Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Ασε με γιωτακι μου γιατι χθες μετα απ αυτο, οταν γυρισαμε σπιτι να κοιμηθουμε τον αγκαλιαζα τον αντρα μου τοσο σφιχτα που θα τον εσκαγα...τον φιλαγα συνεχεια και δεν μπορουσα να κοιμηθω...ηθελα να τον κοιταω συνεχεια και να βλεπω οτι ειναι καλα!

και εγω μερικες φορες εχω τετοιες φοβιες, ιδιως αν ακουω κατι τετοια!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ευχαριστω! και εσυ με το καλο! ειναι η μερα των υπερηχων σημερα! εχουν πολλες κοπελες ραντεβου!οχι καλα ειναι γιατι μεσολαβει ο αυγουστος που τα εργοστασια κλεινουν και θελει καμια 15 μερες να την παραδοσουν. αν την εχεις το πρωτο 15ημερο του σεπτεμβριου ειναι καλα, να πλυνεις και τα σεντονια κτλ, να εισαι ετοιμη!

Αρχες οκτωβρη λεω να την εχουμε σπιτι...θα μπαινω και στον μηνα μου πρωτα ο Θεος ετσι ωστε να ειναι πιο φρεσκοπλυμμενα τα πραγματακια του!

Απλα θα εχουν γινει απο πιο νωρις βαψιματα και κουρτινες....οχι τελευταια στιγμη εννοειται!

ναι ναι! εσεις θα πατε πουθενα? αν και αφου μενετε βραχατι σαν διακοπες ειστε ολο το καλοκαιρι!!!

Οχι γιωτακι μου δεν θα παμε πουθενα φετος λογω οικονομικου στενεματος! Παλι καλα να λεμε που εχουμε την θαλασσα στα ποδια μας και μπορουμε να νιωθουμε σαν σε διακοπες....

Αρχες οκτωβρη λεω να την εχουμε σπιτι...θα μπαινω και στον μηνα μου πρωτα ο Θεος ετσι ωστε να ειναι πιο φρεσκοπλυμμενα τα πραγματακια του!

Απλα θα εχουν γινει απο πιο νωρις βαψιματα και κουρτινες....οχι τελευταια στιγμη εννοειται!

παραγγειλε την να εισαι σιγουρη και πες τους να την φερουν αρχες οκτωβρη!

Λοιπον, θα σε αφησω γιωτακι μου τωρα γιατι θα κλεισει ετσι κι αλλιως ο υπολογιστης και ουτε γεια δεν θα προλαβω να πω!

Θα προσπαθησω να μπω το βραδυ παλι να σας πω τα νεα απο τον γιατρο!

Μπες να μας πεις για την μπουμπουδενια ε????

Φιλακια πολλα σε ολες! Σας αγαπω πολυ και μου λειπετε τρελα να ξερετε! Περιμενω πως και πως να πληρωθει ο ανηρ για να παμε να τον φτιαξουμε και να σας χορταινω οπως πριν!!!!!!

Χαδακια πολλα στις κοιλουμπιτσες σας!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Οχι γιωτακι μου δεν θα παμε πουθενα φετος λογω οικονομικου στενεματος! Παλι καλα να λεμε που εχουμε την θαλασσα στα ποδια μας και μπορουμε να νιωθουμε σαν σε διακοπες....

εμεις πηραμε εισητηρια κοινωνικου τουρισμου, 20€ το ατομο με πρωινο και βραδυνο, και το ξενοδοχειο σουπερ κανονικα εχει 100€ το βραδυ. τοσα λεφτα πληρωνουμε για ασφαλεια καθε διμηνο ειμαστε στο τεβε και οι δυο, γιατι να τους τα χαρησω? αλλιως δυσκολα θα ηταν.

αμα εχεις την θαλασσα κοντα, μια χαρα εισαι!

Λοιπον, θα σε αφησω γιωτακι μου τωρα γιατι θα κλεισει ετσι κι αλλιως ο υπολογιστης και ουτε γεια δεν θα προλαβω να πω!

Θα προσπαθησω να μπω το βραδυ παλι να σας πω τα νεα απο τον γιατρο!

Μπες να μας πεις για την μπουμπουδενια ε????

Φιλακια πολλα σε ολες! Σας αγαπω πολυ και μου λειπετε τρελα να ξερετε! Περιμενω πως και πως να πληρωθει ο ανηρ για να παμε να τον φτιαξουμε και να σας χορταινω οπως πριν!!!!!!

Χαδακια πολλα στις κοιλουμπιτσες σας!!!!!!!!!

φιλακια!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλημέρα κοριτσιά μου!!!Τι κανετε?εμεις εδω ζεσταινομαστε παρα πολυ!τα ζουζουνακια σας τι κανουνε?χοροπηδανε μεσα στις κοιλιτσες σας?τετοιο καιρο περυσι ημουν κι εγω με κοιλιτσα και ειλικρινα μου λειπει!

