Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

καλημερουδιαααααααααααααα!τι κανετεεεεεε!σημερα ειναι μια πολυ δροσερη μερα..ολο το βραδυ εβρεχε κ φυσουσε κ σημερα συνεφια κ ψυχρα γιουπιιιι~:tongue::tongue:

Ιωαννακι μουυυυ σε λιγο καιρο θα το αισθανεσαι κ συ κ θα ειναι τελειααααα!ανυπομονω να ξεκηνησουμε τις δουλειες του σπιτιου..να τελειωνουμε το βαψιμο κ να μπουν ολα στη θεση τους κ να ειναι ολα καθαρα κ φρεσκα για το ζουζουνακι μου!;);)

Αναστασακι μου φουσκωσε η κοιλιτσα..τι ωραιααα!σε λιγο θα αισθανεσαι κ τα φτερουγισματα!τι καλα θα πας να το δεις σε λιγες μερουλες ισως να διετε κ φυλο!;);)

Εφακη μου χαιρομαι πολυ που ολα ειναι καλα κ ετσι θα πανε!;)

Ρανιουκο μουυυυυυυυυυυυ!αγαπουλιτσα μουυυυ..τι κανειςςςς?εσυ φοσυκωσες καθολουυυυυυ?εεεεεε?τι καλα που δνε πηγες δουλειετσα σημερα..να χαλαρωσεις κ να απολαυσεις τη μερα!:D:D

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αααααααααααα....

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ........

να εχουμε ενα τελειο υπολοιπο στις εγκυμοσυνες μας και μια ευκολη γεννα!!!!!!!!

αααααα ναιιιιιιιιιιιι!!καλο μηνααααααααααααααααα!

οπως τα λες ρανιουκο μου ενα τελειο υπολοιπο εγκυμοσηνης για ολες!

πωπωωωωω νομιζω πως θα μου λειψουν ολα αυτα..τα τικερακια εγκυμοσηνης!κατι μου λεει πως μετα απο λιγο καιρο θα αναζηταμε παλι εγκυμοσυνες κ συμπτωματααα!πως περναει ο καιρος ε!δεν ειναι συγκυνιτικα ολα αυτα!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

αααααα ναιιιιιιιιιιιι!!καλο μηνααααααααααααααααα!

οπως τα λες ρανιουκο μου ενα τελειο υπολοιπο εγκυμοσηνης για ολες!

πωπωωωωω νομιζω πως θα μου λειψουν ολα αυτα..τα τικερακια εγκυμοσηνης!κατι μου λεει πως μετα απο λιγο καιρο θα αναζηταμε παλι εγκυμοσυνες κ συμπτωματααα!πως περναει ο καιρος ε!δεν ειναι συγκυνιτικα ολα αυτα!

ουουουουοουουυου....λενιω μυουουοουυουουουοουυυ......τι κανεις?

φουσκωσα κι εγωωωωωωωωωωω.....χαχαχαχαχαχχ......γιναμε ολοκληρο ροδακινοοοοοο.....

κι εδω δροσουλα εχουμε!!!!!!

λεω σημερα να φτιαξω εναν κορμο σοκολατα...εεεεε??????ωραια ιδεα?θα το τσακισωωωωωωωωωωωωωωω....

bg1142822.jpg

princess2.gif

ουουουουοουουυου....λενιω μυουουοουυουουουοουυυ......τι κανεις?

φουσκωσα κι εγωωωωωωωωωωω.....χαχαχαχαχαχχ......γιναμε ολοκληρο ροδακινοοοοοο.....

κι εδω δροσουλα εχουμε!!!!!!

λεω σημερα να φτιαξω εναν κορμο σοκολατα...εεεεε??????ωραια ιδεα?θα το τσακισωωωωωωωωωωωωωωω....

ουουυυυυυυυυ ρανιουκο μουυυυυυυυ!σε πεθυμησαααααααααα!

ναι μωρε ενα γλυκο ροδακινακι γινατε!πολυ χαιρομαιιιιιιιιιιιιιι!

