Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσακια μου...συγχωρεστε με που δεν μπηκα πιο νωρις να σας πω τα νεα αλλα χθες μετα τον γιατρο και τα μαγαζια που πηγαμε να κοιταξουμε για πραγματα του μπεμπουλη μας, ανεβηκα στο χωριο να κρατησω τα πιτσιρικια μαζι με την πεθερα μου και εμεινα εκει!

Ολα καλα με τον μπεμπουλη μας μεγαλωνει φυσιολογικα και τελικα ειναι 6 μερες μεγαλυτερος! Αλλαξα ηδη τα τικερακια μου! Τι αλλο? Ολα καλα και μου εβαλε παλι καμπυλη της μιας ωρας να κανω μεχρι τελος ιουλιου πρεπει να τις κανω τις εξετασεις!Εχω βαλει 6 κιλα απο την αρχη της εγκυμοσυνης αλλα μου ειπε ο γιατρος να κοψω μαχαιρι τα γλυκα και τα πολλα αλατια γιατι απο δω και περα θα τα παιρνω πολυ πιο ευκολα τα κιλα! Δεν χρειαζεται πολυ φαγητο αλλα καλο φαγητο!

Γιωτουλα μου μεγαλωσε η μπουμπουδενια σας μπραβο στο κοριτσι!!!!!Μια χαρα εισαι στα κιλα,εχεις και το υψος οποτε δεν φαινεται τιποτα!!!

Κοριτσακια μου σας αφηνω γιατι θα μου σβησει, ειχε μπει και ο ανηρ οποτε ο χρονος εξαντλειται γρηγοροτερα.....

Φιλακια πολλα και να ξερετε οτι μου λειπετε πολυ!

000203F8.gif 000203F8.gif 000203F8.gif

Ματινακι μου πολυ χαιρομαι που ολα ειναι καλα!σιγα τα 6 κιλακια..πολυ καλα εισαι!;);)κ γω τα εχω κοψει τα γλυκακια..που κ που μια σοκολατιστα τρωω..παγωτο εχω να φαω πολυ καιρο..δεν μ ετραβαει καθολου..αλα εχω αρκετη πεινα τελευταια μπορω να πω..μαλον ο μικρουλης μου τρωει ολο το φαγητο του!;);)φιλακια πολλαααααααα!

(((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μια δροσερη καλημερα απο την θεσσαλονικη!μονο 25 βαθμοι..:tongue:μια χαρα!

σημερα δεν εχω να κανω τιποτα μονο σουπερ θα παμε ..τι καλα χθες εκανα δουλειτσες ..αυριο θα παμε για μπανακι..σημερα θα παμε στην μανουλα μου για φαγακι..εχω να παω απο κει σχεδον μια βδομαδα..μες τις ζεστες δεν αντεχα να περπατησω!

να εχετε μια ομορφη μερα..φιλακια πολααααααααα!

(((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

καλημερα κοριτσια! και εδω δροσια εχει παλι καλα!

ελενιτσα και εμεις καναμε τις δουλειες μας εχτες και σημερα δεν εχουμε να κανουμε τιποτα, επληνε τα χαλια ο καλος μου εχτες και εγω καθαρισα το σπιτι, μονο λαικη θα παει σημερα και τιποτα αλλο, χαλαροι........... αυριο για μπανακι και εμεις, τελεια!:-P

ιωαννακι μπραβο τελειες οι εξετασεις, δεν περιμενα κατι διαφορετικο!:-P

ματινακι μου μεγαλωσε το αγορακι σου ε? τελεια!!!!:rolleyes: στο ζυγισε? φατσουλα ειδατε?

τα αλλα κοριτσακια? για μπανιο εχετε παει?

ελατε κερναω πρωινο!

images?q=tbn:ANd9GcTk4cwIEGsAR4UekTCv7yVOqtT_K_KGVRz_9qfr0NvGyWl8Oq1lGQ

Καλημερα σε ολες τις τσουπρες! Τι κανετε????????

Το βραδυ ειχε πολυ δροσουλα μεχρι που καποια στιγμη πηρε ο αντρας μου σεντονι να σκεπαστουμε....αλλα το ευχαριστηθηκαμε! Και σημερα δεν κανει και πολυ ζεστη παλι καλα!!!!!!

Εβαλα τα δημητριακα μου να μουλιασουν και σε λιγο θα φαω...τι πεινες εχω ρε κοριτσια???? Πω πω μιλαμεεεεεεε........

