Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μια χαρα, εγω ειχα βαλει ηδη 3 στον τεταρτο! μηνα και κιλο να υπολογιζεις και 7ο 8ο και 9ο απο 2 κιλα συνολο 12
¨

και δεν τρωω περισσότερο από πριν... μπορω να πω πως τρωω καλύτερα...

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

¨

και δεν τρωω περισσότερο από πριν... μπορω να πω πως τρωω καλύτερα...

δεν χρειαζεται πολυ φαγητο αλλα καλο! εγω ετρωγα γλυκα και τρωω ακομα δηλαδη, δεν μπορω να αντισταθω! απο εκει τα πηρα τα κιλα

δεν χρειαζεται πολυ φαγητο αλλα καλο! εγω ετρωγα γλυκα και τρωω ακομα δηλαδη, δεν μπορω να αντισταθω! απο εκει τα πηρα τα κιλα

ναι ειναι ατιμα!!! αλλα τοοοοοοοοοοσοοοοοοοοο νόστιμα!!!!!!!!!!:P:p:p

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

ε τι μονο εγω θα τα εχω στο μυαλο μου???? χαχαχαχαχα:-P

βασικα δεν εχω καθολου ορεξη για φαγητο μ'αυτη τη ζεστη!! τρωω μονο και μονο επειδη ζαλιζομαι και σφιγγει το στομαχι μου!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

βασικα δεν εχω καθολου ορεξη για φαγητο μ'αυτη τη ζεστη!! τρωω μονο και μονο επειδη ζαλιζομαι και σφιγγει το στομαχι μου!!

εγω εχω πολύ ορεξη και βασικα τωρα πειναω πολυ, σε 10' σχολαω!

φιλακια

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσακια μου...συγχωρεστε με που δεν μπηκα πιο νωρις να σας πω τα νεα αλλα χθες μετα τον γιατρο και τα μαγαζια που πηγαμε να κοιταξουμε για πραγματα του μπεμπουλη μας, ανεβηκα στο χωριο να κρατησω τα πιτσιρικια μαζι με την πεθερα μου και εμεινα εκει!

Ολα καλα με τον μπεμπουλη μας μεγαλωνει φυσιολογικα και τελικα ειναι 6 μερες μεγαλυτερος! Αλλαξα ηδη τα τικερακια μου! Τι αλλο? Ολα καλα και μου εβαλε παλι καμπυλη της μιας ωρας να κανω μεχρι τελος ιουλιου πρεπει να τις κανω τις εξετασεις!Εχω βαλει 6 κιλα απο την αρχη της εγκυμοσυνης αλλα μου ειπε ο γιατρος να κοψω μαχαιρι τα γλυκα και τα πολλα αλατια γιατι απο δω και περα θα τα παιρνω πολυ πιο ευκολα τα κιλα! Δεν χρειαζεται πολυ φαγητο αλλα καλο φαγητο!

Γιωτουλα μου μεγαλωσε η μπουμπουδενια σας μπραβο στο κοριτσι!!!!!Μια χαρα εισαι στα κιλα,εχεις και το υψος οποτε δεν φαινεται τιποτα!!!

Κοριτσακια μου σας αφηνω γιατι θα μου σβησει, ειχε μπει και ο ανηρ οποτε ο χρονος εξαντλειται γρηγοροτερα.....

Φιλακια πολλα και να ξερετε οτι μου λειπετε πολυ!

000203F8.gif 000203F8.gif 000203F8.gif

Καλημέρα κοριτσάκια μου! Τι κάνετε; Ετοιμάζεστε για θαλασσίτσα; Εγώ πάντως ναι!!!!! Φεύγω για 4 μερούλες με τον αντρούλη μου και επιτέλους θα χαλαρώσουμε λίγο!!!!

Οι εξετάσεις μου τέλειες! Τοξόπλασμα μηδέν και γενικά όλες είναι πολύ καλές!!!!

Εσείς τι κάνετεεεεεεε;;;;

Καλημέρα κοριτσάκια μου! Τι κάνετε; Ετοιμάζεστε για θαλασσίτσα; Εγώ πάντως ναι!!!!! Φεύγω για 4 μερούλες με τον αντρούλη μου και επιτέλους θα χαλαρώσουμε λίγο!!!!

Οι εξετάσεις μου τέλειες! Τοξόπλασμα μηδέν και γενικά όλες είναι πολύ καλές!!!!

Εσείς τι κάνετεεεεεεε;;;;

καλημερα Ιωαννακι..ειδες ολα καλα ηταν..κ ετσι θα συνεχισουν να ειναι!τωρα θα πας ηρεμη στην εκδρομουλα σου!να περασετε τελεια κ να προσεχεις!

φιλακια πολλααααααα..καλα μπανακια...εμεις αυριο θα παμε για μπανακι!~;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

μια δροσερη καλημερα απο την θεσσαλονικη!μονο 25 βαθμοι..:tongue:μια χαρα!

σημερα δεν εχω να κανω τιποτα μονο σουπερ θα παμε ..τι καλα χθες εκανα δουλειτσες ..αυριο θα παμε για μπανακι..σημερα θα παμε στην μανουλα μου για φαγακι..εχω να παω απο κει σχεδον μια βδομαδα..μες τις ζεστες δεν αντεχα να περπατησω!

να εχετε μια ομορφη μερα..φιλακια πολααααααααα!

(((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...