Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Νατασακι μουυυυυυ!τι κανεις αγαπουλα μου?το καταλαβα οτι κατι με την συνδεση ετρεχε παλι μακρι να αλλαξετε να ηρεμισεις κ να μην σου σπαει τα νευρα γιατι ειναι πολυ σπαστικο!

κ μενα μου ελειψες πολυ φιλεναδιτσα μου!καλο πασχα κ καλη ανασταση φιλεναδιτσα μου..να τα περασετε πολυ ομορφα στη χαλκιδικη κ να δωσεις πολα φιλακια στη ζουζουνα σου!

αν θα φαμε λεεει!!!:tongue::tongue:κ συ να φας πολυ!σαγαπω πολυυυυυυυυυυυυυυυ!

φιλακια πολλαααααααααα!

((((((((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))))))););)

Λενιώ μου δε μπορούσα να μη σου στείλω μια αγκαλίτσα ((((((((())))))))))

Φιλάκια στον ξανθούλη μας και χαδάκια στο κιντεράκι μας!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

φιλεναδιτσες μου τι κανετε? εμεις ολα καλα δοξα το θεουλη!

νατασακι μου καλα να περασετε , και να ξεκουραστειτε!!επιτελους λυθηκαν ολα οπως ειπες , ευτυχως βρε καρδουλα μου για να ηρεμησεις και εσυ απο ολα, που στο φιναλε δεν εφταιγες κιολας..τεσπα

ελενακι μου τι καλα που βγηκαν οι εξετασουλες σου καλες:D:D:D, μπραβο αγαπη μου αντε και ολες οι υπολοιπες ετσι!!χαδακι στην κοιλιτσα, αντε να μαθετε με το καλο και το φυλλο!!

σοφακι μου πως εισαι?εχεις ακομα ταση για εμετο?αχ περαστικα καλη μου

καλα αν περασετε οτι και αν κανετε, και φιλια στο γοη σου ;););)

ρανιουκο μου τι κανεις?καιρο εχουμε να τα πουμε:D:D:D.καλε παντρευεσαι σε λιγο καιρο!!τι κριμα οντως που δεν μπορουμε να ερθουμε, δεν πειραζει θα μαζευτουμε στο δικο μου γαμο ολες;););), μην σκας γλυκια μου με το ξενοδοχειο ενα βραδυ ειναι και ολοι θα πανε μονο για υπνο!!

ματινακι μου και εμεις εχουμε καιρο να τα πουμε!!αντε να ξαναδεις το σπορακι σου με το καλο!!:D:D:D!!

ποπακι μου , τι κανεις καρδουλα μου?η νεραιδουλα σου καλα?χαδακι στην ομορφη κουκλιτσα

μαρακι, ρουλακι, ιωαννακι, ματινακι25, ολα καλα?

ευχομαι σε ολες καλο πασχα και καλη ανασταση!!

υγεια-ευτυχια-χαρα

οι εγκυουλες με το καλο να κρατησουν τα μπεμπακια τους αγκαλιτσα

και ολες εμεις που το προσπαθουμε, του χρονου τετοιο καιρο, πρωτα ο θεος, να χαιδευουμε τις κοιλιτσες μας;););)

σας φιλω γλυκα και σας αγαπω πολυ πολυ πολυ!!

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

κοριτσακια μου!!!!!!!!!!!!!!!!τι κανετε?????????λενιω μου, νατασσακι μου, σοφακι μου, νενακι μου, ματινακι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!καλη ανασταση να εχουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αμαν, η μπεμπουλα εγινε πεπονακι!!!!!ειμαστε ακριβως στην μεση της διαδρομης!!!!!!;)πηγαμε και πηραμε 3 φορεματακια, ενα φουξια, ενα κιτρινο και ενα ριγε ανοιχτο γκρι με ασπρο!!!!!πολυ ρομαντικουλια!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

καλημερουδιαααααααα!

Σοφακη μου τι ζεστη αγκαλιτσα ηταν αυτη!((((((((((((((((((((((((((()())))))))))))))))))))κ συ να δωσεις φιλακια πολα κ μια γακλιτσα στον ξανθουλη σου!

Νενακι μου γλυκο καλη ανασταση αγαπουλα μου κ συντομα πολυ πολυ συντομα με ενα μωρακι στην κοιλιτσα//ευχαρηστουμε για τις ευχουλες σου!

(((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))

Ποπακη μου τι κανεις γλυκουλιτσα μου?μεγαλωσε η ζουζουνα σας..ολοκληρο πεπονακι εγινε !τι ωραιααααα!

πηρες φορεματακια?τι τελειαααααααα!εγω χθες που πηγα να αλλαξω ενα παντελονι του μικρου χαζευα τα κοριτσιστικα ..τι γλυκουλια μωρε!

