καινουριο κ ξεκηνησε το χορο..ειχαν γυρησει ολοι να τον κοιτανε κ αυτος εκει ψωνηζοταν το γιαυρι μου!εμεις με τον αντρα μου απο την μια περηφανοι γονεις κ απο την αλη καπως αμηχανοι!το σκατουλι μου εχει τρελα με το χορο κ τα τραγουδια!κ χωρευει μεστο ρυθμο κανεις κατι κινησεις..μου ρχεται να δημοσιευσω κανα βιντεακι αλα το σκεφτομαι!αυταααααα!εχει μια δροσουλα τωραααα!τι καλαααααα!

στον υπνο μου εβλεπα μια λεκανη γεματη σκ...α!οτι να ναι!λενε οτι ειναι καλο αλα δεν ξερω για να δουμε!:shock::rolleyes::rolleyes:

αν δεν μηλησουμε να εχετε μια ομορφη μερααααα!

φιλακια πολλαααααααααααα:D:D

Λενιώ μου καλημέρα! Απόλαυση ο μικρούλης σου! Αχ πόσο με τραβάνε αυτά τα παιδάκια! Όσο για τα σκ....α μην αγχώνεσαι, είναι πάρα πολύ καλό το όνειρο! Φιλάκια!!!!

κοριτσάκια μου τι κάνετε???????????? σας γράφω από το δωμάτιο του ξενοδοχείου.... σκούρα τα πράγματα.... είδα πάλι καφέ!!!!!!! είμαι χάλια ... μου είπε να περιμένω λίγο κ να πάρω ουτροτζεσταν αν δεν σταματησει.... κ μου είπε ξάπλα...

Αλλά γιατί??? δεν μπορω να καταλάβω... αφού δεν κουραστηκα.....

Λενάκι μου είδα ότι εχει γενεθλια ο μικρος σου!!!!!!!!!! να τον χαιρεστε κοριτσακι μου!!! και να είναι παντα υγιεις κ ευτυχισμενος!!!!!!!!!!!

αχ αναστασακι μου μην ανυσηχεις καθολου....σιγουρα δεν ειναι κατι σοβαρο...ειμαι σιγουρη!!!!!εχεις περασει το πρωτο επικινδυνο τριμηνο οποτε θα πανε ολα καλα!!!!!λιγα καφε ειναι και τιποτα αλλο...κατσε ξαπλα και θα δεις που θα κοπουν!!!!

φιλακια πολλαααααααααααααααααα.....((((((((((((((((((((())))))))))))))))))):D

bg1142822.jpg

princess2.gif

καλημερα αγαπουλες μου...τι κανετε?

λενιω μου τοσο νωρις ξυπνησες εεε?????κι εγω δε μπορουσα να κοιμηθω παραπανω αν και επεσα αργουτσικα χθες!!!!!το γλυκουλι το ζουζουνι σου....λιονταρακι με τα ολα του ειναι....ετσι κανουν τα λιονταρκια!!!!!εχουν καλλιτεχνικη φλεβα!!!!!!χιχιχιιιχιχ...

ιωαννακι μου τι κανεις?το σπορακι το γλυκο ?υπομονη μεχρι την αυχενικη και θα δεις πως θα εχει γινει....θα τρελλαθεις!!!!!!

κοριτσακια μου παω λαικη και σουπερ και ξαναγυρναω...σημερα λεω να φτιαξω μια σπανακοπιτα....μου εδωσαν μια συνταγη για φυλο και θα τη κανω!!!!

μακιααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα πολλααααααααααααααααααααααα.....

bg1142822.jpg

princess2.gif

Λενιώ μου καλημέρα! Απόλαυση ο μικρούλης σου! Αχ πόσο με τραβάνε αυτά τα παιδάκια! Όσο για τα σκ....α μην αγχώνεσαι, είναι πάρα πολύ καλό το όνειρο! Φιλάκια!!!!

