Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσακια μου??????????τι κανετε???????

γιωτουλα με το καλο οι διακοπουλες, θα χαλαρωσεις επιτελους απο την δουλεια, θα ειναι τελεια!!!!!!!!!!!!!!!!

ρανιουκο μου μια χαρα οι εξετασουλες σου μπραβο!!!!!!!!ευτυχως μετα τις διακοπουλες θα δεις τον θυσαυρο σου!!!!!!!!!!!!!!

ιωαννακι δυνατη η αντιβιωση ε?υπομονη κοριτσακι μου!!!!!!

ματινακι, αναστασακι, εφακη ((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))

λενακι μου γλυκο θα ξαναδεις το μπεμπακι σου!!!!!!!!!!κοντευουμε!!!!!!!!!!

εγω πλενω ρουχαλακια, σιδερωνω, περιμενω και το κρεβατακι αλλα μου το καθυστερουν και με νευριαζουν!!!!!!!!!!πηρα και το επιδομα μητροτητας απο το ικα, 1.189 ευρω,καλα ειναι.........πολλα τα απαραιτητα για τα μωρακια μας,εχω σχεδον τελειωσει, πρεπει να φτιαξω και την βαλιτσα για το μαιευτηριο......10/8 μπαινω στον μηνα μου!!!!!!!!!:confused:

σας φιλω ολες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αχχχχ....ποπακι μου φτανει η ωρα που θα αντικρυσετε την νεραιδουλα σας!!! Με το καλο ματακια μου, να πανε ολα κατ'ευχην!!!!!!

καλημέρα!!! τι μου κάνετε???????? ποπάκι?????????? κοντευεις!!!!!!!!!! με το καλό κοριτσάκι!!!!!!!!!!!!!!

κορίτσια τώρα γράφω και ούτε ξέρω αν θα δημοσιευτει το μηνυμα!! και πάλι εχθές μπήκα έγραψα αλλά τίποτα!! έχω το παλιό pc και μου κάνει νερά!!! γκρρρρρρρρρρ

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημέρα!!! τι μου κάνετε???????? ποπάκι?????????? κοντευεις!!!!!!!!!! με το καλό κοριτσάκι!!!!!!!!!!!!!!

κορίτσια τώρα γράφω και ούτε ξέρω αν θα δημοσιευτει το μηνυμα!! και πάλι εχθές μπήκα έγραψα αλλά τίποτα!! έχω το παλιό pc και μου κάνει νερά!!! γκρρρρρρρρρρ

Αναστασακι μουυυυυυυ?????????Καλημερουδια....!

Τι κανεις κοριτσι? Το μπεμπακι καλα?

Διαφημίσεις

καλημερουδιαααααα!

Ποπακη μουυυυυυυυυ αγαπουλα μουυυυυυυυυ σχεδον ολα ετοιμα ε!~λιγες μερουλες σου μεινανε..ολα καλα να πανε θεουλη μου!σαγαπω πολυυυυυυυυυυ(((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))!

Ρανιουκοοοοοοοοο μουυυυυυυυυυυυυυ με το γλυκο σου ροδακινακι τι κανετεεεε?τι καλα που τα αποτελεσματα σου ηταν καθαρα..παει κ αυτοοοο!

Ματινακι σε πεθυμησα καιρο εχουμε να τα πουμε..ο μπεμπακος σου ολο κ ζωηρευει ε:!

Ιωαννακι πως εισαι?ξεκηνησες κ παλι την αντιβιωση?

Γιωτακι σε λιγες μερες φευγετε διακοπουλες τι καλαααα!να περασετετ τελειααααα!;)

εγω χθες πηρα εκεινη τ γιατρο που σας ελεγε πολυ ευγενικη,,μαλον θα μου κελεισει ραντεβου για δευετρα να παμε να δουμε το ζουζουνακι μας..θα ξερω σιγουρα την παρασκευη κ θα προσπαθησει πολυ να με βαλει σε αυτο το νοσοκομειο που ειναι σαν κλινικη κ τωρα ειναι καπως δυσκολα τελευταια στιγμη να σε βαλουν στο προγραμμα για καισαρικη..μακαρι να τα καατφερει!:rolleyes:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Αναστασακι μου καλημερουδιααααα!τι κανεις?πως ειναι το ζουζουνακι μας?;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Ιωαννάκι εγώ πριν κανένα χρόνο που έκανα θεραπεία για ουρεόπλασμα ήταν 40 μέρες σχεδον με αντιβιώσεις και κολπικές αλοιφές... και μαζί με τις αντιβιώσεις έπερνα και ζανταψ για το στομάχι φαντάσου!!!!!!!!! και μου είχε δώσει και κάτι άλλα σαν αμπούλες με γαλακτοβακιλους που σε προστατευουν και από μυκιτηάσεις.... prolife λέγοντε αν θέλεις ρώτα την γιατρό σου.......