(((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))):D:D

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσουδια μουουουυουουουου....ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.....

να εχουμε μια ομορφη ανασταση...να μας φωτισει ο θεος να γινουμε καλυτεροι ανθρωποι!!!!

σας φιλω γλυκα και ευχομαι γρηγορα ενα νινακι στη κοιλιτσα μας και στα κοριτσακια μου μια ευκολη γεννα!!!!

σας αγαπω παρα πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ......μακιαααααααααααααααααααα.....

bg1142822.jpg

princess2.gif

καλημερα κοριτσουδια μουουουυουουουου....ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.....

να εχουμε μια ομορφη ανασταση...να μας φωτισει ο θεος να γινουμε καλυτεροι ανθρωποι!!!!

σας φιλω γλυκα και ευχομαι γρηγορα ενα νινακι στη κοιλιτσα μας και στα κοριτσακια μου μια ευκολη γεννα!!!!

σας αγαπω παρα πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ......μακιαααααααααααααααααααα.....

καλημερα ρανιουκο μου!χρονια πολλα!καλη ανασταση φιλεναδιτσα μου!

ευχαρηστουμε πολυυ!κ συ συντομα να ερθει το αγγελουδακι σας να ομορφυνει την οικογενεια σας!;);)

κ μεις σαγαπαμεεεεεεεεε!((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Καλησπέρα αγάπες μου όμορφες!!!!

Νενάκι μου ((((((((((((())))))))))))), δεν είχα εγώ εμετούλη, δικαιολογίες του μικρού μου για να μη βγει στην αγορά ;) σας μπέρδεψα:rolleyes:

Λενιώ μου αχ!!! τι ωραία αγκαλίτσα ευχαριστώ!!!!! :D ,μεγαλωσε το κιντεράκι μας και έγινε αβοκαντάκι!!!!

Ποπάκη μου στη μέση της διαδρομής!!!! η πριγκήπισσα σου μεγάλωσε πολύ!!! πω, πω πεπονάκι θα τρελαθώ!!!!! Φορεματάκια ωραία χρωματάκια θα είσαι μια κούκλα!!!!

Ρανιούκο μου όλο και κοντεύει ο γάμος σας!!!!!

Καλή Ανάσταση κοριτσάρες μου, καλό Πάσχα με υγεία!!!!!!

Να περάσετε τέλειαααααααααααααααααααα

οι εγκυούλες μας υπέροχες εγκυμοσύνες και μ' έναν πόνο.

Οι υπόλοιπες φιλεναδούλες σύντομα με γεμάτες κοιλίτσες!!!!!! με σποράκια;)

Μάκια πολλά πολλά και αγκαλίτσα ζεστή ((((((((((((((()))))))))))))))

Kοριτσακια μου χρονια πολλα σε ολες!!!!!!!!!

Καλη Ανασταση να εχουμε και καλο Πασχα αυριο με υγεια!!!!!!!

Στα κοριτσακια αναμονης ευχομαι συντομα να αποκτησουν σπορακι στην κοιλιτσα και στις εγκυουλες μας καλη συνεχεια στις εγκυμοσυνες και καλες γεννες να εχουμε με το καλο οταν ερθει η ωρα!!!!!

Σας αγαπω ολες παρα πολυ και σας ευχομαι τα καλυτερα μεσα απο την καρδια μου αλλα πρωτα απ'ολα ομως υγεια!!!!!!!!!!

Φιλακια πολλα και θα τα πουμε συντομα!!!!!

23.jpg

pasxa0407.jpg

Διαφημίσεις

Καλημέρα, Χριστός Ανέστη!!!!!

Χρόνια πολλά με υγεία!!!!!!

Να περάσετε πολύ πολύ όμορφα

Σας αγαπώ πολύ!!!!!!!!!

images?q=tbn:ANd9GcTl5h3tLNIiTgcJp8sE_E9tN0YJ7EaHQMk8zlXNHlGROWeRqcyy9wimages?q=tbn:ANd9GcTlZf7yyn6C4zh9fD4QbU4YVTdER_S_wzgr5Hq2VA43AJyNId68pA

Μάκιαααααααααααααααααααααααααααααααα

(((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))

Kοριτσακια μου χρονια πολλα σε ολες!!!!!!!!!

Καλη Ανασταση να εχουμε και καλο Πασχα αυριο με υγεια!!!!!!!

Στα κοριτσακια αναμονης ευχομαι συντομα να αποκτησουν σπορακι στην κοιλιτσα και στις εγκυουλες μας καλη συνεχεια στις εγκυμοσυνες και καλες γεννες να εχουμε με το καλο οταν ερθει η ωρα!!!!!

