Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

μονο περπατημα κανω απο γυμναστικη και τωρα τα μπανια

μετά το άλλο που εχω διαβασει είναι πως είναι καλό να γνωρίσεις την μαια πριν τον τοκετο.... εσείς τι λέτε??? δεν εχω ιδεα γι αυτο το θεμα!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

νομιζω οτι, οτι και αν περασεις στην γεννα σε αποζημιωνει το αποτελεσμα!!! γιατι αν ηταν ετσι ολες θα κανανε ενα παιδι...

αυτο ακριβως μου λεει και η μαμα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!:P

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

μετά το άλλο που εχω διαβασει είναι πως είναι καλό να γνωρίσεις την μαια πριν τον τοκετο.... εσείς τι λέτε??? δεν εχω ιδεα γι αυτο το θεμα!

εγω την ξερω πολλα χρονια γιατι με αυτην μιλαω παντα και αν ειναι κατι σοβαρο που θελω να μιλησω με τον γιατρο με παιρνει αυτος. καλο ειναι να υπαρχει οικειοτητα με την μαια

απλα δεν το σκεφτομαι ακομα! επειδη εχω καλη εγκυμοσυνη απο την αρχη, ουτε ζαλαδες ουτε εμετους ουτε τιποτα, μ'αρεσει που ειμαι με την κοιλια τουρλα και δεν εχω μπει στην διαδικασια να το σκεφτω... και αν περασει απο το μυαλο μου απλα το βγαζω!!! ενα αγχος οσο να ναι το εχω! εσεις?

εγω προς το παρον εχω αγνοια του φοβου...εχω ανυπομονησια τρομερη να το δω....τρομαζω για το ''μετα'' τη γεννα....τι θα κανω μολις το φερουμε σπιτι.....οεοοοοοοοο????????

αλλα δεν ειμαστε ουτε οι πρωτες ουτε οι τελευταιες...τουλαχιστον αυτο με ηρεμει!!!!!!

bg1142822.jpg

princess2.gif

Διαφημίσεις

εγω προς το παρον εχω αγνοια του φοβου...εχω ανυπομονησια τρομερη να το δω....τρομαζω για το ''μετα'' τη γεννα....τι θα κανω μολις το φερουμε σπιτι.....οεοοοοοοοο????????

αλλα δεν ειμαστε ουτε οι πρωτες ουτε οι τελευταιες...τουλαχιστον αυτο με ηρεμει!!!!!!

αυτο που λες! αγνοια του φοβου! αυτο ακριβως εχω εγω!

705190mbhcoc7b0b.gif ναι αλλα κοιτα τι θα εχουμε, εμενα θα ειναι σιγουρα ροζ, τωρα εσας 50-50 η ροζ η μπλε!

και εγω εχω λιγο αγωνια για το μετα! αλλα θα εχω και μαμα και πεθερα και η συνιφαδα μου απο πανω μενει, η αδελφη μου ειναι λιγο μακρυα και με 2 παιδια και δουλεια χλωμη την βλεπω να μπορει να ερχεται συχνα...

εγω την ξερω πολλα χρονια γιατι με αυτην μιλαω παντα και αν ειναι κατι σοβαρο που θελω να μιλησω με τον γιατρο με παιρνει αυτος. καλο ειναι να υπαρχει οικειοτητα με την μαια

δηλαδή πρέπει να την ρωτήσω τη γιατρό μου για μαία???

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

αυτο που λες! αγνοια του φοβου! αυτο ακριβως εχω εγω!

705190mbhcoc7b0b.gif ναι αλλα κοιτα τι θα εχουμε, εμενα θα ειναι σιγουρα ροζ, τωρα εσας 50-50 η ροζ η μπλε!

και εγω εχω λιγο αγωνια για το μετα! αλλα θα εχω και μαμα και πεθερα και η συνιφαδα μου απο πανω μενει, η αδελφη μου ειναι λιγο μακρυα και με 2 παιδια και δουλεια χλωμη την βλεπω να μπορει να ερχεται συχνα...

αν σας πω ότι δεν με φοβίζει καθόλου το μετα?????????????????????

και είμαι και μόνη????????????????????:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

καλε....εχετε δει στο φεις τον πριγκιπακο της τζινας μας?????παναγια μου...τι παιδι ειναι αυτο??????πενταμορφοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς........

δεν εχω φεις! καλοτυχο να ειναι το αγορακι!

δεν εχει μαια? εμενα 4!

δεν ξέρω... εχω αγνοια πάνω σ'αυτο το θεμα! πριν μεινω εγκυος είχα παει 1-2 φορες σ'αυτην την γιατρο... δηλαδη τις μαιες τις εχουν εκει... στο γραφειο???:confused::confused::confused:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

δεν ξέρω... εχω αγνοια πάνω σ'αυτο το θεμα! πριν μεινω εγκυος είχα παει 1-2 φορες σ'αυτην την γιατρο... δηλαδη τις μαιες τις εχουν εκει... στο γραφειο???:confused::confused::confused:

λογικα ναι, οι κοπελες που εχουν στα ιατρεια μαιες ειναι, δεν εχει βοηθους?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...