καλημερα Ιωαννακι μου!ναι ο σκατουλης οταν δεν ειναι γκρινιαρης ειναι πολυ καλουλης..γιατι οταν τον πιανουν οι γκρινιες..αστα να πανε!μην λεμε μονο τα καλα!:tongue::tongue:μακαρι να ειναι καλα τα σκα..α!λενε λεφτα!λετε να γραψω κανα τζοκερ!:rolleyes::tongue:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

καλημερα αγαπουλες μου...τι κανετε?

λενιω μου τοσο νωρις ξυπνησες εεε?????κι εγω δε μπορουσα να κοιμηθω παραπανω αν και επεσα αργουτσικα χθες!!!!!το γλυκουλι το ζουζουνι σου....λιονταρακι με τα ολα του ειναι....ετσι κανουν τα λιονταρκια!!!!!εχουν καλλιτεχνικη φλεβα!!!!!!χιχιχιιιχιχ...

ιωαννακι μου τι κανεις?το σπορακι το γλυκο ?υπομονη μεχρι την αυχενικη και θα δεις πως θα εχει γινει....θα τρελλαθεις!!!!!!

κοριτσακια μου παω λαικη και σουπερ και ξαναγυρναω...σημερα λεω να φτιαξω μια σπανακοπιτα....μου εδωσαν μια συνταγη για φυλο και θα τη κανω!!!!

μακιααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα πολλααααααααααααααααααααααα.....

καλημερα Ρανιουκο μουυυυυ!η εγκυμοσηνη εχει κ αυπνιες αστα ν πανε!

ετσι ειναι τα λιονταρακια λεσ ?χορευταρας μας βγηκε;);)

καλα ψωνια..φιλακια πολλαααααααααα!;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ηρθα κοριτσουδια μου......λοιπον...ξεκιναω τη σπανακοπιταααααααααααααααα.....μολις τελειωσω θα σας στειλω κομματαραααααααααααααααααα.....χοχιχιχιχιχιχι

Ράνια μου πεθαίνω για σπανακόπιτα! Όσο για την αυχενική είμαι σίγουρη πως θα ξετρελλαθώ! Σαν φαντάρος νιώθω, μετράω μέρες! 17 και σήμερα!!!!!

Λενιώ μου εννοείται πως δεν λέμε μόνο τα καλά αλλά εγώ το βλέπω στα ανήψια μου, ότι ζαβολιά και όση γκρίνια και να έχουν ένα τους χαμόγελο και μία αγκαλιά τους με κάνουν και τα ξεχνάω ΟΛΑ!!!! Φαντάσου να είναι το παιδάκι σου! Γερά να είναι και δεν πειράζει και η γκρίνια τους είναι μέσα στο πρόγραμμα!

Καλά του χρόνου θα έχουμε πολύ γέλιο! Τώρα μιλάμε για εξετάσεις, για κλωτσιές κλπ και σε 1 χρόνο θα λέμε για πάνες, μπιμπερό, κολικούς κλπ!!!! Πολύ γέλιο και πολύ ξενύχτι μας περιμένει κορίτσια! Χαλάλι όμως για τα παιδάκια μας!!!!

καλημεραααααααααααααααααααααα....τι κανετε φιλαρακια γλυκα?

πηγατε για μπανακι εεε??????να περασετε τελειαααααααααααααα.....

εγω πριν λιγο ξυπνησα και τρωω το κρουασανακι μου με το γαλατακι μου!!!!!

bg1142822.jpg

princess2.gif

Διαφημίσεις

Ράνιααααααααααααααααα ακόμη η σπανακόπιτα καλέ; Μου έσπασε τη μύτη η μυρωδιά!:-P:razz::-P:razz::-P

χαχχχαχχαχχχχ....ετοιμη ιωαννακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι......ελααααααααααααααααα...

κοπιασεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.....:P:D

bg1142822.jpg

princess2.gif

καλημερουδιααααααααααααα!

τι κανετεεεεεεεεεε?εχει να πεσει ερημια αυτες τις μερεςςςςς:tongue::tongue:

πως ειστε/?

