Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

κορίτσια μόλις γύρισα!!! όλα τέλεια!! δόξα το θεούλη!! είμαι πολύ χαρούμενη!! 190 γραμμάρια είμαστε!! χιχιιχιχιχι!!! δεν καθόταν σε καλή θέση για να δει η γιατρός καθαρά τι είναι.... και μου λέει εσύ τι λες να είναι??? λεω εγώ ΄νιώθω πως είναι αγόρι.. και μου λέει δεν στο λέω με σιγουριά αλλά αυτό φένεται να είναι... τώρα επόμενο ραντεβού σε 1 μήνα!!! φιλάκια πολλά!! πάω να απλώσω πληντυριο!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κορίτσια μόλις γύρισα!!! όλα τέλεια!! δόξα το θεούλη!! είμαι πολύ χαρούμενη!! 190 γραμμάρια είμαστε!! χιχιιχιχιχι!!! δεν καθόταν σε καλή θέση για να δει η γιατρός καθαρά τι είναι.... και μου λέει εσύ τι λες να είναι??? λεω εγώ ΄νιώθω πως είναι αγόρι.. και μου λέει δεν στο λέω με σιγουριά αλλά αυτό φένεται να είναι... τώρα επόμενο ραντεβού σε 1 μήνα!!! φιλάκια πολλά!! πάω να απλώσω πληντυριο!

Αναστασακι μουυ μπραβοοοο ολα καλααα!κ γω για σενα αγορακι πιστευω..;);)τωρα θα πας ηρεμη τις διακοπουλες σου κ ισως εκει να νιωσεις κ κανενα φτερουγισμααα..;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

quoutecartoons34.gif

Kαλημεραααααααααα..............!!!!!!!!!!!!!!

Τι κανετε κοριτσακια μου???????? Εγω μολις ξυπνησα και ηρθα κατευθειαν να σας πω καλημεριτσα!

Πειναω πολυ απο τοσο νωρις....αν δεν περασει ομως μια ωρα απο την ωρα που πινω τα χαπια δεν μπορω να φαω...ουφ!

Εσεις καλα μου ειστε???? Ζεστη παλι σημερα και απ'οτι ακουγεται θα τραβηξει ο καλος καιρος μεχρι νοεμβρη!!!!!! Τελικα 6 μηνες καλοκαιρι και 6 χειμωνα θα εχουμε...πανε οι 4 εποχες που ξεραμε....

Διαφημίσεις

καλημερουδιααααα!τι κανετεεεεε?:D:D

Λενιω μου καλημερα! Τι κανεις? Ξερεις τι θελω αν μπορεις? Μου στελνεις την σελιδα με τις φατσουλες που βαζουμε εδω? Μολις πηγα για σερβις τον υπολογιστη τα εχασα γιατι μου αλλαξε windows οποτε πανε κι αυτα....

Χαδακια στην κοιλιτσα και ρουφηχτα φιλακια στο αλλο αντρακι σου!!!!

Λενιω μου καλημερα! Τι κανεις? Ξερεις τι θελω αν μπορεις? Μου στελνεις την σελιδα με τις φατσουλες που βαζουμε εδω? Μολις πηγα για σερβις τον υπολογιστη τα εχασα γιατι μου αλλαξε windows οποτε πανε κι αυτα....

Χαδακια στην κοιλιτσα και ρουφηχτα φιλακια στο αλλο αντρακι σου!!!!

quoutecartoons34.gif

Kαλημεραααααααααα..............!!!!!!!!!!!!!!

Τι κανετε κοριτσακια μου???????? Εγω μολις ξυπνησα και ηρθα κατευθειαν να σας πω καλημεριτσα!

Πειναω πολυ απο τοσο νωρις....αν δεν περασει ομως μια ωρα απο την ωρα που πινω τα χαπια δεν μπορω να φαω...ουφ!

Εσεις καλα μου ειστε???? Ζεστη παλι σημερα και απ'οτι ακουγεται θα τραβηξει ο καλος καιρος μεχρι νοεμβρη!!!!!! Τελικα 6 μηνες καλοκαιρι και 6 χειμωνα θα εχουμε...πανε οι 4 εποχες που ξεραμε....

καλημερα Ματινακι μου!εγω εφαγα μια κρεπουλα που μου εφερε η πεθερα χθες κ ειπια λιγο χυμουλι!

αχ δεν θα το αντεξω αυτο!οχι δεν θελω 6 μηνες καλοκαιρι με τιποτα!

εμεις καλα ειμαστε..ο ζουζουνος κλωτσαει ολη την ωρα κ νιωθω τα ποδαρακια του..ο τζουτζουκος μου κοιταει μικυ!;);)

http://www.glitter-graphics.com/gallery.php?categoryID=122

ξεχασα να βαλω χρωματακι κ να σε ρωτησω εσυ πως εισαι?το ζουζουνακι σου ξυπνησε?

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημερα Ματινακι μου!εγω εφαγα μια κρεπουλα που μου εφερε η πεθερα χθες κ ειπια λιγο χυμουλι!

αχ δεν θα το αντεξω αυτο!οχι δεν θελω 6 μηνες καλοκαιρι με τιποτα!

εμεις καλα ειμαστε..ο ζουζουνος κλωτσαει ολη την ωρα κ νιωθω τα ποδαρακια του..ο τζουτζουκος μου κοιταει μικυ!;);)

http://www.glitter-graphics.com/gallery.php?categoryID=122

ξεχασα να βαλω χρωματακι κ να σε ρωτησω εσυ πως εισαι?το ζουζουνακι σου ξυπνησε?

A! Ευχαριστω λενιω μου....δεν θυμομουν με τιποτα πως λεγοταν η σελιδα..

