Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

κοριτσακια μου χρονια πολλα και Χριστος Ανεστη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!και του χρονου με υγεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σοφακι μου ευχομαι την επομενη φορα να εχεις σπορακι στην κοιλιτσα!!!!!!!(((((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

νενακι μου παντα αξια να εισαι!!!!!!!!να βαλεις μπολικο λαδακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μακια μακια πολλααααααααααα!!!!!!

ματινακι μου με το καλο το μπεμπακι σας!!!!!!!!!!του χρονου το πασχα θα το εχετε αγκαλιτσα ολοκληρο παιδακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

λενακι μου γλυκο τι καλα που χαρηκαν παιχνιδι τα παιδακια!!!!!!!!!!!!!μην μου ανησυχεις για το μωρακι σου!!!!!!!ειναι μια χαρουλα!!!!!!!αλλα για να σου φυγει το αγχος και για να δουμε το φυλλο;)πηγαινε αυριο στην γιατρο!!!!!!!δεν μπορει να ζουζουνευει ολη την ωρα στην κοιλιτσα, να ειναι και λιγο ησυχο!!!!!!!!σ'αγαπω πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!

εγω μια χαρα τα περασα, πολυ φαι!!!!!!!!!!!!!και του χρονου!!!!!!!!!!!!!!!!!

(((((((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

GetAttachment.aspx?tnail=0&messageId=68e43cc1-da4c-44a5-93c0-6c99ff4929ab&Aux=44|0|8CDD18FEBCCBD20||0|0|0|0||&maxwidth=220&maxheight=160&size=Att

καταφερα να βαλω φωτο την κοιλιτσα!!!!!!!!!!!!χιχιχιχιχιχιχι!!!!!!!

ωχ εχτες απο το σπιτι την εβλεπα την φωτο.....:(, τελος παντων!!!!!!

καλημερααααααααα ολη μερα!!!!!!!!!!!γραφειο.....μπλιαχ!!!!!!!!τουλαχιστον ειναι τριτη, φαγαμε την δευτερα!!!!!!!!;) τι κανετε κοριτσουδια???????

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

GetAttachment.aspx?tnail=0&messageId=68e43cc1-da4c-44a5-93c0-6c99ff4929ab&Aux=44%7C0%7C8CDD18FEBCCBD20%7C%7C0%7C0%7C0%7C0%7C%7C&maxwidth=220&maxheight=160&size=Att

καταφερα να βαλω φωτο την κοιλιτσα!!!!!!!!!!!!χιχιχιχιχιχιχι!!!!!!!

ωχ εχτες απο το σπιτι την εβλεπα την φωτο.....:(, τελος παντων!!!!!!

καλημερααααααααα ολη μερα!!!!!!!!!!!γραφειο.....μπλιαχ!!!!!!!!τουλαχιστον ειναι τριτη, φαγαμε την δευτερα!!!!!!!!;) τι κανετε κοριτσουδια???????

ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ ΠΟΠΑΚΗ ΜΟΥΥΥΥΥΥ~ΚΟΙΤΑΞΑ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΣΟΥ ΑΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ Κ ΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ..ΠΑΛΙΑ ΝΟΜΙΖΩ ΗΤΑΝ ΑΛΙΩς ΜΑΛΟΝ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΡΙΘΜΥΣΗ Κ ΔΝΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ!:rolleyes::rolleyes:

ΠΩς ΕΙΣΑΙ ΓΛΥΚΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ?

ΕΓΩ ΜΩΛΗς ΕΚΑΝΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΕΙΧΑ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΠΙΩ ΝΤΕΚΑΦΕΙΝΕ ΦΥΣΙΚΑ Κ ΛΙΓΟ ΤΣΟΥΡΕΚΑΚΙ ΤΗς ΜΑΜΑς!ΕΚΕΛΙΣΑ ΤΕΛΙΑΚ ΡΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗς 7!ΑΝΥΠΟΜΟΝΩΩΩ!ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ ΠΟΠΑΚΗ ΜΟΥΥΥΥΥΥ~ΚΟΙΤΑΞΑ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΣΟΥ ΑΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ Κ ΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ..ΠΑΛΙΑ ΝΟΜΙΖΩ ΗΤΑΝ ΑΛΙΩς ΜΑΛΟΝ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΡΙΘΜΥΣΗ Κ ΔΝΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ!:rolleyes::rolleyes:

ΠΩς ΕΙΣΑΙ ΓΛΥΚΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ?

