Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

κοριτσακια μου χαθηκα σημερα μετα την πρωινη καλημερα!δεν κοιμηθηκα καλα χθες κ κουτουλουσα ολη μερα μεχρι που κοιμηθηκε ο μικρος κ ξαπλωσα λιγο κ γω αλα δεν με πηρε ο υπνος!

Γιωτακι Κ Ματινακι τι ωρααι που θα δειτε τα ζουζουνακια σας σημερα!περημενουμε νεααα!εγω μαλον την αλη βδομαδα θα παω!

Ποπακη μου αλη μια μερα σου μεινε τι καλα!\

Αναστασακι μου τι κανεις?το πρωι εισαι αδυναμη ε!ννα ξαπλωνεις εκεινες τις ωρες να ξεκουραζεσαι..κατα τα αλλα ολα καλα?

έτσι θέλω να πιστευω λενάκι μου!! βασικά μετά από την ημέρα που είδα τα καφέ κάνω κάτι άσχημες σκέψεις...... σκευτομαι μήπως εχει πάθει κάτι το μωρουλίνι μου!!!!:confused:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

έτσι θέλω να πιστευω λενάκι μου!! βασικά μετά από την ημέρα που είδα τα καφέ κάνω κάτι άσχημες σκέψεις...... σκευτομαι μήπως εχει πάθει κάτι το μωρουλίνι μου!!!!:confused:

λογικο Αναστασακι μου κγω χθες ειδα ενα ασχημο ονειρο..αλα ολα καλα θα ειναι θα το δεις!οππου να ναι θα αισθανεσαι κ τα φτερουγισματα κ θα εισαι πιο ηρεμη!;);)σε λιγες μερες θα πας κ συ να το δεις!3/8 ειπες?

μια χαρα θα ειναι το αγγελουδακι σου!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

λογικο Αναστασακι μου κγω χθες ειδα ενα ασχημο ονειρο..αλα ολα καλα θα ειναι θα το δεις!οππου να ναι θα αισθανεσαι κ τα φτερουγισματα κ θα εισαι πιο ηρεμη!;);)σε λιγες μερες θα πας κ συ να το δεις!3/8 ειπες?

μια χαρα θα ειναι το αγγελουδακι σου!;)

ναι 3/8!!! άσε και εγω εχθές είδα άσχημο όνειρο!!!! έκλεγα!!!!

βασικά κάτι σαν να ένιωσα μέσα μου σήμερα αλλά λέω μήπως το μπερδευω!!!

αχχχχ ανυπομονώ να βγω στην αγορά για ψώνια για το μωρό!!!!! πότε λες έίναι καλύτερα για μένα να ξεκινήσω, ???:D:D:p:p

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Γεια σου Αναστασακι τι κανεις κουκλα μου?

Τα ειχαμε πει κανα δυο φορες αλλα χαθηκαμε?

Πως εισαι??

καλά είμαι! πριν 5-6 είχα δει λίγα καφέ και πανικοβλήθηκα! κατα τα άλλα καλά πάμε!!! πες μου εσυ τα νέα σου!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Μην στεναχωριεσαι πολλες κοπελες ειχανε καφε σε καποια φαση της εγκυμοσυνης τους 'η σε ολη και ολα πηγαν καλα.Και αφου σταματησανε,μια χαρα...

Τα νεα τα δικα μου ειναι οτι προχωραμε μια χαρουλα δοξα τον Θεο,η αυχενικη μας ηταν μια χαρα μαλλον αγορακι εχουμε και πρεπει να παρω τον γιατρο μου να τον πω οτι την εκανα και να κλεισω ραντεβου για αρχες του μηνα!

Απο συμπτωματα ειχες κατι κ αν ναι σου περασανε?

Απιστευτο ε?Μπηκαμε στον 4ο μηνα....ο καιρος περναει τοσο γρηγορα...

CIUyp2.png

Χρηστάκη μου σε αγαπάω......

Διαφημίσεις

Μην στεναχωριεσαι πολλες κοπελες ειχανε καφε σε καποια φαση της εγκυμοσυνης τους 'η σε ολη και ολα πηγαν καλα.Και αφου σταματησανε,μια χαρα...

Τα νεα τα δικα μου ειναι οτι προχωραμε μια χαρουλα δοξα τον Θεο,η αυχενικη μας ηταν μια χαρα μαλλον αγορακι εχουμε και πρεπει να παρω τον γιατρο μου να τον πω οτι την εκανα και να κλεισω ραντεβου για αρχες του μηνα!

Απο συμπτωματα ειχες κατι κ αν ναι σου περασανε?

Απιστευτο ε?Μπηκαμε στον 4ο μηνα....ο καιρος περναει τοσο γρηγορα...

