Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

ουουουουουουουουοουουυ....καλημεραααααααααααααααααααααααααααα αγαπουλεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς.....

γυρισααααααααααααα....ολα τελειααααααααααααααααααααααααααα....αχ ειμαι τοσο χαρουμενη με το ζουζουνι μου!!!!!ειναι τοσο ομορφοοοοοοοοο...εχει μια μυτουλα...χαχχαχαχααχαχχα...χαζεψα εεεε???????

η αυχενικη βγηκε τελεια...1,90 και την papp A θα τη παρω τη πεμπτη...σε 20 μερες παλι θα παω να το ξαναδουμε και να μας πει και το φυλο γιατι τωρα δε φαινοταν!!!!!παντως ρε κοριτσια μπορει να κανω λαθος αλλα μαλλον κοριτσακι ειναι!!!!

αχ ας ειναι οτι να ναι...ο θεουλης ξερει...χαχαχαχαχχα.....ποποποπο...τα χω παιξει!!!!!

τι αλλα εσεις?

αντε μπραβο!!! τελεια νεα! και καλα αποτελεσματα για το pappA! εγω περιμενω πως και πως να παω διακοπες!!! η μπουμπου μου ειναι 1400γρ! την ειδαμε την προηγουμενη πεμπτη!:-P

λες να εχεις και εσυ μπουμπου? παντως οτι να ναι γερο και τυχερο να ειναι!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλως το κοριτσακι! τι κανεις? εκτος απο τις καουρες, το ζουζουνελι?

κατά τα άλλα καλά ελπίζω!!!:P:p έχω ραντεβού 3/8 και το περιμένω πως και πως!!!!! λετε να φανεί και τι είναι??? εσάς πότε φάνηκε???:tongue:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ουουουουουουουουοουουυ....καλημεραααααααααααααααααααααααααααα αγαπουλεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς.....

γυρισααααααααααααα....ολα τελειααααααααααααααααααααααααααα....αχ ειμαι τοσο χαρουμενη με το ζουζουνι μου!!!!!ειναι τοσο ομορφοοοοοοοοο...εχει μια μυτουλα...χαχχαχαχααχαχχα...χαζεψα εεεε???????

η αυχενικη βγηκε τελεια...1,90 και την papp A θα τη παρω τη πεμπτη...σε 20 μερες παλι θα παω να το ξαναδουμε και να μας πει και το φυλο γιατι τωρα δε φαινοταν!!!!!παντως ρε κοριτσια μπορει να κανω λαθος αλλα μαλλον κοριτσακι ειναι!!!!

αχ ας ειναι οτι να ναι...ο θεουλης ξερει...χαχαχαχαχχα.....ποποποπο...τα χω παιξει!!!!!

τι αλλα εσεις?

ρανιούκο????? καλημέρα!!!!!!!!! τέλειο έτσι????????? πήρατε και dvd??? και εμάς δεν φάνηκε!!! τι καλά που είναι όλα τελεια!!! με το καλό και τα αποτελέσματα της pap-a. πως περνάνε οι 20 μέρες τώρα ε???? πόσο σε καταλαβαίνω???????????? και όλες τις κοπέλες που λέγαν "θα ήθελα να εχω έναν υπέρυχο στο σπίτι να το βλέπω συνέχει και να ακούω την καρδούλα του!!!!" πόση ώρα διήρκεισαι η αυχενική σας??

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

εντομεταξύ την κυριακή πρωι, καθόμασταν για καφέ με τον άντρα μου έξω και βλέπαμε τα καροτσάκια να ππηγαίνουν πάνω κάτω!! και έλεγα εγώ αυτό μου αρέσει αυτό δεν μου αρέσει κτ.λ. και λέω να τώρα είχε και εκπτώσεις τις χάνουμε εμείς!! και λέει ας πάμε να πάρουμε τώρα αν είναι! και λέω ναι τώρα? είναι πολύ νωρίς!! και λέει σιγά μωρέ τι φοβάσαι??? μόνο εγώ φοβάμαι ρε κορίτσια??? δεν ξέρω το έχω κάπως σαν γρουσουζιά... μπορεί να κάνω και λάθος..

