Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

καλημερουδιαααααααα!που ειστεεεεεε?τι κανετε?

μεγαλη παρασκευη σημερα!ο καιρος ειναι πολυ καλος ηλιολουστος~

πριν λιγο ηρθε η μανουλα μου κ μου εφερε κοκκινα αυγουλακια!

εσεις τι κανετε φιλεναδιτσες μου!χθες που καθομουν εξω στο μπαλκονι μου εσπασαν την μυτη οι μυρωδιες απο τα τσουρεκια!η μανουλα μου αυριο θα κανει!μιαμ μιαμ!:tongue::tongue:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

http://www.babybaby.gr/showarticle.jsp?CMRCode=11NS8712H&CMCCode=020102&extLang=

πολλυ ενδιαφερουσα η σελιδα που μας εδωσε το νατασακι!

καθε βδομαδα την παρακολουθω για να βλεπω τι γινεται!

δειτε τι πρεπει να αποφευγουμε στην εγκυμοσηνη κ τι μπορουμε να τρωμε!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλησπερα αγαπουλες μου ομορφες.....τι κανετε???

ΜΑΤΙΝΑΚΙ μου....αχ γλυκουλα μου θα ξαναδειτε τα μπουμπουκι σας....θα εχει γινει ολοκληρη γαριδα ατλαντικου τωρα...χαχαχαχχ......((((((((((((((((()))))))))))))))....εγω λεω να φας γιατι εισαι εγκυουλι...μην ταλαιπωρεις τον εαυτο σου και το γαριδακι μας....ασθενης και οδοιποροι δεν κανουν νηστεια...ενταξει αγαπουλα μου?????μακια πολλα.....

ΛΕΝΙΩ μου ομορφο και ζουμπουρλουδικο ολα καλα με τις εξετασουλες σου...αχ θα δειτε και το φυλο.....θα τρελλαθωωωωωωωωωωωωωωω......μακια ρουφηχτα!!!!!!

ΠΟΠΑΚΙ μου γλυκο τι κανει η μωρακλα μας?????αχ αυτοι οι εργοδοτες.....τσ τσ τσ .....λες και αυτοι γεννηθηκαν αφεντικα...δεν εχουν κανει υπαλληλοι για να ξερουν την αναγκη που εχουμε αυτα τα λεφτα.....????τι να πω...ευτυχως στα εδωσαν!!!!!

ΣΟΦΑΚΙ μου....τι κανεις κουκλαρα μου????το ξανθομπαμπουρακι μας?????γιατι θες να κανεις εμετο καρδουλα μου?δεν εισαι καλα?καμια ιωσουλα μηπως?μακια πολλα....

ξεχασα καμια???Αχ συγχωρηστε με γιατι αυτες τις μερες τρεχω και δε φτανωωωωωωω.....ουφφφφφφ...παναγια μουουουουοου...τι αγχος ειναι αυτο με το κωλοξενοδοχειο??????τεσπα....να μην σας πρηζωωωωωω......κατα τ'αλλα ολα καλα....χθες εφτιαξα τα προσκλητηρια...τελεια εγιναν!!!!αχχχχχχχ...μακαρι να ερχοσασταν ολες στο γαμο μου...αληθεια!!!!!!

οσον αφορα την ελενη(πεταλουδα)...τι να πω????

ελενακι σου εγραψα σε ενα προηγουμενο μυν. οτι θα μου λειψεις και οτι σεβομαι την αποψη σου για το θεμα....η αποψη σου ακομα σεβαστη αλλα η συμπεριφορα σου απαραδεκτη...δεν το περιμενα πραγματικα!!!!δεν θα σου απαντουσα αλλα μας βαζεις ολες στο ιδιο σακι που λεγεται ''υποκριτριες''....τι να σου πω κοριτσακι μου!!!!

και επισης οι ευθης και ντομπροι ανθρωποι ειναι αυτοι που λενε τα πραγματα με το ονομα τους με αξιοπρεπεια και σεβασμο , πρωτα για τον εαυτο τους, και μετα για τους αλλους!!!!!ΟΧΙ ΜΕ ΑΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΑ ΛΟΓΙΑ!!!!

αυτα ηθελα να σου πω με πολλη συμπαθεια για τις στιγμες που περασαμε εδω μεσα....καλη τυχη να εχεις!!!!!

Ρανιούκο μου όλο και κοντεύουν οι μερούλες ε;;;;; α!!! δε στο πα...

ΠΑΝΤΡΕΥΕΣΑΙ ΒΡΕ ΝΑΙ!!!!! Έτοιμα και τα προσκλητήρια!!!!! τέλεια φαντάζομαι;) όπως και όλα τα άλλα!!!!