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημερουδιαααααα!

Ποπακη μουυυυυυυυυ αγαπουλα μουυυυυυυυυ σχεδον ολα ετοιμα ε!~λιγες μερουλες σου μεινανε..ολα καλα να πανε θεουλη μου!σαγαπω πολυυυυυυυυυυ(((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))!

Ρανιουκοοοοοοοοο μουυυυυυυυυυυυυυ με το γλυκο σου ροδακινακι τι κανετεεεε?τι καλα που τα αποτελεσματα σου ηταν καθαρα..παει κ αυτοοοο!

Ματινακι σε πεθυμησα καιρο εχουμε να τα πουμε..ο μπεμπακος σου ολο κ ζωηρευει ε:!

Γιωτακι σε λιγες μερες φευγετε διακοπουλες τι καλαααα!να περασετετ τελειααααα!;)

εγω χθες πηρα εκεινη τ γιατρο που σας ελεγε πολυ ευγενικη,,μαλον θα μου κελεισει ραντεβου για δευετρα να παμε να δουμε το ζουζουνακι μας..θα ξερω σιγουρα την παρασκευη κ θα προσπαθησει πολυ να με βαλει σε αυτο το νοσοκομειο που ειναι σαν κλινικη κ τωρα ειναι καπως δυσκολα τελευταια στιγμη να σε βαλουν στο προγραμμα για καισαρικη..μακαρι να τα καατφερει!:rolleyes:

καλημέρα Λενάκι μου!!! σήμερα στις 14.15 έχω ραντεβού με τη γιατρό μου! θα δω το ζουζούνι μου!! πως πέρασαν οι μέρες!!!! και έχω τόσο άγχος αν όλα είναι καλά!!

μακάρι να έρθουν βολικά και να μπορέσεις να γεννήσεις εκεί που θέλεις!!! ποιο νοσοκομείο είναι αυτό? την ροηγούμενη φορά που γέννησες??

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Αναστασακι μουυυυυυυ?????????Καλημερουδια....!

Τι κανεις κοριτσι? Το μπεμπακι καλα?

ματινάκι μου!!! καλημέρα!!!!!!!!! όλα καλά ελπίζω!!!!!!!!!!:P:p:p σήμερα θα πάω να το δω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! εσύ ???? σταματαει καθόλου τισ κλωτσίτσες??? αχ θέλω να το νιώσω και εγώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

καλημερουδιαααααα!

Καλημερα λενιω μου! Ναι καιρο εχουμε να τα πουμε ,μια το ενα μια το αλλο χαθηκα!!!!! Τωρα ομως επεστρεψα...χιχιχι!!!!

Ο μπεμπακος μας ειναι πολυ καλα, συνεχεια κλωτσαει και εχω αρχισει τα πρωινα και του βαζω παιδικα τραγουδακια...εκει να δεις κλωτσια....λες και χορευει φαινεται!!!!!

Το σαββατο ανεβηκαμε Αθηνα κλεισαμε την κουνια του, πηραμε το σετ της κουνιας και του πηραμε και κατι ψιλοπραγματακια οπως σαλιαρες, καλτσουλες, πανακια ,μια κουβερτουλα και γενικα αρχισαμε σιγα σιγα να παιρνουμε γιατι απ οτι βλεπω κουραζομαι πολυ πιο ευκολα και αργοτερα δεν θα εχω ορεξη να τρεχω...οποτε ξεκινησαμε να παιρνουμε!!!!!

Τελικα κλεισαμε αυτη την κουνια ετσι οπως ειναι στην εικονα

http://www.motherbaby.gr/details2.php?lang=1&wh=1&the1id=16&the2id=32&theid=32&open1=16&open2=32&thepid=176&page=3

με αυτο το σχεδιο ομως

http://www.motherbaby.gr/details2.php?lang=1&wh=1&the1id=16&the2id=42&theid=42&open1=16&open2=42&thepid=124&page=3

επισης πηραμε αυτη την προικα απο τα λητω 95 ευρω τα 7 τεμαχια

http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=1080409&itmid=2981340

Τα χρωματα στην πραγματικοτητα ειναι πιο ανοιχτα και φωτεινα...