να φτιαξειςςςςςς να φτιαξειςςςςςςςςςςςςς!εχω καιρο να κανω..μαρεσει οταν μαλακωνει μετα την καταψυξη μωλης λιωσει λιγο εκει ειναι τελειοο!εγω προσεχω τωρα ..εχω γεμισει το ψυγει με γιαουρτακια 0% κ εχω κοψει οσο μπορω τα γλυκα!παραμενω στα 11 κιλα!:shock::shock:

πως εισαι σημερα φιλεναδιτσα μου?ποσο καιρο εχουμε να τα πουμεεεεεεε!

ανυπομονω να γεννησω στο ειπα!:tongue::tongue::tongue:μετραω τις μερες!αν κ θα μου λειψουν οι κλωτσιτσες!:(

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ουουυυυυυυυυ ρανιουκο μουυυυυυυυ!σε πεθυμησαααααααααα!

ναι μωρε ενα γλυκο ροδακινακι γινατε!πολυ χαιρομαιιιιιιιιιιιιιι!

να φτιαξειςςςςςς να φτιαξειςςςςςςςςςςςςς!εχω καιρο να κανω..μαρεσει οταν μαλακωνει μετα την καταψυξη μωλης λιωσει λιγο εκει ειναι τελειοο!εγω προσεχω τωρα ..εχω γεμισει το ψυγει με γιαουρτακια 0% κ εχω κοψει οσο μπορω τα γλυκα!παραμενω στα 11 κιλα!:shock::shock:

πως εισαι σημερα φιλεναδιτσα μου?ποσο καιρο εχουμε να τα πουμεεεεεεε!

ανυπομονω να γεννησω στο ειπα!:tongue::tongue::tongue:μετραω τις μερες!αν κ θα μου λειψουν οι κλωτσιτσες!:(

αχχχχχχχχχ...εγω να δεις ποσο σε πεθυμησααααααααααααα......γιατι δε μπαινεις πλεον στο φεις????

καλα κανεις και προσεχεις αλλα τα ατιμα τα γλυκα....δε μπορω να τα κοψω με τιποτα!!!!!αχχχχχχχχ......εγω εχω παρει 1,5-2 κιλα...καλα δεν ειναι?δε ξερω καθολου....παντως πιστευω οτι αν συνεχισεις να προσεχεις θα φτασεις το πολυ μεχρι 14 κιλα μεχρι να γεννησεις....

αχ λενιω μου κι εγω ποσο ανυπομονω να δω τη φατσουλα του...να δω πως ειναι....θα το φαω μολις βγει....χιχιχιχιχιχχιχι....:P

bg1142822.jpg

princess2.gif

Διαφημίσεις

καλημερα αγαπουλες μου.....τι κανετε????κοιμαστε ακομα?????εγω σημερα δε πηγα δουλεια γιατι χθες με επιασε μια ζαλαδα αλλο πραγμα...μαλλον επειδη αλλαξα μηνα...τι να πω!!!!!!

αντε μπειτε να πιουμε καφε!!!!

Καλημέρα κουκλίτσες μου! Τι κάνετε;

Ράνια μου κι εγώ χάλια ύπνο έκανα εχθές! Όλη την ημέρα ένιωθα το στομάχι μου χάλια και το βράδυ εκεί που με πήρε ο ύπνος ξυπνάω γύρω στις 4 το πρωί με πολύ ζαλάδα και ανακατέματα και από εκείνη την ώρα γαρίδα το μάτι! Νιώθω πως θα πέσω ξερή τώρα!!!! Αφού παρακαλούσα να πάω να κάνω εμετό αλλά με το ζόρι γίνεται;

Έκλεισα ραντεβού και για την αυχενική, θα πάω την στις 23 Αυγούστου και δεν βλέπω την ώρα!!!!

αχχχχχχχχχ...εγω να δεις ποσο σε πεθυμησααααααααααααα......γιατι δε μπαινεις πλεον στο φεις????

καλα κανεις και προσεχεις αλλα τα ατιμα τα γλυκα....δε μπορω να τα κοψω με τιποτα!!!!!αχχχχχχχχ......εγω εχω παρει 1,5-2 κιλα...καλα δεν ειναι?δε ξερω καθολου....παντως πιστευω οτι αν συνεχισεις να προσεχεις θα φτασεις το πολυ μεχρι 14 κιλα μεχρι να γεννησεις....

