Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

ματιναρα μου καλημερα κι απο δωωωωωωωω....τα λεμε και στο φεις....

απο νεα δε νομιζω οτι εχει γινει κατι αξιοσημειωτο...ολα πανε καλα με τα εγκυουλια μας!!!!δοξα το θεο παναγιτσα μου!!!!

εφτιαξα το μωσαικουλι μου, τωρα θα φτιαξω τυροπιτακια και λουκανοπιτακια και μετα θα κανω γλωσσες στο φουρνο.....μιαμ μιαμ μιαμ μιαμ......

καλημερα κοριτσια!

μπηκα στα γρηγορα γιατι προσπαθω να μαζευτω στην δουλεια γιατι σταματαω τελος της εβδομαδας για 2 εβδομαδες και μετα θα δουλεψω κανα 15ημερο και μετα τελος!

ωραια φαγητα διαβαζω!!!

εχτες πηγαμε θαλασσιτσα και περασαμε τελεια!

φιλακια σε ολα τα μωρακια σας!!!:-P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσια!

μπηκα στα γρηγορα γιατι προσπαθω να μαζευτω στην δουλεια γιατι σταματαω τελος της εβδομαδας για 2 εβδομαδες και μετα θα δουλεψω κανα 15ημερο και μετα τελος!

ωραια φαγητα διαβαζω!!!

εχτες πηγαμε θαλασσιτσα και περασαμε τελεια!

φιλακια σε ολα τα μωρακια σας!!!:-P

καλημερα γιωτουουουουουουουυ....τι μου κανεις?????ωραια περασατε το σκ...μπραβο κοριτσακι μου....ποποποποπο....εφτασε ο καιρος εεεεεεεεεεεεεε??????????αντε με το καλοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!

μακια πολλααααααααααα...:P

bg1142822.jpg

princess2.gif

καλημερα γιωτουουουουουουουυ....τι μου κανεις?????ωραια περασατε το σκ...μπραβο κοριτσακι μου....ποποποποπο....εφτασε ο καιρος εεεεεεεεεεεεεε??????????αντε με το καλοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!

μακια πολλααααααααααα...:P

γεια σου ρανακι!

με ξελιγωσες καλε με το μωσαικο!!! φερε κανα κομματι!

καλημερουδιαααααααααα!πως ειστε?τα ζουζουνακια μας καλα?

εγω τρωω τα δημητριακα μου αυτη τη στιγμη :tongue::tongue:

τι νεααα?

σημερα θα παρω σε μια γιατρο που ξεγενναει στο νοσοκομειο που θελω κα θα κανονησω ενα ραντεβου μαζι της στο νοσοκομειο να κλεισουμε κ ημερομηνια για την καισαρικη!γιουπιιιι..θα δω ξανα το ζουζουνακι μου!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

τι νεααα?

σημερα θα παρω σε μια γιατρο που ξεγενναει στο νοσοκομειο που θελω κα θα κανονησω ενα ραντεβου μαζι της στο νοσοκομειο να κλεισουμε κ ημερομηνια για την καισαρικη!γιουπιιιι..θα δω ξανα το ζουζουνακι μου!;)

Καλημέρα Λενιώ μου!!! Εγώ πολύ χάλια σήμερα! Δηλαδή για να ακριβολογώ από εχθές το πρωί μέχρι σήμερα τα ξημερώματα πέθανα από τον πόνο! Με έχει τσακίσει το στομάχι! Είναι παρενέργειες από την αντιβίωση! Ότι έτρωγα το εβγαζα! Κάποια στιγμή φοβήθηκα τόσο για το μωράκι μου που άρχισα να κλαίω χωρίς σταματημό!

Τελικά πήρα το γιατρό μου και μου είπε να σταματήσω την αντιβίωση για 24 ώρες και μετά να την αρχίσω πάλι γιατί πρέπει να την τελειώσω είναι και το μυκόπλασμα στη μέση!

Αυτά από εμένα! Εσύ θα πας να το ξαναδείς ε; Αχ πόσο ανυπομονώ κι εγώ για την αυχενική!

Διαφημίσεις

τι νεααα?

ΛΕΝΙΩ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!!!! Τι κανετε μανουλα και αντρακια?Ετοιμαζεστε για το μεγαλο γεγονος???? Τελειααααααα.......!!!!!!!!!! Τι νεακια????

