Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Καλημερα λενιω μου! Ναι καιρο εχουμε να τα πουμε ,μια το ενα μια το αλλο χαθηκα!!!!! Τωρα ομως επεστρεψα...χιχιχι!!!!

Ο μπεμπακος μας ειναι πολυ καλα, συνεχεια κλωτσαει και εχω αρχισει τα πρωινα και του βαζω παιδικα τραγουδακια...εκει να δεις κλωτσια....λες και χορευει φαινεται!!!!!

Το σαββατο ανεβηκαμε Αθηνα κλεισαμε την κουνια του, πηραμε το σετ της κουνιας και του πηραμε και κατι ψιλοπραγματακια οπως σαλιαρες, καλτσουλες, πανακια ,μια κουβερτουλα και γενικα αρχισαμε σιγα σιγα να παιρνουμε γιατι απ οτι βλεπω κουραζομαι πολυ πιο ευκολα και αργοτερα δεν θα εχω ορεξη να τρεχω...οποτε ξεκινησαμε να παιρνουμε!!!!!

Τελικα κλεισαμε αυτη την κουνια ετσι οπως ειναι στην εικονα

http://www.motherbaby.gr/details2.php?lang=1&wh=1&the1id=16&the2id=32&theid=32&open1=16&open2=32&thepid=176&page=3

με αυτο το σχεδιο ομως

http://www.motherbaby.gr/details2.php?lang=1&wh=1&the1id=16&the2id=42&theid=42&open1=16&open2=42&thepid=124&page=3

επισης πηραμε αυτη την προικα απο τα λητω 95 ευρω τα 7 τεμαχια

http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=1080409&itmid=2981340

Τα χρωματα στην πραγματικοτητα ειναι πιο ανοιχτα και φωτεινα...

Πως σας φαινονται οι αγορες μας?????

πάρα πολύ όμορφο!! και το κρεβατάκι και το σετάκι!!!! με το καλό να κοιμηθεί εκεί ο κούκλος σας!!!!!!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ματινακι μου κ γω τελευταια χανομαι μονο τα πρωινα μπαινω!χθες βαψαμε κ το δωματιο του μικρου,το φρεσκαραμε κ περημενω τωρα την κουκετα!

κ σεις πηρατε πραγματακια ε!τι ωραιααα!μεγιαααα!;);)τα λινκ που εβαλες δεν τα δειχνει..επειδη τα χρωματισες μαλον κ γω το ειχα παθει μια φορα!

χωρεευει μπεμπακος ε!το γλυκουλι μου~

Αληθεια το βαψατε??? Τι χρωμα???? Αντε με το καλο λενιω μου....σε λιγο καιρο θα μιλαμε για τα ξενυχτια μας, για ταισματα κτλ....τι τελεια!!!!!

Παω να ξαναδημοσιευσω τα πραγματακια του...ελπιζω να μπορεσω!!!

Αναστασακι μου απο κλωτσιες αλλο τιποτα....τωρα εχει αρχισει και δειχνει τι ακριβως ειναι αυτο που σε κλωτσαει...επαθα πλακα....δεν εχω παρει και κιλα και φαινεται πολυ εντονα οτι π.χ. αυτο που φαινεται ειναι χερι ή ποδι...οταν σπρωχνει με το κεφαλι ή τον πωπουλη κανει εξωγκομα πολυ γελιο!!!!

Σε καμια βδομαδα κατι θα αρχισεις να νιωθεις...μαθαμε το φυλο????

Αχ τι τέλεια!!!!!!!!!!! ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ!!!!!!!!!!!! δεν μάθαμε ακόμα φύλλο!!!! λέτε να φανεί τίποτα σήμερα??? ή θα περιμένω την β'επιπέδου????

Λενάκι μου δεν την έχω ρωτήσει ακόμα που ξεγεννάει σήμερα λέω να την ρωτήσω!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

πάρα πολύ όμορφο!! και το κρεβατάκι και το σετάκι!!!! με το καλό να κοιμηθεί εκεί ο κούκλος σας!!!!!!!!!!!!!!

Μπορεσες να τα δεις αναστασακι μου? Εγω γιατι δεν μπορω????