καλημερα κοριτσια! και εδω δροσια εχει παλι καλα!

ελενιτσα και εμεις καναμε τις δουλειες μας εχτες και σημερα δεν εχουμε να κανουμε τιποτα, επληνε τα χαλια ο καλος μου εχτες και εγω καθαρισα το σπιτι, μονο λαικη θα παει σημερα και τιποτα αλλο, χαλαροι........... αυριο για μπανακι και εμεις, τελεια!:-P

ιωαννακι μπραβο τελειες οι εξετασεις, δεν περιμενα κατι διαφορετικο!:-P

ματινακι μου μεγαλωσε το αγορακι σου ε? τελεια!!!!:rolleyes: στο ζυγισε? φατσουλα ειδατε?

τα αλλα κοριτσακια? για μπανιο εχετε παει?

ελατε κερναω πρωινο!

images?q=tbn:ANd9GcTk4cwIEGsAR4UekTCv7yVOqtT_K_KGVRz_9qfr0NvGyWl8Oq1lGQ

Γιωτουλα μου καλημερα!!!!!Δεν ειδαμε φατσουλα ακομα! Καλυτερα να περιμενουμε λιγο μεχρι την 28η εβδομαδα που θα εχει μεγαλωσει περισσοτερο και θα φαινεται καλυτερα....ασε που δεν καθεται σε μια μερια οποτε δεν μας αφηνει να τον δουμε....!!!!! Δεν τον ζυγισε γιατι πηγαμε μια εβδομαδα μετα τον β'επιπεδου και πιθανολογω οτι δεν υπηρχε λογος!Τον μετρησε ομως κανονικα και μας ειπε οτι πανε ολα καλα και οτι ειναι πολυ καλο μωρακι..χιιχχι!!!!

Πολυ ωραιο το πρωινο....μιαμ μιαμ....ΠΕΙΝΑΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!

Γιωτουλα μου καλημερα!!!!!Δεν ειδαμε φατσουλα ακομα! Καλυτερα να περιμενουμε λιγο μεχρι την 28η εβδομαδα που θα εχει μεγαλωσει περισσοτερο και θα φαινεται καλυτερα....ασε που δεν καθεται σε μια μερια οποτε δεν μας αφηνει να τον δουμε....!!!!! Δεν τον ζυγισε γιατι πηγαμε μια εβδομαδα μετα τον β'επιπεδου και πιθανολογω οτι δεν υπηρχε λογος!Τον μετρησε ομως κανονικα και μας ειπε οτι πανε ολα καλα και οτι ειναι πολυ καλο μωρακι..χιιχχι!!!!

Πολυ ωραιο το πρωινο....μιαμ μιαμ....ΠΕΙΝΑΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!

οντως δεν υπηρχε λογος! μπραβο στο αγορακι! ζωηρος ε? και εγω πειναω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

κοριτσακια μου γλυκα, τι κανετε?????εγω εχτες τελειωσα επιτελους την δουλεια, α δ ε ι α !!!!!!!!!!!γιουπιιιιιιιιιιιι!!!!!!δεν το εχω συνειδητοποιησει ακομα αλλα θα το καταλαβω για τα καλα οταν θα ερθει η εβδομαδα και δεν θα πηγαινω στο γραφειο!!!!!!!εκανα και μερικα ψωνια για την μπεμπουλα, μπιμπερο, φορμακια, κουκλακια κ.α.!!!!!!!!!!!!!!!τι ωραια!!!!!!

εσεις ολες καλα?

γιωτουλα και ματινακι, μεγαλωσαν τα μπεμπακια σας!!!!!!μια χαρα!!!!!!!!υπομονη τωρα μεχρι το επομενο ραντεβου!!!!!!

λενιω μου, αναστασακι, ρανιακι, ιωαννακι, εφακη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μακια μακια πολλα!!!!!!!!!!!!!!!!

θα παμε σαλαμινα σε λιγο, αυριο θα γυρισουμε!!!!!!!μπανιο δεν θα κανω αλλα καλα θα ειναι!!!!!!!!:rolleyes:φιλακια πολλα!!!!!!!!!!!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

κοριτσακια μου γλυκα, τι κανετε?????εγω εχτες τελειωσα επιτελους την δουλεια, α δ ε ι α !!!!!!!!!!!γιουπιιιιιιιιιιιι!!!!!!δεν το εχω συνειδητοποιησει ακομα αλλα θα το καταλαβω για τα καλα οταν θα ερθει η εβδομαδα και δεν θα πηγαινω στο γραφειο!!!!!!!εκανα και μερικα ψωνια για την μπεμπουλα, μπιμπερο, φορμακια, κουκλακια κ.α.!!!!!!!!!!!!!!!τι ωραια!!!!!!