Καλά είμαστε αγαπούλα μου, (για τον εμετό)-ο μικρός μου λεγε δικαιολογιες για να μην πάμε λαϊκή!!!!! ναι αμέεεεεεεεεεεε!!!!!!

Φιλάκια και ((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))

καλημερουδιαααααααα!που ειστεεεεεε?τι κανετε?

μεγαλη παρασκευη σημερα!ο καιρος ειναι πολυ καλος ηλιολουστος~

πριν λιγο ηρθε η μανουλα μου κ μου εφερε κοκκινα αυγουλακια!

εσεις τι κανετε φιλεναδιτσες μου!χθες που καθομουν εξω στο μπαλκονι μου εσπασαν την μυτη οι μυρωδιες απο τα τσουρεκια!η μανουλα μου αυριο θα κανει!μιαμ μιαμ!:tongue::tongue:

Λενιώ μου τι κάνεις;;;; Και εδώ ήλιος!!!!!

σου φερε η μανούλα τα αυγουλάκια σου ωραία, σου μύρισαν τα τσουρεκάκια ε;;;; αχ!!!! κανείς δε φιλοτιμήθηκε να σου φέρει μυρουδίτσα ε;;;;υπομονή!!!!!!!! αύριο θα φας από τα χεράκια της μανούλας!!!!!!

Φιλάκια και ((((((((((((((((())))))))))))))))))

Χαδάκια στο κιντεράκι μας και ένα γλυκό φιλί στο αντάκι σου το όμορφο!!!!

http://www.babybaby.gr/showarticle.jsp?CMRCode=11NS8712H&CMCCode=020102&extLang=

πολλυ ενδιαφερουσα η σελιδα που μας εδωσε το νατασακι!

καθε βδομαδα την παρακολουθω για να βλεπω τι γινεται!

δειτε τι πρεπει να αποφευγουμε στην εγκυμοσηνη κ τι μπορουμε να τρωμε!;)

Όντως!!!!!;) καλά θα κανεις!!!!

Διαφημίσεις

Λενιώ μου τι κάνεις;;;; Και εδώ ήλιος!!!!!

σου φερε η μανούλα τα αυγουλάκια σου ωραία, σου μύρισαν τα τσουρεκάκια ε;;;; αχ!!!! κανείς δε φιλοτιμήθηκε να σου φέρει μυρουδίτσα ε;;;;υπομονή!!!!!!!! αύριο θα φας από τα χεράκια της μανούλας!!!!!!

Φιλάκια και ((((((((((((((((())))))))))))))))))

Χαδάκια στο κιντεράκι μας και ένα γλυκό φιλί στο αντάκι σου το όμορφο!!!!

Σοφακη μου καλο καλημερουδια!

ναι μου φερε η μανουλιτσα μου κατακοκκινα αυγουλακια!αυριο ανυπομονω να τα μυρησω ετσι που θα ψηνονται στον φουρνο!μμμμ:tongue::tongue:

((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))

κ συ φιλακια πολλα στον ξανθουλη σου!:D:D

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

δεν πετυχα καμια μεσα:(

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ Κ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ να εχετε κουκλες! χρονια πολλα ευτυχισμενα αγαπημενα κ με υγεια! να'στε καλα κ τα ονειρα σας να πραγματοποιηθουν συντομα!:P

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ Κ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ να εχετε κουκλες! χρονια πολλα ευτυχισμενα αγαπημενα κ με υγεια! να'στε καλα κ τα ονειρα σας να πραγματοποιηθουν συντομα!:P

καλησπερα Ματινακι μου!καλο πασχα κορτσακι μου~καλη ανασταση ..να τα περασεις ομορφα!υγεια πανω απ'λα φυσικα!;);)

ευχαρηστουμε για τις ευχουλες κ συ συντομα με ενα μωρακι στην κοιλιτσα σου!

φιλακια πολλα!:D

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλησπερα Ματινακι μου!καλο πασχα κορτσακι μου~καλη ανασταση ..να τα περασεις ομορφα!υγεια πανω απ'λα φυσικα!;);)

ευχαρηστουμε για τις ευχουλες κ συ συντομα με ενα μωρακι στην κοιλιτσα σου!