Πως σας φαινονται οι αγορες μας?????

καλημέρα Λενάκι μου!!! σήμερα στις 14.15 έχω ραντεβού με τη γιατρό μου! θα δω το ζουζούνι μου!! πως πέρασαν οι μέρες!!!! και έχω τόσο άγχος αν όλα είναι καλά!!

μακάρι να έρθουν βολικά και να μπορέσεις να γεννήσεις εκεί που θέλεις!!! ποιο νοσοκομείο είναι αυτό? την ροηγούμενη φορά που γέννησες??

σημερα θα πατεεεε..τι κααλαααα!αχ μπορει να δειτε κ το φυλο;);)

οι μερες περνανε πολυ γρηγορα τελικα!

την πρωτη φορα γεννησα ιποκρατειο..τωρα θελω παπαγεωργειου..αν τα καταφερω τελικα!

εσενα που ξεγενναει η γαιτρος σου@;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ματινάκι μου!!! καλημέρα!!!!!!!!! όλα καλά ελπίζω!!!!!!!!!!:P:p:p σήμερα θα πάω να το δω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! εσύ ???? σταματαει καθόλου τισ κλωτσίτσες??? αχ θέλω να το νιώσω και εγώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αναστασακι μου απο κλωτσιες αλλο τιποτα....τωρα εχει αρχισει και δειχνει τι ακριβως ειναι αυτο που σε κλωτσαει...επαθα πλακα....δεν εχω παρει και κιλα και φαινεται πολυ εντονα οτι π.χ. αυτο που φαινεται ειναι χερι ή ποδι...οταν σπρωχνει με το κεφαλι ή τον πωπουλη κανει εξωγκομα πολυ γελιο!!!!

Σε καμια βδομαδα κατι θα αρχισεις να νιωθεις...μαθαμε το φυλο????

Καλημερα λενιω μου! Ναι καιρο εχουμε να τα πουμε ,μια το ενα μια το αλλο χαθηκα!!!!! Τωρα ομως επεστρεψα...χιχιχι!!!!

Ο μπεμπακος μας ειναι πολυ καλα, συνεχεια κλωτσαει και εχω αρχισει τα πρωινα και του βαζω παιδικα τραγουδακια...εκει να δεις κλωτσια....λες και χορευει φαινεται!!!!!

Το σαββατο ανεβηκαμε Αθηνα κλεισαμε την κουνια του, πηραμε το σετ της κουνιας και του πηραμε και κατι ψιλοπραγματακια οπως σαλιαρες, καλτσουλες, πανακια ,μια κουβερτουλα και γενικα αρχισαμε σιγα σιγα να παιρνουμε γιατι απ οτι βλεπω κουραζομαι πολυ πιο ευκολα και αργοτερα δεν θα εχω ορεξη να τρεχω...οποτε ξεκινησαμε να παιρνουμε!!!!!

Τελικα κλεισαμε αυτη την κουνια ετσι οπως ειναι στην εικονα

http://www.motherbaby.gr/details2.php?lang=1&wh=1&the1id=16&the2id=32&theid=32&open1=16&open2=32&thepid=176&page=3

με αυτο το σχεδιο ομως

http://www.motherbaby.gr/details2.php?lang=1&wh=1&the1id=16&the2id=42&theid=42&open1=16&open2=42&thepid=124&page=3

επισης πηραμε αυτη την προικα απο τα λητω 95 ευρω τα 7 τεμαχια

http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=1080409&itmid=2981340

Τα χρωματα στην πραγματικοτητα ειναι πιο ανοιχτα και φωτεινα...

Πως σας φαινονται οι αγορες μας?????

Ματινακι μου κ γω τελευταια χανομαι μονο τα πρωινα μπαινω!χθες βαψαμε κ το δωματιο του μικρου,το φρεσκαραμε κ περημενω τωρα την κουκετα!

κ σεις πηρατε πραγματακια ε!τι ωραιααα!μεγιαααα!;);)τα λινκ που εβαλες δεν τα δειχνει..επειδη τα χρωματισες μαλον κ γω το ειχα παθει μια φορα!

χωρεευει μπεμπακος ε!το γλυκουλι μου~

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...