Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

μμ νοστιμο το φαγακι σου!;)μαρεσουν πολυ οι μελιτζανες!ναι καταλαβαινω δυσκολο το προγραμμα σου!:shock:

κ μενα μαρεσει ο αραακς κ αρεσει πολυ κ στον μικρουλη μου..παω να ξεκηνησω σιγα σιγα Γιωτακι μου να τελειωνω ..αν μπορεσω θα μπω αργοτερα..φιλακια πολλααα!;);)

καλο μαγειρεμα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τι κάνετε κοριτσάκια μου; Πως περάσατε αυτές τις ημέρες; Εγώ πολύ καλά αλλά κάτι μου λέει πως θα μου βγει ξινό τελικά!

Πήρα τις κολπικές εξετάσεις που έκανα την Παρασκευή και ενώ όλα ήταν καλά είμαι θετική στο μυκόπλασμα! Έχω στεναχωρεθεί απίστευτα και κλαίω συνέχεια από το πρωί!

Ο γιατρός μου είπε να κάνω καλλιέργεια να βρούμε το μικρόβιο και να μου δώσει αντιβίωση! Το μόνο που θέλω είναι να φύγει αυτό το πράμα! Τρέμω στη σκέψη πως μπορεί να πάθει κάτι το μωράκι μου από αυτό το πράγμα!

μη στεναχωριεσαι ιωαννακι ολα καλα θα πανε ειχα κ εγω μυκοπλασμα στη εγκυμοσυνη ηπια αντιβιωση εγω κ ο αντρας μου κ ολα οκ γεννησα πριν 2 μηνες εναν παιδαρο δε χρειαζεται να στεναχωριεσαι/:D

Τι κάνετε κοριτσάκια μου; Πως περάσατε αυτές τις ημέρες; Εγώ πολύ καλά αλλά κάτι μου λέει πως θα μου βγει ξινό τελικά!

Πήρα τις κολπικές εξετάσεις που έκανα την Παρασκευή και ενώ όλα ήταν καλά είμαι θετική στο μυκόπλασμα! Έχω στεναχωρεθεί απίστευτα και κλαίω συνέχεια από το πρωί!

Ο γιατρός μου είπε να κάνω καλλιέργεια να βρούμε το μικρόβιο και να μου δώσει αντιβίωση! Το μόνο που θέλω είναι να φύγει αυτό το πράμα! Τρέμω στη σκέψη πως μπορεί να πάθει κάτι το μωράκι μου από αυτό το πράγμα!

καλημερα κοριτσακια! ας ανοιξω και εγω το καφε μας μια μερα!

τι κανετε? εμεις ειμαστε μια χαρα και η μπεμπα κολοτουμπες και κλωτσιες! πεταει κανα ποδι απο εδω και χερι απο εκει, χαμος!

ιωννακι μην ανησυχεις! να εισαι σιγουρη οτι αν ηταν κατι σοβαρο θα στο ελεγε ο γιατρος σου. το να παρεις αντιβιωση δεν ειναι και τιποτα κακο, 2 φορες πηρα κατα την διαρκεια της εγκυμοσυνης. δεν παθενει τιποτα το μωρακι! :-P

φιλακια σε ολες!

καλημερα κοριτσακια! ας ανοιξω και εγω το καφε μας μια μερα!

τι κανετε? εμεις ειμαστε μια χαρα και η μπεμπα κολοτουμπες και κλωτσιες! πεταει κανα ποδι απο εδω και χερι απο εκει, χαμος!

ιωννακι μην ανησυχεις! να εισαι σιγουρη οτι αν ηταν κατι σοβαρο θα στο ελεγε ο γιατρος σου. το να παρεις αντιβιωση δεν ειναι και τιποτα κακο, 2 φορες πηρα κατα την διαρκεια της εγκυμοσυνης. δεν παθενει τιποτα το μωρακι! :-P

φιλακια σε ολες!

Καλημέρα Γιωτάκι μου! Σ'ευχαριστώ πολύ για το κουράγιο που μου δίνεις! Η αλήθεια είναι πως και ο γιατρός μας τόνισε αρκετές φορές στο τηλέφωνο πως δεν χρειάζεται να ανησυχούμε και πως είναι κάτι σύνηθες και αντιμετωπίζεται! Αύριο το απόγευμα που θα πάω να δω το μωράκι μου θα μου δώσει και την αντιβίωση να τελειώνουμε και με αυτό και μετά πρέπει να κλείσω ραντεβού για την αυχενική!