εσεις ολες καλα?

γιωτουλα και ματινακι, μεγαλωσαν τα μπεμπακια σας!!!!!!μια χαρα!!!!!!!!υπομονη τωρα μεχρι το επομενο ραντεβου!!!!!!

λενιω μου, αναστασακι, ρανιακι, ιωαννακι, εφακη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μακια μακια πολλα!!!!!!!!!!!!!!!!

θα παμε σαλαμινα σε λιγο, αυριο θα γυρισουμε!!!!!!!μπανιο δεν θα κανω αλλα καλα θα ειναι!!!!!!!!:rolleyes:φιλακια πολλα!!!!!!!!!!!!!!!!

τι καλά ποπάκι!!

αντε να ξεκουραστείς και να απολευσεις το υπόλοιπο της εγκυμοσύνης σου!!!!!!!!!!!! καλά να περάσετε!!! φιλάκια!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλησπερα γλυκα μοιυ κοιλουμπακια....τι κανετε?απολαυσατε σημερα τη θασσαλιτσα?

εμεις ηταν να παμε αλλα τζιφος τελικα...ουτε αυριο θα παμε γιατι εχουμε μια βαφτιση και βαριεμαι τοσο πολυ να παωωωω....ουφφφφφ....τεσπα....

κατα τ'αλλα το μπεμπακι μου καλα πρεπει να ειναι...ανυπομονω να ερθει η τριτη να το δουμε και να βγει η εξεταση καλη να ηρεμησω λιγο γιατι εχω αγχωθει αρκετα!!!!

ποπακι μου εκανες ψωνια για τη πριγκιπισουλα σου?τι τελειααααααα.....σε 50 μερες θα την εχεις αγκαλιτσα σου...δε μπορω να το πιστεψω ακομα....με το καλα παναγιτσα μου!!!!!μακια πολλα γλυκουλα μου!!!!

ματινακι μουυυυυυυ....ζωηρουλης ο μπεμπουλινος εεεε????τρελαινομαι για ζωηρουλικα μωρα...ε τι να ειναι μουροχαβλα????απαπαπαπαπα....(((((((((()))))))))

λενιω μουουυουουουουουου....σε εχω επιθυμισει τοσοοοοο....καλο μπανακι αυριο να εχετε και χαδακια πολλα στα ζουζουνια...((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))

αναστασακι,γιωτακι,ιωαννακι μακια πολλαααααααααααα και αγκαλιτσες πολλεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς....(((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))

να στειλω και πολλες αγκαλιτσες στο ευακι μας και στο τζινακι μας....τις φρεσκομανουλες μας....(((((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))

παω για ξαπλες κοριτσακια μου....μακιααααααααααααααααααααααααα.....

bg1142822.jpg

princess2.gif

Διαφημίσεις

τι κανετε φιλεναδιτσες μουυυυυυυυυυ??σας πεθυμησααααααααα!\

εμεις σημερα πηγαμε θαλασσιτσα κ μετα στη πεθερα για φαγητο ..χαμος γινοταν ολα τα ξαδερφακια μαζι..3 δηλαδη κ ολα αγορακια αλα το ευχαρηστηθηκαμε..τωρα ειμαι πολυ κουρασμεηνη..εκανα μπανακι κ ειπα να καθησω λιγο!

Ρανιουκο μουυυυυυυυυυυυυ κ γω σε εχω πεθυμησει παρα πολυυ!η κοιλιτσα σου φουσκωσεεεεεεε?πολυ χαιρομαι που εισαι καλα εσυ κ το αγγελουδακι σου!

Γιωτακι τι καλα που σε βοηθαει ο αντρουλης σου!εκανες κ συ σημερα τα μπανακια σου τι κααλα!

Ματινακι ασε αυτες οι πειενε ςκ εγω τελευται ανα 3 ωρες πειναω λες κ δεν εχω φαει τιποτ αολη μερα..το ζουζουνι μου αρχησε να μου τρωει ολο το φαγητο!

Ποπακη μου μεγια τα ψωνια της μικρης..τι τελεια που ειναιιι..καιρος για ξεκουραση τωρα τι καλαααα!6 βδομαδες σου μεινανε κ λιγες μερουλες..πωπωωωω!πως περναει ο καιρος!

