Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

ευχαρηστω πολυ Ματινακι μου!κ σας ειναι πολυ ομορφα τα χρωματακια σας..φωτεινα κ ομορφα!σε λιγο καιρο θα μηλαμε για πανες κλαματα κρεμουλες..αχ δεν το πιστευω ακομα..πολυ χαιρομαι που ειμαστε ολες πανω κατω κοντα ...πως περναει ο καιρος ομως ε!9 μηνες ακουγονται πολυ κιομως περνανε σαν νερακι!οι τελευταιοι ειναι λιγο δυσκολοι αλα ενταξει θα περασουν που θα πανε!

Ελα ντε...πως περνανε τοσο γρηγορα οι μηνες? Σαν χθες μου φαινεται που μιλουσαμε με αγωνια αν θα ερθει η κοκκινη ή οχι....ποσο αγχος...θυμασαι λενιω μου??? Και οντως αυτο που λεγαμε ισχυει τελικα, οτι καποια στιγμη θα τα θυμομαστε και δεν θα το πιστευουμε οτι ειμαστε ολες εγκυες....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ελα ντε...πως περνανε τοσο γρηγορα οι μηνες? Σαν χθες μου φαινεται που μιλουσαμε με αγωνια αν θα ερθει η κοκκινη ή οχι....ποσο αγχος...θυμασαι λενιω μου??? Και οντως αυτο που λεγαμε ισχυει τελικα, οτι καποια στιγμη θα τα θυμομαστε και δεν θα το πιστευουμε οτι ειμαστε ολες εγκυες....

ναι ναι Ματινακι μου θυμαμαι!τι αγωνιες κ ανχος ειχαμε..μας φαινοτανε απιστευτο οτι θα μεναμε ολες εγκυες κ θα συζητουσαμε για κλωτσιτσες κ τωρα οπου να ναι γενναμε!δοξα το θεο ολα καλα μας πανε κ ετσι να πανε σε ολες τις εγκυες του κοσμου!να μην συνεβαιναν ασχημα πραγματα!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

http://www.eimaimama.gr/2011/07/anaklisi_bibero.html

δειτε τι βρηκα!
:shock:

Kρυβονται πολλοι κινδυνοι σε προιντα μη επωνυμα...θελει προσοχη και εννοειται οτι απο τζαμπο παιρνουμε μονο προιοντα τα οποια δεν ειναι για την τροφη των παιδιων ειδικα τα πλαστικα σκευη....

http://www.eimaimama.gr/2011/07/anaklisi_bibero.html

δειτε τι βρηκα!

ναι ρε κοριτσια το ειδα και εγω! μονο επωνυμα προιοντα απο τετοια μαγαζια! chicco & nuk να προτιμαμε!

ασε εγραφα μια ωρα και με πεταξε εξω! βαριεμαι να τα ξαναγραφω!!!:mad:

Διαφημίσεις

Kρυβονται πολλοι κινδυνοι σε προιντα μη επωνυμα...θελει προσοχη και εννοειται οτι απο τζαμπο παιρνουμε μονο προιοντα τα οποια δεν ειναι για την τροφη των παιδιων ειδικα τα πλαστικα σκευη....

823685el5n4nka46.gif

ματινακι παρε εναν που πεταει!

ναι ρε κοριτσια το ειδα και εγω! μονο επωνυμα προιοντα απο τετοια μαγαζια! chicco & nuk να προτιμαμε!

ασε εγραφα μια ωρα και με πεταξε εξω! βαριεμαι να τα ξαναγραφω!!!:mad:

ναι κοριτσια ετσι..μονο επωνυμα..δεν ξερεις τι γινεται..εγω της nuk επαιρνα!~κοριτσια εχω μια πεινααααα~ο μικρος ειναι στη μαμα απο χθες..επειδη βαψαμε τον αφησα εκει κ τωρα ειμαι μοναχουλα..ειπα να παω απο κει αλα τελιακ θα κατσω εδω η μαμα θα τον κοιμησει κ θα μου τον φερει το απογευμα να ξεκουραστω κ γω...:tongue:παω να δω τι θα φαω..δεν μαγειρεψα τιποτα..κανα μακαρονι η καμαι πατατουλα σκεφτομαι να κανω γιατι δεν εχω τιποτα κρεατικο να μαγερειψω!:rolleyes:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Κι εγω κοριτσακια μου σας αφηνω...παω να τσιμπησω κατι γιατι μεχρι τις 3 που ερχεται ο ανηρ θα λυποθυμησω απο την πεινα! Αρακα εφτιαξα μιαμ μιαμ....τον ληγουρευομαι!!!!!!

Φιλακια πολλα και καλη σας ορεξη μανουλες και μπεμπακια!!!!!!

Διαφημίσεις

Γιωτουλα μου αν μπορεις γραψε μου πως λεγεται το μαγαζι στην πατησιων 222 που πηρες υφασματα για την μπεμπα....περιμενω!!!! Φιλακια!!!!

HOME COLLECTION ΛΕΥΚΑ ΕΙΔΗ- ΥΦΑΣΜΑ - ΚΟΥΡΤΙΝΑ

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΤΣΑΠΑΛΗΣ

210 8621864

ΠΑΤΗΣΙΩΝ 222

Πες του οτι σε εστειλα (πες το ζευγαρι που πηραν την κουρτινα φαρμα του μικυ πριν κανα μηνα) μηπως σας κανει και καμια καλυτερη τιμη!:-P

Κι εγω κοριτσακια μου σας αφηνω...παω να τσιμπησω κατι γιατι μεχρι τις 3 που ερχεται ο ανηρ θα λυποθυμησω απο την πεινα! Αρακα εφτιαξα μιαμ μιαμ....τον ληγουρευομαι!!!!!!

Φιλακια πολλα και καλη σας ορεξη μανουλες και μπεμπακια!!!!!!

κοριτσακια και εγω σχολαω! ματινακι στο εστειλα! φιλακια πολλα!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...