Άσχετο: Τι μαγειρεύετε σήμερα;

Διαφημίσεις

καλημεραααααααα!\

Ιωαννακι μου τι ανχος κ αυτο αλα κ γω πιστευω οτι αν ηταν κατι πολυ σοβαρο ο γιατρος θα στο ελεγε..σιγουρα η αντιβιωση θα βοηθησει κ ολα ια πανε καλα!ο θεος ειναι μεγαλος!

Γιωτακι μου τι κανεις?καλα εκανες κ ανοιξες εσυ το ερημο πια καφε μας!:tongue::tongue:

εγω σημερα μαλον πατατες γιαχνι με κρεας θα μαγειρεψω!:rolleyes:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Καλημέρα Γιωτάκι μου! Σ'ευχαριστώ πολύ για το κουράγιο που μου δίνεις! Η αλήθεια είναι πως και ο γιατρός μας τόνισε αρκετές φορές στο τηλέφωνο πως δεν χρειάζεται να ανησυχούμε και πως είναι κάτι σύνηθες και αντιμετωπίζεται! Αύριο το απόγευμα που θα πάω να δω το μωράκι μου θα μου δώσει και την αντιβίωση να τελειώνουμε και με αυτό και μετά πρέπει να κλείσω ραντεβού για την αυχενική!

Άσχετο: Τι μαγειρεύετε σήμερα;

εγω εκανα μπριζολες (εχτες φυσικα λογω δουλειας) και μολις γυρισω θα τηγανισω πατατουλες. για αυριο φασολακια φρεσκα.

ελενακι τι κανουν τα αντρακια σου?

καλησπερα τσουπρακια ομορφα.....τι μου κανετε?????

εγω μια χαρα....τα ιδια δηλαδη....εδωσα σημερα τα ουρα μου για εξεταση...σε 2 μερες μου ειπαν,αρα απο δευτερα τα αποτελεσματα!!!!!μακαρι να μην εχω τιποτα!!!!

μακια πολλα σε ολες.....μακιαααααααααααααααααααααααααααααααα....

(((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))

bg1142822.jpg

princess2.gif

καλησπερα!!!!!!!!!!!!!!!τι κανετε κοριτσακια μου γλυκα????????????????

λενακι μου ποσο μεγαλωσε το μπεμπακι σου, τι ομορφα!!!!!!!!!11 κιλακια πηραμε ε?καλα ειναι, τι να κανουμε!!!!!!!!!!!!!!

γιωτακι, ιωαννακι, ρανιακι, αναστασακι!!!!!!!!!!!!!!!μακια μακια!!!!!!!!!!!

εκανα εξεταση ουρων κι εγω και μου βρηκαν μυκητες......αυριο που θα παω στον γιατρο θα δουμε τι θα μου πει!!!!!!!!!ανυπομονω να δω την μπεμπουλα μου!!!!!!!!!!!!!το δωματιο της το ψιλοετοιμαζουμε, βαλαμε κουρτινα και την αλλη εβδομαδα θα ερθει το κρεβατακι της, επλεινα και μερικα σεντονακια, σελτεδακια κ.α.αχ τι καλα!!!!!!!!!!!!!!!

σας αγαπω πολυ ολες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(((((((((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα!!!!!!!!!!!!!!!τι κανετε κοριτσακια μου γλυκα????????????????

λενακι μου ποσο μεγαλωσε το μπεμπακι σου, τι ομορφα!!!!!!!!!11 κιλακια πηραμε ε?καλα ειναι, τι να κανουμε!!!!!!!!!!!!!!

γιωτακι, ιωαννακι, ρανιακι, αναστασακι!!!!!!!!!!!!!!!μακια μακια!!!!!!!!!!!

εκανα εξεταση ουρων κι εγω και μου βρηκαν μυκητες......αυριο που θα παω στον γιατρο θα δουμε τι θα μου πει!!!!!!!!!ανυπομονω να δω την μπεμπουλα μου!!!!!!!!!!!!!το δωματιο της το ψιλοετοιμαζουμε, βαλαμε κουρτινα και την αλλη εβδομαδα θα ερθει το κρεβατακι της, επλεινα και μερικα σεντονακια, σελτεδακια κ.α.αχ τι καλα!!!!!!!!!!!!!!!

σας αγαπω πολυ ολες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(((((((((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Αχ Ποπάκι μου μην ανησυχείς για τους μύκητες όλα καλά θα πάνε! Κι εγώ θετική στο μυκόπλασμα αλλά έχω πίστη, θα πάρω μία αντιβίωση και όλα θα πάνε καλά!

Αχ πόσο όμορφα θα πρέπει να αισθάνεσαι που ετοιμάζεις το δωμάτιο της πριγκίπισσάς σου! Εύχομαι όλα να σου πάνε καλά μέχρι το τέλος! Σε όλα τα κορίτσια φυσικά να πάνε όλα καλά μέχρι το τέλος!

