Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

χαχαχααχαχαχαχχααχ....αναστασακι μου το ενιωσες το μπουμπουκακι ή ακομα?

να σου πω την αλήθεια έχει κανα 2 μέρες νίωθω 1 - 2 φορές την μέρα κάτι σαν γαργαλητό αλλά δεν ξέρω αν είναι το ζουζούνι μου!!! εσύ??

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τζιναρααααααααααααααααααααααααα....τι κανεις κουκλαρα μου??????

ποσο χαιρομαι που περνας τελειαααααααααα....μπραβοοοοοοοοοοοοο....κοιτα να το χαρειτε γιατι οπου να ναι ερχεται........χιχιχιχιιχιχιχ,.......να περασετε τελεια στη κερκυρα....ειναι απιστευτα εκει!!!!!

μακια πολλα..........(((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))

καλααααααααααααααααααα ειμαι ρανια μου δοξα ο θεος χχιχιχιχιχιχι απο εδω και περα αυτο κανω περναω καλαααααααααααααααααα χιχιχχιχιχιχι ναι το ξερω ειναι 3 φορα που παμε και καθε φορα ειναι ξεχωριστή !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μακαρι κοριτσακι μου να ερθει και να μην χριαστει να μπω σε αλλεσ καταστασεις ;););) κατα τα αλλα ολα σουπερρρρρρρρρρρ !!!!!!!!!!

ένουμε με λαχτάρα την ολοκλήρωση της οικογένειάς μας...

θέλω ένα κήπο γεμάτο λουλούδια !!!! 

χαχαχαχαχααχχαχ....καλε παρθενος εισαι?τι προγραμμα ειναι αυτο....?

μπραβοοοοοο....μωρε να μη μπορω να το κανω αυτο.....αν και πολυ θα το ηθελα!!!!!!:P

οχι τοξοτης, αλλα ειδικα με το φαγητο, κανω εβδομαδιαιο μενου για να κανω και τα ψωνια!

γεια σου κοριτσακι! μια χαρα βλεπω περνας, διασκεδασε το! απο σεπτεμβρη θα εισαι και ξεκουραστη και βλεπεις! κερκυρα ε? τελεια!

γιωτακι μου ναι περναω καλα η αλήθεια ειναι οτι το ειχα παρει λιγο πατριωτικά το θεμα και μου εκανε κακο αλλα απο εδω και περα λιγο ζαμαν φου γιατι δεν την πάλευα αλλο χιχιχιχιχ

καλε μεγαλωσε η κορακλα σου χιχιχιχ (ετσι θα εμενε να θα μου πεις χιχιχι) με το καλο κοριτσακι μου να την αντικρίσεις μαγικη στιγμη θα ειναι να δεις το μουτρακι της :P:p

ναι κερκυρα θα παμε και μεριμενω πως και πως να περασουνε οι μερες

Διαφημίσεις

ναι το κοριτσακι μου! λεω να την φωναζω ουρανια, να μην της το κοψω!

αχ οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι.........μπορει να ειναι το ονομα μιας απο τις 9 μουσες αλλα εμενα δε μου αρεσει καθολου....μη το κανεις αυτο στο παιδιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι........

χαχαχαχαχαχ...πλακα κανω....να το φωναζεις οπως θελεις...απλα εμενα δε μ'αρεσει καθολου!!!!!!

bg1142822.jpg

princess2.gif

παντως και τις εκπτωσεις να μην προλαβουμε αναστασακι υπαρχουν και οι βιοτεχνιες που εχουν πολυ ωραια πραγματα και πιο οικονομικα....

ναι μωωρέ καλά να είμαστε και όλα θα γινουν!! είμαι λίιιιιιγο ανυπόμονη!!!!!!!!!!!!!!!!! το σεπτεμβριο θα βαψουμε και το σπίτι!!

τζινάκι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! τέλεια!!!!!!!!!!!!! να περνας καλά!!!!!!!!!!! και από σεπτεμβριο να είσαι γεματη ενέργεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P:p:p

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

να σου πω την αλήθεια έχει κανα 2 μέρες νίωθω 1 - 2 φορές την μέρα κάτι σαν γαργαλητό αλλά δεν ξέρω αν είναι το ζουζούνι μου!!! εσύ??

αχχχχχχχχχχχχχ.....τι ωραιαααααααα.....κι εγω θελω για να ξερω οτι ειναι καλα το μαναρι μου!!!!!!

