Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

κοριτσακια μολις μου εφερε η μαμα μου σχεδον ολη την προικα της μπεμπας! τι φορμακια τι ζιπουνακια, μεχρι παπουτσια της πηρε και κουβερτα! ειναι τελεια!!!!!!!!!! πωπω, πολυ μικρα, θα εχω ενα τετοιο πλασματακι εγω???????????????? πολυ χαρηκα!!!:tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερουδιαααααααααααα~!χαθηκαμε κοριτσακια μου!μπειτε να πιουμε καφεδακι~;);)

Γιωτακι μου τι ωραια που η μανουλα σου σου ψωνησε..ειναι τοσο γλυκα τα ρουχαλακια τους!κιομως σε λιγο καιρο θα εχεις ενα τοσο δα μικρο πλασματακι!:D:D:D

εγω σημερα θα παω να το δω το πλασματακι μου!στης 6 εχω ραντεβου..ανυπομονωωωωωω~

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Μια γλυκιά καλημέρα και από εμένα!!!!

Τι κάνετε αγαπούλες μου;;; τα μπεμπέκια μας;;;; μεγαλώνουν και σε λίγο θα αρχίσουν τα γεννητούρια!!! ω..ρε γλέντια!!!! Ποπάκη μου όλο και κοντεύεις, με το καλό!!!!

Χαδάκια πολλά στις κοιλίτσες σας Λενιώ, Ποπάκη, Ρανιούκο, Ματινάκι, Μαριλάκι, Αναστασάκι και σε όοοοοοοοοολα τα κοριτσάκια!!!!

Ένα σπέσιαλ φιλάκι στο ξανθούλη σου λενιώ μου!!!

Σας αποθύμησααααααααααααααααααα

Εγώ είμαι πολύ καλά, κλείσαμε και για διακοπούλες 6-12 Αυγούστου, έχω πεισμώσει και είμαι πολύ αισιόδοξη οπότε σύντομα ελπίζω να πίνουμε καφεδάκι !!!!

Μάκια πολλά πολλά και αγκαλίτσες

Φιλιά και (((((((((((((()))))))))))) και στο Νατασάκι, Νενάκι, Τζινάκι μας!!!!

Καλές διακοπούλες!!!!

ΣΟΦΑΚΗ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ~ΣΕ ΕΧΩ ΠΕΘΥΜΗΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ~ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΤΑ ΦΙΛΑΚΙΑ!;);)Κ ΣΥ ΝΑ ΔΩΣΕΙς ΣΤΟΝ ΞΑΝΘΟΥΛΗ ΣΟΥ ΠΟΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ!

ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΕ ΔΙΑΚΟΠΟΥΛΕς..ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΝΑ ΓΥΡΗΣΕΙς ΔΙΠΛΗ;););)ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΑΚΟΥΩ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΗ Κ ΚΑΛΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ@!(ΕΤΣΙ ΣΕ ΝΙΩΘΩ ΔΗΛΑΔΗ;))

ΣΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ...ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙΣ!

ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ Κ ΣΦΙΧΤΗ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ!:D:D

(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

1.ria...!!!............................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ!!!!

2.stellinula.........................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ!!!!

3.Εύα.................................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ!!!!

4.gina_cfu..........................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ!!!!

5.Katerina_s......................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ!!!!

6.ZOUZOUNIARA................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 14/08/2011)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

7.Popi..............................ΕΓΚΥΟΣ!(Π ΗΤ 10/09/2011)'ΜΠΕΜΠΑ'

8.Victwria........................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗ Τ 03/09/2011)?????????

9.ελενη-25......................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 25-26/09/2011 ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

10.mp1979womam...........ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ18/11/2011)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

11.YOTOU.......................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 08/10/2011)'ΜΠΕΜΠΑ'

12.roulaa...............................EΓΚΥΟΣ!(ΠΗ Τ 17/11/2011)'ΜΠΕΜΠΗΣ-ΜΠΕΜΠΑ'

13.elerinaa............................ΕΓΚΥΟΣ!(?)

14.matina25..........................ΕΓΚΥΟΣ!(?)

15.anastasaki_melisakι..........ΕΓΚΥΟΣ!(?)