Κοριτσακια μου καλησπερα!!!!!!!!Εισαστε ολες καλα????????????????

Ποσο μου λειψατεεεεεεεεε..................!!!!!!!!!!!!!

Σημερα πηραμε τον υπολογιστη απο τον γιατρο...χιχιχι και απο δω και περα θα σας χορταινω και παλι!!!!!!

Δεν εχω παρακολουθησει τιποτα οποτε θα με ενημερωσετε ε????

Αυριο πρωι πρωι θα παω να κανω εξετασεις αιματος και την 2η καμπυλη σακχαρου της μιας ωρας παλι!Οποτε αυριο το πρωι δεν θα μπορεσω να μπω! Εχει και αδειουλα ο αντρουλης μου και θα παμε να κανουμε ερευνα αγορας για τον μπεμπη γιατι πρωτα ο Θεος το σαββατο θα κλεισουμε την κουνια του και θα παρουμε και αλλα διαφορα πραγματακια!

Λοιπον, ελπιζω αυριο το μεσημερακι να μπορεσω να μπω και να τα πουμε!!!!

Σας φιλω γλυκα και να ξερετε οτι σας αγαπω παραααααααα πολυυυυυυυ!!!!

Καλο βραδακι και ονειρα γλυκα!!!!!!!!!!!

καλημέρα κορίτσια!!! εχθές το βράδυ γύρισα από το χωριό! χτύπησε ο αδερφος μου με τη μηχανή και τρέχαμε! οι γονείς μου λείπουν σε διακοπές και δεν είπαμε τίποτα! ευτυχώς μόνο κάταγμα στο χέρι!!!! πήρα μια τρομάρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αλλά το καλό είναι οτι λέει πως θα την πουλήσει!!!!

τώρα ετοιμάζομαι να πάω τράπεζα να πληρώσω την ασφάλεια του αυτοκινήτου!...

θα μπώ αργότερα να διαβάσω αναλυτικά νεάκια σας!!! φιλάκιααααααααααααααααααα

(((((((((())))))))))))

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημέρα κορίτσια!!! εχθές το βράδυ γύρισα από το χωριό! χτύπησε ο αδερφος μου με τη μηχανή και τρέχαμε! οι γονείς μου λείπουν σε διακοπές και δεν είπαμε τίποτα! ευτυχώς μόνο κάταγμα στο χέρι!!!! πήρα μια τρομάρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αλλά το καλό είναι οτι λέει πως θα την πουλήσει!!!!

τώρα ετοιμάζομαι να πάω τράπεζα να πληρώσω την ασφάλεια του αυτοκινήτου!...

θα μπώ αργότερα να διαβάσω αναλυτικά νεάκια σας!!! φιλάκιααααααααααααααααααα

(((((((((())))))))))))

γεια σας κοριτσακια!

αναστασακι περαστικα στον αδελφουλη! ευτυχως που ειναι μονο το καταγμα!

ποπακι, κοριτσακι μου τι κανεις? οι μυκητες ξεπερνιουνται! 2 φορες εχω βγαλει μεχρι στιγμης απο τις αντιβιωσεις που εχω παρει, ε ειμαστε και ευαισθητες τωρα με την εγκυμοσυνη

ματινακι το φτιαξατε το pc? μια χαρα! αντε με το καλο να κλεισετε τα μπεμπεδοπραγματακια!

ρανακι μου καλα αποτελεσματα!!!

εγω κοριτσια δεν εχω ιδιαιτερα νεα, εχω μπλεξει με διαφορα θεματα του μαγαζιου για να μπορεσω να σταματησω και εγω την αλλη εβδομαδα. 8 αυγουστου αναχωρουμε για το εξωτικο τολο!!!

kissessssssssssssssssssssssssssssssssssssss!:-P

Καλημέρα κοριτσούδια μου! Τι κάνετε; Εγώ είμαι συνεπαρμένη από αυτό που είδα εχθές στο γιατρό! Το μωράκι μου έμοιαζε κανονικά με άνθρωπο πλέον και κουνούσε τα χεράκια και τα ποδαράκια του! Δόξα το Θεό είναι πολύ καλά μεγάλωσε βρε! Είναι 3 εκατοστά πλέον! Τη Δευτέρα θα πάρω τηλέφωνο να κλείσω για την αυχενική και όλα καλά! Παίρνω και αντιβίωση βέβαια για το μυκόπλασμα αλλά είναι ακίνδυνη για εγκύους και επειδή είναι φτηνή μόνο 1,50 ευρώ είδα κι έπαθα για να τη βρω! Αυτά από εμένα! Σας ζάλισα πρωί πρωί! Εσείς τι κάνετε;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...