Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εχει μια βοηθό. αλλα είναι στο γραφειο εξω.. δεν εχει τυχει να μπει μεσα!

συνηθως μαιες ειναι αυτες, και κανουν και τις γραμματεις. και η αδελφη μου πριν παει στο ελενας(μαια ειναι) δουλευε σε ενα γιατρο και εκανε και την γραμματεα και την βοηθο του!

συνηθως μαιες ειναι αυτες, και κανουν και τις γραμματεις. και η αδελφη μου πριν παει στο ελενας(μαια ειναι) δουλευε σε ενα γιατρο και εκανε και την γραμματεα και την βοηθο του!

α μάλιστα!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

κοριτσακια παω να φαω και να ξαπλαρω λιγακι γιατι το βραδυ εχουμε να παμε σε μια παρασκευη....μακια σας πολλααααααααααααααααααααααααα......

και εγω σχολαω!!!!!!!! καλη ξεκουραση!!!!!!!!!!!!!!!

κοριτσακια!!!!!!!!!!!!!ουουουουου.................

τι κανετε???????εγω δεν μπορω να πω οτι ξεκουραζομαι, τρεχω απο δω και απο εκει......αλλα θα χαλαρωσω λιγακι γιατι νοιωθω ενα βαρος χαμηλα και νομιζω πως θελω να κραταω την κοιλια μου για να περπαταω.....αχ απο αυριο θα κατσω στα αυγα μου γιατι το παρακανα!!!!!!!!!!!!!!!φιλακια πολλα,θα τα πουμε πιο καλα αυριο!!!!!!!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

καλημερουδιαααααααααα!τι κανετεεεεεεε?

ευτυχως εχει δροσουλα!

τα νεακια μου ειναι καλα!ο μπεμπακος μας ειναι 1.340..ειδαμε το γλυκο του μουτρακι..εβαλε κιλακια το ζουζουνι μου..ειχε κατι μαγουλακια..κοιμοταν στην αρχη στο πλαι με το χερακι κατω απο το μαγουλο.,ηταν ενας γλυκας!ολα φυσιολογικα στην αναπτυξη του!τελικα εχω βαλει 11 κιλα!εγω νομιζα παραπανω αλα αποτι φαινεται η δικια μου ζυγαρια ειναι οτι να ναι!οποτε παω με της γιατρου να ειμαι σιγουρη!φυσικα μου ειπε να προσεχω πολυ τωρα γιατι απο δω κ περα θα μπαινουν πιο ευκολα!:shock::shock:

ααα κ τελικα χθες ημουν 29 βδομαδων κ στον υπερηχο τοσο εδειξε οποτε παω να το αλλαξω το τικερακι μου!ειχαμε διαφορα 3 ημερων στην αρχη!

σκεφτομαι οτι εχω αλη μια επισκεψη τον αυγουστο κ μετα τελη σεπτεμβρη θα τον παρω αγκαλιτσα..ανυπομονω τοσο πολυ να δω το μουτρακι του!καταπινε υγρο κ σαν να μασουλουσε κιολας ο γλυκουλης μου..ειναι απολαυση να τα παρακολουθεις!:D:D

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημερουδιαααααααααα!τι κανετεεεεεεε?

ευτυχως εχει δροσουλα!

τα νεακια μου ειναι καλα!ο μπεμπακος μας ειναι 1.340..ειδαμε το γλυκο του μουτρακι..εβαλε κιλακια το ζουζουνι μου..ειχε κατι μαγουλακια..κοιμοταν στην αρχη στο πλαι με το χερακι κατω απο το μαγουλο.,ηταν ενας γλυκας!ολα φυσιολογικα στην αναπτυξη του!τελικα εχω βαλει 11 κιλα!εγω νομιζα παραπανω αλα αποτι φαινεται η δικια μου ζυγαρια ειναι οτι να ναι!οποτε παω με της γιατρου να ειμαι σιγουρη!φυσικα μου ειπε να προσεχω πολυ τωρα γιατι απο δω κ περα θα μπαινουν πιο ευκολα!:shock::shock:

ααα κ τελικα χθες ημουν 29 βδομαδων κ στον υπερηχο τοσο εδειξε οποτε παω να το αλλαξω το τικερακι μου!ειχαμε διαφορα 3 ημερων στην αρχη!