Καλημέρα κοριτσιά μου!!!Τι κανετε?εμεις εδω ζεσταινομαστε παρα πολυ!τα ζουζουνακια σας τι κανουνε?χοροπηδανε μεσα στις κοιλιτσες σας?τετοιο καιρο περυσι ημουν κι εγω με κοιλιτσα και ειλικρινα μου λειπει!

καλημερα ριακι!

και εγω του χρονου θα ειμαι σαν και εσενα! η μπουμπουδενια σου τι κανει?

αντε καιρος να κανεις και δευτερο!!! αφου σου λειπει!!!

καλημερα ριακι!

και εγω του χρονου θα ειμαι σαν και εσενα! η μπουμπουδενια σου τι κανει?

αντε καιρος να κανεις και δευτερο!!! αφου σου λειπει!!!

ετοιμη ειμαι γιωτακι μου...αν δεν ειχα την καισαρικη μην σου πω οτι θα ειχα ξαναμεινει αν μπορουσα!!!!

Διαφημίσεις

ετοιμη ειμαι γιωτακι μου...αν δεν ειχα την καισαρικη μην σου πω οτι θα ειχα ξαναμεινει αν μπορουσα!!!!

και εγω ετσι κοντα θελω να τα κανω πρωτα ο Θεος! ποσος καιρος πρεπει να περασει απο την καισαρικη?

καλημερα ματινακι, με το καλο να δειτε το αγορακι σας σημερα!!!!!!!και την κουνια να την παραγγειλετε, δεν ειναι νωρις!!!!!

ριακι καλημερα, ζεσταινεστε μανουλα και κορουλα?τα μωρουλινια μας πρωτα ο Θεος, του χρονου θα ειναι σαν το δικο σου, θα κανουμε πλατς-πλουτς στην θαλασσα!!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

γεια σας κοριτσάκια !!!!!

ματινάκι και γιωτάκι καλά αποτελέσματα κοριτσάκια και να μπείτε να μας πείτε νεάκια από τα μωράκια σας!!!!! λενάκι δρόσισε τελικά σήμερα!!!! ρανιούκο να πας για εξέταση καλά θα κάνεις ότι είναι να το προλάβεις!!!!! φιλάκια σε όλααααααα τα κορίτσια!!!!!!!!!!!!!!!!

εγώ καλά είμαι, τα πεωινά συνήθως εχω αδυναμία ατονια και χαμηλη πίεση.... μετα συνερχομαι!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

κοριτσακια μου χαθηκα σημερα μετα την πρωινη καλημερα!δεν κοιμηθηκα καλα χθες κ κουτουλουσα ολη μερα μεχρι που κοιμηθηκε ο μικρος κ ξαπλωσα λιγο κ γω αλα δεν με πηρε ο υπνος!

Γιωτακι Κ Ματινακι τι ωρααι που θα δειτε τα ζουζουνακια σας σημερα!περημενουμε νεααα!εγω μαλον την αλη βδομαδα θα παω!

Ποπακη μου αλη μια μερα σου μεινε τι καλα!\

Αναστασακι μου τι κανεις?το πρωι εισαι αδυναμη ε!ννα ξαπλωνεις εκεινες τις ωρες να ξεκουραζεσαι..κατα τα αλλα ολα καλα?

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Ριακι μου τι κανεις μανουλιτσα ?;);)

εμεις καλα..στη αναμονη;);)σημερα εβλεπα στη τηλεοραση στο μακεδονια συγκεκριμενα ενα ντοκυμαντερ με εγκυμοσηνη κ συγκηνηθηκα πολυ με τη γεννα κ γενικα με ολα αυτα που εδειχνε γιατι η κοπελα εκανε το τριτο παιδακι της κ δεν θα κανανε αλο κ ηταν πολυ συγκινημενη κ στεναχωρεμενη απο την μια που δεν θα το ξαανζουσε κ πραγματικα κοριτσια ασ το απολαυσουμε οσο μπορουμε οχι οτι δεν θα ξαναμεινουμε αλλα απο την μι ανυπομονουμε να γεννησουμε κ απο την αλη θα μας λειπει η εκυμοσηνη!στην αρχη οχι τοσο αλα μετα απο λιγους μηνες θα θελουμε κ παλι κοιλιτσα!

εμενα ριακι μου η γιατρος μου μετα απο ενα χρονο αφηνει με καισαρικη..ειναι αλοι που λενε 2 χρονια παλια ηταν 3..κ στη τηλεοραση ακουσα μετα απο 3 μηνες μπορεις να ξαναμεινεις μου φαινεται λιγο επικυνδυνο!εγω στον χρονο πανω εμεινα εγκυος αλα ηταν παλινδρομη κ μετα ακολουθησε αλη μια μετα απο 6 μηνες οποτε εφτασα στα 2 χρονια τελικα ;)

δωσε πολα φιλακια στην μπουμπουκα σου κ μακαρι πρωτα ο θεος να ξαναμεινεις εγκυουλα μετα το χρονο κ οποτε το αποφασισετε φυσικα..ξερω πως ειναι να το λαχταρας..οταν το εχεις περασει κ ξερεις πως ειναι σου λειπει τοσο πολυ μετα κ το λαχταρας ακομα πιο πολυ!;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...