Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , Alex@ είπε:

Το 15 δεν είναι απαγορευτικό όταν το ανώτερο φυσιολογικό είναι 12, επίσης είπες μέσος όρος το 15 άρα έχεις κύκλους με μικρότερη τιμή. Η οιστραδιολη ποση ειναι;;

Ελπίδες πάντα υπάρχουν, μην χάνεις το κουράγιο σου!

Γενικά η fsh είναι μεταξύ 12-19 και η ε2 23-80. Απλά με την ΑΜΗ 0,07 έπαθα σοκ! Τί να πω.. η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία!

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ιωαννακι μου συγνωμη αλλα μιλουσα στο τηλεφωνο γι'αυτο και δεν σου απαντησα.....ασε γιατι τωρα διαβασα κατι σχετικο με το αλκοολ στην εγκυμοσυνη και εχω τρομαξει λιγο εως πολυ....λεει οτι ουτε ενα ποτηρι αλκοολ δεν θα πρεπει να καταναλωνουν οι εγκυες...οχι οτι πινω αλκοολ αλλα κανα 2-3 φορες που εχουμε βγει με τον αντρα μου για φαγητο εχει τυχει να βαλω ενα ποτηρι απο την μπυρα του....εδω στο σπιτι κανα 2 φορες εχω πιει αλλα στο ποτηρι του κρασιου....τι να πω λες να εχω προκαλεσει κανενα προβλημα στο μωρο?

Ματινάκι μου κι εγώ τώρα το είδα, είχα πάει να απλώσω πλυντήριο και μετά μιλούσα με την αδερφούλα μου στο τηλ!

Όσο για το αλκοόλ τί να πω; Φαντάζομαι πως το συγκεκριμένο άρθρο έχει βάση αλλά μόνο αν η έγκυος έχει κάνει στη ζωή της και για αρκετό καιρό πολλές καταχρήσεις αλλά έχει να κάνει και με την ηλικία, με τον τρόπο ζωής κ.α.!!!! Αν δηλ έχουμε ένα φυσιολογικό τρόπο ζωής σίγουρα ένα ποτήρι μπύρα ή κρασί δεν φαντάζομαι να έχει στα μωράκια μας τις επιπτώσεις που λέει το άρθρο!!!

Δεν πίνω στη ζωή μου ποτέ αλλά σίγουρα δεν χρειάζεται να πανικοβληθούμε κιόλας για ένα ποτήρι κρασί! Αλίμονο!

Ματινάκι μου μην αγχώνεσαι! Φιλάκια πολλά γλυκούλα μου!

Ματινάκι μου κι εγώ τώρα το είδα, είχα πάει να απλώσω πλυντήριο και μετά μιλούσα με την αδερφούλα μου στο τηλ!

Όσο για το αλκοόλ τί να πω; Φαντάζομαι πως το συγκεκριμένο άρθρο έχει βάση αλλά μόνο αν η έγκυος έχει κάνει στη ζωή της και για αρκετό καιρό πολλές καταχρήσεις αλλά έχει να κάνει και με την ηλικία, με τον τρόπο ζωής κ.α.!!!! Αν δηλ έχουμε ένα φυσιολογικό τρόπο ζωής σίγουρα ένα ποτήρι μπύρα ή κρασί δεν φαντάζομαι να έχει στα μωράκια μας τις επιπτώσεις που λέει το άρθρο!!!

Δεν πίνω στη ζωή μου ποτέ αλλά σίγουρα δεν χρειάζεται να πανικοβληθούμε κιόλας για ένα ποτήρι κρασί! Αλίμονο!

Ματινάκι μου μην αγχώνεσαι! Φιλάκια πολλά γλυκούλα μου!

Αχ Ιωαννακι μου εχω ηρεμισει λιγο γιατι αν και μπυρα μου αρεσει να πινω σπανια ομως θα πιω αλκοολ, ειδα οτι το ποσοστο αλκοολ που εχει η μπυρα ειναι μηδαμινο μπροστα στο ποσοστο αλκοολ που εχουν τα αλλα αλκοολουχα ποτα οπως π.χ. το ουϊσκι, η βοτκα και γενικα αυτου του ειδους τα ποτα! Μου εφυγε ενα βαρος μπορω να σου πω γιατι ετσι κι αλλιως εχω πιει συνολικα μια μπυρα.....τεσπα απο δω και περα ουτε γουλια!!!!!