ναι θυμάσαι που μιλούσαμε όταν ήταν να ακούσουμε καρδούλα??? κάποιες στιγμές όμως νιώθω ότι περνάει πολύ αργά!! πότε έκανες την αυχενική?? εγώ την είχα κάνει 29/06 και όλα καλά δόξα τον θεό!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ναι θυμάσαι που μιλούσαμε όταν ήταν να ακούσουμε καρδούλα??? κάποιες στιγμές όμως νιώθω ότι περνάει πολύ αργά!! πότε έκανες την αυχενική?? εγώ την είχα κάνει 29/06 και όλα καλά δόξα τον θεό!!

Αχ ασ'τα Αναστασακι μου...περναει ο καιρος...και ανυπομονω να περασουν και οι αλλοι 5 ετσι....

Να εχουμε γερα μωρακια τελειομηνα μωρακια και καλες γεννες...αυτο μονο...

Εγω ανυπομονω και για τις αγορες του....αλλα λεω να ξεκινησω κατα τον Οκτωβριο πρωτα ο Θεος.

Αυχενικη εγω εκανα στις 11 Ιουλιου.Ημουν 12 εβδομαδων και 4 ημερων.

Κι εμας μια χαρα ολα δοξα τον Θεο.

Ποσο ησουν οταν την εκανες την αυχενικη..σαν νωρις την εκανες μου φαινεται...

CIUyp2.png

Αχ ασ'τα Αναστασακι μου...περναει ο καιρος...και ανυπομονω να περασουν και οι αλλοι 5 ετσι....

Να εχουμε γερα μωρακια τελειομηνα μωρακια και καλες γεννες...αυτο μονο...

Εγω ανυπομονω και για τις αγορες του....αλλα λεω να ξεκινησω κατα τον Οκτωβριο πρωτα ο Θεος.

Αυχενικη εγω εκανα στις 11 Ιουλιου.Ημουν 12 εβδομαδων και 4 ημερων.

Κι εμας μια χαρα ολα δοξα τον Θεο.

Ποσο ησουν οταν την εκανες την αυχενικη..σαν νωρις την εκανες μου φαινεται...

τι να σου πώ ή γιατρός μου είπε την ημερομηνία να πάω με ρωτησαν και εκει, και ρωτησα και τον υπερηχογραφο αν ειναι καλά και λέει μια χαρα! φαινόταν πολύ καθαρά το αγγελούδι μου!!! δεν μας είπε βέβαια τι μπορεί να είναι!! δεν πειράζει ούτε που το σκευτομαι αυτό να σου πω την αλήθεια! το μόνο που θέλω όπως ήπες και εσύ είναι να είναι γερό!!!

εγώ να δεις ανυπομονησια που έχω για τις αγορές, αυτό έλεγα και στις κοπέλες εδω...!!!! και εγώ για εκει το κόβω πρώτα ο θεός Οτώβρη!! ουφφφφ πότε θα περάσει ο καιρός!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

τι να σου πώ ή γιατρός μου είπε την ημερομηνία να πάω με ρωτησαν και εκει, και ρωτησα και τον υπερηχογραφο αν ειναι καλά και λέει μια χαρα! φαινόταν πολύ καθαρά το αγγελούδι μου!!! δεν μας είπε βέβαια τι μπορεί να είναι!! δεν πειράζει ούτε που το σκευτομαι αυτό να σου πω την αλήθεια! το μόνο που θέλω όπως ήπες και εσύ είναι να είναι γερό!!!

εγώ να δεις ανυπομονησια που έχω για τις αγορές, αυτό έλεγα και στις κοπέλες εδω...!!!! και εγώ για εκει το κόβω πρώτα ο θεός Οτώβρη!! ουφφφφ πότε θα περάσει ο καιρός!!!!

Ενταξει αφου ηταν οκ ολα αυτο αρκει.Θα μαθουμε το φυλο σιγουρα στον β επιπεδου.Δεν βιαζομαι και δεν αγωνιω...οτι και να ειναι μου κανει!!!:D:D

Οσο για τα ψωνια απο τωρα κανω σχεδια...και ανυπομονω τοσο πολυ να περασει ο καιρος!

Οτι και να δω σε βιτρινες χαζευω....

Εδω αποφασισα που θα γεννησω..χαχα!!!

CIUyp2.png

Ενταξει αφου ηταν οκ ολα αυτο αρκει.Θα μαθουμε το φυλο σιγουρα στον β επιπεδου.Δεν βιαζομαι και δεν αγωνιω...οτι και να ειναι μου κανει!!!:D:D

Οσο για τα ψωνια απο τωρα κανω σχεδια...και ανυπομονω τοσο πολυ να περασει ο καιρος!

Οτι και να δω σε βιτρινες χαζευω....

Εδω αποφασισα που θα γεννησω..χαχα!!!

χαχαχχα!! αλήθεια?? που??? εγώ ακόμα δεν ρώτησα τη γιατρό μου με ποιες κλινικές συνεργάζεται??? αλήθεια από αυτες που θα μου πει πρέπει να διαλέξω????:confused::confused:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...