Διαφημίσεις

εντομεταξύ αύριο φευγουμε διακοπές και έχω να πάρω κάτι πραγματακια μεταξυ αυτων και αντηλιακο!!! ποιο λέτε??

Εγω προτεινω μονο KORRES....και συγκεκριμενα αυτο

korres-spf30-face-body-emulsion.jpg

Κοριτσακια μου παω να φαω τα δημητριακα μου....περασε ηδη μια ωρα απο την στιγμη που ηπια τα χαπια μου και ουτε που καταλαβα πως περασε!!!!

Θα τα πουμε πιο μετα.....φιλακια πολλα!!!!

Βρε αναστασακι μου ξεχαστηκα....ευχαριστουμε πολυ για τις ευχες και σε σας με το καλο να ερθουν ολα!!!!!!!!!

Παω παω με εχει κοψει η πεινα....

Διαφημίσεις

Εγω προτεινω μονο KORRES....και συγκεκριμενα αυτο

korres-spf30-face-body-emulsion.jpg

και εγώ κορρέ είχα στο μυαλό μου!!! άντε καλή όρεξη !!! εγώ κατεβαίνω για τα ψώνια μου!!! και μετά γιατρό!!! θα τα πούμε αργότερα! θα μπώ να σας γράψω!!! φιλάκια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημερα κοριτσακια μου!

ματινακι τελεια τα πραγματακια του μπεμπη! με το καλο να τον υποδεχτητε!!! εμας μας τα φερνουν αυριο!!!

αναστασακι θα δεις το ζουζουνακι σημερα! να του δωσεις φιλακια! λες να μαθεις φυλο?

ελενιτσα! κοντευουν οι μερες! αντε να κλεισεις ημερομηνια να ησυχασεις!

ιωαννακι τι κανεις κοριτσακι?

εγω εχτες πηγα και πηρα πιτζαμουλες για το μαιευτηριο και μετα εφτιαξα τα νυχακια μου για τις διακοπες! :-P

η μπεμπα ολο κουνιεται και εχτες πιασαμε το κεφαλακι της! το ειχε πεταξει στα δεξια!:tongue:

Κοριτσάκια μου ευτυχώς είμαι πολύ καλά! Ο γιατρός μου είχε δίκιο τελικά! Έπρεπε την αντιβίωση να την παίρνω με κάτι στέρεο για φαγητό και εγώ έπινα γάλα! Διάβασα στις παρενέργειες πως το γάλα απαγορεύεται για το στομάχι! Δόξα το Θεό έστρωσα το στομαχάκι μου, ξεκίνησα πάλι την αντιβίωση και μέχρι στιγμής είμαι πολύ καλά!

Μετράω τις μέρες να πάω για την αυχενική! Αχ πόσο θέλω να το ξαναδώ!

Κοριτσάκια μου ευτυχώς είμαι πολύ καλά! Ο γιατρός μου είχε δίκιο τελικά! Έπρεπε την αντιβίωση να την παίρνω με κάτι στέρεο για φαγητό και εγώ έπινα γάλα! Διάβασα στις παρενέργειες πως το γάλα απαγορεύεται για το στομάχι! Δόξα το Θεό έστρωσα το στομαχάκι μου, ξεκίνησα πάλι την αντιβίωση και μέχρι στιγμής είμαι πολύ καλά!

Μετράω τις μέρες να πάω για την αυχενική! Αχ πόσο θέλω να το ξαναδώ!

αντε μπραβο ρε παιδι!ποτε πας για αυχενικη?

αντε μπραβο ρε παιδι!ποτε πας για αυχενικη?

Γιωτάκι μου σε 20 μέρες ακριβώς! Την Παρασκευή που πήγα στο γιατρό με συνεπήρε αυτό που είδα! Το είχα αφήσει ένα ακανόνιστο έμβρυο και το βρήκα ολόκληρο μωράκι να κουνάει τα χεράκια του και τα ποδαράκια του! Φαντάσου αλλαγή που θα δω σε 20 μέρες! Δε χορταίνω να κοιτάω τον υπέρηχο! Ανυπομονώ τόσο πολύ να δω το μωράκι μου!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...