φιλακια πολλα!:D

ευχαριστω ελενακι! κ συ να περασεις τελεια με την οικογενεια σ με το καλο να ερθει κ το μωρακι σας κ του χρονου να γιορταζετε ολοι μαζι!:D

Διαφημίσεις

ευχαριστω ελενακι! κ συ να περασεις τελεια με την οικογενεια σ με το καλο να ερθει κ το μωρακι σας κ του χρονου να γιορταζετε ολοι μαζι!:D

σ'ευχαρηστω παρα πολυ αγαπουλα μου!;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ΑΓΑΠΑΚΙΑ ΜΟΥ ΗΡΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ!!!ΕΙΠΑ ΣΤΟΝ ΧΑΖΜΠΑΝΤ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΙΑ!!!!ΕΧΩ ΣΚΑΣΕΙ!!!5 ΛΕΠΤΑ ΣΥΝΔΕΟΜΟΥΝΑ!!ΜΟΝΟ ΚΑΜΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΑ!!!!ΤΩΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 12 ΕΧΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ!(ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΠΟΛΥ)....

ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΛΥΘΗΚΑΝ ΟΛΑ!!ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝΕ!!

ΣΟΦΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!!!ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ''ΦΙΛΗ''!!ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!!

ΛΕΝΙΩ,ΡΑΝΙΩ,ΜΑΤΙΝΑΡΑ,ΜΑΤΙΝΑΚΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!!ΜΟΥ ΛΕΙΨΑΤΕ ΟΛΕΣ ΠΑΡΑΠΟΛΥ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΛΕΙΨΕΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΩ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ(ΣΗΜΕΡΑ ΦΕΥΓΟΥΜΕ)ΚΑΙ ΓΥΡΝΑΩ ΤΡΙΤΗ ΚΙ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!!!

ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΟΛΕΣ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ!!!!!

ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΤΣΙΚΑΚΙ!!ΜΙΑΜ ΜΙΑΜ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))

Όταν η ζωή σου δίνει 100 λόγους για να κλάψεις...

Δείξ'της ότι υπάρχουν 1000 λόγοι για να χαμογελάς...!

ΑΓΑΠΑΚΙΑ ΜΟΥ ΗΡΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ!!!ΕΙΠΑ ΣΤΟΝ ΧΑΖΜΠΑΝΤ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΙΑ!!!!ΕΧΩ ΣΚΑΣΕΙ!!!5 ΛΕΠΤΑ ΣΥΝΔΕΟΜΟΥΝΑ!!ΜΟΝΟ ΚΑΜΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΑ!!!!ΤΩΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 12 ΕΧΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ!(ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΠΟΛΥ)....

ΣΟΦΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!!!ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ''ΦΙΛΗ''!!ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!!

ΛΕΝΙΩ,ΡΑΝΙΩ,ΜΑΤΙΝΑΡΑ,ΜΑΤΙΝΑΚΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!!ΜΟΥ ΛΕΙΨΑΤΕ ΟΛΕΣ ΠΑΡΑΠΟΛΥ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΛΕΙΨΕΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΩ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ(ΣΗΜΕΡΑ ΦΕΥΓΟΥΜΕ)ΚΑΙ ΓΥΡΝΑΩ ΤΡΙΤΗ ΚΙ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!!!

Νατασακι μουυυυυυ!τι κανεις αγαπουλα μου?το καταλαβα οτι κατι με την συνδεση ετρεχε παλι μακρι να αλλαξετε να ηρεμισεις κ να μην σου σπαει τα νευρα γιατι ειναι πολυ σπαστικο!

κ μενα μου ελειψες πολυ φιλεναδιτσα μου!καλο πασχα κ καλη ανασταση φιλεναδιτσα μου..να τα περασετε πολυ ομορφα στη χαλκιδικη κ να δωσεις πολα φιλακια στη ζουζουνα σου!

αν θα φαμε λεεει!!!:tongue::tongue:κ συ να φας πολυ!σαγαπω πολυυυυυυυυυυυυυυυ!

φιλακια πολλαααααααααα!

((((((((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))))))););)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Επίσης Ματινάκι μου!!!!! Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα!!!! Υγεία πάνω απ' όλα!!! σύντομα να μας πεις ευχάριστα;););)

Φιλάκια και ((((((((((((((()))))))))))))))

Αγάπη να περάσεις όμορφα !!!! να χαρείς το λουλουδάκι σου και τον αντρούλη σου!!

Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα!!! Υγεία και με το καλό να μεγαλώσει κ' άλλο η λουλουδοοικογένεια σας!!!!!!!!!!!!

Δε χρειάζεται ευχαριστώ, έπραξα όπως ένιωσα!!! και είμαι σίγουρη ότι το ίδιο θα κάνατε και εσείς για εμένα, έτσι αβίαστα!!!;):D

Σ' αγαπώ πολύ πολύ

Μάκιααααααααααααααα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...