Καλημέρα Λενιώ μου!!! Εγώ πολύ χάλια σήμερα! Δηλαδή για να ακριβολογώ από εχθές το πρωί μέχρι σήμερα τα ξημερώματα πέθανα από τον πόνο! Με έχει τσακίσει το στομάχι! Είναι παρενέργειες από την αντιβίωση! Ότι έτρωγα το εβγαζα! Κάποια στιγμή φοβήθηκα τόσο για το μωράκι μου που άρχισα να κλαίω χωρίς σταματημό!

Τελικά πήρα το γιατρό μου και μου είπε να σταματήσω την αντιβίωση για 24 ώρες και μετά να την αρχίσω πάλι γιατί πρέπει να την τελειώσω είναι και το μυκόπλασμα στη μέση!

Αυτά από εμένα! Εσύ θα πας να το ξαναδείς ε; Αχ πόσο ανυπομονώ κι εγώ για την αυχενική!

Ιωαννακι μου σε πειρaξε η αντιβιωση ε? Ειναι λογικο μαναρακι μου γιατι αυτες οι αντιβιωσεις για μυκοπλασμα και ουρεοπλασμα ειναι πολυ δυνατες...οταν ειχα κολλησει ουρεοπλασμα μου εδωσε ο γιατρος μια αντιβιωση η οποια εγραφε οτι την χορηγουσαν σε ανθρωπους με χολερα! Φαντασου....δεν μπορει να σου δωσει μια αλλη αντιβιωση?

Παλι μονη μου μιλαω......:-(

Καλα, θα μπω αργοτερα μπας και βρω καμια.....φιλια μεχρι τοτε!!!!!!

0013.gif

goodmorning ladies!

τωρα που μπηκα εγω βγηκατε ολες???

ιωννακι περαστικα! δυνατη η αντιβιωση ε?

ματινακι μου τι κανεις κοριτσακι μου? καιρο εχουμε να τα πουμε!

ελενιτσα θα δεις το αντρακι σου? τελικη ευθεια ε?

τα δικα μου νεα ειναι οτι επιτελους σε 5 μερες φευγουμε για διακοπες και το εχω τοοοοοοοοοοοοοσοοοοοοοοοοοο αναγκη! πρεπει να φτιαξω τα πραγματα και να κανω και μερικα ψωνια. η μπεμπα εχτες επαιζε με τον μπαμπα της συνθηματικα χτυπηματακια! και ηταν τελεια!

φιλακια πολλα!!!:-P

goodmorning ladies!

τωρα που μπηκα εγω βγηκατε ολες???

ιωννακι περαστικα! δυνατη η αντιβιωση ε?

ματινακι μου τι κανεις κοριτσακι μου? καιρο εχουμε να τα πουμε!

ελενιτσα θα δεις το αντρακι σου? τελικη ευθεια ε?

τα δικα μου νεα ειναι οτι επιτελους σε 5 μερες φευγουμε για διακοπες και το εχω τοοοοοοοοοοοοοσοοοοοοοοοοοο αναγκη! πρεπει να φτιαξω τα πραγματα και να κανω και μερικα ψωνια. η μπεμπα εχτες επαιζε με τον μπαμπα της συνθηματικα χτυπηματακια! και ηταν τελεια!

φιλακια πολλα!!!:-P

Γιωτουλα μου τι κανεις?Ναι εχουμε αρκετο καιρο να τα πουμε...μια που ο υπολογιστης ειχε παει για φτιαξιμο, μια που ειχαμε το δυσαρεστο γεγονος με τον ανθρωπακο που πεθανε και κρατουσαμε τα πιτσιρικια για να ειναι η συνυφαδα μου στην αδερφη της, που να βρεις χρονο για συζητηση????

Τωρα ομως και τα παιδακια πηγαν σπιτι τους και ο υπολογιστης ειναι κομπλε οποτε θα τα λεμε απο δω και περα!

Αντε πλησιαζουν οι μερες για τις διακοπουλες σας....η μπεμπα κανει κολπα στον μπαμπα ε???? Και ο δικος μας συνεχεια παιζει με τον μπαμπα του...οπου τον πιεζει δινει και το παρον και καμια φορα τον κοροιδευει και κλωτσαει απο την αλλη μερια...πολυ γελιο!!!!!!!!