καλημερααααααα σας..τι κανετε φιλεναδιτσες μου?

εγω ειμαι καπως κουρασμενη κ παλι..σημερα ο γιοκας μου εγινε 3!ειχα κοσμο το πρωι κοψαμε κ τουρτα κ πριν λιγο φυγανε κ η νονα του τον πηρε μαζι για λιγες ωριτσες κ γω τωρα ειμαι ανχωμενη φυσικα αλα επεμενε κ ο μικρο κ η κουμπαρα μου κ αντε λεω για λιγο παρτον..κοντα μενουμε αλα εγω ειμαι πολυ ανχωμενη αν κ πρπει να το στμαατησω αυτο κ να γινει πιο ανεξαρτητο το παιδι ελα ομως που δεν μπορω!:rolleyes::rolleyes:

χθες του εκανα τουρτιτσα κ ηταν συνεχεια με το δαχτυλακι του μεσα στη κρεμα..το ευχαρηστηθηκε ο σκατουλης μου..αυτααααα τωρα ειπα να σας διαβασω λιγακι μεχρι να μου τον φερουνε!το απογευμα περημενω κ την κουκετα του κ αν τελειωσουμε νωρης λεμε να τον παμε στα τζαμπο για δωρακι!

Ματινακι μου τι κανεις?δε πστευω αυτο το λιγο που επινες ν απειραξε στο μωρο..αλωστε τα πιοα βαρια ποτα θα ηταν πρβλημα λιγο κρασακι μα ςεπιτρεπεται κ καμαι μπυριτσα..μην ανχωνεσαι!ο μπεμπακος σου θα ειναι μια χαρα!εγω στον μικρο μου πριν μαθω οτι ειμαι εγκυος ειχα πιει βοτκα κ μετα απο λιγες μερες ανακαλυψα οτι ειμαι εγκυος κ ειχα ανχωθει πολυ αλα ολα καλα δοξα το θεω!κ οχι ενα σφηνακι αλα κοντα 3 με 4!:shock::shock:

Ιωαννακι μου σημερα εισαι καπως ε!αχ τα εχει αυατ η εγκμοσηνη!πες τον αντρουλη σου να σου φταιξει την διαθεση με κατι καμια βολτιτσα κατι που θα σε κανει να αισθανθεις ομορφα!;)

πειναωωωωωωωω::shock:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

εγω ειμαι καπως κουρασμενη κ παλι..σημερα ο γιοκας μου εγινε 3!ειχα κοσμο το πρωι κοψαμε κ τουρτα κ πριν λιγο φυγανε κ η νονα του τον πηρε μαζι για λιγες ωριτσες κ γω τωρα ειμαι ανχωμενη φυσικα αλα επεμενε κ ο μικρο κ η κουμπαρα μου κ αντε λεω για λιγο παρτον..κοντα μενουμε αλα εγω ειμαι πολυ ανχωμενη αν κ πρπει να το στμαατησω αυτο κ να γινει πιο ανεξαρτητο το παιδι ελα ομως που δεν μπορω!:rolleyes::rolleyes:

χθες του εκανα τουρτιτσα κ ηταν συνεχεια με το δαχτυλακι του μεσα στη κρεμα..το ευχαρηστηθηκε ο σκατουλης μου..αυτααααα τωρα ειπα να σας διαβασω λιγακι μεχρι να μου τον φερουνε!το απογευμα περημενω κ την κουκετα του κ αν τελειωσουμε νωρης λεμε να τον παμε στα τζαμπο για δωρακι!