εγω καλα..χθες πηγαμε θαλασσα αλα δεν ηταν καλη ειχε κυματα κ ειχε βρωμισει λιγο..μετα στη πεθρα για φαγακι!ετοιμασαμε το δωματιο του μικρου κ σημερα θα παμε για βαφες για σαλονι κ κρεβατοκαμαρα!ο αντρας μου βγηκε σε αδεια τι καλααα!σε κανα 2 ωριτσες θα παω να δω κ το ζουζουνακι μου!στης 11 εχω ραντεβου!εχει γινει απιστευατ ζωηρος..ποδαρακια χερακι δεν ξερω πια τι πιανω αλα ειναι συνεχεια σε κινηση..το απολαμβανω φυσικα!

αυτααααααααα!να εχετε μια ομορφη μερα..φιλακια πολλαααααα στα ζουζουνακια σας κ πολα χαδακια στις κοιλιτσες!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Καλημερααααααααααααααα......!!!!!!!!!!!!

Καλη εβδομαδαααααααααα......!!!!!!!!!!!!!

Τι κανετε?????

Εγω γυρισα απο ψωνια...πολυ ζεστη!!!!! Εχουμε τραπεζι σημερα σε ενα φιλικο μας ζευγαρι που εχουν ερθει απο Θεσσαλονικη διακοπες εδω.

Το σαββατοκυριακο ειχαμε παρεουλα τα ανηψακια παλι...πολυ γελιο αλλα και πολυ κουραση....οσο βαραινω τοσο πιο πολυ κουραζομαι.

Λενιω μου με το καλο να δειτε το ζουζουνακι σας!!!!!!

Ιωαννακι μου τελειωσε η αντιβιωση? Αντε κοριτσακι το τελευταιο να ηταν αυτο!

Τα αλλα κοριτσακια μου τι κανουν??? Χανομαστε...

Καλημερααααααααααααααα......!!!!!!!!!!!!

Καλη εβδομαδαααααααααα......!!!!!!!!!!!!!

Τι κανετε?????

Εγω γυρισα απο ψωνια...πολυ ζεστη!!!!! Εχουμε τραπεζι σημερα σε ενα φιλικο μας ζευγαρι που εχουν ερθει απο Θεσσαλονικη διακοπες εδω.

Το σαββατοκυριακο ειχαμε παρεουλα τα ανηψακια παλι...πολυ γελιο αλλα και πολυ κουραση....οσο βαραινω τοσο πιο πολυ κουραζομαι.

Λενιω μου με το καλο να δειτε το ζουζουνακι σας!!!!!!

Ιωαννακι μου τελειωσε η αντιβιωση? Αντε κοριτσακι το τελευταιο να ηταν αυτο!

Τα αλλα κοριτσακια μου τι κανουν??? Χανομαστε...

kalhmera Ματινακι μουυυυ~κουραστηκες ε!ασε οσο μεγαλωνει η κοιλιτσα τα πραγματα δυσκολοευουν τι να κανεις?

εμεις γυρησαμε πριν καμια ωριτσα..ανοιξα καρτελα στο νοσοκομειο κ τωρα θα ξαναπω για ραντεβου σε ενα μηνα..κ αρχες οκτωμβρη ειπαν θα μου κλεισουν ραντεβου για καισαρικη κ αυτο χαρη στη γιατρο που βρηκα αλιως δεν θα με βαζανε!δεν ειδαμε το μωρακι μονο καρδουλα ακουσαμε με ενα μηχανηματακι!:(μου ειπαν σε 10 μερες περιπου να κανω μια εξεταση την οργανικη αναπτηξη του μωρου..ελπιζω να το θυμαμαι σωστα..στον μικρο δεν την ειχα κανει..κ μου λενε καλυτερα α την κανω εξω εκει που κανουν κ την αυχενικη..θα ρωτησω την γιατρο μου να δουμε τη αποψη εχει!

αυτααααα~φιλακιαααααααα

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...