Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

χαχαχαχαχααχαχα....μια απο τα ιδια γιωτακι μου.....

το πως ευχαριστιεμαι οταν μιλατε για ψωνια.....................

τρελλαινομαιιιιιιιιιιιιιιιιιιι....θελω κι εγωωωωωωωωωωωωωωωωω......

να σε ρωτησω? το ρανια απο ουρανια βγαινει?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εντομεταξύ την κυριακή πρωι, καθόμασταν για καφέ με τον άντρα μου έξω και βλέπαμε τα καροτσάκια να ππηγαίνουν πάνω κάτω!! και έλεγα εγώ αυτό μου αρέσει αυτό δεν μου αρέσει κτ.λ. και λέω να τώρα είχε και εκπτώσεις τις χάνουμε εμείς!! και λέει ας πάμε να πάρουμε τώρα αν είναι! και λέω ναι τώρα? είναι πολύ νωρίς!! και λέει σιγά μωρέ τι φοβάσαι??? μόνο εγώ φοβάμαι ρε κορίτσια??? δεν ξέρω το έχω κάπως σαν γρουσουζιά... μπορεί να κάνω και λάθος..

αχ κι εγω ετσι αναστασακι μου.....γυρω στον 7ο θα αρχισω.....αν κρατηθω βεβαια...χιχιχιχχιχιχι:P:p

bg1142822.jpg

princess2.gif

χαχαχαχαχααχαχα....μια απο τα ιδια γιωτακι μου.....

το πως ευχαριστιεμαι οταν μιλατε για ψωνια.....................

τρελλαινομαιιιιιιιιιιιιιιιιιιι....θελω κι εγωωωωωωωωωωωωωωωωω......

και εγώ και εγώ και εγώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P:p

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια μου βλεπω οτι τα μπεμπακια σας ειναι σουπερρρρρρρρρρρρρ αντε και σε λιγο καιρο θα τα αντικρίσετε τι καλα :P:p:p

εγω μια χαρα ειμαι ολα σουπερρρρρρρ χιχιχιχιχι δεν καθομε σπιτι μου με τπτ καθε π/σ/κ φευγουμε κανουμε εξορμήσεις και ειναι τελεια το ειχα αναγκη να φυγω λιγακι κατα τα αλλα ολα καλα την αλη εβδομαδα φευγουμε για 15 μερες θα παμε κερκυρα σε κατι φιλους μας που μας καλεσανε !!!!!για μπεμπακι το εχω αφισεις πλεων αμα ειναι αν ερθει ας ερθει αλλιως θα μπουμε σε αλλες καταστασεις τωρα απο σεπτεμβρη με το καλο που θα παω στον γιατρο και βλεπουμε αυτα τα νεα μου !!!!

φιλιακιαααααααααααααααααααα και πολλες ((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))) σε ολες σας και στις κυλουμπιτσες σας :P:p:p:p

ένουμε με λαχτάρα την ολοκλήρωση της οικογένειάς μας...

θέλω ένα κήπο γεμάτο λουλούδια !!!! 

καμια ιδεα για μαγειρεμα σημερα?

εγω δεν μαγειρεψα εχτες οποτε σημερα θα φαμε αυγα με πατατες τηγανιτες η καγιανα με πατατες τηγανιτες! για αυριο θα φτιαξω ιμαμ μπαιλντι και μεθαυριο κανα κρεατικο και παρασκευη φασολακια

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια μου βλεπω οτι τα μπεμπακια σας ειναι σουπερρρρρρρρρρρρρ αντε και σε λιγο καιρο θα τα αντικρίσετε τι καλα :P:p:p

εγω μια χαρα ειμαι ολα σουπερρρρρρρ χιχιχιχιχι δεν καθομε σπιτι μου με τπτ καθε π/σ/κ φευγουμε κανουμε εξορμήσεις και ειναι τελεια το ειχα αναγκη να φυγω λιγακι κατα τα αλλα ολα καλα την αλη εβδομαδα φευγουμε για 15 μερες θα παμε κερκυρα σε κατι φιλους μας που μας καλεσανε !!!!!για μπεμπακι το εχω αφισεις πλεων αμα ειναι αν ερθει ας ερθει αλλιως θα μπουμε σε αλλες καταστασεις τωρα απο σεπτεμβρη με το καλο που θα παω στον γιατρο και βλεπουμε αυτα τα νεα μου !!!!

φιλιακιαααααααααααααααααααα και πολλες ((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))) σε ολες σας και στις κυλουμπιτσες σας :P:p:p:p

τζιναρααααααααααααααααααααααααα....τι κανεις κουκλαρα μου??????

ποσο χαιρομαι που περνας τελειαααααααααα....μπραβοοοοοοοοοοοοο....κοιτα να το χαρειτε γιατι οπου να ναι ερχεται........χιχιχιχιιχιχιχ,.......να περασετε τελεια στη κερκυρα....ειναι απιστευτα εκει!!!!!

μακια πολλα..........(((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))

bg1142822.jpg

princess2.gif

γεια σου κοριτσακι! μια χαρα βλεπω περνας, διασκεδασε το! απο σεπτεμβρη θα εισαι και ξεκουραστη και βλεπεις! κερκυρα ε? τελεια!

αχ κι εγω ετσι αναστασακι μου.....γυρω στον 7ο θα αρχισω.....αν κρατηθω βεβαια...χιχιχιχχιχιχι:P:p

περίπου μαζί θα ξεκινήσουμε.... εγώ πρώτα ο θεός κατά τον οκτωβρη λέω...:tongue:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

εγω δεν μαγειρεψα εχτες οποτε σημερα θα φαμε αυγα με πατατες τηγανιτες η καγιανα με πατατες τηγανιτες! για αυριο θα φτιαξω ιμαμ μπαιλντι και μεθαυριο κανα κρεατικο και παρασκευη φασολακια

χαχαχαχαχααχχαχ....καλε παρθενος εισαι?τι προγραμμα ειναι αυτο....?

μπραβοοοοοο....μωρε να μη μπορω να το κανω αυτο.....αν και πολυ θα το ηθελα!!!!!!:P

bg1142822.jpg

princess2.gif

περίπου μαζί θα ξεκινήσουμε.... εγώ πρώτα ο θεός κατά τον οκτωβρη λέω...:tongue:

παντως και τις εκπτωσεις να μην προλαβουμε αναστασακι υπαρχουν και οι βιοτεχνιες που εχουν πολυ ωραια πραγματα και πιο οικονομικα....

bg1142822.jpg

princess2.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...