Ματινακι μου τι κανεις?δε πστευω αυτο το λιγο που επινες ν απειραξε στο μωρο..αλωστε τα πιοα βαρια ποτα θα ηταν πρβλημα λιγο κρασακι μα ςεπιτρεπεται κ καμαι μπυριτσα..μην ανχωνεσαι!ο μπεμπακος σου θα ειναι μια χαρα!εγω στον μικρο μου πριν μαθω οτι ειμαι εγκυος ειχα πιει βοτκα κ μετα απο λιγες μερες ανακαλυψα οτι ειμαι εγκυος κ ειχα ανχωθει πολυ αλα ολα καλα δοξα το θεω!κ οχι ενα σφηνακι αλα κοντα 3 με 4!:shock::shock:

Ιωαννακι μου σημερα εισαι καπως ε!αχ τα εχει αυατ η εγκμοσηνη!πες τον αντρουλη σου να σου φταιξει την διαθεση με κατι καμια βολτιτσα κατι που θα σε κανει να αισθανθεις ομορφα!;)

Λενάκι μου να τον χαίρεσαι τον μικρούλη σου, πολύχρονος, γερός και πάντα χαρές να έχετε στην οικογένειά σας!!!! Με το καλό και το μωράκι τώρα να τρελλαθείτε όλοι σας από τη χαρά!!!!

Λενάκι μου να τον χαίρεσαι τον μικρούλη σου, πολύχρονος, γερός και πάντα χαρές να έχετε στην οικογένειά σας!!!! Με το καλό και το μωράκι τώρα να τρελλαθείτε όλοι σας από τη χαρά!!!!

ευχαρηστω πολυ Ιωαννακι μου!:Pμας περημενουν μεγαλες χαρες το ευχομαι κ γω αυτο!;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

1559227xmr8ay638f.gif

ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙ ΤΟ ΑΝΤΡΑΚΙ ΣΟΥ ΛΕΝΙΩ ΜΟΥ! ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΖΩΗ!!!!!! ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΔΕΡΦΟΥΛΗΣ ΤΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!

Λενιω μου τελικα ναι εχω ηρεμισει....ηταν μια στιγμη τυψεων αλλα τελικα δεν εγινε και τιποτα...

Παω να ετοιμασω τραπεζι....κοτοπουλακι κοκκινιστο με φασολακια εχει σημερα το μενου....!!!!

Καλο μεσημερι κοριτσακια και καλη ορεξη σε οσες δεν εχουν φαει ακομα!!!!

empty.gif

1559227xmr8ay638f.gif

ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙ ΤΟ ΑΝΤΡΑΚΙ ΣΟΥ ΛΕΝΙΩ ΜΟΥ! ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΖΩΗ!!!!!! ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΔΕΡΦΟΥΛΗΣ ΤΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!

Λενιω μου τελικα ναι εχω ηρεμισει....ηταν μια στιγμη τυψεων αλλα τελικα δεν εγινε και τιποτα...

Παω να ετοιμασω τραπεζι....κοτοπουλακι κοκκινιστο με φασολακια εχει σημερα το μενου....!!!!

Καλο μεσημερι κοριτσακια και καλη ορεξη σε οσες δεν εχουν φαει ακομα!!!!

empty.gif

Ματινακι μου ευχαρηστω παρα πολυ για τις ομορφες ευχες σου!

τελειο το φαγακι σου!το μωρακι σου ειναι πολυ καλα γιαυτο να μην ανχωνεσαι καθολου!

εγω σημερα εχω πονο σαν περιοδου κ πονο στη μεση!:rolleyes:

την δευτερα εχω ραντεβου στης 11 το πρωι στο νοσοκομειο..για να δουμε!:rolleyes:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Ματινακι μου ευχαρηστω παρα πολυ για τις ομορφες ευχες σου!

τελειο το φαγακι σου!το μωρακι σου ειναι πολυ καλα γιαυτο να μην ανχωνεσαι καθολου!

εγω σημερα εχω πονο σαν περιοδου κ πονο στη μεση!:rolleyes:

την δευτερα εχω ραντεβου στης 11 το πρωι στο νοσοκομειο..για να δουμε!:rolleyes:

λενιω μουουουουουουουου....να σας ζησει το μπουμπουκακι σας....να ειναι παντα γερος και τυχερος!!!!!!πολυχρονοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς.....

κουραστηκες λενιω μου μαλλον γι'αυτο πονας...κατσε να ξεκουραστεις λιγακι....πλησιαζει η μερααααααααααααααααααα......ουουουουουυου....

:P

bg1142822.jpg

princess2.gif

Διαφημίσεις

καλησπερα και στα υπολοιπα κοριτσακια......