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

κατά τα άλλα καλά ελπίζω!!!:P:p έχω ραντεβού 3/8 και το περιμένω πως και πως!!!!! λετε να φανεί και τι είναι??? εσάς πότε φάνηκε???:tongue:

12 φαινοταν αλλα δινουν 25% πιθανοτητες λαθους, στην18η το ειδαμε

Διαφημίσεις

εντομεταξύ την κυριακή πρωι, καθόμασταν για καφέ με τον άντρα μου έξω και βλέπαμε τα καροτσάκια να ππηγαίνουν πάνω κάτω!! και έλεγα εγώ αυτό μου αρέσει αυτό δεν μου αρέσει κτ.λ. και λέω να τώρα είχε και εκπτώσεις τις χάνουμε εμείς!! και λέει ας πάμε να πάρουμε τώρα αν είναι! και λέω ναι τώρα? είναι πολύ νωρίς!! και λέει σιγά μωρέ τι φοβάσαι??? μόνο εγώ φοβάμαι ρε κορίτσια??? δεν ξέρω το έχω κάπως σαν γρουσουζιά... μπορεί να κάνω και λάθος..

και εγω το ειχα αυτο, οταν μπηκα στον 7ο αρχισα τα ψωνια, ερχονται και οι εκπτωσεις φεβρουαριου ποτε γεννας? θα τις προλαβεις?

και εγω το ειχα αυτο, οταν μπηκα στον 7ο αρχισα τα ψωνια, ερχονται και οι εκπτωσεις φεβρουαριου ποτε γεννας? θα τις προλαβεις?

ΠΗΤ μου έδωσε 18/01.... αλλά ποιος ξέρει μπορεί και ποιο νωρίς...

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

ΠΗΤ μου έδωσε 18/01.... αλλά ποιος ξέρει μπορεί και ποιο νωρίς...

ε μπορεις να το παρεις φεβρουαριο το καροτσι που εχει αρκετα λεφτα, μεχρι να σαραντησει μες το κρυο δεν νομιζω να το βγαζεις εξω!

αντε μπραβο!!! τελεια νεα! και καλα αποτελεσματα για το pappA! εγω περιμενω πως και πως να παω διακοπες!!! η μπουμπου μου ειναι 1400γρ! την ειδαμε την προηγουμενη πεμπτη!:-P

λες να εχεις και εσυ μπουμπου? παντως οτι να ναι γερο και τυχερο να ειναι!

αχχχχχχχχ...ευχαριστω πολυ γιωτακι μου....ας ειναι οτι να ναι.....αλλα εχω μεγαλη περιεργειαααααααααααααα....χαχαχαχαχαχ

1400 γρ?????ποποποποπο....τι γυναικαρα ειναι αυτη?????:P

bg1142822.jpg

princess2.gif

ρανιούκο????? καλημέρα!!!!!!!!! τέλειο έτσι????????? πήρατε και dvd??? και εμάς δεν φάνηκε!!! τι καλά που είναι όλα τελεια!!! με το καλό και τα αποτελέσματα της pap-a. πως περνάνε οι 20 μέρες τώρα ε???? πόσο σε καταλαβαίνω???????????? και όλες τις κοπέλες που λέγαν "θα ήθελα να εχω έναν υπέρυχο στο σπίτι να το βλέπω συνέχει και να ακούω την καρδούλα του!!!!" πόση ώρα διήρκεισαι η αυχενική σας??

καλημερα αναστασακι μου.....δεν μας εδωσαν dvd και γενικοτερα μας ξεπεταξαν γιατι ειχε πολλες εγκυουλες!!!!!αλλα δε πειραζει μωρε...αρκει που ηταν καλα η ψυχουλα μου!!!!!!

αχ αναστασακι μου πως περνουν οι 20 μερες??????να φυγουμε τουλαχιστον διακοπουλες να ξεχαστουμε λιγακι......

bg1142822.jpg

princess2.gif

αχχχχχχχχ...ευχαριστω πολυ γιωτακι μου....ας ειναι οτι να ναι.....αλλα εχω μεγαλη περιεργειαααααααααααααα....χαχαχαχαχαχ

1400 γρ?????ποποποποπο....τι γυναικαρα ειναι αυτη?????:P

σαν την μαμα της! χαχαχαχαχα! ψωναρα ειμαι!

και εγω ειχα περιεργια για να ξερω σε τι θα μιλαω, θηληκο η αρσενικο????

πριν μιλαγα στο ουδετερο!

σαν την μαμα της! χαχαχαχαχα! ψωναρα ειμαι!

και εγω ειχα περιεργια για να ξερω σε τι θα μιλαω, θηληκο η αρσενικο????

πριν μιλαγα στο ουδετερο!

χαχαχαχαχααχαχα....μια απο τα ιδια γιωτακι μου.....

το πως ευχαριστιεμαι οταν μιλατε για ψωνια.....................

τρελλαινομαιιιιιιιιιιιιιιιιιιι....θελω κι εγωωωωωωωωωωωωωωωωω......

bg1142822.jpg

princess2.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...