αχ λενιω μου κι εγω ποσο ανυπομονω να δω τη φατσουλα του...να δω πως ειναι....θα το φαω μολις βγει....χιχιχιχιχιχχιχι....:P

ναι τελευταια μπαινω μονο για ενα παιχνιδι που παιζω κ βγαινω !για να μην κολαει κ ο μικρος!icon_wink.gif

αυτα τα ατιμα τα γλυκα μας κανουν τη ζημια!καλα ειναι τα κιλακια σου!icon_wink.gificon_wink.gif

μακαρι να φτασω μονο 14..το μωρο τωρα ειναι 1.340 λογικα θα παρει κανα 2 κιλακια ακομα!tongue.gif

αχ ξερω ποσο ανυπομονεις αγαπουλιτσα μου!θα ειναι μια μαγικη στιγμη εκεινηι!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Ράνια μου κι εγώ χάλια ύπνο έκανα εχθές! Όλη την ημέρα ένιωθα το στομάχι μου χάλια και το βράδυ εκεί που με πήρε ο ύπνος ξυπνάω γύρω στις 4 το πρωί με πολύ ζαλάδα και ανακατέματα και από εκείνη την ώρα γαρίδα το μάτι! Νιώθω πως θα πέσω ξερή τώρα!!!! Αφού παρακαλούσα να πάω να κάνω εμετό αλλά με το ζόρι γίνεται;

Έκλεισα ραντεβού και για την αυχενική, θα πάω την στις 23 Αυγούστου και δεν βλέπω την ώρα!!!!

καλημερα Ιωαννακι μου!κ συ χαλια κοιμηθηκες!κ γω χθες χιλιες φορες σηκκωθηκα!δεν κοιμηθηκα κ πολυ καλα!

ξεκηνησαν οι αανγουλες?

με το καλο να περασει κ η αυχενικη!ολα καλα θα ειναι!;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημερα ιωαννακι μου...κι εσυ ζαλαδιτσες εεεε????αχ που θα παει θα περασουν...ολα για καλο ειναι ετσι κι αλλιως!!!!!

αχχχχχχχχχ....θα παθεις πλακα μολις το δεις ποσο πολυ μεγαλωσε...ολοκληρος ανθρωπος...ειναι απιστευτο!!!!!με το καλο ιωαννακι μου!!!!!

bg1142822.jpg

princess2.gif

ναι τελευταια μπαινω μονο για ενα παιχνιδι που παιζω κ βγαινω !για να μην κολαει κ ο μικρος!icon_wink.gif

αυτα τα ατιμα τα γλυκα μας κανουν τη ζημια!καλα ειναι τα κιλακια σου!icon_wink.gificon_wink.gif

μακαρι να φτασω μονο 14..το μωρο τωρα ειναι 1.340 λογικα θα παρει κανα 2 κιλακια ακομα!tongue.gif

αχ ξερω ποσο ανυπομονεις αγαπουλιτσα μου!θα ειναι μια μαγικη στιγμη εκεινηι!

κολλαει εεεε?????ποποπο...ατιμη τεχνολογια....καλα κανεις λενιω μου...πρεπει να τα προσεχουμε αυτα!!!!

μωρε ας ειναι καλα τα μωρακια μας και τα κιλα θα τα χασουμε μετα....

θα ανταλλασουμε διαιτες, συνταγες και ασκησεις γυμναστικης....χαχαχαχαχ...

bg1142822.jpg

princess2.gif

Διαφημίσεις

κολλαει εεεε?????ποποπο...ατιμη τεχνολογια....καλα κανεις λενιω μου...πρεπει να τα προσεχουμε αυτα!!!!

μωρε ας ειναι καλα τα μωρακια μας και τα κιλα θα τα χασουμε μετα....

θα ανταλλασουμε διαιτες, συνταγες και ασκησεις γυμναστικης....χαχαχαχαχ...

ναι πολυ ευκολα κολανε ασε!τωρα που τον εχω κλειστο τις περισοτερες ωρες ειναι καλυτερα!