εγω πριν λιγο ηρθα ,εφαγα λιγο κρεατακι να μου κοψει την ορεξη και το βραδυ θα παμε για φαγητο με τον αντρουλη μου και μετα σινεμαδακι!!!!να ξεσκασουμε λιγακι βρε παιδι μου.......

ουφφφφφφφφφφ.......μια εβδομαδα εμεινε για την αδειουλα μου......

bg1142822.jpg

princess2.gif

λενιω μουουουουουουουου....να σας ζησει το μπουμπουκακι σας....να ειναι παντα γερος και τυχερος!!!!!!πολυχρονοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς.....

κουραστηκες λενιω μου μαλλον γι'αυτο πονας...κατσε να ξεκουραστεις λιγακι....πλησιαζει η μερααααααααααααααααααα......ουουουουουυου....

:P

ρανιουκο μουυυυυυυυ ευχαρηστουμε πολυυυυυυυυ!

δεν ξερω αλα σημερα ειναι καπως εντονα ολα κ φοβαμαι λιγο ..παω να ξαπλωσω πριν ξυπνησει ο μικρος μπας κ μου φυγει!

αχ πλησιαζει ναιιιιιιιιιι!εχω αγωνια κ ανυπομονησια κ λιγο φοβο!;)

χαδακια στη κοιλιτσα σου κ ποολα φιλακιααααα!

((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ρανιουκο μουυυυυυυυ ευχαρηστουμε πολυυυυυυυυ!

δεν ξερω αλα σημερα ειναι καπως εντονα ολα κ φοβαμαι λιγο ..παω να ξαπλωσω πριν ξυπνησει ο μικρος μπας κ μου φυγει!

αχ πλησιαζει ναιιιιιιιιιι!εχω αγωνια κ ανυπομονησια κ λιγο φοβο!;)

χαδακια στη κοιλιτσα σου κ ποολα φιλακιααααα!

((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

ναι ναι...πηγαινε γρηγορα ν αξπλωσεις οκ?

μακια πολλαααααααααααααααααααααααααααα........

((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))

bg1142822.jpg

princess2.gif

κοριτσάκια μου τι κάνετε???????????? σας γράφω από το δωμάτιο του ξενοδοχείου.... σκούρα τα πράγματα.... είδα πάλι καφέ!!!!!!! είμαι χάλια ... μου είπε να περιμένω λίγο κ να πάρω ουτροτζεσταν αν δεν σταματησει.... κ μου είπε ξάπλα...

Αλλά γιατί??? δεν μπορω να καταλάβω... αφού δεν κουραστηκα.....

Λενάκι μου είδα ότι εχει γενεθλια ο μικρος σου!!!!!!!!!! να τον χαιρεστε κοριτσακι μου!!! και να είναι παντα υγιεις κ ευτυχισμενος!!!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

κοριτσάκια μου τι κάνετε???????????? σας γράφω από το δωμάτιο του ξενοδοχείου.... σκούρα τα πράγματα.... είδα πάλι καφέ!!!!!!! είμαι χάλια ... μου είπε να περιμένω λίγο κ να πάρω ουτροτζεσταν αν δεν σταματησει.... κ μου είπε ξάπλα...

Αλλά γιατί??? δεν μπορω να καταλάβω... αφού δεν κουραστηκα.....

Λενάκι μου είδα ότι εχει γενεθλια ο μικρος σου!!!!!!!!!! να τον χαιρεστε κοριτσακι μου!!! και να είναι παντα υγιεις κ ευτυχισμενος!!!!!!!!!!!

Αναστασακι μου καρδουλα μου εχεις τρομοκρατηθει το ξερω αλα αφου σου ειπε ξαπλα κανε αυτο που λεει η γιατρος κ θα περασει..δεν θα ειναι τιποτα σοβαρο ειμαι σιγουρη..το μωρακι σου θα ειναι καλα!εχω ξανακουσει πολες εγκυουλες να εχουν καφε καπου καπου!ευχομαι σημερα να μην εχεις τιποτα!θα περημενουμε νεα σου!

ευχαρηστω πολυ για τις ευχουλες σου!

((((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...