Αναστασακι μου κ μεις χαλκιδικη πηγαμε..ποτιδαια..πολυ μαρεσει η θαλλασα εκει ειναι ριχα..

αυτααααααααα!φιλακια πολλα σε ολες..τα λεμε αυριο στο πρωινο μας καφεδακοοοοοοο!

((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

κοριτσάκια μου τι κάνετε???? εχώ σήμερα μια χαρά ούτε πονοκέφαλο όυτε τίποτα!!!!

στην πόλη τη βγάλαμε αλλά έιχε δροσιά !! και στο μπαλκονάκι τρέλα φυσούσε συνέχεια!!!!!

λενιώ μπανάκι ε????? τι καλά!!!! εμείς κλείσαμε 4-10 μαρμαρά!! αύριο το πρωί πάω στο χωριό στη μαμά μου!!!!!

φιλάκια σε όλααααααααααα τα κοριτσάκια!!!

καληνύχτα!!!!!!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

κοριτσάκια μου τι κάνετε???? εχώ σήμερα μια χαρά ούτε πονοκέφαλο όυτε τίποτα!!!!

στην πόλη τη βγάλαμε αλλά έιχε δροσιά !! και στο μπαλκονάκι τρέλα φυσούσε συνέχεια!!!!!

λενιώ μπανάκι ε????? τι καλά!!!! εμείς κλείσαμε 4-10 μαρμαρά!! αύριο το πρωί πάω στο χωριό στη μαμά μου!!!!!

φιλάκια σε όλααααααααααα τα κοριτσάκια!!!

καληνύχτα!!!!!!!!!!!!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑ!ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙς ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΙ ΜΟΥ..ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΑΑΑ!

ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑΑΑΑΑΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑ!

ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΜΑΛΟΝ:tongue:

ΠΑΩ ΝΑ ΞΕΚΗΝΗΣΩ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ!;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Μια γλυκιά καλημέρα και από εμένα!!!!

Τι κάνετε αγαπούλες μου;;; τα μπεμπέκια μας;;;; μεγαλώνουν και σε λίγο θα αρχίσουν τα γεννητούρια!!! ω..ρε γλέντια!!!! Ποπάκη μου όλο και κοντεύεις, με το καλό!!!!

Χαδάκια πολλά στις κοιλίτσες σας Λενιώ, Ποπάκη, Ρανιούκο, Ματινάκι, Μαριλάκι, Αναστασάκι και σε όοοοοοοοοολα τα κοριτσάκια!!!!

Ένα σπέσιαλ φιλάκι στο ξανθούλη σου λενιώ μου!!!

Σας αποθύμησααααααααααααααααααα

Εγώ είμαι πολύ καλά, κλείσαμε και για διακοπούλες 6-12 Αυγούστου, έχω πεισμώσει και είμαι πολύ αισιόδοξη οπότε σύντομα ελπίζω να πίνουμε καφεδάκι !!!!

Μάκια πολλά πολλά και αγκαλίτσες

Φιλιά και (((((((((((((()))))))))))) και στο Νατασάκι, Νενάκι, Τζινάκι μας!!!!

Καλές διακοπούλες!!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑ!ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙς ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΙ ΜΟΥ..ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΑΑΑ!

ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑΑΑΑΑΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑ!

ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΜΑΛΟΝ:tongue:

ΠΑΩ ΝΑ ΞΕΚΗΝΗΣΩ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ!;);)

Καλημερα κοριτσακια! και καλη εβδομαδα!

ποπακι με το καλο η αδειουλα! καιρος να ξεκουραστεις!!!

αναστασακι καλες διακοπες, πας και χωριο ε? καλη ξεκουραση!

ελενιτσα και εμεις για μπανακι εχτες, ηταν τελεια! πολλα μωρα γυρω γυρω ε? ευχαριστηθηκε ο μικρος σου με τα ξαδελφακια!

ρανουκο πως ηταν η βαπτηση? αντε να μας πεις αυριο ποσο μεγαλωσε το νινακι σου!

εχω τρελλα ευχαριστα νεα! η φιλη μου γεννησε ενα αγορακι 2650! εχτες και σημερα θα παμε να το δουμε! εχουμε και τον ιδιο γιατρο! ειναι το 3ο της παιδακι, εχει ενα κοριτσακι 12χρ και ενα αγορακι 10χρ!

πολυ χαρηκα!!!:rolleyes: ο μπεμπης ηρθε!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...