σιγουρα θα τα αχασουμε που θα παει..οπως λες θα βοηθαμε η μια την αλη;)

παω να ετοιμαστω θα παω στη μανουλα μου!φιλακια πολλααααααααααα!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ναι πολυ ευκολα κολανε ασε!τωρα που τον εχω κλειστο τις περισοτερες ωρες ειναι καλυτερα!

σιγουρα θα τα αχασουμε που θα παει..οπως λες θα βοηθαμε η μια την αλη;)

παω να ετοιμαστω θα παω στη μανουλα μου!φιλακια πολλααααααααααα!

γεια σου γλυκουλα μου.....κι εγω παω να φτιαξω το μωσαικο....μακιαααααααααααααααααααααααα...σ'αγαπω πολυυυυυυυυυυυυυ/......

bg1142822.jpg

princess2.gif

γεια σου γλυκουλα μου.....κι εγω παω να φτιαξω το μωσαικο....μακιαααααααααααααααααααααααα...σ'αγαπω πολυυυυυυυυυυυυυ/......

φιλακιαααααααααα..κ γω σαγαπω πολυυυυυυυυυυυυυυ~

((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Kαλημερα κοριτσαρες μου!!!! Καλο μηνα και καλη εβδομαδα να εχουμε!!!!!!!!

Τι κανετε????? Προλαβα καμια????Μαλλον οχι ομως....σνιφ:-(

Χαθηκα τελειως....επανηλθα ομως και χαιρομαι πολυ πολυ!!!

Σας εχω επιθυμησει παρα πολυ και περιμενω να μαθω τα νεακια σας γιατι εχω χασει πολλα επεισοδια!!!!!!!!!

Ποια θα αναλαβει να με ενημερωσει????Περιμενω με ανυπομονησια γιατι για να παω πισω τις σελιδες ειναι αδυνατον γιατι τρεχετε ως συνηθως και θα κανω 3 μερες να τα μαθω απο μονη μου τα νεα....

Τα δικα μου νεα ειναι καλα, ο μπεμπακος ειναι πολυ ζωηρος σχεδον ολη την διαρκεια της μερας και θα ξαναπαμε να τον δουμε πρωτα ο Θεος σε σχεδον 2 εβδομαδες...βγηκαν και οι εξετασεις και παλι η καμπυλη ηταν πολυ καλη 123...ελπιζω και ευχομαι να συνεχισω ετσι!!!!!!!

Kαλημερα κοριτσαρες μου!!!! Καλο μηνα και καλη εβδομαδα να εχουμε!!!!!!!!

Τι κανετε????? Προλαβα καμια????Μαλλον οχι ομως....σνιφ:-(

Χαθηκα τελειως....επανηλθα ομως και χαιρομαι πολυ πολυ!!!

Σας εχω επιθυμησει παρα πολυ και περιμενω να μαθω τα νεακια σας γιατι εχω χασει πολλα επεισοδια!!!!!!!!!

Ποια θα αναλαβει να με ενημερωσει????Περιμενω με ανυπομονησια γιατι για να παω πισω τις σελιδες ειναι αδυνατον γιατι τρεχετε ως συνηθως και θα κανω 3 μερες να τα μαθω απο μονη μου τα νεα....

Τα δικα μου νεα ειναι καλα, ο μπεμπακος ειναι πολυ ζωηρος σχεδον ολη την διαρκεια της μερας και θα ξαναπαμε να τον δουμε πρωτα ο Θεος σε σχεδον 2 εβδομαδες...βγηκαν και οι εξετασεις και παλι η καμπυλη ηταν πολυ καλη 123...ελπιζω και ευχομαι να συνεχισω ετσι!!!!!!!

ματιναρα μου καλημερα κι απο δωωωωωωωω....τα λεμε και στο φεις....

απο νεα δε νομιζω οτι εχει γινει κατι αξιοσημειωτο...ολα πανε καλα με τα εγκυουλια μας!!!!δοξα το θεο παναγιτσα μου!!!!

εφτιαξα το μωσαικουλι μου, τωρα θα φτιαξω τυροπιτακια και λουκανοπιτακια και μετα θα κανω γλωσσες στο φουρνο.....μιαμ μιαμ μιαμ μιαμ......

bg1142822.jpg

princess2.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...