16.maril13..........................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 10/01/2012)

17.RANIA80........................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 06/02/2012)

18.Ιωαννάκι.........................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 20/02/2012)

19.εφακη...............................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 18-20/02/2012 ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ)

20.nena1984....................

21.Petalouda82................

22.sophaki1.....................

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

μια γλυκια καλημερααααααααααααααααααααααααααα

ζεστη πολυ ζεστη θα σκασουμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε:(:(

τι κανεις ελενη μου??σημερα θα δεις το παιδαρο ε??

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΦΑΚΗ ΜΟΥ..ΑΝ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΜΩΛΗς ΣΕ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΠΗΓΑ ΝΑ ΨΑΞΩ ΤΟ ΠΙΝΑΚΑΚΙ Κ ΕΙΔΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΟΥ Κ ΛΕΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ..ΠΩς ΕΙΣΑΙ?ΟΙ ΑΝΑΓΟΥΛΕς ΚΑΛΥΤΕΡΑ?

ΕΜΕΙς ΕΧΟΥΜΕ 24 ΒΑΘΜΟΥς ΑΚΟΜΑ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ!;)

ΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥς..ΑΝΥΠΟΜΟΝΩΩΩ..ΕΣΥ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑΠΑς?

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΦΑΚΗ ΜΟΥ..ΑΝ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΜΩΛΗς ΣΕ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΠΗΓΑ ΝΑ ΨΑΞΩ ΤΟ ΠΙΝΑΚΑΚΙ Κ ΕΙΔΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΟΥ Κ ΛΕΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ..ΠΩς ΕΙΣΑΙ?ΟΙ ΑΝΑΓΟΥΛΕς ΚΑΛΥΤΕΡΑ?

ΕΜΕΙς ΕΧΟΥΜΕ 24 ΒΑΘΜΟΥς ΑΚΟΜΑ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ!;)

ΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥς..ΑΝΥΠΟΜΟΝΩΩΩ..ΕΣΥ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑΠΑς?

οι αναγουλες καλα κρατουν ακομα ,ελπιζω να σταματησουν συντομα γιατι ειμαι και στην δουλεια και δυσκολα το παλευω,προσεξα οτι η ζεστη και η εντονες μυρωδιες επιδεινωνουν την κατασταση!αμα ειμαι στο καθαρο αερα νοιωθω πιο καλα!εμεις εχουμε πανω απο 35 βαθμουσ και με πιανει δυσφορια!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

οι αναγουλες καλα κρατουν ακομα ,ελπιζω να σταματησουν συντομα γιατι ειμαι και στην δουλεια και δυσκολα το παλευω,προσεξα οτι η ζεστη και η εντονες μυρωδιες επιδεινωνουν την κατασταση!αμα ειμαι στο καθαρο αερα νοιωθω πιο καλα!εμεις εχουμε πανω απο 35 βαθμουσ και με πιανει δυσφορια!!

ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΖΕΣΤΗ Κ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΜΥΡΩΔΙΕΣ ΘΑ ΧΕΙΡΟΕΤΕΥΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ..

35 ΒΑΘΜΟΥς Ε~ΠΩΠΩΩ..ΕΜΑς ΕΙΠΑΝ ΜΕΧΡΙ 34 ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΕς ΤΙς ΜΕΡΕς..ΕΓΩ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΜΑΙ Κ ΚΑΛΑ!ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 2 ΜΗΝΕς ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ~Ο ΑΥΓΟΥΣΤΟς ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΗΡΧΕ..ΤΙ ΜΑς ΠΕΡΗΜΕΝΕΙ:shock::shock:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΖΕΣΤΗ Κ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΜΥΡΩΔΙΕΣ ΘΑ ΧΕΙΡΟΕΤΕΥΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ..

35 ΒΑΘΜΟΥς Ε~ΠΩΠΩΩ..ΕΜΑς ΕΙΠΑΝ ΜΕΧΡΙ 34 ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΕς ΤΙς ΜΕΡΕς..ΕΓΩ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΜΑΙ Κ ΚΑΛΑ!ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 2 ΜΗΝΕς ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ~Ο ΑΥΓΟΥΣΤΟς ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΗΡΧΕ..ΤΙ ΜΑς ΠΕΡΗΜΕΝΕΙ:shock::shock:

ευτυχωσ θα παρω αδεια απο την 1/8-29/8 ετσι θα περασει το πρωτο τριμηνο και ελπιζω να μου περασουν και οι εμετοι μεχρι να επιστρεψω!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

ευτυχωσ θα παρω αδεια απο την 1/8-29/8 ετσι θα περασει το πρωτο τριμηνο και ελπιζω να μου περασουν και οι εμετοι μεχρι να επιστρεψω!!

ΝΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ!ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ Κ ΕΚΕΙ ΟΣΟ ΝΑ ΝΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

ΝΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ!ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ Κ ΕΚΕΙ ΟΣΟ ΝΑ ΝΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!;)

καλημερα κοριτσια!

ευτυχως εχει δροσια ακομα!

εφακη υπομονη, 4 μερες ακομα!

ελενιτσα θα δεις το αγορακι σου σημερα? τελεια!

εχτες ειδα το μικρο πλασματακι της φιλης μου που γεννησε και ηταν ενας κουκλος! αντε θελω και εγωωωωωωωωωωω!:-P

καλημέρα!!!!!!!!!! ε΄γω σήμερα έχω φοβερές καούρες!!!! με το ζόρι τρώω!!!! ουφφφφφ!!!!!!!1

λενάκι!!! με το καλό να δείς το ζουζουνελάκι μας!!!!!!!!!!!!!! φιλάκια σε όλες!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημέρα!!!!!!!!!! ε΄γω σήμερα έχω φοβερές καούρες!!!! με το ζόρι τρώω!!!! ουφφφφφ!!!!!!!1

λενάκι!!! με το καλό να δείς το ζουζουνελάκι μας!!!!!!!!!!!!!! φιλάκια σε όλες!!!!!!!!

καλως το κοριτσακι! τι κανεις? εκτος απο τις καουρες, το ζουζουνελι?

ουουουουουουουουοουουυ....καλημεραααααααααααααααααααααααααααα αγαπουλεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς.....

γυρισααααααααααααα....ολα τελειααααααααααααααααααααααααααα....αχ ειμαι τοσο χαρουμενη με το ζουζουνι μου!!!!!ειναι τοσο ομορφοοοοοοοοο...εχει μια μυτουλα...χαχχαχαχααχαχχα...χαζεψα εεεε???????

η αυχενικη βγηκε τελεια...1,90 και την papp A θα τη παρω τη πεμπτη...σε 20 μερες παλι θα παω να το ξαναδουμε και να μας πει και το φυλο γιατι τωρα δε φαινοταν!!!!!παντως ρε κοριτσια μπορει να κανω λαθος αλλα μαλλον κοριτσακι ειναι!!!!

αχ ας ειναι οτι να ναι...ο θεουλης ξερει...χαχαχαχαχχα.....ποποποπο...τα χω παιξει!!!!!

τι αλλα εσεις?

bg1142822.jpg

princess2.gif

ουουουουουουουουοουουυ....καλημεραααααααααααααααααααααααααααα αγαπουλεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς.....

γυρισααααααααααααα....ολα τελειααααααααααααααααααααααααααα....αχ ειμαι τοσο χαρουμενη με το ζουζουνι μου!!!!!ειναι τοσο ομορφοοοοοοοοο...εχει μια μυτουλα...χαχχαχαχααχαχχα...χαζεψα εεεε???????

η αυχενικη βγηκε τελεια...1,90 και την papp A θα τη παρω τη πεμπτη...σε 20 μερες παλι θα παω να το ξαναδουμε και να μας πει και το φυλο γιατι τωρα δε φαινοταν!!!!!παντως ρε κοριτσια μπορει να κανω λαθος αλλα μαλλον κοριτσακι ειναι!!!!

αχ ας ειναι οτι να ναι...ο θεουλης ξερει...χαχαχαχαχχα.....ποποποπο...τα χω παιξει!!!!!

τι αλλα εσεις?

αντε μπραβο!!! τελεια νεα! και καλα αποτελεσματα για το pappA! εγω περιμενω πως και πως να παω διακοπες!!! η μπουμπου μου ειναι 1400γρ! την ειδαμε την προηγουμενη πεμπτη!:-P

λες να εχεις και εσυ μπουμπου? παντως οτι να ναι γερο και τυχερο να ειναι!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...