Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

μια απο τα ιδια....γιωργος-στεφανος αν ειναι αγορι και φωτεινη -στεφανια αν ειναι κοριτσι...το στεφανος ειναι επειδη το εχω ταξει!!!!

κι αν ειναι κοριτσακι, επειδη δε μ'αρεσει καθολου το φωτεινη θα τη φωναζουμε φενια....

ωραία έιναι όλα!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσακια μου βγαίνω παω να ψωνισω κατι πραγματακια για να παρουμε μαζι μας στην κερκυρα να παω και για ενα καφεδακι χιχιχχιχιχι (είπαμε κώλο δεν βαζω κατω χιχιχιχι) ελπιζω να σας προλάβω αργοτερα !!!!!! εαν οχι καλα να περνατεεεεεεεεεεεεεεεεεε και καλες διακοπες εαν πατε καπου και να προσέχετε τα μπεμπακια σας να ξερετε παντα σας διαβαζω δεν κοβετε ευκολα το χουι χιχιχιχιχι φιλιααααααααααααααααααα σε ολες και στις κυλιτσες σας :P:p:p:p

γεια σου τζινάκι!!!καλά ψώνια και νε περάσετε τέλεια!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

αααααααααα....πολυ ωραιο....ταξειδιαρα ψυχηηηηηηηηηηηηη.......

ναι οντως! τρελλαινομαι για ταξιδια!

το μωρο θα το καταλαβετε 18η- 20η εβδομαδα, πιο πριν ειναι τα εντερα, φανταστειτε οτι ολα τα οργανα της κοιλιας μετακινουνται και πανε απο πισω για να εχει χωρο το νινι!

Διαφημίσεις

κοριτσακια μου βγαίνω παω να ψωνισω κατι πραγματακια για να παρουμε μαζι μας στην κερκυρα να παω και για ενα καφεδακι χιχιχχιχιχι (είπαμε κώλο δεν βαζω κατω χιχιχιχι) ελπιζω να σας προλάβω αργοτερα !!!!!! εαν οχι καλα να περνατεεεεεεεεεεεεεεεεεε και καλες διακοπες εαν πατε καπου και να προσέχετε τα μπεμπακια σας να ξερετε παντα σας διαβαζω δεν κοβετε ευκολα το χουι χιχιχιχιχι φιλιααααααααααααααααααα σε ολες και στις κυλιτσες σας :P:p:p:p

καλες διακοπες!!! φιλακιααααα!

ναι οντως! τρελλαινομαι για ταξιδια!

το μωρο θα το καταλαβετε 18η- 20η εβδομαδα, πιο πριν ειναι τα εντερα, φανταστειτε οτι ολα τα οργανα της κοιλιας μετακινουνται και πανε απο πισω για να εχει χωρο το νινι!

ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ!!! καλα εγώ ανυπομονώ για όλα!!! διάβαζα στο βιβλίο που πήρα ακόμα και για τη γέννα... και με επισε ένας φόβος.. άλλο πράμα...... να δω τι θα κάνω...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ!!! καλα εγώ ανυπομονώ για όλα!!! διάβαζα στο βιβλίο που πήρα ακόμα και για τη γέννα... και με επισε ένας φόβος.. άλλο πράμα...... να δω τι θα κάνω...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

αχ κι εγω το πηρα....η βιβλος της εγκυμοσυνης....ειναι καταπληκτικο...αλλα δεν εχω φτασει στο τοκετο ακομα...

:shock::(

bg1142822.jpg

princess2.gif

Διαφημίσεις

θανάσης και ευγενία!

ωραια ονοματα εχετε και οι δυο σας! εμεις πρωτα ο Θεος το 2ο αν ειναι αγορι θα βγαλουμε γιαννη του πεθερου μου αν ειναι κοριτσι ιωαννα γιατι ειναι ο μονος που δεν εχει βγει, (το ουρανια ειναι της πεθερας μου) η μαμα μου εχει βγει απο την αδελφη μου και ο μπαμπας μου εχει ιδιο ονομα με τον αντρα μου και ετσι δεν θα το βγαλουμε. θα περιμενει να κανει ο αδελφος μου μωρο!

http://www.chineseastrologer.org/gr/chinese_astrology_for_future_mothers.php

γιωτακι εσυ που ξερεις το φυλο για δες εδω....επεσε μεσα?????

εμενα μου βγαζει κοριτσακι.....

στους μήνες είναι πότε έμεινες εγκυος αν καταλαβα καλά ε???

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

αχ κι εγω το πηρα....η βιβλος της εγκυμοσυνης....ειναι καταπληκτικο...αλλα δεν εχω φτασει στο τοκετο ακομα...

:shock::(

δεν τα διαβασα και όλα !!!! εχω ακόμα μηνες να διαβαζω!!!!:P

απλά ηθελα να διαβασω για την επισκληρηδιο!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

στους μήνες είναι πότε έμεινες εγκυος αν καταλαβα καλά ε???

βλεπεις αριστερα τις ημερομηνιες που αντιστοιχουν στις μερες συλληψης πανω -κατω και το αντιστοιχεις με την ηλικια σου...

bg1142822.jpg

princess2.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...