ΕΓΩ ΜΩΛΗς ΕΚΑΝΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΕΙΧΑ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΠΙΩ ΝΤΕΚΑΦΕΙΝΕ ΦΥΣΙΚΑ Κ ΛΙΓΟ ΤΣΟΥΡΕΚΑΚΙ ΤΗς ΜΑΜΑς!ΕΚΕΛΙΣΑ ΤΕΛΙΑΚ ΡΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗς 7!ΑΝΥΠΟΜΟΝΩΩΩ!ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!

λενακι μου καλημερα!!!!!!!!!!!!!!αχ τι καλα που εκλεισες ραντεβου σημερα!!!!!θα ηρεμησεις!!!!!!!ολα καλα θα ειναι!!!!!!!

ναι καποια ρυθμιση θελει, αλλα την εβαλα εδω την φωτο και εχτες την εδειχνε κανονικα!!!!!!δεν πειραζει!!!!!!:( μμμμ τσουρεκακι ε?τελεια!!!!!!συννεφα μαζεψε εδω.....εκει τι καιρο κανει?

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

ωχ....την εμφανισε!!!!!!!!!!!!!!;)
λενακι μου καλημερα!!!!!!!!!!!!!!αχ τι καλα που εκλεισες ραντεβου σημερα!!!!!θα ηρεμησεις!!!!!!!ολα καλα θα ειναι!!!!!!!

ναι καποια ρυθμιση θελει, αλλα την εβαλα εδω την φωτο και εχτες την εδειχνε κανονικα!!!!!!δεν πειραζει!!!!!!:( μμμμ τσουρεκακι ε?τελεια!!!!!!συννεφα μαζεψε εδω.....εκει τι καιρο κανει?

ποπακη μου κ μας εχει συνεφα κ σημερα που ακουγα τον καιρο ελεγε οτι απο σημερα το απογευμα θα εχουμε βροχες!:rolleyes:

αχ ανυπομονω τοσο πολυ μακαρι να ειναι ολα καλα!

που την δειχνει ποπακη μου?εδω η στο προφιλ σου?:confused:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

στο προφιλ σου δειχνει απο κατω οτι εχει ενα ακομη αλμπουμ με ενα χαμογελο αλα δεν εχει φωτο μεσα:confused:

οχι στο αλμπουμ γλυκουλα μου, εδω αν πας πιο κατω θα την δεις πιστευω!!!!!!:confused:

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

1.ria...!!!.....................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ!!!!

2.stellinula...................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ!!!!

3.Εύα..........................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 09/06/2011)'ΜΠΕΜΠΑ'[/b]

4.gina_cfu...................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 14/06/2011)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

5.Katerina_s.................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 08/06/2011) 'ΜΠΕΜΠΑ'

6.ZOUZOUNIARA.............ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 14/08/2011)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

7.Popi..........................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 10/09/2011)'ΜΠΕΜΠΑ'

8.Victwria.....................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 03/09/2011)?????????

9.ελενη-25...................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ)??????????

10.elerinaa.....................ΕΓΚΥΟΣ!(?)

11.mp1979womam........ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 18/11/2011)????????

12.roulaa......................EΓΚΥΟΣ!(?)

14.maril13.....................03/05/2011

15.nena1984.................07/05/2011

13.sophaki1...................26/05/2011

16.ginagr......................???????????

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

αληθεια?????ντοιν, ντοιν!!!!!εγω την βλεπω!!!!!!:confused:ουφ.....κριμα!!!!!!!!:(

αληθεια~αχ γιατι κ γω θελωω!γιατι ομως να μην μου την δειχνει!την εβαλες σαν τικερακι?η απλα σαν φωτο εκει που γραφουμε το μηνυμα!:confused:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

αληθεια~αχ γιατι κ γω θελωω!γιατι ομως να μην μου την δειχνει!την εβαλες σαν τικερακι?η απλα σαν φωτο εκει που γραφουμε το μηνυμα!:confused:

ναι σαν φωτο εκει που βαζουμε το μηνυμα!!!!!:rolleyes:

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...