σκεφτομαι οτι εχω αλη μια επισκεψη τον αυγουστο κ μετα τελη σεπτεμβρη θα τον παρω αγκαλιτσα..ανυπομονω τοσο πολυ να δω το μουτρακι του!καταπινε υγρο κ σαν να μασουλουσε κιολας ο γλυκουλης μου..ειναι απολαυση να τα παρακολουθεις!:D:D

καλημερα κοριτσακια!

ελενιτσα τελεια, ιδιο βαρος εχουν και μωρα μας, στην29η που την ειδαμε ηταν 1400! πολυ καλα ειμαστε! γλυκουλης ε? το καρδουλακι μου!!!:-P

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια!

ελενιτσα τελεια, ιδιο βαρος εχουν και μωρα μας, στην29η που την ειδαμε ηταν 1400! πολυ καλα ειμαστε! γλυκουλης ε? το καρδουλακι μου!!!:-P

καλημερα Γιωτακι μου!ολα καλα δοξα το θεω!ναι ιδιο βαρος εχουνε τα ζουζουνια μας!πολυ γλυκα τα μουτρακια τους!δεν χορταινεις να τα βλεπεις!

εσυ πως εισαι?σημερα ειναι καλα απο θεμα ζεστης!25 βαθμους εχουμε κ ειπαν θα φτασουμε μεχρι 32 ..καλα ειναι..;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημερα Γιωτακι μου!ολα καλα δοξα το θεω!ναι ιδιο βαρος εχουνε τα ζουζουνια μας!πολυ γλυκα τα μουτρακια τους!δεν χορταινεις να τα βλεπεις!

εσυ πως εισαι?σημερα ειναι καλα απο θεμα ζεστης!25 βαθμους εχουμε κ ειπαν θα φτασουμε μεχρι 32 ..καλα ειναι..;);)

καλα ειμαι! αν και δεν κοιμηθηκα καλα εχτες, ολη νυχτα η μπεμπα εκοβε βολτες! για θεσ/νικη ακουσα θα φτασει 34 και εδω 35! αλλα τουλαχιστον τωρα εχει δροσια!

καλα ειμαι! αν και δεν κοιμηθηκα καλα εχτες, ολη νυχτα η μπεμπα εκοβε βολτες! για θεσ/νικη ακουσα θα φτασει 34 και εδω 35! αλλα τουλαχιστον τωρα εχει δροσια!

αληθεια..η τσαχπινουλα σου!κ μενα κανει κατι κινησεις που δεν μ εαφηνει να κοιμηθω οπως σημερα τα ξημερωματα ειχει ξυπνησει ο σκατουλης κ εκανε διαφορα..

ναι παλι καλα που εχει λιγη δροσουλα..εγω σκευτομαι τον αυγουστο τι θα κανουμε..:shock::shock:

σημερα τι καλο μαγειρευεις?εγω αρακα θα κανω!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

αληθεια..η τσαχπινουλα σου!κ μενα κανει κατι κινησεις που δεν μ εαφηνει να κοιμηθω οπως σημερα τα ξημερωματα ειχει ξυπνησει ο σκατουλης κ εκανε διαφορα..

ναι παλι καλα που εχει λιγη δροσουλα..εγω σκευτομαι τον αυγουστο τι θα κανουμε..:shock::shock:

σημερα τι καλο μαγειρευεις?εγω αρακα θα κανω!;)

εχω κανει ιμαμ μπαιλτνι για σημερα, και για αυριο κατι κρεατικο θα κανω. μαγειρευω απο βραδυς για την επομενη αφου δουλευω! ωραιος ο αρακας, τρελαινομαι αλλα στην εγκυμοσυνη με πειραζε στο εντερο και τον εχω αντικαταστησει με φασολακια.

εχω κανει ιμαμ μπαιλτνι για σημερα, και για αυριο κατι κρεατικο θα κανω. μαγειρευω απο βραδυς για την επομενη αφου δουλευω! ωραιος ο αρακας, τρελαινομαι αλλα στην εγκυμοσυνη με πειραζε στο εντερο και τον εχω αντικαταστησει με φασολακια.

μμ νοστιμο το φαγακι σου!;)μαρεσουν πολυ οι μελιτζανες!ναι καταλαβαινω δυσκολο το προγραμμα σου!:shock:

κ μενα μαρεσει ο αραακς κ αρεσει πολυ κ στον μικρουλη μου..παω να ξεκηνησω σιγα σιγα Γιωτακι μου να τελειωνω ..αν μπορεσω θα μπω αργοτερα..φιλακια πολλααα!;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...