Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

χαχαχχα!! αλήθεια?? που??? εγώ ακόμα δεν ρώτησα τη γιατρό μου με ποιες κλινικές συνεργάζεται??? αλήθεια από αυτες που θα μου πει πρέπει να διαλέξω????:confused::confused:

Εγω μενω κοντα στην Θεσσαλονικη και ο γιατρος που με παρακολουθει ξεγενναει στο Γενεσις στην Θεσσαλονικη.

Ειχα την επιλογη να γεννησω και στην πολη οπου καταγωμαι με αλλο γιατρο που και αυτη ειναι κοντα στη Θεσσαλονικη αλλα τα χρηματα ειναι τα ιδια,και προτημησα να γεννησω Θεσσαλονικη γιατι οι ιατρικες παροχες ειναι καλυτερες και η κλινικη υπερσυγχρονη και θα νιωθω ασφαλεια..

CIUyp2.png

Χρηστάκη μου σε αγαπάω......

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγω μενω κοντα στην Θεσσαλονικη και ο γιατρος που με παρακολουθει ξεγενναει στο Γενεσις στην Θεσσαλονικη.

Ειχα την επιλογη να γεννησω και στην πολη οπου καταγωμαι με αλλο γιατρο που και αυτη ειναι κοντα στη Θεσσαλονικη αλλα τα χρηματα ειναι τα ιδια,και προτημησα να γεννησω Θεσσαλονικη γιατι οι ιατρικες παροχες ειναι καλυτερες και η κλινικη υπερσυγχρονη και θα νιωθω ασφαλεια..

βασικά και εγώ εκεί σκευτόμουν αλλά δεν ξέρω αν συνεργάζεται η γιατρός μου με αυτην την κλινική.... γίνεται λες αν δεν συνεργάζεται να γεννήσω εκεί???

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

βασικά και εγώ εκεί σκευτόμουν αλλά δεν ξέρω αν συνεργάζεται η γιατρός μου με αυτην την κλινική.... γίνεται λες αν δεν συνεργάζεται να γεννήσω εκεί???

Απο Θεσσαλονικη εισαι?Ποια γιατρος σε παρακολουθει?

Δεν την εχεις ρωτησει που ξεγενναει?

CIUyp2.png

Απο Θεσσαλονικη εισαι?Ποια γιατρος σε παρακολουθει?

Δεν την εχεις ρωτησει που ξεγενναει?

ναι θεσσαλονίκη! τάγκου λέγεται η γιατρός μου.. η αλήθεια δεν την έχω ρωτήσει ακόμα....:rolleyes::rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ναι θεσσαλονίκη! τάγκου λέγεται η γιατρός μου.. η αλήθεια δεν την έχω ρωτήσει ακόμα....:rolleyes::rolleyes:

Ε ρωτα την οταν ξανα πας καλε...αχ φανταζεσαι και να γενναμε μαζι και να μας βαλουν και σε ιδιο δωματιο??

Χαχαχαχαχα!!!

CIUyp2.png

Διαφημίσεις

Ε ρωτα την οταν ξανα πας καλε...αχ φανταζεσαι και να γενναμε μαζι και να μας βαλουν και σε ιδιο δωματιο??

Χαχαχαχαχα!!!

χαχχαχχα φαντάζεσαι?? αν και απ'οτι διάβασα στα φόρουμ για την γιατρό που έχω δεν διάβασα κάπου για το γέννεσις... είχε βιοκλινική, γενική κλινική και διαβαλκανικό. αλλά εννοείτε ότι θα την ρωτήσω την επόμενη φορά..

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

χαχχαχχα φαντάζεσαι?? αν και απ'οτι διάβασα στα φόρουμ για την γιατρό που έχω δεν διάβασα κάπου για το γέννεσις... είχε βιοκλινική, γενική κλινική και διαβαλκανικό. αλλά εννοείτε ότι θα την ρωτήσω την επόμενη φορά..

Ε,ρωτα την καλυτερα...και πες της τι σκεφτεσαι και τι θελεις.

Εγω παντως κατα 90% θα γεννησω εκει,οταν με το καλο ερθει η ωρα.

Εκει εκανα και την αυχενικη..και πηρα και μια μικρη εικονα του τι παιζει.Μικρη βεβαια,γιατι η κλινικη ειναι τεραστιαααα....εγω ειδα τον -1 οροφο μονο!

χαχα!!!

CIUyp2.png

Ε,ρωτα την καλυτερα...και πες της τι σκεφτεσαι και τι θελεις.

Εγω παντως κατα 90% θα γεννησω εκει,οταν με το καλο ερθει η ωρα.

Εκει εκανα και την αυχενικη..και πηρα και μια μικρη εικονα του τι παιζει.Μικρη βεβαια,γιατι η κλινικη ειναι τεραστιαααα....εγω ειδα τον -1 οροφο μονο!

χαχα!!!

ναι μωρέ!! ας πάει καλά η εγκυμοσύνη μας και όλα τα άλλα είναι εύκολα!!

πήρα και ένα τέλειο βιβλίο.. η βίβλος της εγκυμοσύνης λέγεται!! είναι πολύ καλό και καλογραμμένο!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ναι μωρέ!! ας πάει καλά η εγκυμοσύνη μας και όλα τα άλλα είναι εύκολα!!