Ελπιζω να τα πουμε λιγακι πριν φυγεις.....φιλια πολλαααααααα!!!!!!!!

Διαφημίσεις

καλησπερα τσουπρακια μου ομορφα....τι κανετε?????ετοιμασιες ακουω για διακοπουλες!!!!!αντε με το καλοοοοοοοοο.....εμεις φευγουμε στις 14 αυγουστου για το νησι και γυρναμε 21/8....και στις 22 θα παω να δω το μπιζουδακι μου.....και μεχρι τελος αυγουστου θα εχω αδειουλα....αλλα ο αντρουλης μου παιρνει μονο μια εβδομαδα λογω μαγαζιου!!!!τι να κανεις ομως!!!!

σημερα πηρα και τα αποτελεσματα απο τη καλλιεργεια ουρων...και ειμαι μια χαρααααααααααααα......ουφφφφφ...παει κι αυτο!!!

κατα τ'αλλα τα ιδια.... παω να μαγειρεψω τον αρακα μου γιατι το στομαχι βαραει τσιφτετελι...χιχιχιχιχιχι....

σας αγαπωωωωωωωωωωωω.....μακιααααααααααααααααα.....

bg1142822.jpg

princess2.gif

κοριτσακια μου??????????τι κανετε???????

γιωτουλα με το καλο οι διακοπουλες, θα χαλαρωσεις επιτελους απο την δουλεια, θα ειναι τελεια!!!!!!!!!!!!!!!!

ρανιουκο μου μια χαρα οι εξετασουλες σου μπραβο!!!!!!!!ευτυχως μετα τις διακοπουλες θα δεις τον θυσαυρο σου!!!!!!!!!!!!!!

ιωαννακι δυνατη η αντιβιωση ε?υπομονη κοριτσακι μου!!!!!!

ματινακι, αναστασακι, εφακη ((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))

λενακι μου γλυκο θα ξαναδεις το μπεμπακι σου!!!!!!!!!!κοντευουμε!!!!!!!!!!

εγω πλενω ρουχαλακια, σιδερωνω, περιμενω και το κρεβατακι αλλα μου το καθυστερουν και με νευριαζουν!!!!!!!!!!πηρα και το επιδομα μητροτητας απο το ικα, 1.189 ευρω,καλα ειναι.........πολλα τα απαραιτητα για τα μωρακια μας,εχω σχεδον τελειωσει, πρεπει να φτιαξω και την βαλιτσα για το μαιευτηριο......10/8 μπαινω στον μηνα μου!!!!!!!!!:confused:

σας φιλω ολες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

γιωτουλα με το καλο οι διακοπουλες, θα χαλαρωσεις επιτελους απο την δουλεια, θα ειναι τελεια!!!!!!!!!!!!!!!!

ρανιουκο μου μια χαρα οι εξετασουλες σου μπραβο!!!!!!!!ευτυχως μετα τις διακοπουλες θα δεις τον θυσαυρο σου!!!!!!!!!!!!!!

εγω πλενω ρουχαλακια, σιδερωνω, περιμενω και το κρεβατακι αλλα μου το καθυστερουν και με νευριαζουν!!!!!!!!!!πηρα και το επιδομα μητροτητας απο το ικα, 1.189 ευρω,καλα ειναι.........πολλα τα απαραιτητα για τα μωρακια μας,εχω σχεδον τελειωσει, πρεπει να φτιαξω και την βαλιτσα για το μαιευτηριο......10/8 μπαινω στον μηνα μου!!!!!!!!!:confused:

ποπακι μου γλυκοοοοοοοοοοοοοοοοοο.....

αχχχχχχχχχχχχχχ.....εχω συγκινηθει πολυ....φτανει η ωρα....ερχεται η πριγκιπισουλα σας....τι συναισθημα παναγιτσα μου!!!!!

αντε με το καλο κουκλακι μου!!!!

παρε και μια αγκαλιτσα(((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))

πολυ σ'αγαπωωωωωωωωωωωω.....μακιαααααααααααα.....

bg1142822.jpg

princess2.gif

Με το καλό Ποπάκι μου όλα να σου πάνε καλά! Είναι φοβερό το πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός!!!! Άντε με το καλό Ποπάκι μου και πάλι!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...