Σας αγαπω ολες παρα πολυ και σας ευχομαι τα καλυτερα μεσα απο την καρδια μου αλλα πρωτα απ'ολα ομως υγεια!!!!!!!!!!

Φιλακια πολλα και θα τα πουμε συντομα!!!!!

Ματινάκι μου, επίσης αγάπη μου!!!!!!! Υγεία πάντα, μια όμορφη εγκυμοσύνη και ένα γερό μωράκι!!!!!

Σ' αγαπώ πολύυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

Φιλάκια πολλά και ((((((((((((((((((()))))))))))))))))

1.ria...!!!.....................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ!!!!

2.stellinula...................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ!!!!

3.Εύα..........................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 09/06/2011)'ΜΠΕΜΠΑ'[/b]

4.gina_cfu...................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 14/06/2011)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

5.Katerina_s.................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 08/06/2011) 'ΜΠΕΜΠΑ'

6.ZOUZOUNIARA.............ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 14/08/2011)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

7.Popi..........................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 10/09/2011)'ΜΠΕΜΠΑ'

8.Victwria.....................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 03/09/2011)?????????

9.ελενη-25...................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ)??????????

10.elerinaa.....................ΕΓΚΥΟΣ!(?)

11.mp1979womam........ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 18/11/2011)????????

12.roulaa......................EΓΚΥΟΣ!(?)

14.maril13.....................03/05/2011

15.nena1984.................07/05/2011

13.sophaki1...................26/05/2011

16.ginagr......................???????????

Όπως θα καταλάβατε φιλεναδούλες μου έλαβα το Πασχαλιάτικο μου δωράκι:-(. Δεν πειράζει ψηλά το κεφάλι και συνεχίζουμε;)

Καλό βράδυ!!!! Όνειρα γλυκά!!!!

καλησπερα αγαπουλες μου τι κανετε?πως περασατε?εμεις τελεια!!

χριστος ανεστη , χρονια πολλα με υγεια , χαρα, ευτυχια!!

ευχομαι να ειναι το τελευταιο πασχα που ειμαστε μονες, του χρονου τετοιο καιρο θα χαιδευουμε τις κοιλιτσες μας ;););)

και για τις εγκυουλες μας ευχομαιι μεσα απο την καρδια μου τα καλυτερα!!

αυριο ειναι η βαφτιση μας με το καλο :D:D:D, οποτε θα τα πουμε τριτη..πρωτα ο θεος

σοφακι μου :(:(:( κριμα βρε καρδουλα μου αχ η παλιοατιμη δεν μπορουσε να μην ερθει?:mad::x:x ευτυχως ο μαιος ειναι κοντα ;););)

καλο βραδακι και

φιλια πολλα σε ολες

να θυμαστε πως σας αγαπω πολυ και σας σκεφτομαι :D:D:D:D

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Καλημερουδιααααααα κοριτσακια μουυυυυυ!

Χριστος Ανεστη,χρονια πολλα!πως περασατε?

εμεις ομορφα..ειχε κ ωραια μερα μονο προσ το απογευματακι λιγο μας τα χαλασε αλλα τα παιδακια μας προλαβαν να παιξουν κ να χορτασουν τον ηλιο κ το παιχνιδι στις αυλες!φαγαμε καλα κ να που περασε κ το πασχα~

Νενακι μου καλο τι κανεις?σημερα εχετε την βαφτιση που γινεσαι νονα..δεν θυμαμαι καλα ..αν ναι αξια...να τα περασετε πολυ ομορφα!κ μεις σαγαπαμε πολυυυυυυυυ!

Σοφακη μουυυυυυυυυ!τι κανεις?κατεβηκε τελικα ε~ευχομαι να ηταν η τελευταια της φορα!μακαρι ο καλος θεουλης να στειλει γρηγορα τα μωρακια σας!

φιλακια πολλα σε ολεςςςςςςς!

((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))

εγω ειμαι λιγο ανησυχη οσον αφορα στο μωρακι μου γιατι εκει που αισθανομουνα εστω κ λιγο το μωρο εδω κ μαι βδομαδα περιπου δεν το αισθανομαι..χθες κατι ενιωσα αλαλ κ παλι δνε ειμαι κ πολυ σιγουρη..ξαπλωνω κ περημενω να αισθανθω κατι αλα τιποτα..ευχομαι παναγια μου να ναι ολα καλα..κ μην σας πω οτι αυτιο κιολας θα παω στηη γιατρο κ χωρης τα αποτελεσματα..κ μετα ξαναπαω αν ειναι ολα καλα να της δειξω κ τα αποτελεσματα οταν τα παρω μαζεμενα!ουφφ!:rolleyes:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...