μπααα...κατι γουργουρητα νιωθω αλλα μαλλον τα εντερακια μου ειναι που μαζευονται για να χωρεσει το ζουζουνι....χιχιχιχιχιχιχ.....:P

bg1142822.jpg

princess2.gif

ναι μωωρέ καλά να είμαστε και όλα θα γινουν!! είμαι λίιιιιιγο ανυπόμονη!!!!!!!!!!!!!!!!! το σεπτεμβριο θα βαψουμε και το σπίτι!!

τζινάκι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! τέλεια!!!!!!!!!!!!! να περνας καλά!!!!!!!!!!! και από σεπτεμβριο να είσαι γεματη ενέργεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P:p:p

σε ευχαριστω αναστασια μου και εσυ να περνας καλα και οχι ανχος καλεεεεεεεεεεεεε ακουςςςςςςςςςςς

απο σεπτεμβρη ελπιζω να μπαίνω ποιο συχνα να τα λεμε και να με βοηθατε στης απορίες μου ;););)

Διαφημίσεις

αχχχχχχχχχχχχχ.....τι ωραιαααααααα.....κι εγω θελω για να ξερω οτι ειναι καλα το μαναρι μου!!!!!!

μπααα...κατι γουργουρητα νιωθω αλλα μαλλον τα εντερακια μου ειναι που μαζευονται για να χωρεσει το ζουζουνι....χιχιχιχιχιχιχ.....:P

ε μπορεί και σε μενα κατι τετοιο να συμβαίνει!!

χιχιχιιχιχιχι εσείς σκευτηκατε ονοματάκι??? εμεις πρωτα ο θεος πεθερου η πεθερας πρωτα!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ε μπορεί και σε μενα κατι τετοιο να συμβαίνει!!

χιχιχιιχιχιχι εσείς σκευτηκατε ονοματάκι??? εμεις πρωτα ο θεος πεθερου η πεθερας πρωτα!

μια απο τα ιδια....γιωργος-στεφανος αν ειναι αγορι και φωτεινη -στεφανια αν ειναι κοριτσι...το στεφανος ειναι επειδη το εχω ταξει!!!!

κι αν ειναι κοριτσακι, επειδη δε μ'αρεσει καθολου το φωτεινη θα τη φωναζουμε φενια....

bg1142822.jpg

princess2.gif

κοριτσακια μου βγαίνω παω να ψωνισω κατι πραγματακια για να παρουμε μαζι μας στην κερκυρα να παω και για ενα καφεδακι χιχιχχιχιχι (είπαμε κώλο δεν βαζω κατω χιχιχιχι) ελπιζω να σας προλάβω αργοτερα !!!!!! εαν οχι καλα να περνατεεεεεεεεεεεεεεεεεε και καλες διακοπες εαν πατε καπου και να προσέχετε τα μπεμπακια σας να ξερετε παντα σας διαβαζω δεν κοβετε ευκολα το χουι χιχιχιχιχι φιλιααααααααααααααααααα σε ολες και στις κυλιτσες σας :P:p:p:p

κοριτσακια μου βγαίνω παω να ψωνισω κατι πραγματακια για να παρουμε μαζι μας στην κερκυρα να παω και για ενα καφεδακι χιχιχχιχιχι (είπαμε κώλο δεν βαζω κατω χιχιχιχι) ελπιζω να σας προλάβω αργοτερα !!!!!! εαν οχι καλα να περνατεεεεεεεεεεεεεεεεεε και καλες διακοπες εαν πατε καπου και να προσέχετε τα μπεμπακια σας να ξερετε παντα σας διαβαζω δεν κοβετε ευκολα το χουι χιχιχιχιχι φιλιααααααααααααααααααα σε ολες και στις κυλιτσες σας :P:p:p:p

μακιαααααααααααααααααααααααααααααα...να περασετε τελειααααααααααααα!!!!!

bg1142822.jpg

princess2.gif

σε ευχαριστω αναστασια μου και εσυ να περνας καλα και οχι ανχος καλεεεεεεεεεεεεε ακουςςςςςςςςςςς

απο σεπτεμβρη ελπιζω να μπαίνω ποιο συχνα να τα λεμε και να με βοηθατε στης απορίες μου ;););)

να μπαίνεις τζινάκι μου!!!!!!!!!!!!!!!! θα σε περιμένουμε!! εγώ δεν εχω πάει κέρκυρα αλλά εχω ακούσει τα καλύτερα!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...