πήρα και ένα τέλειο βιβλίο.. η βίβλος της εγκυμοσύνης λέγεται!! είναι πολύ καλό και καλογραμμένο!!!

Το εχω κι εγω..απο περσυ τον Μαιο που αρχισα να σκεφτομαι μωρα....:D:D

CIUyp2.png

Διαφημίσεις

χαχαχχα καλά δεν πέζεσαι!!

Γενικα εχω διαβασει αρκετα βιβλια,μου αρεσει πολυ,και θελω να ειμαι καλα ενημερωμενη....ως μελλουσα μαμα μεχρι τα λογια να γινουν και πραξεις θα κανω οτι μπορω...:D:D

Αληθεια ποσο το πηρες?Εγω 34 ευρω.Μια αλλη φιλη μου το ειχε παρει 50.:shock:

CIUyp2.png

Γενικα εχω διαβασει αρκετα βιβλια,μου αρεσει πολυ,και θελω να ειμαι καλα ενημερωμενη....ως μελλουσα μαμα μεχρι τα λογια να γινουν και πραξεις θα κανω οτι μπορω...:D:D

Αληθεια ποσο το πηρες?Εγω 34 ευρω.Μια αλλη φιλη μου το ειχε παρει 50.:shock:

εγώ το πήρα 32 !!! και εμένα μου αρέσει να τα διαβάζω!!! λενιώ πρέπει να σε αφήσω να μπω για μπανάκι! θα πάω να πάρω τα αρνητικά του γάμου μας από τον φωτογράφο!!!:P:p:p φιλάκια πολλά !!! και πολλα χαδάκια στην κοιλίτσα σου!!!

αα δεν σε ρώτησα!! φούσκωσες καθόλου?? εγώ αρκετούτσικα! δεν κρύβεται πλέον!!!χιχιιχιχιχικαι πήρα και 1 κιλό...:cool::cool:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

εγώ το πήρα 32 !!! και εμένα μου αρέσει να τα διαβάζω!!! λενιώ πρέπει να σε αφήσω να μπω για μπανάκι! θα πάω να πάρω τα αρνητικά του γάμου μας από τον φωτογράφο!!!:P:p:p φιλάκια πολλά !!! και πολλα χαδάκια στην κοιλίτσα σου!!!

αα δεν σε ρώτησα!! φούσκωσες καθόλου?? εγώ αρκετούτσικα! δεν κρύβεται πλέον!!!χιχιιχιχιχικαι πήρα και 1 κιλό...:cool::cool:

Παντρευτηκατε?Να ζησετεεεεεεεε,να ειναι παντα ροδινη η ζωη σας και η αγαπη σα κουκλα μου και με το καλο ο καρπος του ερωτα σας!!!:D:D

Και γω φουσκωσα....καλα δεν φαινεται και τοοοοσο πολυ αλλα εγω και ο καλος μου την πιανουμαι την κοιλιτσα και το καταλαβαινουμε οτι κατι υπαρχει εκει μεσα...χιχι!!!!!Κιλα ακομα δεν πηρα......:cool::cool:

Καλα παμε...

Αντε καλη μου μην σε καθυστερω..χαρηκα που τα ειπαμε,οποτε μπορω θα μπαινω να τα λεμα....φιλια πολλα και παρε κι εσυ μπολικα χαδακια στην κοιλιτσα.χιχι!!!

CIUyp2.png

Παντρευτηκατε?Να ζησετεεεεεεεε,να ειναι παντα ροδινη η ζωη σας και η αγαπη σα κουκλα μου και με το καλο ο καρπος του ερωτα σας!!!:D:D

Και γω φουσκωσα....καλα δεν φαινεται και τοοοοσο πολυ αλλα εγω και ο καλος μου την πιανουμαι την κοιλιτσα και το καταλαβαινουμε οτι κατι υπαρχει εκει μεσα...χιχι!!!!!Κιλα ακομα δεν πηρα......:cool::cool:

Καλα παμε...

Αντε καλη μου μην σε καθυστερω..χαρηκα που τα ειπαμε,οποτε μπορω θα μπαινω να τα λεμα....φιλια πολλα και παρε κι εσυ μπολικα χαδακια στην κοιλιτσα.χιχι!!!

ναι να μπαίνεις να τα λέμε!! φιλάκια!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ναι να μπαίνεις να τα λέμε!! φιλάκια!!!

καλημερα κοριτσακια!

ειδαμε την μπουμπουκα μας εχτες! ολα καλα!!! 1400γρ ειναι και εχει μια φατσουλα τρελα!εχω παρει +8 κιλα, ευτυχως δεν φαινεται τιποτα παρα μονο κοιλια! μου ειπε λογω υψους μπορω να παρω συνολο 16 αλλα μου φανηκαν πολλα, αν συνεχισω ετσι ειπε θα παρω μεχρι το τελος αλλα 4 δηλαδη 12 συνολο. νιωθω βαρος και πιεση προς τα κατω και μου ειπε οτι επειδη ειμαι αδυνατη νιωθω περισσοτερο την πιεση και τις συσπασουλες, που ετσι και αλλιως τις κανει η μητρα, να μην ανησυχω, ειναι φυσιολογικα. με εβαλε και στον καρδιοτοκογραφο και ολα μια χαρα. τωρα θα παμε τελος αυγουστου.

εσεις τι κανετε?:-P

ματινακι πες νεα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...