Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

καλημερα κοριτσακια! τι καλημερα δηλ που μεσημεριασε! προσπαθω να μαζευτω στην δουλεια! μεινανε 2 μερες!

θα ξαναμπω φανταζομαι για να σας χαιρετησω, αλλα αν τυχει και δεν προλαβω ευχομαι να περασουμε τελειες διακοπες ολες μας, να ξεκουραστουμε και οταν γυρισουμε με το καλο να ετοιμασουμε τα τελευταια πραγματακια για τα μπιζουδακια μας!

φιλακια!

ματινακι το ειδες το μαγαζι?

Γιωτου μου καλημεροκαλησπερα!!!!! Τι κανετε μαμα και κορη???Ετοιμαζεστε για τις διακοπουλες σας???? Αντε με το καλο να πατε και να περασετε τελεια....φορτωστε μπαταριες με τον αντρουλη σου γιατι ο χειμωνας προμηνυει αρκετη κουραση και ξενυχτια.....

Ευχαριστω για το μαγαζι...το ειδα ναι! Ειδες αν ειχε υφασματα για κουρτινα με tweety?????

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ιωαννακι μου τι κανεις???? Πως παει το στομαχακι καλυτερα????

Ο μπεμπακος κλωτσαει συνεχεια....ακουμε και τραγουδακια καθε πρωι και κανει λες και πραγματικα χορευει!!!!! Πολυ γελιο μιλαμε....κοντευεις κι εσυ να το νιωσεις ε?????

Αχ Ματινάκι μου ευτυχώς πολύ καλύτερα! Πραγματικά δεν βλέπω την ώρα να το καταλάβω! Προς το παρόν περιμένω την αυχενική στις 23/8 και μετά μπαίνοντας στον 4ο θα περιμένω μέρα με τη μέρα να το νιώσω!

Γιωτου μου καλημεροκαλησπερα!!!!! Τι κανετε μαμα και κορη???Ετοιμαζεστε για τις διακοπουλες σας???? Αντε με το καλο να πατε και να περασετε τελεια....φορτωστε μπαταριες με τον αντρουλη σου γιατι ο χειμωνας προμηνυει αρκετη κουραση και ξενυχτια.....

Ευχαριστω για το μαγαζι...το ειδα ναι! Ειδες αν ειχε υφασματα για κουρτινα με tweety?????

ναι ειχε με tweety ή δυο ή τρια σχεδια. περιμενω πως και πως να φυγω!!!:-P

καλα ειμαστε και εμεις! χορευταρας ο μικρος? αχ θα καψει καρδιες οταν μεγαλωσει!!!

Γιωτουλα μου εσυ μπορει να μπεις για να μας χαιρετισεις αλλα μπορει να μην ειμαι εγω μεσα οποτε σου ευχομαι να εχετε πολυ μα παρα πολυ καλες διακοπες και καλη επιστροφη!!!! Αντε και του χρονου με τα μπεμπακια μας διακοπες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

happy_summer_holidays.gif

ναι ειχε με tweety ή δυο ή τρια σχεδια. περιμενω πως και πως να φυγω!!!:-P

καλα ειμαστε και εμεις! χορευταρας ο μικρος? αχ θα καψει καρδιες οταν μεγαλωσει!!!

Α ωραια...εδω εχουν 15 ευρω το μετρο και για σεντονια βρηκα με 5 ευρω και 9 αν θελω disney και looney tunes....εκει οι τιμες ειναι καλυτερες ή περιπου οι ιδιες????

Διαφημίσεις

Γιωτουλα μου εσυ μπορει να μπεις για να μας χαιρετισεις αλλα μπορει να μην ειμαι εγω μεσα οποτε σου ευχομαι να εχετε πολυ μα παρα πολυ καλες διακοπες και καλη επιστροφη!!!! Αντε και του χρονου με τα μπεμπακια μας διακοπες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

happy_summer_holidays.gif

σε ευχαριστω πολυ κοριτσακι μου! και εσεις να περασετε τελεια και να ξεκουραστητε! του χρονου με κουβαδακια και μπρατσακια διακοπες!!!

Α ωραια...εδω εχουν 15 ευρω το μετρο και για σεντονια βρηκα με 5 ευρω και 9 αν θελω disney και looney tunes....εκει οι τιμες ειναι καλυτερες ή περιπου οι ιδιες????

6 ευρω το μετρο η κουρτινα, σεντονια δεν θυμαμαι να σου πω την αληθεια. εμεις πηραμε 4 μετρα και αυτο με τα θυλακια που ραβεται επανω και πληρωσαμε 28 ή 30 ευρω

σε ευχαριστω πολυ κοριτσακι μου! και εσεις να περασετε τελεια και να ξεκουραστητε! του χρονου με κουβαδακια και μπρατσακια διακοπες!!!