Καλα ειμαστε και εμεις, ο μπεμπακος συνεχεια κλωτσαει ακομα και την νυχτα...σηκωνομαι να παω τουαλετα και μολις ξαπλωνω ριχνει τρελο χορο...το ιδιο και οταν ξυπναω...ηθελα να'ξερα δεν κοιμαται καθολου?????

Κι εγω παω να βαλω τα δημητριακα μου τωρα στο γαλα! Επιτελους περασε η ωρα..

Λενιω μου συγνωμη που αργησα να απαντησω αλλα ταυτοχρονα μπηκα στο σαϊτ του ΗΡΑ για να δω τι καθισματα αυτοκινητου εχει γιατι μας πηραν δωρο οι κουμπαροι του αντρα μου καθισμα της ferrari αλλα ειναι το 1ο και για 1ο εχουμε...οποτε θα το αλλαξουμε και θα παρουμε αυτο που ειναι μεχρι 4 χρονων...

A! Ευχαριστω λενιω μου....δεν θυμομουν με τιποτα πως λεγοταν η σελιδα..

Καλα ειμαστε και εμεις, ο μπεμπακος συνεχεια κλωτσαει ακομα και την νυχτα...σηκωνομαι να παω τουαλετα και μολις ξαπλωνω ριχνει τρελο χορο...το ιδιο και οταν ξυπναω...ηθελα να'ξερα δεν κοιμαται καθολου?????

Κι εγω παω να βαλω τα δημητριακα μου τωρα στο γαλα! Επιτελους περασε η ωρα..

Λενιω μου συγνωμη που αργησα να απαντησω αλλα ταυτοχρονα μπηκα στο σαϊτ του ΗΡΑ για να δω τι καθισματα αυτοκινητου εχει γιατι μας πηραν δωρο οι κουμπαροι του αντρα μου καθισμα της ferrari αλλα ειναι το 1ο και για 1ο εχουμε...οποτε θα το αλλαξουμε και θα παρουμε αυτο που ειναι μεχρι 4 χρονων...

τιποτα Ματινακι μου!δεν πειραζει;);)πανε να φας..κ γω παω να κανω καμαι δουλειτσα..σημερα το βραδυ θα κανω τουρτα στον μικρουλη μου..αυριο εχει γεννεθλια..φετος ομως δεν θα κανουμε τιποτα γιατι εχουμε να βαψουμε κ το σπιτι κ εγω δνε ειμαι για πολλα..τα προηγουμενα δυο χρονια του εκανα παρτακυ αλα φετος θα του κανω μονη μου τουρτιτσα κ θα ερθει η νονα του να τυην κοψουμε ..ησυχα πραγματα φετος!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Καλή σου μέρα Λενάκι μου! Το έχω δει και είναι πραγματικά υπέροχο! Είδα και ένα βιντεάκι στο you tube και με πήρανε τα κλάμματα! Αν το ξαναβρώ θα το ανεβάσω να το δείτε! Πάντως είναι πραγματικά τέλειο!

Τα άλλα κοριτσάκια τι κάνετε; Ματινάκι μου κλωτσάει; Αχ τι τέλεια!!!!

Διαφημίσεις

Καλή σου μέρα Λενάκι μου! Το έχω δει και είναι πραγματικά υπέροχο! Είδα και ένα βιντεάκι στο you tube και με πήρανε τα κλάμματα! Αν το ξαναβρώ θα το ανεβάσω να το δείτε! Πάντως είναι πραγματικά τέλειο!

καλημερα κοριτσακια! τι καλημερα δηλ που μεσημεριασε! προσπαθω να μαζευτω στην δουλεια! μεινανε 2 μερες!

θα ξαναμπω φανταζομαι για να σας χαιρετησω, αλλα αν τυχει και δεν προλαβω ευχομαι να περασουμε τελειες διακοπες ολες μας, να ξεκουραστουμε και οταν γυρισουμε με το καλο να ετοιμασουμε τα τελευταια πραγματακια για τα μπιζουδακια μας!

φιλακια!

ματινακι το ειδες το μαγαζι?

καλημερα κοριτσακια! τι καλημερα δηλ που μεσημεριασε! προσπαθω να μαζευτω στην δουλεια! μεινανε 2 μερες!

θα ξαναμπω φανταζομαι για να σας χαιρετησω, αλλα αν τυχει και δεν προλαβω ευχομαι να περασουμε τελειες διακοπες ολες μας, να ξεκουραστουμε και οταν γυρισουμε με το καλο να ετοιμασουμε τα τελευταια πραγματακια για τα μπιζουδακια μας!

φιλακια!

ματινακι το ειδες το μαγαζι?

Γιωτάκι μου καλές διακοπούλες με τον αντρούλη σου! Να περάσετε καλά και να χαλαρώσετε! Σε καταλαβαίνω πόσο ανάγκη το έχετε! Φιλάκια πολλά!!!!

Γιωτάκι μου καλές διακοπούλες με τον αντρούλη σου! Να περάσετε καλά και να χαλαρώσετε! Σε καταλαβαίνω πόσο ανάγκη το έχετε! Φιλάκια πολλά!!!!

αχ ευχαριστω πολυ ιωαννακι μου! εσεις θα πατε πουθενα?

Ιωαννακι μου τι κανεις???? Πως παει το στομαχακι καλυτερα????

Ο μπεμπακος κλωτσαει συνεχεια....ακουμε και τραγουδακια καθε πρωι και κανει λες και πραγματικα χορευει!!!!! Πολυ γελιο μιλαμε....κοντευεις κι εσυ να το νιωσεις ε?????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...