Αχχχχ....ναι ναι τελειααααααα!!!!!!!!!!!!!!!

6 ευρω το μετρο η κουρτινα, σεντονια δεν θυμαμαι να σου πω την αληθεια. εμεις πηραμε 4 μετρα και αυτο με τα θυλακια που ραβεται επανω και πληρωσαμε 28 ή 30 ευρω

Μομο 6 ευρω????Εδω μας γδυνουν κανονικα δηλαδη??? Πω πω μιλαμε για 60% κατω εκει ετσι????? Θα ξαναπαω εδω μια βολτα τωρα που εχουν εκπτωσεις μπας και βρω καμια προσφορα αλλιως θα παω εκει που πηγατε και εσεις γιωτουλα μου!!!

Μομο 6 ευρω????Εδω μας γδυνουν κανονικα δηλαδη??? Πω πω μιλαμε για 60% κατω εκει ετσι????? Θα ξαναπαω εδω μια βολτα τωρα που εχουν εκπτωσεις μπας και βρω καμια προσφορα αλλιως θα παω εκει που πηγατε και εσεις γιωτουλα μου!!!

και εδω τοσο τα εχει, απλα το μαγαζι που βρηκα ειναι οικονομικο. το ψαξαμε πολυ γιατι ηθελα τουλαχιστον 70 € για κουρτινα.

σχολαω!!!!!!!!!!!!! φιλακια!!!

Διαφημίσεις

Κοριτσακια σας αφηνω...παω να στρωσω τραπεζακι γιατι σε λιγο ερχεται ο αντρουλης μου! Ψαρακι στο φουρνο με πατατες εφτιαξα....ανυπομονω να φαωωωωωωω..........!!!!!!!!!!!!

Σας στελνω πολλα φιλια και σας ευχομαι καλο μεσημερι και καλη ορεξη!!!!

669332wq98chfu8j.gifempty.gif

Κοριτσακια σας αφηνω...παω να στρωσω τραπεζακι γιατι σε λιγο ερχεται ο αντρουλης μου! Ψαρακι στο φουρνο με πατατες εφτιαξα....ανυπομονω να φαωωωωωωω..........!!!!!!!!!!!!

Σας στελνω πολλα φιλια και σας ευχομαι καλο μεσημερι και καλη ορεξη!!!!

669332wq98chfu8j.gifempty.gif

καλη ορεξη! και εγω γαυρο εχω, παω να τηγανισω!!! φιλακια

ουουουουουουου...καλησπερα κοριτσακια μου....

τι κανετε?αρχιζει μια μια και τη κανει για διακοπουλες εεεεε????

εμεις ολα καλα ....τιποτα νεο....τελικα αλλαξα ραντεβου στο γιατρο και το εκανα 10 αυγουστου...επειδη 14 φευγουμε θελω να φυγω ξενοιαστη οτι ολα ειναι καλα!!!!

ελπιζω να δουμε και το φυλο...στο περιπου δηλαδη...

γιωτακι να περασετε τελεια και να ξεκουραστεις οσο μπορεις....μακια πολλα....

ματινακι,ιωαννακι,λενιω,ποπακι,εφακι φιλακια πολλα σε ολεςςςςςςςςςςςςςςςς.....

bg1142822.jpg

princess2.gif

ουουουουουουου...καλησπερα κοριτσακια μου....

τι κανετε?αρχιζει μια μια και τη κανει για διακοπουλες εεεεε????

εμεις ολα καλα ....τιποτα νεο....τελικα αλλαξα ραντεβου στο γιατρο και το εκανα 10 αυγουστου...επειδη 14 φευγουμε θελω να φυγω ξενοιαστη οτι ολα ειναι καλα!!!!

ελπιζω να δουμε και το φυλο...στο περιπου δηλαδη...

γιωτακι να περασετε τελεια και να ξεκουραστεις οσο μπορεις....μακια πολλα....

ματινακι,ιωαννακι,λενιω,ποπακι,εφακι φιλακια πολλα σε ολεςςςςςςςςςςςςςςςς.....

Ρανιακι μουυυυυυυ...........!!!!! Τι κανεις γλυκουτσικο μου??? Το σπορακι μας καλα???? Καλυτερα που θα πας στον γιατρο πριν τις διακοπες για να εισαι ξεγνοιαστη...θα σου δωσει και οδηγιες ο γιατρος τι πρεπει να κανεις οποτε καλυτερα ετσι...αλλωστε παντα ειναι καλυτερα οταν βλεπεις το σπορακι σου νωριτερα...κι εγω ανυπομονω να περασουν οι μερες να παμε να το δουμε....σε καμια 10αρια θα παμε...ουφ πολυς ο καιρος!!!!!!

Σου στελνω φιλακια και χαδακια στην κοιλιτσα!!!!!!!!!!

((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...